- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
wong kok wah #24511 üzenetére
Nem azért nem segítettek mert nem akartak
, ha vissza olvasgatsz rengetegszer kértek már hasznos tanácsokat a telón vagy egy windows 7-en való buherálásról és mindig is segítettek.
Ha azt nézed 2014 ben szerintem már szinte senki nem használ Windows Xp-t rendesen , célszerűen.
Inkább csak nosztalgiaképpen. -
Tiger.
nagyúr
válasz
wong kok wah #24511 üzenetére
már bocsi de sztem senki nem használ xpt ezért nem segítettek
-
shunter
aktív tag
válasz
wong kok wah #24496 üzenetére
Értem, köszi!
Tiszteletbe is tartom!
-
shunter
aktív tag
válasz
wong kok wah #24491 üzenetére
Én azt nem értem miért használsz még mindig XP-t?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
wong kok wah #24198 üzenetére
az a gond hogy nekem win7 em van
-
Tiger.
nagyúr
válasz
wong kok wah #24195 üzenetére
Ha fel raktad az xpt akkor rakd fel az sp3 mat ha az xp olyan volt akkor nem kell,Telepísd fel az alaplapi drivereket chipset ez fontos főleg xpnél ebben van az usb,vagy hívj fel.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
wong kok wah #24186 üzenetére
fel raktad az alaplapi drivert?Intel chipsetes az alap lap?
-
dchard
veterán
válasz
wong kok wah #20195 üzenetére
Az IMEI a baseband unitban van eltárolva. Ha kicserélném két telefonban a baseband-et, menne vele az IMEI is. Az hogy ezt jellemzően nem csinálják, és ezért nagy megbízhatósággal használható a telefonok egyedi azonosítására is, egy másik kérdés. Nem véltelen, hogy a mobilhálózat nem is használja semmire az IMEI-t a hálózati regisztrációt leszámítva. Pontosan ezért van a készülékeknek S/N azonosítója is. Az hogy a szervizes meg tudja keresni IMEI meg S/N alapján is a készüléket a gyártói rendszerben, nem jelent semmit.
Dchard
-
milcse93
tag
válasz
wong kok wah #18743 üzenetére
Ugyan így vagyok vele...
-
LLKobe
veterán
válasz
wong kok wah #18745 üzenetére
Tudom ajánlani a dolphin browsert, szép és betyárgyors. Wifin ezt használom böngészésre.
-
rgeorge
addikt
válasz
wong kok wah #18743 üzenetére
Milyen böngészőt használsz? A Chrome nagyon zabálja az energiát, gondolom a gyári is, mert ugyanazt a motort használják. Én Next Browsert használok, kevesebbet fogyaszt. Az Opera Classic is jó fogyasztású, de az nem használ GPU-t, ezért akadozva görget.
-
baluka6
aktív tag
válasz
wong kok wah #18732 üzenetére
Én nem tudom, hogy Ti mit csináltok a telefonnal, de ha nem nyúlok hozzá, Nekem 2 napot lazán el van. De 4 óra kijelző használat a minimum egy töltéssel. A mobilnet tényleg iszonyatosan meríti, de az összes telefont...
-
davide83
csendes tag
válasz
wong kok wah #17484 üzenetére
Hát nekem V10h-nál nem törli a hívásátirányítást, hibát ír ki.
-
rolixxx
csendes tag
válasz
wong kok wah #17484 üzenetére
nekem így sem törli a hívásátirányítást, és a beállításoknál sem, azt írja hogy hiba lépett fel. Tudna valaki segíteni?
-
batai15
félisten
válasz
wong kok wah #16404 üzenetére
Előtte one x telóm volt azzal mindenhol fullon volt a térerőm.
az lgnél viszont, lakóhelyemen, ahol igaz csak 2 g van, ott a térerő fullon van, de signal progik szerint a jel erősésség maximum 50-60% de az a vicces hogy tőlem 700 méterre van a rádió torony.
ahol dolgozom nyírbátorban ott full 3g van, de sokszor 1-2 csík a térerő progik szerint 3%-tól egészen 30% ig max.
3g-helyen letöltési sebességnek 2megát mértem. -
Mitics
tag
válasz
wong kok wah #16319 üzenetére
honnan szedted le a régebbi vibert?
-
Mitics
tag
válasz
wong kok wah #16281 üzenetére
Tényleg valakinek zabál a viber, valakinek semmit. Igen, valószínű, hogy a verziókból adódhat a különbség. Nekem pl az egyel régebbi van fent, nem frissítettem az újabbra, mert a mostani stabilan megy. Ugyanazt csináltam, mint a JB-vel. El kezdtem figyelni a tapasztalatokat az új viberrel kapcsolatban és nem bántam meg, hogy nem frissítettem. Sajnos a viber tipikusan az az app, amit nem szabad azonnal cserélni, érdemes várni vele, hogy mik a tapasztalatok. Legalább is nekem ez vált be az elmúlt két évben, mióta használom.
Nem tudom, hogy hogyan lehetne felrakni az egyel régebbit azoknak, akik frissítettek az újabbra.De nekem a régebbi szinte semmit sem zabál. Egész éjjel merül a telóm kb 2-5%-ot folyamatos e-mail és naptár szinkronnal, mindennel együtt. Hogy ebből mennyi a viber nem tudom, de nem is számít ilyen számok mellett
Úgy saccolom, hogy egész nap, 24 óra alatt eszik max 3-5%-ot.
A másik, ami nálam alap, hogy minden féle auto frissítést kikapcsolok, ami az app-okat akarja frissíteni és csak is manuálisan frissítek bármit is, ha már utána olvastam, hogy érdemes-e cserélni.
Sok ismerősöm van, akik nem foglalkoznak ezzel és minden alkalmazásukból mindig a legfrissebb van fent, ha kell, ha nem és csodálkoznak, hogy a fele szarul működik -
toto0569
addikt
válasz
wong kok wah #16287 üzenetére
még anno a HOX fórumról vadásztam le,mert ott is ilyen gondok voltak.
-
toto0569
addikt
válasz
-
batai15
félisten
válasz
az lesz az akkor. van valami régebbi verzió, az nem csinálja. hoxos topicba kérdezz rá.
-
batai15
félisten
válasz
wong kok wah #16279 üzenetére
sztem a viber a hunyó.
Ha sok a wakeup, vagyis a lezárt kijelzőnél az ébrenlét akkor az lesz a gond.
sokaknak gond volt ezzel hogy szlopálja az aksit.
Nagyon remélem nem lesz gondom az aksival mert azért adtam el a hoxot.
Más: ki milyen tokot használ? csak kellene venni valamit rá. Nillkin volt már az tudom hogy jó minőség, lehet olyat veszek megint. -
batai15
félisten
válasz
wong kok wah #16275 üzenetére
mert neked hogy alakul?
-
Noys187
tag
válasz
wong kok wah #16275 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged