- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocimaster
csendes tag
Sziasztok!
2 hónap után megint eljött az a hiba, amivel a 4.1.2 (KDZ-s telepítés) előtt találkoztam.
Ha hív bárki is a telefonon, csak akkor hallom őt, ha kihangosítom, vagy fülessel hallgatom .
Bárki hív, ő hallja a hangom, de én nem...
...tegnap este netezés közbe hívtak felvettem, aztán vissza net, de utána már nem tudtam normálisan telefonálni.......
-bármi ötletet szívesen várok!
u.i.: alapos kijelző és érzékelő törlése, újraindítás 2x megvolt....Valakinek van ötlete?
-
Bocimaster
csendes tag
válasz
Bocimaster #21213 üzenetére
- Hard reset is volt...semmi....
-
Bocimaster
csendes tag
Sziasztok!
2 hónap után megint eljött az a hiba, amivel a 4.1.2 (KDZ-s telepítés) előtt találkoztam.
Ha hív bárki is a telefonon, csak akkor hallom őt, ha kihangosítom, vagy fülessel hallgatom .
Bárki hív, ő hallja a hangom, de én nem......tegnap este netezés közbe hívtak felvettem, aztán vissza net, de utána már nem tudtam normálisan telefonálni.......
-bármi ötletet szívesen várok!
u.i.: alapos kijelző és érzékelő törlése, újraindítás 2x megvolt....
u.i.2.: Ha egy LG GURU a Jászai - West End környékén lakik , nagyon szívesen megmutatnám neki a telot, hátha első ránézésre megmondja mi a baja
-
Bocimaster
csendes tag
done ..
az előző napokban írt fárasztó posztokért elnézést kérek
telo frissítve (lekopogva -nagyon szépen fut, és megoldódott a problémám is)
-
Bocimaster
csendes tag
Sziasztok!
Frissítés KDZ segítségével a folyamatnál a SIM kártya maradhat a teloban? (lehet amatőr kérdés)
-
Bocimaster
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés, - van itt olyan akinek Koreából (ázsiai) származik a p880.?
- ha van felrakta már a jelly-t? ha van ilyen keressen meg privátba..Előre is köszi....
u.i.: kezdő - 4.1.2 akarnék frissíteni, azért kérdeném mit hogyan csinált...
-
Bocimaster
csendes tag
válasz
TrueWhitee #19436 üzenetére
Hidden Menu -> Device Test -> All Auto Test Menu Full -> ALC / Proximity Test, illetve írják még a "auto brightness mode" és a "enable proximity wakeLock" tesztet is, míg az első az autó fényerő módra, a másik pedig a hívás szimulálására szolgál.
nyomogatom, babrálom, 10 dikre se akarja az igazát.......
- amikor a fülemhez emelem a telefont hogy hívjak elsötétül, (teszt alatt érzékeli hogy változik a fényerő)
-
Bocimaster
csendes tag
Sziasztok!
- lg hd 4x telonál - sima hívásnál nem hallom a felhívott személyt. (kihangosítva hallom, fülessel szintén)
- what the f... ?
mi lehet a probléma?valaki találkozott már vele?
-
Bocimaster
csendes tag
Sziasztok!
- lg hd 4x telonál - sima hívásnál nem hallom a felhívott személyt. (kihangosítva hallom, fülessel szintén)
- what the f... ?
mi lehet a probléma?
-
-
Bocimaster
csendes tag
KDZ-vel neki akarok ugrani a telonak (első kdz- kisérlet)
Europe Open LGP880 V20A 2013-04-04 Firmware | USB Drivers
Hungary LGP880 V20A 2013-04-04 Firmware | USB Driversmelyiket használjam a telomnál ?
válaszodat előre is köszönöm....
régió tajvani
( hja igen, és előtte kicsit elbasztam, mert a Tools-al belepiszkáltam, felrakta a V20A amit ő feldobott, és most olyan mintha 4.1 angol és 4.0 magyar is rajta lenne -létezhet ilyen? , vagy egy firmware frissítést dobjak még rá?)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Steam topic
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest