-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev@bps
csendes tag
válasz
sryman #16752 üzenetére
Én nagyon komoly Beach Buggy Blitz függő voltam az Asus TF101-esemen (Tegra2), de a Tegra 3-as procival most még durvább, gyönyörűszép! Már nem hagytam fenn, elég volt egyszer annyi időt elb*szni rá, de azért a hőmérsékleten elég durván érződött, hogy dolgozik a teló rendesen.
-
-
batai15
félisten
válasz
sryman #16361 üzenetére
használtan vettem, igaz nincs 1 hónapos sem.. 1 hétig használták, de ez a térerő gond aggaszt.. hogy mindíg max 1 csík, gsmnál az előző telefonom htc one x a rádió rész max 1% volt.
AZt hittem hogy mennyire fogja bírni, de utána úgy megindult merülni..
és mondom aggaszt ez a térerő gond.. -
Mitics
tag
válasz
sryman #15957 üzenetére
CLA-305
csomagolással egy ezressel drágább. De kell a francnak a csomagolásSzemélyesen át is tudom venni, nem kell postázni. Egyébként a vaterán 1700-ért is van már.
Érdemes átnézni több árkeresős oldalon, hát ha sikerül olyat találni, ami közel van és nem kell postáztatni.
De még ha postázással is veszed meg, 2300-ért hibátlan és a kis ujjadat sem kell megmozdítani
Lehet hogy én is inkább azt választom -
miki1985
csendes tag
-
nexxxx
csendes tag
válasz
sryman #15757 üzenetére
Egész egyszerűen nem értem amit ír a rootolás folyamatára... Tudok angolul, ehhez sem vagyok tök hülye, de nem értem, amit ír. Már az angol diplomás asszonyt hívtam ide, de ezt ő sem tudta kitalálni mi a francot akarhat: " Is the driver of the machine, the peas like software is installed on the line."
Örülök, hogy sokaknak így bejött, de én végül ezzel a módszerrel csináltam meg:
[link]
Legalább túl vagyok rajta -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
sryman #15730 üzenetére
Első hangszórónál juthat be valahogy, nekem eredetileg nem volt alatta semmi. Egyszer takarítottam a hangszórót + hátul a hátlap alatt aksikivétel nélkül a dolgokat és akkor valószínű az ecsettel sikerült benyomnom egy porszemet az első hangszórónál úgy, hogy bekerült valahogy a kijelző alá... Ez a hátránya, ha nincs "összemelegítve" a GG és a kijelző, ellenben egy cserénél sokkal olcsóbban megúszod, mintha össze lenne.
Rootolt telónál át lehet írni valahol, hogy a kamera hova mentse a képeket?
-
Mitics
tag
válasz
sryman #15708 üzenetére
Ez ok!
Logikus, ha így van. De pl "rgeorge" azt mondta, hogy neki a saját töltőjével is ki szokta írni.
A logikánkból kiindulva a saját töltőjénél nem szabadna lassú töltést kiírnia.
Na de ez úgy is kiderül, ha beüzemelem az LG töltőt
Meg aztán a Sony töltővel is csak kb 8-10-ből 1x akar lassan tölteni. Kicsit össze-vissza...Nem tudja néha eldönteni, mit akar.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
sryman #15649 üzenetére
A cm nagyon stabil. Nálam semmi hiba. A face app a mai updattel lagmentes lett. Nekem a jb-n nem volt jó a fényérzékelő, itt jó. A gyári sms progi szar(karakterek miatt), handcent van helyette. Chrome gyorsabb a cm-ben.Fogyasztásra kb ugyanannyit eszik, mint a jb. Marad a cm, amig nem kap frissítést a jb.
-
DirectorX
tag
-
neo74OSX
csendes tag
válasz
sryman #15277 üzenetére
sryman:
Rom csere után nekem kb. 2 nap alatt állt be a rendszer. Én a Greenify programot használom, azóta drasztikusan megnőtt az akku időm.Wifi, BT, Sync folyamatosan bekapcsolva, 6 db email online értesítés, hanghívás és üzenetek mindennap. Szerintem teljesen elfogadható a telefon üzemideje.
20a rom van fennt. Általában 2G használom, mobil bank és weboldalak ellenőrzése miatt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
sryman #15277 üzenetére
Tanácsaim:indítsd újra;kijelző auto forgatás ki/be kapcsolása;levelezés szinkronizáció ki/be kapcsolása;fejlesztői menüben GPU 2D kényszerítés pipa és a háttérszinkron is legyen max 4;a futó appoknál lődd ki ami nem kell;kb 4-5 feltöltés után áll be a fogyasztás igazából,addig ne idegeskedj(meg sokat is nyomogatod,mert új).Lesz ez jobb is,nekem simán megy 1-2 nap között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Külföldi SIM-ek itthon
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest