-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bocimaster
csendes tag
KDZ-vel neki akarok ugrani a telonak (első kdz- kisérlet)
Europe Open LGP880 V20A 2013-04-04 Firmware | USB Drivers
Hungary LGP880 V20A 2013-04-04 Firmware | USB Driversmelyiket használjam a telomnál ?
válaszodat előre is köszönöm....
régió tajvani
( hja igen, és előtte kicsit elbasztam, mert a Tools-al belepiszkáltam, felrakta a V20A amit ő feldobott, és most olyan mintha 4.1 angol és 4.0 magyar is rajta lenne -létezhet ilyen? , vagy egy firmware frissítést dobjak még rá?) -
Naras
őstag
Amennyire lejött nekem, 4.2 kevésbé jó, mint 4.1, nem hiszem, hogy várni kéne, mint a messiást... esetleg 4.3 jó volna, CM - ből várom is már nagyon...
DeathAdder: Volt pár pixelhiba, azt érdemes lecsekkolni mindenképpen, mint bármelyik másik LCD kijelzőn, más nagyon nincs...
meunier: Én is kokainra gondoltam... netán egy kis speed?
-
batai15
félisten
nekem anno lg gt540el kezdődött a droid, azon nagyon jó volt..
galaxy acen is még jó volt, de azóta ... pfejj..
ott a sok go locker téma azt csak getjarral műxik.. inkább lenne fizetős, mint így. még szerencse hogy leszedtem hozzá egy csomó témát, azok jók ,nem kérnek getjar goldot. -
törölt tag
Nagyon köszi!
Itthon a wifin vagyok a 3g-t ritkábban használom átlagos felhasználó vagyok.Fényképezni szeretek.Ez a teló sokkal jobban tetszik mint pl.s3,sablonos és unalmasak a Samsungok.Sajnos volt rossz tapasztalatom s advance-vel úgyhogy egy ideig biztos nem lesz samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest