Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jooker82 #7589 üzenetére
Olyan, mintha kétféle 4X lenne forgalomban. Van ugye a tuti, ami neked, Quqesznek, toto-nak, nekem megfelelően működik és van a selejt, ami bugzik, gyenge a hangja, rossz a fényképezője, pixelhibás és egyébként is egy kalap szar ennyi pénzért. Valaki kipakolta az lg selejtáru raktárát?
-
firemanus82
senior tag
válasz
-Mosquito- #7592 üzenetére
elvesznek a csoport és az egyéni névjegyekhez rendelt csengőhangok is
-
Jonny99
tag
válasz
firemanus82 #7588 üzenetére
Chao
Rootold a telefont, és kívánt csengőhangokat másold be a /system/media/audio/ringtones mappába és ez meg fogja oldani a problémát. Nekem még a sima csengőhangot is képes volt elfelejteni egy újraindítás után, de ezzel sikerült fixálni.
-
Demens
tag
(#7545) toto0569: Köszi. Már minden működik.
Van még egy olyan problémám, hogy a névjegyzék szépen leszedte a facebook képeket és email címeket, de van két névjegy, akik bár ismerőseim facebook-on, de nem ajánlja fel, még ha manuálisan keresek rá, akkor sem. Mintha nem is lennének az ismerőseim.
-
firemanus82
senior tag
Nagyon unom már, hogy a névjegyekhez rendelt egyéni csengőhangot elfelejti!!
-
Urby66
aktív tag
Olyan fényerőszabályzást szeretnék ahol beállítom, hogy mekkora fény mennyiséghez milyen fényerő tartozzon és semmi trükközés az alapértékkel ami nappal túl sötét este sötétben könyvolvasásnál meg túl világos.
Lehet túl macerás vagyok, de 100 ropiért elvárom, hogy a telefon fényesre polírozza a ...mat, és ne kelljen alapértéket állítani. -
törölt tag
válasz
DJ. Ru$y #7577 üzenetére
Ezen a csapnivaló üzemidőn én is néztem. Egyik okostelóm sem bírta ilyen prímán, mint ez. A 2X-et pl. már délután tölteni kellett. A Sony is kívánta estére a töltőt, ez meg ugyanolyan használat mellett majd 48 órát kibír.
Persze nem úgy, hogy végig zsebben van, oszt csókolom. Nálam is megy a net, a telefon, sms meg zene néha.
-
Urby66
aktív tag
Nekem szűkösen megvan az 1 nap egy töltéssel. Csak 2G net nélkül, semmi extra widget, napi egy - másfél óra telefonálás, otthon kb. fél óra net WiFi-vel.
A régi telefon masszív két napot bírt ugyanígy.
A baj csak az, hogy nincs az a biztonságérzetem, hogy ha délután jön egy extra hívás, vagy valami plusz használat, (fényképezés játék, könyvolvasás...) akkor kibírom az esti konnektorig. -
törölt tag
válasz
toto0569 #7569 üzenetére
De a frissítés után sem.
Megvettem a feloldó appot, erre elkezdett kiabálni, hogy vegyem meg...zanyád...Leszedtem a appot, visszakaptam a lóvém, de úgy kíváncsiságból elindítottam és voilá, működik.
Azóta nézem, hogy megint van frissítés. Gondolom, ez a bogár másnál is előferdült.
Amúgy BIG THX! -
pumukli23
senior tag
Lehet, valakinek rossz az üzemidő, nekem sokkal tovább bírja mint korábban az Optimus Black. (Pedig ugye nagyobb méretű és felbontású kijelző, meg az alatta lévő vas se semmi.)
Yarner: Nem túl rég írták itt a fórumon, hogy egy benchmark oldalon megjelent a 4x JB-nel.
Egyébként nem értem ezt a "nem lesz frissítés" dolgot, már amikor megjelent nálunk a telefon néhányan már akkor is ezt írták. Elvileg egy korábbi guglis ajánlás alapján a gyártók vállalják, hogy legalább egy főverzió frissítést kiadnak.
-
Stiga1985
csendes tag
üdv
Na ez a pixelhibából adódó kicseréltetés nem egyszerű,küldözgetnek össze vissza,a webshop meg a szolgáltató között.
De érdekes emailt kaptam a webshoptól válaszként :Tisztelt Ügyfelünk!A kollégák kötelesek kicserélni 72 órán(ha a termék hibája ezt indokolja) akkor is ha nem ott vette a készüléket.
Kérjük fáradjon be egy pontba ahol van szerviz. Ha nem akarják kicserélni kérjük hívjanak fel minket a kollégák. (e-business osztály)
72 órán felül javítani tudják, vagy vissza tudja küldetni (szintén ponton keresztül) és visszautaljuk az árát. Ehhez a visszáru nyomtatványra sincs szükség, csak a számlára.A boltban azt mondták nekem kell visszaküldeni
A tudakozó számon,meg hogy a bolt is visszaküldide nem adom fel
-
Urby66
aktív tag
Hát szerintem lenne szükség a főzött ROM-ra.
Ott van pl. a automatikus fényerő szabályozás javítása, ami teljesen rosszul működik a gyári verzióban.
Jó lenne még ha fel lehetne oldani a telefont a hangerőgombokkal is, nem kellene folyton a bekapcsolóhoz nyúlni. Az oldalsó gombok nekem jobban kézre esnének.
És ott van az "undervolt" lehetősége is. Ezzel -szerencsés esetben- lehet csökkenteni a működési feszültséget és így javul az amúgy szerintem csapnivaló üzemidő.
Továbbá talán javulna az elcseszett USB-s kapcsolat, és megjelenne külső lemezként a telefon mindenféle extra dirver telepítés nélkül. (tudom van hozzá progi, de az nem az igazi)Egyébként tényleg jól össze van rakva a gyári ROM, jó a memóriakezelése, gyors, nincs fagyás, várakozás.
A WiFi szerintem rendben van, többet lát mint egy Defy ugyanabban a pozícióban. -
-
quint
aktív tag
Messze nem vagyok elvakult hívője az O4x-nek, ennek ellenére azt mondom, hogy semmi szükséged sem lesz főzött ROM-ra. Igazából két gyengesége van a gépnek:
- a kamera nem túl combos, de ez alapvetően optika és/vagy szenzor probléma;
- a wifi rádiója is lehetne érzékenyebb (például az Atrix 2-é látványosan jobb), de ez szintén HW gond.
A többi része nagyon rendben van, ~90-ért ajándék ez a gép. -
Yarner
tag
Helló srácok!
csak annyi a kérdésem, hogy létezik-e már bármilyen főzött rom a 4x-re? Azt látom, hogy a CM még nem igazán megyeget, tudtommal root meg CW már lett a készülékre. Az LG hallgat a Jelly Bean frissítésről...
-
Tex
senior tag
Ma megrendeltem az EU-s fekete 4X-emet. De sokára lesz holnap...
-
törölt tag
Tegnaptól fizetős a solid explorer.
-
toto0569
addikt
válasz
firemanus82 #7565 üzenetére
az milyen skin?arra tudsz linket adni?
-
toto0569
addikt
szerkesztettem a Prigót,remélem jó:[link]
-
Takhanto
őstag
Neten megrendeltem,de megjegyzésként írtam hogy hitelbe szeretném megvenni.Mivel ott van rá lehetőség. Kiváncsi vagyok mit fognak válaszolni,vagy ha nem is válaszolnak mert nem olvasták el a megjegyzésemet,akkor lehet hogy teljes áron küldik el és ha így van akkor kénytelen vagyok visszaküldeni
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #7550 üzenetére
Tévedtem, már nem csak átméretezettek vannak! És jóóóó
-
-
Takhanto
őstag
El vagyok keseredve, szeretnék ilyen telót venni,de most hogy olvasomn a fórumot. Pixel hiba kb 10-ből 7 embernek. Mi az isten van már itt?
-
firemanus82
senior tag
Rigo help => PÜ
-
firemanus82
senior tag
válasz
stickrs #7543 üzenetére
Független német és 1 pixelhiba. Nem zavar különösebben, mert csak a fekete képernyőn látszik és csak szemből!
Rigo létezik, de mókolt, sajnos a grafikai elemek, csak átméretezettek (vagy azok sem) így a menüje kicsit érdekes, de tökéletesen navigál, utcaneveket Eszter és Mariska is szépen mondja. Tökéletes, bár a billentyűzet nekem kicsit kicsi! Lehet hogy a lapát kezeim miatt...
-
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
-
stickrs
senior tag
de tényleg,van itt olyan akinek nem szolgáltatósan volt pixelhibája
mert ez igy elég érdekes...
-
Quqesz
nagyúr
Van olyan lejátszó,amit a képernyő feloldó lap helyére lehet tenni.Csak a power gombot nyomod meg és ott virít a lejátszó.Ha jól emlékszem az N7 tudta.Rigo meg repül pü-ben (meg Narasnak is).Gogli keresőt ha letiltod az alkalmazások között,akkor eltűnik,de nem rakhatsz semmit a helyére,így felesleges szórézni vele(esetleg másik launcher).ICS óta ez ilyen,gogli akarata.
-
Naras
őstag
A főképernyő fix elemévé vált a keresősáv, és sajna ott is marad...
Nem tudok olyan cuccról, ami a gombokhoz rendelné a zenelejátszást, max a hangerő gombokhoz való kapcsolás rémlik, de mondjuk magam részéről értelmét sem látom...Tényleg, erre a felbontásra létezik egyáltalán iGo?
-
Demens
tag
Sziasztok, lenne néhány kérdésem. Minden főképernyőn ott van az a google kereső sáv. Azt nem lehet leműteni? A másik, hogy nincs valakinek iGo primo-hoz magyar nyelv és magyar nyelvű hangos navigáció file? (privátban) Illetve, van-e olyan program, amivel az érintőgombokat a zenelejátszóhoz lehet rendelni, mint play/pause, back, forward? A mozgásérzékelőset próbáltam, de nem az igazi. Előre is köszi.
-
Quqesz
nagyúr
ez érdekes...a free telók nem pixelesednek akár ázsiai,akár eu-s,de a szolgáltatósak meg igen.Mégiscsak c kategóriás ország vagyunk?????
ide csak a selejt jön a szolgáltatókhoz
még jó,hogy nem ott vettem.
-
Patics
tag
válasz
DJ. Ru$y #7530 üzenetére
Ja, ilyen nekem is volt vagy 50-szer...
Nem is értettem. Elkezdtem másolni a fájlokat és kb. a 20. után már egyet sem másolt, hibát jeluzett.
Ekkor ujra kezdtem, de már csak azokat másoltam amiket még nem vitt át. Megint elment egy darabig aztán ujra hibák. Mintha limitálva lett volna másolható fájlok száma. Szóval eljátszadoztam egy darabig, de végül mind átment és már telepíthettem is. -
Patics
tag
Néztem a rootolás leírását de abban több pontot sem értek, legalábbis nem egyértelmű..
11: Nyisd meg a parancssort (admini parancs szükséges, jobb klikk, Futtatás rendszergazdaként)
Milyen parancssort, hol, hogyan?Ugyanígy a 12. 13-as pont. Hová kellene beírni? Telóba vagy a számítógépen?
Tettem már fel olyan appot ami root után nyafogott..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
A gyári memóriaegység ugye 16 giga amiből mi látunk x-et, és megvolt bőven a hely, de nem engedte odamásolni az igornak a mappáját számítógépről, kibasztam vele, mert bemásoltam a download-ba onnan meg telefonon áthelyeztem TotalCommanderrel a rootba és azt gyanítom, hogy ha rootolva lett volna, akkor be tudom másolni MTP-n keresztül a gépről a rootba.
Sok a root, de remélem érhető (root1 = gyökérkönyvtár, root2 = rootolás, rendszergazdajog adás)
-
Stiga1985
csendes tag
Üdv mindenkinek,rendeltem egy ilyen kis gyönyörűséget,és pénteken meg is jött,de sajna szombaton az elő hd film indításánál behalt egy pixel,és így most holnap vihetem vissza,pedig végre nagyjából belaktam a telot...
volt ilyen gondja másnak is? -
DJ. Ru$y
nagyúr
Valamelyik nap esett le amúgy, hogy MTP alatt azért nem tudtam az IGO-t bemásolni a root-ba, mert nem volt rootolva a teló...
Nem baj Toto, hogy nem ismerik így legalább kicsit egyénibbnek érzem magam, mikor az SII, SIII, iP4S, iP5 társaságban előveszem...
- Milyen állat lakik a gyökérkönyvtárban?
- A rút kiskacsa! -
törölt tag
-
toto0569
addikt
root: ("root" angol szó jelentése "gyökér") A "root jog" vagy "superuser jog" azt jelenti, hogy elérhetjük (módosíthatjuk) a telefon gyökérkönyvtárát (és az abban levő fájlokat), egyfajta rendszergazda szintű jogosultság.
rootolás: Az a folyamat, melynek után rendelkezünk "root" joggal. A "rootolás" után tipikusan találunk majd egy "superuser" nevű alkalmazást, mely segítségével a telefonon található alkalmazások számára biztosíthatjuk vagy megtagadhatjuk a "root" jogot.
-
Muki94
aktív tag
Ezért mondogattam, hogy semmiség az egész.
Root: "rendszergazdai jogot adsz az alkalmazásoknak, és magadnak is. Hozzáférsz a teljes fájlrendszerhez, kitörölhetsz gyárilag telepített appokat, ha olyan alkalmazással találkozol, ami mélyen nyúl bele a telefonba, akkor root jog szükséges hozzá...
~testreszabhatóbb lesz a telefon -
Naras
őstag
-
Patics
tag
Ez kész.. Ennyi?
V10H van rajta... az USB-ről nem húztam le csak miután már a PIN-t is beírtam.
Most újraindítotam, műxik. Köszönöm
Ettől féltem ennyire?
Csináljak "gyári adat visszaállítást"?
Root-óljam is (a leírásban az is benne van) vagy az nem szükséged, de lehet? Mire jó?
-
Quqesz
nagyúr
az jó ha az van,majd ha kiírja az lg logot akkor lehúzhatod.Arra figyelj,ha elkezd színes lenni a kijelző,akkor húzd le,mert felmelegíti a kék színt,és lila lesz a kijelződ.Elmúlik,de rám a frászt hozta egy negyed óráig,mert a főképernyőn is megjelent amikor elindítottam a telót!
akkor túl vagy rajta
-
Patics
tag
Próbáltam újra, de nem jelent meg az a modem. Letiltottam a meglévő kettőt és elindítottam a frissítést ...
Egyenlőre fut a log a PC ablakban ... viszont a telón csak "állókép" van, az S/W Upgrade szöveg ... a folyamatjelző "forgó nyilak" nem mozdulnak. Várok ...Már ujraindult, most optimalizál ...
-
Naras
őstag
Akkor valamit még nem ismert fel mégse... próbáld meg, hogy bekapcsolod az USB Hibaelhárítást (Fejlesztői opciók menü), ahhoz is installál még dolgokat. Meg a S/W Upgrade módban is...
Jah, meg az USB mód LG Szoftveren legyen... mindegyik módhoz más drivereket használ...
Nekem a modemek kategória alatt LG Szoftver módban pl. csak az az egy van, amit tiltani kéne...
-
Naras
őstag
Ha fel van ismerve, és installálva minden driver, akkor tök felesleges újrarakni bármit, főleg, ha újabbak vannak fenn... nekem elsőre kiakadt, majd betettem az aksit, és jó lett, szal aksival érdemesebb valszeg, de sok mindent elrontani nem fogsz tudni... ami nagyon fontos, az a jó kábel, és jó csatlakozás, leginkább ezek miatt szállhat még el...
-
Patics
tag
Sziasztok! Sajnos még mindig nem frissít V10F-ről, így én is megpróbálkozom a kdz-vel, innen véve a lépéseket.
Van is mindjárt két kérdésem. A leírás ajálja az USB driver letöltését, mégpedig a 3.7.2 verziót. Nekem van (az LG honlapról) 3.8.1 verziós. Maradjak a régebbinél vagy mehet az újabbal is?
Írtátok valhol, hogy a 4-es pontnál (vagy valahol ott) hibás a leírás mert egy aksi kivétel vagy visszarakás kimaradt belőle? Szal mi a helyes? Jó a leírás vagy mit kell másképpen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest