- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g1ml1
csendes tag
válasz
Mitics #16272 üzenetére
Èn is vagyok vele
. Sokallom azt a pluszt annyi többlet tudásèrt. A 4x hd azèrt is tetszik jobban mert full fehèrben is van ès micro SD -vel bövithetö, ezèrt azt nem bántja a factory reset, oda lehet tenni bármit bitonságosan.
Ja, ès ZTE Skate -röl váltanèk ès már ez is óriási felylödèst jelentene számomra.(szerintem)
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #16093 üzenetére
Csak én érzem a 2150-es akksihoz az 1700 és 4400-et kevésnek??
Értem én, hogy olcsó, de akkor már ne szarral gurigázzunk... Amúgy up a tesztért, holnap én is átnyálazom, mert eldöntöttem már a legelején, hogy veszek egyet, de akkor már minél nagyobbat!Ha már ez a márka, akkor ez jobb ár/érték arányú valamivel.
-
Mitics
tag
válasz
Mitics #16095 üzenetére
A tesztben említett Goo akkuknál írják, hogy az 5200 mAh-essel 3 és félszer lehet feltölteni az szifon 4-est, aminek 1420 mAh-es akkuja van. Ezzel már némi matekozás után mi is tudunk kalkulálni
Mondjuk 2x tuti fel tudjuk mi is tölteni a 4X-et. Vagy egy 7000 mAh-sal min 3x.
na jó megpróbálok elaludni
-
Mitics
tag
válasz
Mitics #16093 üzenetére
Srácok teljesen lázba jöttem!!!! Nem bírok aludni!
Megtaláltam az egész termék családnak a tesztjét. Beszarás! itt mindenki talál magának megfelelőt és garanciával. És a tesztben feltüntetett áraknál kb 10%-kal találtam olcsóbban is.
Azt hiszem ezzel meg is oldódott mindenkinek az akku idő problémájaÉn megveszem valamelyiket. Már csak arra vonatkozóan kéne találni infót bármelyikkel kapcsolatban, hogy hányszor lehet vele feltölteni a telót.
-
MortRainey
csendes tag
válasz
Mitics #16057 üzenetére
Nekem megint merült 25%ot:@ éjfél körül lefeküdt, és olyan 2 körül gondolt egyet és elkezdett meredekebben menni a grafikon
pedig előtte kiüritettem futo alkalmazásokat, és mégis...lehet azt várja h elaludjak, és ő akkor játszik a játékokkal mint vmi rossz gyerek
pedig nincs sok letöltés, fész, fájlkezelő, paper toss, opera, runtastic, real racing, és egy időjárás vidget.
-
Naras
őstag
válasz
Mitics #16031 üzenetére
Nekem van egy ilyen LG autós töltőm, egész jól tölt, anno 2X - szel használtam, iGO mellett is feltöltötte az aksit... volt egy HAMA USB aljzatos is, az nem töltött olyan jól... igaz, az gyengébb valamivel, ha 1000mA es a cucc, lehet az kevésbé márkás is, de jó... sztem...
-
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #16006 üzenetére
Direkt újraindítottam, de akkor sincs ilyen futó folyamatom. Ellenben az átvizsgálással a "Google szolgáltatások" között találtam egy olyat, hogy "NetworkLocationService"!! Azért ennek csak lehet valami köze a Térképhez...
Érdekes, most, hogy leszedtem a naptárt a kezdőképernyőről, második újraindításra sem indult be a Térkép, egyenlőre nem fut!(kikapcsolt helymeghatározási szolgáltatások mellett persze)
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #16005 üzenetére
Az időjárás app nekem már nem megy, leváltottam a főképernyőről, és a futó programokból is kilőttem... néha ugyan feltűnik, de többnyire nem.
Nos, én rotooltam, de nem tudom mivel vizsgálódjak többet, mert a gyári dolgokkal nem sokat látok. Viber amúgy nekem is éjjel-nappal folyamatosan megy, meg a naptár is, mert az egyik képernyőképre raktam ki! Na de most kilépek belőle, és akkor már csak a Viber maradna elméletileg.
Amúgy "Google szolgáltatások" szokott még menni, meg a "Szoftverfrissítés" (DmclientService). Az utóbbi mondjuk nem is értem minek.com.lge.lgfotaclient:remote- oké, hogy Lg szerviz remote, de ha nem aktív minek futna??
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #15944 üzenetére
Én fehéret választottam, mert soha nem volt még fehér, és tetszett. Eszembe se jutott ki mit gondolhat miatta, ne legyetek már ilyen konformisták!
És még csak soha nem is néztek "furcsán" miatta, igaz a fellépés is számít, mint tudjuk. Inkább irigykedően néztek a nagy fehér okosra... -
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #15862 üzenetére
Nekem kb. egy hetes a mobilom, nem tudom ez mennyit befolyásolhat, és úgy megy 21 órája, hogy ma kétszer fél órát töltöttem... Greenify, folyamatos 3G& szinkronizálás, fél óra-óra böngészés és 2-3 óra zenehallgatással. Most 22%. Nem vagyok elájulva tőle, nem véletlen keresek küldő akkut hozzá! Szerintem elég szégyen, hogy az anno egy hetes üzemidők manapság ennyire redukálódtak.
Persze, ha hozzá nem nyúlok tuti elmegy 4 napot, de akkor nem ilyet vesz az ember... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Mitics #15831 üzenetére
Ez ismerős dolog és android hüleség...mikor a gogli szervert használod playhez frissítéskor,akkor megkavarja a rendszert vmiért.Ezt úgy tudod ellenőrizni,hogy beáll/hozzáférés és tart. hely -nél megnézed,hogy ha bekapcsolod feldobja-e a fekete ablakot a gogli dumával +elfogadás lehetőséggel.Ha nincsen ez az ablak,akkor vmi blokkolja a gpst és újra kell indítani a telót.sajnos többször belefutottam lg és nexus s (samu ) esetében is......remélem egyszer a gogli javítja ezt....
-
válasz
Mitics #15802 üzenetére
Fölé menni nyugodtan lehet. Attól, hogy 2 A egy töltő max. árama, a telefon még nem fog nagyobb árammal tölteni, mint amennyivel kell, szabályozza azt szépen magának.
Navis témához. Én Sygic-kel járok sokat, külföldön is, az is jól bánik a teljesítménnyel, nem melegszik túl.
Az IGO primotól nekem "izott", nem is tudott tölteni. -
dozsabalint
senior tag
válasz
Mitics #15715 üzenetére
Persze, mert 550-es töltővel töltötted... az USB alapból 500-as, míg a telefon tölője 1200 mA-es. Ha a telefon nem kap 1200 mA-t, azt lassú töltésnek veszi. Ami logikus is.
Akkor nem kap 1200 mA-t, ha másik (gyengébb) töltővel töltöd, vagy ha nagyon melegszik töltés közben. Szerintem pofonegyszerű és logikus. Nincs itt semmiféle hiba. -
tibiubi1986
csendes tag
válasz
Mitics #15713 üzenetére
Ha nyúzod a telefont, felmelegszik, úgy sem fogja hálózatról a saját töltőjével rendesen tölteni. Kipróbálhatod. Felteszed simán a töltőre és kezdj el vele valamit játszani v egy 3Dmark... ami nyúzza. Ha elér az akksi/hardver egy bizonyos hőfokot akkor visszaveszi a naftát, hogy ne "olvadjon" szét a a teló. Ki is írja, látni fogod. Ha visszahűlt megy a rendes töltés. Mondjuk azt ez a védelem. A tegra nagyon melegszik, ez köztudott.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Mitics #15695 üzenetére
Biztosan nem szereti a Sony töltőt! Nem is szabad másikkal tölteni elvileg, bár ha lassabban tölt az még nem baj (nyilván kiírja hogy lassú töltés), ha gyorsabban, akkor az akksinak rövid úton annyi. Nálam még akkor is lassú töltésen van, ha egy nagy hosszabbító végére rakom a LG töltőt
.
-
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #15634 üzenetére
Ha jól tévedek a beépített időjárás app a Yahoo!-t használja, én épp tegnap raktam vissza a régi widgetemet, amelyik az Accuweather-t használja, én azt szeretem. A "helymeghatározásnál" is kiszedted a pipákat a "Google helymeghatározó" meg a "Helyzet és kereső"-ből? Mert az támaszkodhat a térképre szerintem...
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #15601 üzenetére
Hogy őszinte legyek, idáig az ICS-ben egy "hibát" találtam, hogy a kezdőlapokon a google kereső fix, és ez idegesít, mert nem akarom minden oldal tetején látni, és leállítva is ott maradna az üres hely.
Amúgy olyan tokra van ötlet, ami a kijelző síkjából kilógva védi az esetleges pofára esésnél?
Hol lehet megnézni, hogy milyen régiós a telefon? Most már komolyan kíváncsi vagyok... -
eladogeppc
veterán
válasz
Mitics #15615 üzenetére
Zopo ZP810...
Ami nagyon felpiszkált még a ZP980 illetve a ZP C2....
Azért a C2 nagyon pöpec kütyü a maga FullHD kijelzőjével.
IPS nagyon szép kijelzőket raknak a kínai mobilokba.Engem picit azért bosszant, hogy ugyan az LG 4X-nek gyönyörű fényereje van, de meddig ?
Elkezd melegedni a kijelző és szép lassan veszi vissza a fényerőt. Ez az egyetlen ami picit bosszant.Talán a Nenamark 2 meg az Epic Citadel futott le, és majd lesül a kezem..
Na ez ami picit bosszant... HIába a Tegra 3, a Zopop szépen hozta mind a minőséget, és a teljesítményt is.
Nenamark 2 35fps-t dobott a kínaiéknál, és mégis szépen ment az Epic Citadel. És nem sütötte semennyire sem a karomat.
Most rárippanok a Real Racing 3-ra, de remélem nem sül öda a karom.. -
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #15572 üzenetére
Eléggé elbizonytalanítottatok, és végeredményben, ez egyenlőre jó, elégedett vagyok, akkor maradjon, pláne ha visszatenni macerás lenne.
Ezzel kapcsolatban megosztom egy barátom "élményét": Sony Sole-ja van, és valamikor mostanában jött a gyári frissítés hozzá, ami stabilnak tűnik, egyetlen problémája, hogy fényképezésnél olyan lassan mozdul a kép, hogy én olyat már sok éve nem láttam!
Videó módban pedig semmi baja! Mondanom se kell hogy kiakadt rajta, és szidja, hogy hogyan adhatott ki a "Sony" egy nem teljes-körűen tesztelt oprendszert...
Szóval hibák előfordulnak. -
MortRainey
csendes tag
válasz
Mitics #15572 üzenetére
Akkor ne rakd fel a JB-t, maradjon a ICS. nekem aztán tökmindegy hogy mi van a telefonodon
mi csak leirtuk h nincs semmi gond ezzel a JBvel, és nem a készitöket kell szidni, h miért csinálnak szart, miért nem javitják ezt a szart... a válasz azért, mert nem szar. Nem vitatom lenne mit javitani rajta, de nincs olyan, amelyiken ne lehete javitani.
-
TrueWhitee
tag
válasz
Mitics #15531 üzenetére
Már megbocsáss, de nálad minden százas? Néha akkor ökörségeket tudsz írni, hogy fáj.
"aki rég óta követi a fórumot, az pontosan tudja, hogy mennyivel megbízhatóbb a 4X-en az ICS, mint a JB"...
Na, sorolj fel párat kérlek, hogy neked milyen tapasztalataid voltak a Jelly Bean-nel, vagy a CyanogenMod-dal, amely bizonyítja, hogy szarabb mindkettő az Ice Cream Sandwich-től. Mert addig tudod, amíg olvasod és nem tapasztalod, felesleges ontani az okosságokat, amelyet mondjuk más tapasztalataiból szedsz össze és nem magadtól..
Persze ezzel nincs gond, mert fő a segítőkészség, de amikor már bele-bele ad az ember egy kis "okoskodást" is, na akkor ott már gond van.
Mindenesetre ez az én szubjektív, saját véleményem, csak már kicsit nyomta a csőrömet ez az egész, mert már nem ez az első ilyen...
A JB-t meg nyugodtan fel lehet rakni, mert ugyanolyan stabil, mint az ICS... csak nem 1 nap/hét után kell levonni a konzekvenciát.
-
tybsen
addikt
válasz
Mitics #15498 üzenetére
Jaja, pont igy gondolom en is
A legtobben ugyis tokban hordjuk. Es hiaba a jo anyagminoseg, ha arra meginkabb figyelni kell. Szoval nagyjabol a kijelzo a legfontosabb, altalaban ugyis szerez ra az ember egy tokot, es abban minden keszulek hasonlo. Persze vannak helyzetek, amikor fontos, hogy milyen a keszulekhaz, stb. De legtobbet ugyis tokban hasznalja az ember.
-
válasz
Mitics #15496 üzenetére
ja alap dolog lenne, ugy adnak el a telefonokat.. erre csak ezt tudom mondani, foleg hogy nekik meg annyira se lemne penz mint nekunk... ez kb olyan majdnem mint hogy a designt elrejted.egy tokban, miert csinalnak szep telefont ha ugyis tokba rakjuk, vastagitjuk stb... en is csak akkor rakom tokba ha olyan helyre megyek, de foleg tol nelkul hordom. Zavar a kinezet es mas a fogasa, roszabb.
-
válasz
Mitics #15426 üzenetére
hat szerintem a mostani 5" is mar sok es sok esetben mar nem lehet 1 kezzel hasznalni... van egy xperia z m es amelett hogy folyamatosan felek mikor torom ossze
jobban hasznalhato a 4x de teny hogy a fhd, osszerakas stb miatt nem hasonlithato ossze a 2o, de ar ertekben sem... szoval marad a 4x...
-
zoff76
csendes tag
válasz
Mitics #15336 üzenetére
Azért ezekkel az ebay-es csodákkal vigyázatok!
Témábavágó olasnivaló -
Quqesz
nagyúr
válasz
Mitics #14488 üzenetére
Mi a francért nem lehetett úgy megcsinálni, hogy a kivágott háttérkép telibe látszódjon fixe, ne is mozogjon semerre (mint az Xperiámon csinálta) és csak az ikonok mozogjanak rajta.
ezt be tudod állítani, a kezdőlap beállításaiban tudod változtatni(görögjön a lapokkal v fix legyen).Nokián volt utoljára,hogy teljes képet rakott ki(Nokia 5800).eh van ihun má.......
-
Quqesz
nagyúr
-
Mitics
tag
válasz
Mitics #14411 üzenetére
Na eddig: valami van 768 környékén
Aki használja ezeket az appokat, az tudja, hogy milyen villámgyorsan lement és visszaállít, csak úgy pörög a számláló. Na mát most nekem mind2 app 768-ig tetű lassú, vagy 20-30 percig szarakodik, majd az egyik ott error, a másik meg onnan felgyorsul a normál villám sebességre és végig fut és kiírja, hogy sikerült, de ugyanúgy nincs meg az összes sms, csak az a 760 db
-
Urby66
aktív tag
válasz
Mitics #14380 üzenetére
Jól sejted.
A rendszeralkalmazások nem törölhetők root jog nélkül.
Mondjuk nem értem miért nem akarod root-olni? Csak kb 10-15 perc az egész a windows driverek telepítésével együtt, minden adatod megmarad és semmit nem lassít vagy változtat a telefonon. Ha nem akarod másra használni csak erre, akkor már megérte.
Egyszerűsítve a dolgot, csak annyit csinál, hogy a telefonon lévő összes mappához kapsz írási jogosultságot. -
TTTotya
senior tag
válasz
Mitics #13676 üzenetére
Az első oldalon a linken mindig a legfrisebb firmware és driver lesz, a régieket pedig innen tudod leszedni majd!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mitics #13033 üzenetére
Az összes szolgáltatós HUN!
pockhome!
Ha melegíted (játszol stb), akkor lejjebb veszi a töltőáramot (mintha USB-ről töltenéd, hogy ne legyen gáz), ezért merül.Scooter!
Speciális C10-es kártyák, amik a C10 minimum többszörösét nyújtják sebességben. SanDisk-nek tuti vannak ilyen kártyái. Illetve az SDXC-k is C10 fölött teljesítenek bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged