- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
code1005 #14254 üzenetére
Dettó. Nem látszik a korábbi external_sd alól, csak pl. Total Commander-ből, vagy az LG saját fájlkezelőjéből. Ez akkor gond, ha egy alkalmazás nem képes a külső SD-t közvetlenül elérni, csak az external_sd-n keresztül, ami most nem megy. Már én is találtam ilyet, egy primitív képkeret-widget, ami nem tudta betallózni a külső SD-n lévő mappát.
-
Urby66
aktív tag
válasz
code1005 #8288 üzenetére
Én egyik program használatát sem javaslom. Androidon én még nem találkoztam vírussal, vagy olyan kártékony programmal amihez vírusirtó szükséges.
A vírusokhoz szerintem szükség van a felhasználó "közreműködésére" is (pl egy warez program telepítése vagy bizonyos net oldalak látogatása).
Ha ellopják a készüléket úgyis kikapcsolják, kiveszik a kártyát, tehát a lopás elleni védelem sem fog működni.Az alarm manager pedig egyszerűen nem hagyja "deep sleep" állapotba menni a telefont, ezért merül lassan.
-
Muki94
aktív tag
válasz
code1005 #7317 üzenetére
Elindítod az appot, nyomkodod a legördülő füleket, kb mindenhol ezt fogod látni.
feltöltöd teljesen a telefont, és onnastól indul a mérés.
Ügyelj arra, hogy task killerekkel ne zárd be... illetve nekem ebből nem volt gond, de azért hátha.S2-n nekem volt rendszeresen battery drainem, ezzel a progival nagyon szépen rátaláltam a hibára ( alarm-hiba is volt.. nálam annyit jelentett, hogy bugos volt az adott rom,és a képernyőzár feloldásakor klattyanó hang valamiért nem engedte aludni a telefont.. partial wakelocksban pedig az ő számlálója kiugróan magas volt a többihez képest.
-
Naras
őstag
válasz
code1005 #7299 üzenetére
Az, ha jól tudom, még kevesebbet is eszik... mikor került fel? Lehet még nem állt be az aksi. Nyomd fel százra, majd kapcsold ki, úgy is töltsd fullra, aztán hagyd lemerülni teljesen, majd megint 100ra... nem mondom, hogy ez lesz a megoldás, de lehet, hogy segít... Amikor lefrissítettem H - ra, első körben nekem is mintha gyorsabban ette volna...
-
-
p06
senior tag
válasz
code1005 #7285 üzenetére
Ha ezt felrakod: AirPush Detector Ha ezt felrakod mutat valamilyen programot? Mert valamiért állandóan ébren volt
-
Naras
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged