Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
válasz
eladogeppc #8489 üzenetére
Az ilyen változtatható dolgok annyira nem érdekelnének, kontraszt,fehéregyensúly stb. azokat ha nagyon kell helyrerakom utólag. az már inkább ciki, hogy valami bődületesen rosszul tömörít, ilyen téren valóban egy rakás az egész... És a pacává mosott részletekkel sokat már nem tudok csinálni utólag ....
És nem, eszemben sincs 500 000-es kamerákhoz viszonyítani ( tudom most az, jön, hogy használjak normális fényképezőt....), hanem más telefonokhoz mérem a minőséget .Akár jóval olcsóbbakhoz is ....
-
toto0569
addikt
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Tapasztalsz bármilyen akadást 1 magnál? Mert ha nem, akkor valószínűleg nincs szükség mind a 4 magra 1400-on, hanem elég 1 mag 1500-ön.
Azt sem árt tudni, hogy aki régebbi játékokkal játszik, ott előfordulhat, hogy max. 2 vagy 1 magra vannak belőve a játékok, mert akkor még nem volt 4 mag forgalomban és azokat már nem mindig optimalizálják.
-
gadna
csendes tag
Valaki nem kérdezte meg, hogy a HOX fórumba mit mutatt nekik a Tegrastat?
-
gadna
csendes tag
Hali.
Hogy is ez van ez 1 mag 4 mag probléma játékok alatt? Felraktam a Tegrastat-ot én is és nekem is csak egy mag megy a játékok alatt. A teszt programok alatt viszont megy mind a négy.
A játékok:
Zen Pinball, Riptide, GOF2 THD, Soulcraft THD, Great battels -
toto0569
addikt
ezt írják hozzá:
Jelly Bean.So far project Butter Run Smooth. Web browser is fast. battery don't seem to be having a MAJOR IMPROVE...But it is improve alittle bit. Camera runs GREAT, MUSIC PLAYER, WIFI, DATA A+
Because need special code for unlock download -
toto0569
addikt
volt de eltüntvalami csörgedezne már,V18 A 00 kdz alfa ...nem tom,keressetek már rá mert most még nem érek rá.
-
Lac-coo
őstag
Hát ez az....Nem létezik hibátlan, csak itt a rajongó tábor minden erejével azt hirdeti minden érdeklődőnek, hogy ez hibátlan, de legalább is finoman elhallgat tényeket... Pl. a pixelhiba... azért is kerestem rá mert többen jöttek be ide megkérdezni van-e valami tipus vagy jellemző baja, és kivétel nélkül azt a választ kapták, hogy előfordul 1-2 pixelhibás példány .... nos ez ugye így azért eléggé félrevezető , gondolom egyetértünk .... Más telefon nem érdekel, nekem 4X-em van, és az sem vigasztal, hogy másnak mi baja van ....
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8486 üzenetére
Lehet, hogy mégis tudta az LG, hogy mit hova tesz?
Nem nézlek hülyének, de nem csak ISO és fényerő van a világon... Pl.: Fehéregyensúly... ugyanis a képen az van nem kicsit elcsúszva.
-
eladogeppc
veterán
válasz
DJ. Ru$y #8485 üzenetére
Első kép Alcatel automata, Második 4X HD automata, Harmadik 4X HD ISO 400, fényerő minusz 2 + vaku.
Nem kell engem sem h_lyének nézni, volt már pár ilyenem.Szerk: NA srácok, első tesztem az új nvcplsvc.apk áthelyezése után:
Merülés: Eddig bekapcsolt Wifivel, este nem evett talán 8 óra alatt 1%-ot. Most 6% ment le 7 óra alatt.
Itt látszik, hogy volt felébresztett állapotban is a telefon.
Talán rendezkedett az NvCplSVC.apk ? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8480 üzenetére
Auto üzemmód? Javaslom a kézi beállításokat, nem kell megtanulni fényképezni. Csak megnézni minden beállítást, hogy mit csinál. Az automata üzemmód rég le lett írva ez tény. Kézi beállítás mindig.
-
tothl
addikt
Nos dobok egy kis kavicsot az allovizbe. Szerintem a legtobb topictarsnal regebb ota hasznalok mobilt volt kozte ercssonnal kezdve a nokiakon at pana samsung se htc stb.......a 2x volt az elso lg keszulekem es bar szoftveresen nem volt egy asz de a minosege miatt adtam eselyt a 4xnek felo hogy szoftveresen ugyanugy jarunk majd mert nem eszbontoan gyors es alapos az update, de a minosegre szinten nincs panaszom. Mindent osszevetve ez a legjobb keszulek amit valaha hasznaltam. Igen van jobb kameras keszulek es van jobb hangszoroju is....de azert nem rossz, a tobbi meg hibatlan....nekem ez eleg mert utalok szervizbe jarkalni mint a htcvel
-
firemanus82
senior tag
Mellesleg ok is panaszkodnak az ics kamerajara...
-
firemanus82
senior tag
Beugrottam a 2x forumba segitseget kerni, de olyan kedvesek voltak hogy szora se meltattak. Ma ujra megprobaltam.
-
ak76
senior tag
válasz
Lac-coo #8460 üzenetére
Dícséretes buzgalom.
És ezt a missziót még hány topicban próbálod terjeszteni?
Mert az SGS3-as is hemzseg a szériahibáktól,a Note1-es sávosodó,beégő kijelzőjéről legendák keringenek (idén csak 3 darab volt nálam,mindháromnak kijelző problémái voltak) a Lumia 800 topicba is mehetsz a hámló készülékburkolat,a letörö csatlakozófedlap,meg a szoftveres gebaszok miatt,ott a helyed a HTC fórumon is az One X számtalan nyavajái miatt,vagy ha bátor vagy az SGS2 topicba is mehetsz téríteni a dead kijelző hiba,a beégés vagy a random újraindulgatások miatt,bár ez utóbbi fórumból már a fórumhoz aktualizált aláirásod miatt is banolhatnak,tehát csak óvatosan...
Nincs sok értelme a törekvéseidnek,MINDEGY melyik készüléket veszed,nem létezik hibátlan produktum. -
eladogeppc
veterán
-
kexksz
addikt
Hol lehet valami jó tokot kapni a telóhoz? Nem akarok vagyonokat érte.
-
eladogeppc
veterán
Még tokban tesztelem. Most leveszem.
Jéé , ettől gyorsabb lettCsak viccelek.
Lényeg a lényeg, hogy most kicsit leállok a játék tesztekkel, hogy a Power Management hoz-e akku idő nyereséget.
Annyi látszik amúgy, hogy Antutu szépen használja a 4 magot. A TegraStats-ban.
Széthajtani nem fogom én sem ócska játékok miatt a telefont, de egy tesztet szerintem megért. -
JulesC
tag
válasz
Lac-coo #8436 üzenetére
A 3. készülék is pixel hibás, csak nagyon nehezen észrevehető és csak akkor, ha ténylegesen keresem is. Az első az üveglap alatti porszem miatt lett visszaküldve, a 2. meg a virító pixelhiba miatt. Az amit már 4. hónapja nyúzok, az sötétkéken világít fekete képernyőnél, így észre se vettem a boltban lámpafénynél, mikor átvettem.. igaz azóta se akadt rajta a szemem.
-
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #8471 üzenetére
Hát úgy tűnik az energiagazdálkodás nincs eléggé optimalizálva. A Performance mód csak annyit tesz, hogy nem engedi leesni az órajelet, és amikor csak lehet, maximumon pörgeti a processzort. Ezért nincs akadás, viszont ez odabasz a melegedésnek és az akkumulátornak.
A másik kérdés viszont - amire tudtommal nincs tesztprogram - az a grafikus gyorsító órajele és kihasználtsága.
Erről nem sok információt találtam eddig, de úgy tudom egy többmagos gyorsító van a 4 tegra mag mellett ha jól emlékszem olyan 800 Mhz körüli órajellel. Jó lenne tudni ez hogyan pörög játék alatt illetve hogy működik az energiagazdálkodása.Van erről valakinek információja, leírása?
Ja és még egy kérdés? Melegszik a tok nélkül is??
-
babosf
aktív tag
nvidia ide, tegra oda, szaggat nem szaggat, amin leteszem az arcomat (nálam ez akadt be
)
két kontakthoz van beállítva egyedi csengőhang de nem nem nem és nem megy az LG-nek.
nem tudom elképzelni, már a 2x-nél is szar volt, lehet nem tudják az LG-nél???? -
eladogeppc
veterán
válasz
Takhanto #8466 üzenetére
Na egy konkrét teszt !
Asphalt 7 v1.0.4
Rájöttem, hogy elég 1 mag, tehát a következőt csináltam:
- LG GearBox 1500Mhz - 1 mag
- CPU Master Free - Performance mód Min:1200Mhz. Max 1500MhzNa így már azt mondhatom, elfogadom a teljesítményt ! Van beszakadozás, de korántsem annyi !
Asphalt 6 HD - Szintén elég 1 mag, semmi Lag !
- CPU Master Free - Performance mód Min:1200Mhz. Max 1500Mhz
Beach Buggy Blitz - Kell a több mag, nem tesztelem mennyi, nincs még annyi lag sem.
- CPU Master Free - Performance mód Min:51Mhz. Max 1500Mhz
És jön egy Performance módban mért Antutu is mindjárt !
-
Urby66
aktív tag
válasz
Lac-coo #8465 üzenetére
Én nem várok túl sokat egy telefon fényképezőjétől.
Egy gyűszűnyioptikánlencsén kell bejutni annyi fénynek, hogy szép és értékelhető kép szülessen.
Sajnos a fény tudja a fizikát és főleg sötétben sosem fog annyi bejutni, mint akár a legvacakabb kompakt fényképező lencserendszerén keresztül. Ezért szar az összes telefonos fénykép.
Én igazából csodálom, hogy a mérnökök abból a kevéske fényből tudnak akár előhívható minőségű képet generálni. -
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8462 üzenetére
Ne azt nézd, inkább azt amelyik szaggatott azt indítsd el és írd le változott-e valami?
Kiváncsian várom...mennem kéne csicsikálni...gyerünk mááár
-
Lac-coo
őstag
válasz
-Mosquito- #7167 üzenetére
Ezt kifejezetten a te kérésedre készült, gyanítom egyet értünk, hogy ez biza semmit nem javult !
Elég korrekt az összehasonlítás, még előnyt is kapott a H jobban sütött a nap ....
Ismét csak nem mondok véleményt, mindenki eldönti jó-e, és hogy mennyit is javult a frisítésekkel ....
-
eladogeppc
veterán
válasz
pumukli23 #8458 üzenetére
Első nekifutásra, hogy mi lehet a bibi például az Asphalt 7-el kapcsolatban:
TegraStatsfree alapján:
Első indulásnál minden mag megrángatva, betölt az Asphalt 7, majd amint bejön a menü csak 1 mag megy.
Ami a pláne, hogy játék közben csak 1 mag működik és az is igen ritkán megy 780Mhz fölé ! -
pumukli23
senior tag
Kösd ki monitorra a telót
Nekem egész szépen futott a gta vc külső monitoron (egyszerre megjelenítve a telón is), a felbontást maxra húzva a játékban. Néha egyszer-kétszer megakadt, de anno asztali gépen, sőt a mostani laptopomon sem futott ilyen szépen.#8457 eladogeppc:
kíváncsi leszek a tapasztalataidra. -
eladogeppc
veterán
válasz
dozsabalint #8456 üzenetére
Hülyeségeket minek írjak ?
Tesztelem, meglátom. Mindenesetre nem furcsa egyikőtöknek sem, hogy egy system mappában lévő fájl nincs jó helyen, és áthelyezve is ugyanúgy megy minden ?HTC One X-nél ez hiba volt, akkor gondoljátok, hogy itt nem hiba ?
-
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #8454 üzenetére
És mi történt a javítás után?
Jobb üzemidő, kevésbé melegszik, gyorsabb játékok? -
eladogeppc
veterán
Na srácok !
A HTC ONE X-en hibás helyen volt az NvCPLSvc.apk. Itt írnak is a problémáról: nVidia Tegra 3 power management
Írtam a másik fórumban, ők nem gondolták volna, hogy nálunk is még megvan ugyan ez a hiba.
Kénytelen voltam Rootolni, és ez alapján elvégezni a módosításokat:
"please test and feedback if any improvement im testing right now
ADB. Installer for V10F.Section === Download ===.
Download Link:. Fix the 3rd Power Management nVidia Tegra HD 4X for Lg.
==== ==== Installation Guide.
the 1st. Extract file Adb_install_NvCPLSvc.zip.
the second. debugging Mode setting on 4x.
3rd. Computer with 4x plug.
the 4th. Run "Install_system_app.bat".
5th. enjoy!!!
- Script to backup the original file NvCPLSvc.apk to / sdcard / backupNvCPLSvc / NvCPLSvc.apk.
http://www.mediafire.com/?cplbxujoq63hoty" -
Urby66
aktív tag
válasz
dozsabalint #8452 üzenetére
Egy ilyen méretű és ekkora felbontású kijelzőn sokkal nagyobb a pixelhiba esélye mint a hasonló méretű kisebb felbontású kütyük esetén. Itt sokkal sűrűbben vannak a pixelek és többen is vannak.
Még a jóval nagyobb felületű monitorok, tévék esetén is előfordul hibás pixel, és a legtöbb gyártó csak bizonyos számú hiba után cserél, vagy csak pl.72 órán belül.
Ha az LG cserél garanciában az korrekt hozzáállás.
Nem értem a fanyalgókat. Én úgy vásárolok, hogy előtte alaposan megnézem mik a hibák az erősségek, és akkor vásárolok ha elfogadható a kompromisszum amit kötni kell.
Aki csak a hibát látja a készülékében rossz döntést hozott. Nem értem ha annyira nem tetszik akkor miért nem szabadul meg tőle.
Vagy lehet nincs is neki, csak írogat, hogy mennyire szar telefon ez. -
dozsabalint
senior tag
Mostanában picit többet játszottam, GTA III, és Vice City is tökéletesen megy. Most Wanted picit akad néha. De nem mindig.
A pixelhibákhoz, és egyéb dolgokhoz: azt nem árt tisztázni, hogy a magyar LG Optimus 4x-et használó felhasználók 90%-a biztosan nem látogatja ezt a fórumot, főképp nem irogat ide. És ez elmondható minden más telefonról is. Akinek nincs semmi baja a készülékkel, az szintén nem fog sehová sem irogatni. -
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #8411 üzenetére
Szerintem "eladogeppc" kolléga túlmelegedő készülékének az említett szilikon tok is lehet az oka. Egy ilyen vastag szilikon burkolat eléggé jól szigetel, így a meleg nagy része bent marad ezért fűt túl a készülék.
Kérlek csinálj egy tesztet a pucér telefonnal tok nélkül.
-
Demens
tag
Itt még a játékokhoz írnám, (hátha valakinek releváns) hogy kicsit tesztelgettem a Max Payne-el a telefont. 20 percet játszottam vele, 10%-ot merült az akksi full töltésről, és kb. 36 C°-ra melegedett, ami azért nem pokoli.
Úgy mellékesen, én PC-n imádtam a Max Payne-t, és azt kell hogy mondjam, egy az egyben ugyanaz az élmény, csak kisebb kijelzőn. Néha még szebbnek is tűnik, és itt az irányíthatóság egyszerűen király. Kicsit talán könnyebb játszani, mert elég könnyű betalálni (ezt lehet nehezíteni), és egy lövéstől, simán hallhatnak az ellenfelek. PC-n azért kellett 2-3 lövés. Mindenkinek ajánlom!!
(#8449) Jonny99: +1
Teljesen egyetértek. -
Jonny99
tag
válasz
eladogeppc #8441 üzenetére
Sziasztok...
Csatlakoznék hozzátok... Nekem volt egy kisebb harcom az LG-vel mire sikerült kicseréltetnem a telefont, egy apróbb hiba miatt (a kijelző és az üveg között, a kijelző közepén egy csíkban pöttyök jelentek meg) amit aztán a szerviz tetézett, és ráadásul eredetileg nekem is pixeles volt. Egyébként ez a probléma egy hónaposan jött elő a telefonon. Az új készülék nem pixeles, viszont kerek egy hónaposan ezen is előjöttek az apró pöttyök az előzőhöz hasonlóan. Beletörődtem, ez széria probléma, valószínű a melegedés okozza. A játékokat illetően nekem spec a Nován kívül semmi nem akadt, igaz egyik játékból sem a tegra3 optimized verziót szedtem le. Nekem a kedvencem a GalaxyOnFire2, na ebből is a THD szaggat mint az állat, viszont a sima HD tökéletesen fut. A fényképezőn kipróbáltam az LGCamera appot, valóban jobb képeket tud prezentálni mint a gyári app és ha nem nagyítja az ember sz@rrá a képeket, szerintem teljesen jó fotókat készít. A többi funkciót pedig nem emelem ki mert működik ahogyan kell.
Összegezve azoknak akiket kétségek gyötörnek, nem kellene sem áldani sem pedig fikázni a telefont, mint minden készüléknek ennek is vannak hibái, ezt el kell fogadni, vagy nem kell ilyen készüléket venni.
Ha pedig valakit érdekel én őszinte leszek, megérte a 100k-t még így is hogy vannak problémái, mivel 1-2 év múlva úgyis cserés lesz. Ez a fogyasztói társadalom. Hosszú távra nem szabad tervezni, akkor meg minek vegyek meg egy S3-at 140-160k-ért, amiről szintén olvastam hasonló "széria problémákat"? -
eladogeppc
veterán
válasz
DJ. Ru$y #8446 üzenetére
A kamerát csak példaként említettem, de lehet nem is kellett volna. A lényeg, hogy ICS-t igérgetik/ték egy jó ideje, én már nem vártam meg.
HTC-nél volt valami kis bibi, ami szerintem nálunk is meg van a cikkből idézek: HTC Fix"The misplaced NvCPLSvc.apk file was discovered in the /system/bin folder by mike1986 while developing a custom ROM for the HTC One X. To correct HTC’s mistake, users can push the file to /system/app via ADB."
Rootexplorert felraktam, nálunk is ezek szerint rossz helyen lenne ?
Szerk:
"ROM for the HTC One X, he found that something amiss with the smartphone's stock system -- its Tegra 3 power management software didn't function properly. According to the developer, an app known as NvCPLSvc.apk was misplaced in the /system/bin folder, rather than its proper destination of /system/app. Along with the custom ROM, mike1986 has released the fix as a separate bundle, which is detailed in the source below. "
Nekünk sem a /system/app mappában van !
-
belua27
tag
sajnos nem jutottam sokra mivel az Fps meter játékok alatt mindenhol 2 fps-t mutatott nyilván nem annyi volt viszont amit megfigyeltem hogy a játékok alatt 95% egy magot használ a teló ugy 1000 és 1500mhz között még a shadowgunnál is aminél azt hittem mind a 4 megy a nyégy magot egyszerre nagyon ritkán durvább effekteknél használta 1 másodpercig és max 40% környékén szóval nem lettem sokkal okosabb de hagyom is mert a lényeg az hogy nálam eddig az asphalt 7 en kívül egy játékkal sem volt gondom na meg a dark meadow amit nem bírtam elindítani de ezeken kívül mind 1ik élvezhető volt lehet hogy csak 29 fpssel mentek és belaggoltak néha 1 másodpercre de nálam ez belefér és higgyétek el minden csúcs telón van játék ami akad azért mert nem lehet mindent mindenre optimalizálni ez az Android és nem az ios ami viszont nem ad akkora szabadságot. Akiknél meg minden szaggat azok lehet rossz szériát kaptak(abba tegra 1 van
) vagy csak túl gyorsan túl sokat pislognak
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8445 üzenetére
Nono, várjunk csak... szerintem ez lehetetlen. Ugyanis állítólag a 4X-ben jó a kamera, szóval ők meg tudták írni a kamerára a szoftvert jobban, mint az LG, akkor ott programozási gondok vannak és nem forráskód hiány. És itt szerintem egyedül az automata üzemmódot nem tudta összerakni az LG, mert manuálon simán lehet vele fényképezni. Azért azt nem hiszem, hogy egy nVidia meg tud állítani egy LG-t és egy HTC-t (vagy még több gyártót), ha nem adja ki a forráskódot (és szerződése van rá, mert valószínűleg van) akkor az szerződés szegés és komoly pénzük bánhatja.
-
eladogeppc
veterán
válasz
DJ. Ru$y #8442 üzenetére
DJ. Ru$y: O2X-nél - amikor ugye az kijött - ugyanez volt a probléma. Ott volt pár játék ami tök jól ment rajta, aztán ott röhögtem a kollégámon - mert nekem akkor még Commtiva Z71 esem volt - hogy kidobott 160eFt-ot a kütyüjére, és szinte semmi nem ment rajta, mert ugye nvidia tegra
Többször felvette a kapcsolatot az LG-vel, mert ugy autofocus sem volt azon a kütyün, hogy mikor lesz frissítés. Ment a hablaty össze-vissza. Kiderült, hogy az nvidia nem adja ki a forráskódokat, ezért nem tudott az LG fejleszteni. Most ugyanezt érzem olyan részről, hogy az nvidia nem adja ki a programozók felé amit kérnek, illetve valószínűleg nem is pénzeli őket. Ezt sajnos ismételten a mobilgyártó (HTC,LG) szívja be.De nem is fura senkinek, hogy az LG Nexus Qualcomm APQ8064 Snapdragon chipset-et kap ? Vagy hogy az LG Optimus G Qualcomm Snapdragon S4 Pro lapkakészletet kap ?
Sajnos az LG pont lefogja tojni ismételten a usereket. Jelly Bean is szerintem jövő nyárra talán-talán lesz.
Szerk: Általában a szoftvergyártó akkor tud optimalizálni, ha van miből dolgoznia. nVidia nem egyszer makacsolta be már magát.
-
Miksa64
tag
Csak arra akartam célozni, hogy nem vagyunk egyformák! Még szerencse!
Mindenkit próbáljunk elfogadni amilyen! Toleráljuk egymás véleményét!
Nem muszáj egyet érteni, de ölre sem kell menni!
Az a baj, hogy ezek a "viták" nem visznek Előre!
Pedig ezek a topikok talán erre lettek kitalálva! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8441 üzenetére
"hogy az Nvidia beszivatta a mobilt gyártó társaságokat.
Qualcommék nagyon jó utat járnak !"Ha ezt így kijelented, akkor miért vettél nVidia alapú telefont? És ennek most semmi köze a 4X-hez...
És miért is az nVidia szívat? Mert a szoftvergyártók nem optimalizálják a terméküket?
-
eladogeppc
veterán
Valahogy én is ezt érzem kedves babosf ! Nagyon szerettem a 2x-emet is, bár ott katasztrófa volt a launcher.
Itt evvel már nincs gond. Ha telefonként használom nagyon jól teljesít, GPS nálam nem talál gyorsan jelet (Alca995 volt a leggyorsabb talán).
Custom ROM sincs , még ! De szerintem sokan vannak így, hogy az Nvidia beszivatta a mobilt gyártó társaságokat.
Qualcommék nagyon jó utat járnak ! -
babosf
aktív tag
válasz
Miksa64 #8434 üzenetére
na csakhogy a listát bővítsem: 10H, holland, nincs pixel hiba.
azért azt szögezzük le, ez nem egy reprezentatív felmérés. a listát figyelembe véve és feltételezve hogy Lacco
tényleg 10 pixelhibás user-t számolt össze (és nem több millióból, hanem a fórumról), akkor azért nem egy jó arány. (tök mindegy, hogy szolgáltatós vagy hogy cserélik szó nélkül)jót írtál, van akinek félig tele, van akinek félig üres. Lacco rákattant egy témára és nála félig üres
nem értem ezzel mi a gond?vannak ilyen emberek is.
nálam fontos lenne a jó kamera, ennél nem jó. játszani nem játszom, de durva, hogy mennyire szór a játékoknál. nincs vele nagyobb gond (nativ exchange kliens melléklet letöltés plusz OTA-n nem frissül)
szép is ( ez szubjektív) viszont több LG-n nem lesz. a 2x is szívás volt. adtam az lg-nek még egy esélyt.... -
pumukli23
senior tag
válasz
eladogeppc #8437 üzenetére
(Nincs sima egyetértős szmájli?) -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nekem a fórumokban az szokott lenni a bajom, hogy nagyon sok a fanatista.
Ha mindenki picit objektív tudna lenni, akkor nem lennének ilyen vérre menő viták.Logikusan én azt várom egy ilyen fórumtól, ahol a negatív kritika nem kap fikázást, illetve sokszor megemlítitek, hogy mennyire értetek hozzá és hogy aki negatívumokat ír az mennyire béna.
Valószínűleg senki sem jókedvében irogatja, hogy mi a baja a készülékével, ezen el kellene gondolkodni.
Ne vegyétek ezt bántásnak, de én sem azét írom le mit tapasztalok, mert hülye vagyok, hanem azért, hogy hátha más már talált megoldásokat a problémákra.OT-995 fórumban megemlítettem párszor, hogy GB alatt jobb volt a kamera mint ICS alatt, és belekerültem egy fikázó csapatba, ahol szétoltogattak. Igazam volt, ki is derült kb 30 hozzászólás múlva, majd a végén én voltam a hülye, hogy ha tudtam akkor minek frissítettem fel. Addig már nem jutott el senki, hogy ha nem telepítem fel, és nem tesztelem ki, akkor honnét kellett volna tudnom ?
A legjobb csapat eddig az O2X banda volt, ott nagyon segítőkész emberek vannak/voltak.
Legyünk mi is toleránsabbak, én visszaolvasgattam most a "trollkodó" emberkét, de valahol neki is igaza kell hogy legyen. Azért mert máshogy gondol dolgokat, lehet igaza valamiben. Az, hogy ide fajult a dolog, ahogy már ő is ír időnként - "trollkodik" - az nem csak az ő hibája, hanem akik belerángatják őt, az ő hibájuk is.
Ezért kérlek benneteket - amibe ő is beletartozik - hogy építőjelleggel folytassuk a fórumot.
Nekem is volt megannyi Androidos telefonom, én sem vagyok full hülye az egészhez, de nem is vagyok fejlesztő, így próbálkozom ahogyan a kutya szokott !
Békéljetek meg, kézfogás, és próbáljuk elölről kezdeni, mert tényleg nincs értelme egymást bántani egy olyan fórumon, ahol elvileg egymásért vagyunk !
- Na most kiosztottam az eszet ! Ilyet is ritkán csinálok ! Remélem engem nem köveztek meg -
Szerk: Megnyugodtam, mert én 42 foknál többet még nem mértem, csak sajnálom hogy ez ilyen hőgyár. De mit várunk egy nVidiától ? Volt olyan videokarijuk ami leég !
-
Lac-coo
őstag
Csak papírra firkáltam fel, nagyjából, ahogy el tudom olvasni :
Emzoli
firemanus
Jules ( neki 2 készüék )
Hlavacs76
Jonny
Tothl
Muki 94
Kexksz
Tothl ( vagy valami ilyesmi nem tudom elolvasni )
Fail3DNo offense, ezek csak a tények, ha meg tények akkor legyünk korrektek .
Mégegyszer: ez kb 20-30 usertől 11 pixelhibás egyed. Következtetést nem vonok le, mindenki megteszi magának, hogy sok-e vagy kevés meg hogy miért lehet ennyi ....
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8410 üzenetére
látom voltál a HOX fórumban,itt egy hsz. onnan:"srácok mennyire szabad melegednie az akksinak?
nekem 49°C játék alatt töltés nem volt
mennyi a tűrhető határérték?"
szóval megnyugodhatsz... -
Miksa64
tag
Van akinek félig üres a pohár és van akinek félig tele van!
Nem kell mindenre reagálni és mindent a szívünkre venni!
Még egy közmondás: "A kivétel erősíti a szabályt!!!"
Ennyi!Gondolom mindenki tudja, hogy miről, kiről beszélek!
Fejezzük már be!!!!!!
-
toto0569
addikt
Szerintem pedig nyisson magának egy saját fórumot ahol maga köré gyűjtheti a hozzá hasonló negatívumokat.Mi jól elvoltunk nélküle is,számítottam rá ,hogy változni fog idővel az egyén ha megtanulja kezelni az android rendszert.De "ő" nem azért olvas,hogy tanuljon és segítsen másokat csak is kavarni jár ide.
lac-coo:írj már egy táblázatot ahol valakinek segítséget nyújtottál...ahhoz egy billentyűt sem kell lenyomnod ,ugye?
Írtuk már ,hogy a pixel hiba nem csak az LG-nél fordul elő,ezt kár írni részedről.Menj át a HOX fórumba ott többet tudsz olvasni ezekről--->pixel hiba -
Naras
őstag
válasz
Lac-coo #8429 üzenetére
Mert készítettünk egy listát, és a tiéddel ki lehetne egészíteni, így pontosabb statisztikát kapnánk... az utolsó mondatod azt mutatja, hogy inkább csak kötekedni akarsz... nem is értem...
Senki nem fogja megkérdőjelezni, ha belinkeled a dolgokat... csak igazolod magad... -
Lac-coo
őstag
válasz
DJ. Ru$y #8427 üzenetére
Egyszer már igazat adtál !
Nem rég még te jelentetted ki elsőként , hogy túl sok hibás példány van
Aztán meg azért harcoltál, hogy minek ismétlem meg...most meg azért mert ez a dolog még sem igaz !
)
Én ezt nem értem
Fail3D kimaradt a listámból, akkor már 11 db szerepelt itt.
Következtetést majd mindenki levonja magának .....Felőlem lehet típushiba, vagy rossz széria, végül is tök mindegy, 100 ropiért én mérlegelnék ....Lista minek a frissítéshez, a vége úgy is az, hogy nem igaz !
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Megtanítottuk neki a kereső használatát, és nagy a szája, akkor már én is utánanéztem. Amiről ő beszél annak a 95%-a SZOLGÁLTATÓS
készülék. Nem tudom ki írta, hogy a silány minőségű dolgokat kapjuk még mindig, de ezzel egyet kell értenem.
Nem lackó, ezzel még mindig nem adtam igazat, mert nincs igazad. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #8419 üzenetére
Aha, hazugság amit te beszélsz! Nem érted a szavakat Lacika... te beszélsz 10 készülékről a fórumból igen, de ez a 10 az x millióból van és lehet, hogy máshol senkinek semmi baja. Nem érted még mindig a nagy tudományoddal ugye? Azt meg sem említem, hogy a boltok szó nélkül cserélik őket...
Ja és ha te hazudozol az aláírásodban, akkor az a táblázat amellett eltörpül, hagyjuk már. Jót röhög rajtad ismét a társaság...
Nézd már Laci:
"Az SIII (megjegyzés) A kamera kivételével semmiben sem jobb a 4X nél."
És ezt egy volt SIII tulaj mondja... ennyit erről. -
ak76
senior tag
válasz
eladogeppc #8404 üzenetére
De,fűt.
A tempóból valóban nem vesz vissza,de az akksit megeszi az is.
Az SGS3 leginkább azért szar mert egyrészt szétreped a kijelző körüli króm keret,meg a kamera körül a hátlap.
A 4.1.1 pedig eszi a memóriát,volt ugy hogy 80-60mb alá ment a memória tartalék,a menü BÁRHOL képes lagolni,ilyet a 4X nem csinál soha.
Az amoled szubjektiv,de fele ilyen fényeröt sem prezentál mint a true hd,ha pedig max fényerőn tartod oda is a jo akkuidő.
A kamera kivételével semmiben sem jobb a 4X nél. -
Lac-coo
őstag
válasz
DJ. Ru$y #8416 üzenetére
Nem, nem a több milliós legyártott példányból találtam 10-et, hanem itt a fórumon találtam annyit !!!!
ebben semmi alaptalan rágalmazás nincs, természetesen azt javaslom ne forszírozd tovább, mert még jobban beégsz, vagyok annyira ravasz, hogy ha már kiszemezgettem a hibás példányokat be is tudom másolni a névsort.Csak ha valaki ilyenre szeretné az esetleg több hónapig spórolt pénzét költeni, legyen már tisztában a dolgokkal ....aztán majd eldönti .
Részemről vége, a kis táblázatotok hazugság, ennyi .
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lac-coo #8413 üzenetére
Lacskó! Mire alapozva állítód, hogy szériahiba? Abból, hogy egy x milliós tételből vettél ki 30 készüléket és mondod rá, hogy ebből bizony ez szériahiba. Ebből keletkeznek az elbaszott statisztikai adatok, sajnos nem találtam meg neked az összehasonlító grafikont amelyen az egyiken látható egy rohadt nagy ingadozás, míg a másik grafikon alig mutat elmozdulást és a két grafikon ugyanaz.
Gratulálunk ismételten, az alaptalan rágalmazáshoz.
-
törölt tag
Na, ide sem kell jönni többet....
-
eladogeppc
veterán
Kicsúsztam az időből, bocs:
Szerk: Teszteltem az ominózus Beach Rally-t úgy , hogy 800 Mhz, 2 mag. Lassabban melegedett, de így is kemény.
S-line szilikon tokban tartom. -
eladogeppc
veterán
Nekem megy minden rendesen, most teszteltem ismételten.
CPU TEMP progival nyugodtan megnézhetitek, mennyi hőt termel a kicsike.Még mindíg Tegra Beach rallyval játsszva 42 fok.
Szerk: OPiiPO: Érdekes, hogy általában szándékosan szélsőséges helyzetekben használom a mobilomat.
Értsd úgy, hogy a megvásárlás után szokatlanul sok 3D bench és játék, telefonálás, Netezés. Már csak azért, mert ha baj van, akkor még az elején jöjjön ki. Vagy szerinted csináljam úgy, hogy 1 év után nyaggassam ?Ráérek, tesztelem, nyúzom, ha nem tetszik ne olvasd. Nem vagyok és nem leszek elvakult.
Csak tényeket írok le. Ami laggol nálam, az másnál is. Sajnálom, de PC-knél is mániám a minimum 30fps.
Direkt nyúztam, de ha nem kell egy olyan valaki, aki szeret tesztelni akkor ám legyen.
Akkor keresek XDA-n olyan fórumot, ahol pont ennek örülnek.Most hagyom kihűlni a gépezetet, mert igencsak felforrósodott a nyomkorászás során.
Üdv !
-
válasz
Érdekes, ennyire halmozottan _csak_ nálad fordulnak elő ezek a problémák.
-
Patics
tag
Én feltettem vagy 4 játékot, de egyik sem szaggat. Lehet más játékokkal kellene játszanotok..
Amúgy én se játékra vettem az egy szuper plusz, hogy lehet vele játszani is. Nekem főképpen a gyorsaság, jól kezelhetőség, nagy kijelző volt a szempont. Ezekre tökéletesen megfelel. Autós alkalmazásokkal is kiválló. Navigáció, a megtett út videórögzítése, hangrögzítés, hanganyagok (szöveges) hallgatása, mind-mint tökéletesen műxik. Ftózom vele a munka felméréseket és az elkészült munkákat, épületrészek. Tökéletes erre is. Vagyis telefonálásra és munkára használom. Az első okostelefonom, állandóan van rajta internet, már ez önmagában szuper. lehet e-mailezést is beizzitom, valszeg arra is jó lesz.
-
Demens
tag
válasz
Én még mindig azt mondom, hogy nálam amit eddig feltettem, az mind akadás mentesen futott max grafikával. A legújabb delikvens a Max Payne volt, felhúztam max-ra a grafikát, és szebb mint anno a pc-n. Gördülékeny és hatalmas élmény. Nem tudom mi lehet a gond a te készülékeddel.
Más: Beszéltük még régebben, hogy a képernyő lezárása után felvillan néha újra a feloldó képernyő. Tesztelgettem és egyelőre a YouTube app a gyanusítottam.
-
eladogeppc
veterán
Hát skacok én ezt nem értem. Hogy lehet eladni egy Ilyen kacatot ennyi pénzért.
Tegra 3... hagyjuk már.....
Na mondom kicsit ráérek, játszom a gépezettel.Beach Buggy Blitz.
Na mondom kezdjünk bele. Nézem a beállításoknál van olyan, hogy graphics.
Na egyből fullra állítva természetesen be-be szakadozik, ha sokan vannak a képen
akkor elég csúnyán teszi.KB fele "resoluton"-on simulékonyan lehet vele játszani ! Fullon nem !
Na de meddig ? Hát itt jött a második agyroham.
Nagyon jó ez a tegra, de hogy mire , azt nem tudom.
KB 15 perc autókázás után még fele felbontáson is elkezd laggolni.
És hogy miért ? Ja hogy fűt a tegra ? Hát akkor miért nem adták el kézmelegítőnek ?Most úgy állok, hogy van egy brutális erőmű a kezemben amit csak télen a hóban használhatok,
mert 15 perc játék után felmelegszik. Nagyon jó ! Tehát a játékélményt maximum 15-20 percig élvezhetem, amivel már csak azért sincs baj, mert evvel a játékkal maximum 40 percet lehet számításaim alapján játszani, mert megeszi az akkut.Köszönjük neked tegra. Komolyan mondom, hogy az Alcatel OT-995-ömet már kezdem sajnálni, hogy eladtam. Melegedett az is, de minden normálisan ment rajta, és nem kezdett el melegedésre akadozni.
Vajon az S3-as is ilyet csinál ? Most már nagyon kiváncsi lennék. Szerintem az nem fűt ennyire, és nem vesz vissza a tempóból !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest