- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
toto0569 #19088 üzenetére
Nagyon köszönöm megtisztelő válaszaitokat!
Szóval akkor elégedettek vagytok vele.
Nekem is jónak tűnt, a media marktban nyomogattam meg, pedig ugye ott hamar leépítik szegény telefonokat.
Összehasonlítottam a saját S2-mel, szinkronban nyomkodtam, kielégítő volt. Az S2-ben a kijelző a halálom, olyan sárgás, főleg a 4X HD mellett, hogy az rettenet. Meg persze az S2 is melegszik ám rendesen terhelés alatt.
Csak azért szerettem volna utánakérdezni, mert sokan árulják pár hónap használat után, és érdekelt, hogy tényleg ekkora csalódást okoz esetleg a 4X HD. Megmonodm őszintén, S3-at tuti nem vennék, mert vagy 20-30% az árkülönbség.
-
Davidoff91
aktív tag
Sziasztok!
A 4X HD tulajok segítségét szeretném kérni.
Nézegettem ezt a telefont, nekem nagyon bejött, azonban kíváncsi lennék rá, hogy gyári rommal milyen a mindennapok során. Előfordulnak durva belassulások, fagyások? Esetleg van valamilyen konstrukciós hibája? Eldobálja a hívást/wifi hálózatot? Zenelejátszás milyen minőségű? A telefonáláshoz használatos hangszóró milyen minségű, tisztán lehet érteni a másik felet? Böngésző minden oldalt megnyit különösebben szenvedés és akadozás nélkül? A melegdési jelenség tényleg olyan vészes, mint ahogy beállítják? Jelenleg S2-m van aztán gondolkodtam, hogy átcserélem esetleg egy ilyenre.
Előre is köszönöm a segítséget, üdv:
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest