Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pockos13
aktív tag
Nem tudom mit lehetne vele csinálni.
-
pockos13
aktív tag
Kikapcsoltam hát ha elég lesz ennyi is.
-
pockos13
aktív tag
Valamitől nagyon merül az aksim ,pedig már mindent kilőttem.
-
V.Dave
senior tag
Valaki tudja miért szar a telefon belső tárhelye másolgatás közben? Akár windowsal másolok akár a lg p(ö)cs uite-vel, Ilyeneket dob ki, komolyan mondom tépem a hajam, ez van mióta megvan a telefon (kb 2hete)
ÉS ha ez még nem lenne elég a másolás leállítása után mivel beszart, hiába törlöm a film darabjait, egyre kevesebb hely lesz rajta mivel gondolom rejtettbe ugyanúgy fennt marad a film. Ja és a total commander is képtelen kezelni a belső tárheylet.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8271 üzenetére
Real Racing 2, másodszorra pörgetem ki, most a legnehezebb fokozaton, tudnak meglepetéseket okozni.
Az első részét nem találtam meg, azt lehet nem optimalizálták 720p-re....
Wolruf!
Gratula! -
Urby66
aktív tag
válasz
code1005 #8288 üzenetére
Én egyik program használatát sem javaslom. Androidon én még nem találkoztam vírussal, vagy olyan kártékony programmal amihez vírusirtó szükséges.
A vírusokhoz szerintem szükség van a felhasználó "közreműködésére" is (pl egy warez program telepítése vagy bizonyos net oldalak látogatása).
Ha ellopják a készüléket úgyis kikapcsolják, kiveszik a kártyát, tehát a lopás elleni védelem sem fog működni.Az alarm manager pedig egyszerűen nem hagyja "deep sleep" állapotba menni a telefont, ezért merül lassan.
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
két problémám lett a telefonnal.
Kis idő jól működés után ismét nagyon merül, éjszaka, kb. 7 óra alatt 30%-tól többet. A Battery Stat szerint az AlarmManager és az Avast-om volt leginkább aktív. Használ valaki Avast-ot? Ez az AlarmManager mit csinál? Éjszaka van amikor rezeg egyet a telefon, de nem jön se üzenet se semmi. Ilyenkor mit csinál?
A második. Be van állítva, hogy a csendes mód 22-06-ig. Eleinte működött, de néhány napja ha bekapcsolom akkor nappal is némába rakja a telefont. Nem raktam fel rá semmit mostanában és nyomtam neki egy újra indítást is, de semmi.
-
kexksz
addikt
Az miért van, hogy ha screenshotot csinálok (power + hang le) akkor csak 960x540 felbontásban csinálja 1280x720 helyett?
-
V.Dave
senior tag
Az Asphalt 7 csak netkapcsolattal képes elindulni? És ha letöltök valamit a play áruházban pc-ről telefonra akkor ahhoz is net kell hogy újból letöltse a telefon?
-
bubus66
nagyúr
válasz
firemanus82 #8252 üzenetére
(#8252) firemanus82
Küldtem valamit neked az OFF topicba.
-
wolruf
őstag
Na, még benne vagyok a napban, mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!
Én a tegnapi és a mai igencsak hosszú nap után már apaként folytatom az ünnepléstAkárki, akármit mond, az első fotók (a DSLR mellett) a 4X-el készültek, és igenis jók, még a félhomályos szülőszobában is
-
Quqesz
nagyúr
na most már menjetek beiglit zabálni
-
toto0569
addikt
-
palkrisz
csendes tag
válasz
eladogeppc #8265 üzenetére
A tegra 3 valóban 1500mhz egy mag esetén. Ha a négy mag egyszerre megy akkor csak 1400at érhet el egy mag. A frekvencia ingadozás pedig normális. Nézz csak meg egy számítógépet. Ha futtatsz egy teszt programot akkor ott sem megy folyamatosan fullon a proci. Ez teljesen normális dolog. Mindig annyit megy amennyit adott pillanatban kell neki.
És boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #8231 üzenetére
A használat közbeni CPU órajelet és a kihasználást a "Tegrastats free" progi mutatja az alkalmazások alatt.
A gép energiagazdálkodásából adódóan sosem fog az összes mag 100%-on pörögni. Egy adott képkocka kiszámítása nem igényel folyton maximális teljesítményt, ezért ha a kihasználtság csökken akkor az órajel is. A CPUSpy grafikonokból csak azt látni, hogy egy több mint 5 perces időtartam alatt hogyan változik az órajel. A Quadrant nem igényel folyton maximális órajelet ezért látod az alacsonyabb értékeket (pl. a következő jelenet betöltése alatt). Látni, hogy a grafikus tesztek alatt másfél percig ott volt az az 1400!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8267 üzenetére
Úgy, hogy ennyit érnek ezek a tesztek... meg ki tudja azóta hányszor frissültek és milyen irányba változtak... úgy utálom ezeket a szintetikus teszteket. *hányós smile*
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8267 üzenetére
Nekem is volt, hogy beadott 110+ - ot... addig nyomogatták, amíg annyi lett... nemtom
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8265 üzenetére
Jaaah, hát az eleve le volt írva, hogy ha mind a 4 mag megy, akkor leszabályozza 1400ig!
Olvastam már rég, ha ez volt a kérdés... de egyébként sztem annyira mind1, nem ezen múlik, hogy szaggatnak a Gameloft vackok, vagy sem... -
eladogeppc
veterán
Köszi !
Megkérlek letöltöd a Quick System Info Pro változatát, hogy neked monduk quadrant alatt mennyire kúszik fel a proci, illetve Linpack alatt ?
Köszi !
Találtam egy ilyet: Tegra 3 chip-ek
Ezek után akkor jól működik, mert nem megy a 4 mag 1400 fölé.
De akkor ne írják oda, hogy 1,5Ghz x 4 -
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #8259 üzenetére
Nekem is ilyen 70 környékén teljesített a Linpack... Asphalt 7 - et megvettem, de szaggat... Gameloft nem csinálta meg Tegrára úgy tűnik, amit nem értek... egyébként másik érdekesség, hogy anno O2X - en Asphalt 6 ment tökéletesen, aztán egyszer csak gondolt egyet, és elkezdett szaggatni... újraindítottam, majd a telót is, majd újraraktam, de még mindig szaggatott... aztán egyszer csak megint gondolt egyet, és nem szaggatott többé
-
Miksa64
tag
Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet! Boldog Karacsonyt!
-
belua27
tag
én ugy tudomha mind a 4 magot használja akkor max 1400 at adhat le az 1500 csak 1-2 magnál lehetséges amugy én már sok játékot kipróbáltam rajta és nagyon durván csak az asphalt 7 szaggatott rajta a többi simán játszható tegrások persze siklanak de pl sokkal szebben jelenití meg a játékokat mint az s3. sokat számít az is hogy mennyi progi van a telón ami háttérben csak ugy zabálja a ramot pl torrent progik vagy skype ezek is közre játszhatnak. és persze a jó öreg gpu kényszerítés
ennyi Kellemes Karácsonyt mindenkinek remélem sokan kapnak ilyen telót de persze csak a fullos szériából
-
toto0569
addikt
válasz
nekem is hasonló az adatom 49 <- >78tol 90ig
-
pumukli23
senior tag
válasz
Na majd ha a napokban nagyon unatkozok, futtatok pár tesztet a telómon.
Majd visszatérünk rá, addig is jó bejglizést mindenkinek! -
eladogeppc
veterán
Igen volt már gyári visszaállítás.
Megcsinálom mégegyszer.Most hagytam egy kis időt kikapcsolt állapotban, így lehűlt rendesen.
Most így is a max 1400Mhz, és nem tartja stabilan, miközben a CPU teszt megy.
Single Thread most 50Mflop, Multiban 80MFlop ami egyetlen egyszer 100 lett.Gyári visszaállítást csináltam.
Csak a Quick System Info pro és a Linpack van fent.
1400Mhz max. -
válasz
eladogeppc #8255 üzenetére
veletlenul nem energiatakarekos modban fut?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Csináltál már gyári visszaállítást?Lehet meg kellene csinálni és tiszta gépen futtatni.Ha ott is baj van, akkor szervíz.Ja és mennyire melegedett miközben tesztelted?Nem lehet hogy amiatt vette vissza a teljesítményt?
-
törölt tag
válasz
Valami gebasz lehet a készülékedben.
Linpack multi: 148,867
single: 51,662 -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Feltettem a Pro változatot. Akármit csinálok valamilyen szinten megragad a telefon.
Most épp 760Mhz neki a Maximum.
Ezt én nem értem.
Akárhány tesztet csinálok, össze vissza eredményeket kapok.
Itt komoly bajok vannak. Lehet hogy csak az én telefonommal ?Dead Trigger például csak 760Mhz 100% proci mellett.
Antutu 1400Mhz-re felnyomja, majd csökken 1300-ra. És onnan zuhan a teszt alatt 1000-re.
Nem értem.
Most valamiért megkedvelte a 760Mhz-et és azon megySzerk: Linpack 1 szálon maximum eddig maximum 40Mflops, de inkább 30, Multiban 70-80 között van
Szerk2:: A mobilarénás tesztek is multiban 142MFlops
-
toto0569
addikt
válasz
köszi, viszont kívánom a fórum nevében!
-
törölt tag
válasz
Neked is, kis tűzlovag!
Meg ne égesd magad karácsony alkalmából. -
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8250 üzenetére
pro verzio a tied?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8248 üzenetére
Quick system info, annak is a statusbar-ba beépülő része.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8246 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
Üdv, aki még itt van !
Megnéztem most már több CPU teszterrel, és nem megy 1300Mhz fölé a gépezet.
Szerintem ez a baj, ezért nem megy normálisan.Megkérhetnék valakit, hogy tegye fel a free Antutu CPU Mastert, az kiírja a frekit,
és az Antutu Benchmarkot ?Annyi lenne, hogy el kellene indítani az Antutu CPU Mastert és az Antutu Benchmarkot, és
amikor elkezdi tesztelni a benchmark a CPU-t, akkor a házikót hosszan nyomva átlépni a
CPU Masterbe, és ott megnézni mekkor frekit ír ki....Nekem 1300 Mhz-et. És ugyan ez van pédául a CPU Spy plus-al is amiben meg tudjátok nézni, hogy
a telefon milyen frekvenciákon megy.Érdekes.
Köszönöm előre is, aki megnézi !
-
Tex
senior tag
Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
törölt tag
Kellemes, dejglizabálós, halászléevős, ajándékbontogatós Karácsonyi ünnepeket!
-
Demens
tag
válasz
eladogeppc #8242 üzenetére
Babel Rising 3D. Bocsi, hülyeséget írtam az előbb.
-
Demens
tag
válasz
eladogeppc #8224 üzenetére
Én is Bolodog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak.
(#8182) eladogeppc: A Nova 3-at nem tudtam "ráhackelni" a telóra, de a Babylon 3D nevű játék max. grafikával is tökéletesen megy, bár az nem Gameloft. Ki próbálom az autósokat is.
Fel akartam rakni a Wild Blood-ot, ami viszont Gameloft, de mikor elindítom, és töltené le a szükséges dolgokat, azt írja, hogy nincs elég hely, pedig van...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8228 üzenetére
Mivel karácsony van így nem fogok neked oldalakat írogatni, mert van életem. Jobbnak kellene lennie? Ha nincs megírva rá rendesen és nem tudja kihasználni? Ráadásul a nagyobb pixelszám megvan a programban, mert a kijelzőre ugye "optimalizálva" lett, csak a többi hardverre nem. Gratulálok a színvonaladhoz amúgy.
(#8235) odrif
Ennyi, végre valaki... aki ezt is belátja. -
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8232 üzenetére
mindig ez a kamera vita!Napsütésben nagyon jó képeket lehet vele lőni,persze kézi beállítással.Az auto beállítást nem ajánlom...este egyik telefon sem jó arra ,hogy fényképezz.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8232 üzenetére
nem véleményt mondtam,csak infót adtam.Olvastam,nem tökéletes,de ezt eddig is tudtuk.Meg kell tanulni használni.Ha visszalapozol(kb 5600hsz) még képeket is raktam fel.
-
eladogeppc
veterán
Quqesz:
A linkelt BSI szenzorról ugy elolvastad miket írnak ?
"What isn’t, though, is the camera application. It appears pretty similar to LG’s old camera application, but I remember the old one working significantly better than the one in the O4X. If you’re not paying attention, it’s really easy to take an out of focus picture, and pictures in the dark are no longer focused with the flash on. Another problem? Focusing doesn’t happen nearly quick enough. It’s hard to get good pictures out of it, plain and simple. Compared to the super slick camera applications that HTC has been shipping over the last 12 months (not only in the One series, but also with the Amaze and MyTouch 4G Slide from last year), I was pretty disappointed with LG here. The O4X is more than capable of creating quality images, it just takes more work than it should to capture them. "Akkor miért is jobb a BSI szenzor és az új LG kamera app ?
-
eladogeppc
veterán
Ezért is mondtam, hogy nem cserélem le, mert nekem amúgy is bejön a telefon !
Szép, letisztult. Én nem szeretem a kerekített telefonokat (S szériák). Persze asszony Galaxy Ace 2-je bejön. Nagyon jó kis telefon !!
I Love LG ! Már csak azért is !Szerk: Elnézést a politikai hasonlattal, de sajnos ez van. A cégnél csak azok kiabálnak akik olyanok. A többi oldal általában csöndben van. Én egyikhez sem tartozom, jókat nevetgélek rajtuk, csak a fülem nem bírja a kiabálást
Szerk2: Mivel tudom loggolni, vagy tesztelni, mennyin megy a proci programok alatt ? Mint windowsban a feladatkezelőben ?
-
válasz
eladogeppc #8228 üzenetére
Na ebben van sértő is, politika is.
Békés Karácsonyt!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-
eladogeppc
veterán
válasz
DJ. Ru$y #8226 üzenetére
Úgy látom ebben a fórumban is vannak elvakultak. És ezt értsd 100%-ban.
User szemszögből kellene tekintened a dolgokat.
Egy átlag felhasználó letojja milyen pixel hova megy.
Az egyik 30eFt a másik 90. Nehogy azt mondd nekem, hogy te nem várnád el egy Tegra chipsettől 4 maggal,
hogy jobban teljesít mint egy 30eFt-os "kacat".
Olyan vagy mint a F_deszesek, hogy Te eldöntötted, hogy ez a telefon jó, akkor jó ! Ez nem így van !Azért az ebben lapuló CPU jóval erősebb mint egy régi Qualcomm 8255T 1.4Ghz.
Vagy mégsem ?Az nVidia Tegra 3-nak alapból jobbnak kellene legyen mint egy Adreno 205-ösnek, akár optimalizált egy program, akár nem.
Még mindíg nem bántam meg, mert egy SIII-as mégis csak drágább kütyü lett volna.
Azért megnéznék egy Xperia ION-t összehasonlítva evvel !
-
pumukli23
senior tag
Kellemes ünnepeket kívánok!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Akkor kezdjük a legelején!
Miért az nVidia hibája, hogy a Gameloft baszik optimalizálni a saját játékait?
995, mekkora a kijelző px-ben amit ki kell hajtani a gépnek és lehet, hogy oda le van optimalizálva (butítva)?
Csak ennyit így dióhéjban.Kellemes ünnepeket Srácok! (
bár én nem vagyok ilyen 2 napig legyünk jóban hívó.) -
eladogeppc
veterán
Új BUG-ra leltem.
- 10h: Na mondom csinálok pár fotót ! Készült kb 10 kép, amiből 4-re azt írja, nincs indexkép. Na mondom oké, akkor semmi baj, felrakom a QuickPic-et hátha. Hát fájl megnyitási hiba.... Tessék ?
Szóval ha elmegyek fotózni, akkor számítsak arra, hogy a fele nem lesz meg ?
SD kártyára van átírányítva, ott jön elő. Nem, nemhibás a kártya, kártyaolvasóba rakva megnéztem, teszteltem, jó a kártya ! -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt Kívánok !
THD játékokkal minden jól megy !
Sajnos továbbra is szaggat nagyon az Asphalt 7, a Most Wanted.. általában a Gameloft játékok többnyire.Felraktam próbából az ARE kódhoz tartozó v10e ROM-ot, ez a legutolsó ott.
Nem látok semmi különbséget azon kívül, hogy a mocskok kiszedték a magyar nyelvezetet.Így v10h ment újra vissza HUN változat. Quadrant jó, Antutu 13000 pont környéke.
Csak számomra az a furcsa, hogy megint van a kezemben egy erőmű, ami hozza a pontokat,
aztán játékokra (amire végül is ki van fejlesztve ez a tegra 3) meg nem igazán használható.Nem értem az nVidia politikáját, de olyan mintha hülyék ülnének ott. Egyszerűen miért nem engedik,
hogy a programozók szabadon garázdálkodjanak. Adják ki a forráskódokat, meg mit tudom én miket,
ami a jó programozáshoz kell.Számomra kicsit csalódás azért megint az LG, mert egy ócska 30eFt-os Alcatel szinte ugyanilyen szinten
volt használható számomra (One Touch S OT995), adreno 205-össel. Szépen futott rajta szinte minden
mai játék. Ezután kicsit visszalépés a 90eFt-os LG.Anyaghasználatban a 2 telefont össze sem merem hasonlítani, mert az LG olyan masszív, hogy csak na.
Az alca recsegett ropogott.Fénykép minőségben u.a. mind a kettő sajnos. Ezt sem értem, hogy hogy lehet egy ilyen jó telefonba ennyire
gagyi (kamu BSI) szenzort rakni. Alcában semmi BSI nem volt, u.a. a kép minőség !Jók legyetek, nem puffogás, csak a véleményem osztotam meg (Szubjektív).
-
toto0569
addikt
Még mielőtt kimaradnék belőle:MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET SZERETNÉK KÍVÁNNI!
-
Boldog, békés karácsonyt kívánok!
-
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Indian74 #8196 üzenetére
Ez tuti valami program, ahogy leírták már előttem is. Nálam is csinálja néha napján, de annyira nem érdekel...
Használd a szerkesztést, ne duplázz!Quqesz! Az ébresztő aktívvá teszi a képernyőt, nem pedig a felnyitó képernyőt hozza föl, ez valami utólagosan telepített program hülyesége.
-
bubus66
nagyúr
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, kívánok minden Fórum társnak.
-
-Mosquito-
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
quint
aktív tag
válasz
dozsabalint #8213 üzenetére
Régi szép emlék, hogy az i8000 például simán tudott off-ból is ébreszteni
Amúgy igazán kikapcsolt állapotban csak akkor vannak, ha kiveszed belőlük az aksit, egyébként csak egyszerűen hibernált állapotban, a proci pedig várja a megszakítást, ami ébreszti. -
dozsabalint
senior tag
válasz
dozsabalint #8212 üzenetére
Sőt nem csak az android nem képes rá, hanem a wp, és az ios sem.
-
A telefon kikapcsolt állapotban képes ébresztésre?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Indian74 #8196 üzenetére
ilyennel még nem találkoztam.Esetleg power gomb lehet hibás hardver terén.Programok közül az ébresztő óra tudja csak felébreszteni a kijelzőt zárt állapotban,mással még nem találkoztam.De nézd végig milyen progik futnak(két helyen: futó alkalmazások,alkalmazáskezelő. a kettőben nem ugyan azok szerepelnek mindég)
-
amduser
tag
válasz
eladogeppc #8186 üzenetére
Feltoltam kíváncsiságból ezt a NOVA-t . nekem sem ég az épület
elvileg ilyennek kéne lennie N.O.V.A. 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest