- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
válasz
Deathdox #16913 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ez jó h neked pont ez a két telefon volt, mert a kettő közül szeretném vmelyiket. Működési idő hasonló akkor az már mind1 is. Ez a 4XHD felé billenti a mérleget. Esetleg azt meg tudod mondani, h farmerzsebben hordva mennyire kényelmetlen? Le lehet ülni benne nem nyom?
Nyomkodni csak L9-et tudtam eddig az volt kirakva t-nél, kijelző nagyon tetszett, a működést is nagyjából folyamatosnak éreztem, az is hasonló a két telefonnál? Igazából az lenne a lényeg, h nap végére maradjon benne azért töltés kb 2 óra netezés után, fényerő alacsonyan lesz sztem, mert bent használom leginkább. -
-
nexxxx
csendes tag
-
Mitics
tag
válasz
Deathdox #15684 üzenetére
Nem tom, mi lehet a gond. Most is csinálta. Nem sokára megyek egy hosszabb bringázásra és feldugtam tölteni. Megint egyből kiírta, hogy lassú USB töltés. Kihúztam, visszadugtam és akkor már töltött rendesen. Nem tudom, hogy miért érzékeli USB-nek a hálózati töltőt. Még egy tippem van. Valamiért nem szereti a Sony töltőm
A sajátját még ki se csomagoltam azóta se
Bár elvileg nem érzékelhet különbséget szerintem, hiszen egy hálózati töltő az egy töltő, nem pedig más-más termék márkánként. De ehhez már nem konyítok semennyire se. Majd kicserélem és kiderül, hogy a telónak van "baja" vagy a töltő nem tetszik neki.
-
TrueWhitee
tag
válasz
Deathdox #15669 üzenetére
8 csatornát fogott be, de ez egyáltalán nem jelent semmit akku idő szempontjából. A felesleges alkalmazásokat lődd ki, illetve ha nem használod az adatkapcsolatot és a wifit, akkor érdemes azt is kikapcsolni, mert zabálja az aksit.. Nem tudom, hogy mit használsz, de a gyári UI is ludas lehet.. Ezért is szereztem be az Apex launchert, de emellett elég sok megtalálható, amit érdemes lehet kipróbálni/használni. Gördülékenyebb ezzel. Na meg, mint jó pár hozzászólással fentebb írtam, van egy téma, ami már már hajaz a CM témájához...kékségét nézve. Öööö.. az sem mindegy, hogy 10%-nál, vagy mondjuk 45%-nál teszed fel a telefont a töltőre... Saját tapasztalatom, hogy minél kevesebb %-nál van rátéve a töltőre, annál lassabban áll be az aksi idő, így érdemes már kb 70%-os merülésnél feltenni. Na meg hibernáltatni a felesleges appokat/és nem használni mondjuk 4 olyan programot, amit mondjuk 2-vel is meglehet oldani.
Memóriazabálás terén a Facebook 100-200 mega között szokott lenni, a Firefox szintúgy. Érdemes erre is figyelni. Megszokásommá vált, hogy a feladatkezelőből kilövöm az összes programot, illetve, jobban mondva az alkalmazáskezelőben(vagy mi a szösz ez...(Home gomb hosszan tartó megnyomása után)
Shunter: Telepítés előtt, illetve után is érdemes a gyári visszaállítást megcsinálni. A játékok persze, hogy jobban futnak, ugyebár frissebb android verzió, optimalizáltabb...stb.. Ha megnézed az ICS és a JB méretét, könnyen rá lehet jönni, hogy miért fogyaszt alapjáraton az android annyit, amennyit.
-
TrueWhitee
tag
válasz
Deathdox #15657 üzenetére
Érdekes...
Éjszaka, kb. 0:30 körül lehúztam a telefont a töltőről, mert addigra töltött fel 100%-ra. Reggel kicsit elaludtam, vagy nem figyeltem az első ébresztést a telefonon (6:06), fene tudja, így 6:21-kor keltem fel. Telefon töltöttsége 98%. 6:43-kor elindultam munkába, közben telefonba be a füles, rádió hallgatás (ami ment egészen kb. 12:00-ig)..Délben, hála az égnek, van a munkahelyen wifi, így ebédszünetben 30 perc Facebook/Firefox használat (illetve kimaradt a reggelinél is szintúgy 30 percnyi wifizés). Utána megint rádióhallgatás egészen 13:40-ig, ekkor a telefont kivettem a zsebemből, mert olyan munkát kellett csinálni, hogy jobb úgy, ha nincs nálam feleslegben. A munka véget ért 15:30-kor, ekkor vissza a füles a telóba, zenehallgatás a Rocket Playerrel, míg haza nem értem, ami kb 30 perc (mert közben volt egy kis kitérőm, így két-két percre kikapcsoltam a zenét). Most a telefonom jelenleg 55%-on áll.
Összegezve tehát.: 1 óra Wifi-zés, kb kicsivel több, mint 5 óra rádió hallgatás, illetve 30 perc zenehallgatás után, kemény 43%-ot esett az akkumulátor töltöttsége 17 óra 45 perc után.
Jelly Bean van ugye a telefonon, Apex Launcher+HDWidgets, illetve az adatkapcsolat, wifi kikapcsolva. Na, meg letöltöttem a múltkor én is ezt a Greenify programot, amiben kilőttem az összes felesleges alkalmazást.
Konklúzió. Mindenki maga döntse el.
Ui.: Ez az átlagos nap... Hétvégén még ennyire sincs terhelve, vagy ha van, akkor sem zabálja fel a telefon a saját akkumulátorát....
-
sryman
csendes tag
válasz
Deathdox #15657 üzenetére
Progit használok, hmm nem gondoltam volna a rádió ennyire zabál :/
Nálatok is amúgy hasonló a fogyasztás?Szerk
Csináltam egy factory resetet, ha előtte backuppal lementettem a progikat visszaállíthatom vagy inkább ne, nehogy visszamásszanak a beállítások amivel sokat fogyaszt? -
Badboys
őstag
válasz
Deathdox #15540 üzenetére
Nem küldtem még szervizbe mert én úgy gondolom,hogy ez szoftver hiba. Az ICS el semmi ilyen gond nem volt a V10H használtam és hiba mentes volt a készülék. Azt filózgattam ki ,hogy lehetséges e az,hogy valami szoftveres gond van mivel más más régiósak a telefonok és nem lehetséges e az inkompatibilitás szoftver és szoftver közt. Esetleg más más hardveres alkatrészek vannak régiók közt. Tehát mindenképpen meg kellene várnom egy frissítést hátha megoldja a problémát,ha akkor sem akkor vissza varázsolni a V10H szotvert és ha azzal megint hibátlan akkor tuti szoftveres a hiba.
V
ave: Lehet,hogy ez a gond a csengőhangnál ez még eszembe se jutott. A net része az viszont nagyon zavar.
-
Cruiserke
tag
válasz
Deathdox #14968 üzenetére
Igen, most már minden további nélkül lehetséges.
Minden szükséges dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Béta iOS-t használók topikja
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest