Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
espista #9298 üzenetére
Gondold meg mit veszel. No Custom ROM, Kamera nagyon gagyi.
Amúgy egyben van, stabil, és elég szépen tud időnként merülni.Valamiért gondoltam egyet, felfrissítettem ugye utoljára v10H-ra. Hiba volt.
Jobban merül, mint a v10F ugyanazokkal a programokkal, mert ugye nem volt wipe.
Csak cache wipe. -
espista
senior tag
Sziasztok!
Készülékváltás előtt állok és az LG Optimus 4X HD mellett a Sony Xperia T közt vacillálok. Van itt valaki, aki ismeri mind a két készüléket? A Sony "összerakottabbnak" tűnik, számomra "jobbnak" tűnik a CPU-ja, de az LG kicsit olcsóbb és nagyobb a kijelzője. Szóval még nem tudom. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #9289 üzenetére
Na erről beszéltem hardveres téren nemrég,és itt a szoftveres lehetőség,mégpedig,hogy nem csak androidot lehetne felrakni a telefonra hanem ubuntu,firefox oprendszert is,persze full rommal hogy ne legyen akadás és optimalizálva.Kellene a változatosság és az android is valahogy így indult el anno(ugye volt a symbian,ios,wp majd jött a kis zöld robot).Meglátjuk mit hoz a jövő,de pl netbookban volt már olyan,amin volt win7 és android is párhuzamosan(pl:acer).
-
Lac-coo
őstag
Erre kíváncsi leszek, jónak tűnik, nagyon jónak ...
-
V.Dave
senior tag
huh gyerekek. Nemrég voltam a médiában és kezembe vettem a másik (néhai) lehetséges jelöltet az Xperia Iont. Persze nem az árára voltam kiváncsi hanem úgy mégis..
Elképesztő hogy az LG után mennyire megváltozott az ízlésem, most már el se tudnám képzelni hogy Ionom legyen annyira rusnya szegény, ráadásul vastagabb is és szépen gyűjti az ujjlenyomatot. A kjelzője durva visszalépés az LG után. Hirtelen elkapott egy nagyon jó érzés hogy jól döntöttem és büszke vagyok magamra hogy mégis az LG-t választottam mert árban egyformák voltak. -
MasOyama
őstag
válasz
pumukli23 #9202 üzenetére
Igen, tudta. Akármelyik navigációval működött. kb. 4 et használtam.
Pont ez a baj, hogy nem jön fel választó menü. Nem ajánl semmit sem, hogy mit akarok, és beállítást sem találtam sehol sem, hogy manuálisan adjam meg.
Google navi nem jelenik meg az appok között, csak a map, annak töröltem az adatait, de így sincs menü.
-
Lac-coo
őstag
Na igen..a műanyag ház....Az a halálom, soha nem értettem miért szokott le mindenki a fémről .
A wave-em 2,5 méterről esett le betonra, semmi baja nem lett.De a vjuti is bírta a strapát , kicsit lötyögött a hátlap, de jó volt .
Bár nem lenne baj a műanyaggal, lehet abból strapabírót csinálni, csak nem ilyen fél millis bazári vackokkal ... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #9278 üzenetére
Bármikor... csak nem magamnak.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #9280 üzenetére
te tudod,de akkor nagyon ocson kell venned és több melód lesz az optimalizálással:1.6ghz egymagos proci,960x540-es kijelző.....te tudod...én nem cserélnék,pedig szeretem a ZTE-t,meg a Huaweit is.
-
eladogeppc
veterán
válasz
-Mosquito- #9279 üzenetére
Gondoltam, hogy ez lesz a reakciótok
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Senki nem mondott ilyet, csak van akinek a Sense jön be... én konkrétan néha használom egy S-en, miénk még mindig jobb!
-
eladogeppc
veterán
válasz
-Mosquito- #9275 üzenetére
Miért ne lehetne mind felett ?
Gondolj bele, ha egy csomó telefon tetejére rakod. Max akkor
-
DJ. Ru$y
nagyúr
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2085710
Akinek a One X belseje tetszik. -
Lac-coo
őstag
szifont nem azért nem vesznek mert nem jó, inkább erősen túlárazott, és mi tagadás jobbak is a keletiek úgy nagy átlagban ...
Sajnos az embereknek ez kell, minél több pixel egy kamera annál inkább megveszik, ugyanígy a kijelző is . Minek egy telefonra full hd kijelző ???
Én is inkább örülnék ha a vevőcsalogató méret meg pixel növelés helyett maradnának ahol vagyunk, és sebességre, akkura , minőségre fejlesztenének ....Lassan ott tartunk, hogy ami többletet hoznak az ú jprocik, azt egyből el veszi a full hd kijelző mozgatása -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #9270 üzenetére
Mondjuk vmi külső változás dizájnban elfért volna,meg a kijelző méret növelése is felesleges,minek a 13mp kamera,inkább ami van azt fejlesztenék pl optikai szinten,pentile matrix kuka.nekem tetszett egy olyan elképzelés,hogy kihajtható kijelző és kb duplára növelte a felületet(ha becsukom telo,ha kinyitom akkor tablet),főleg,hogy már van flexi kijelző a samunak.ez most olyan mint a szifon5......nézd meg ott mennyire veszik az "újat"
-
Quqesz
nagyúr
Ettől nem estem hasra...:S4
-
emzoli
csendes tag
Holnap küldöm vissza a 4X-em. Remélem a hét végéig küldik a másikat, ami hibátlan is lesz.
Addig vissza kell, hogy térjek az öreg n73-ra. -
wolruf
őstag
válasz
pumukli23 #9256 üzenetére
Igen, biztos. Legalábbis a műszaki eszközök legnagyobb hányadára igaz. Ilyen jellegű sérülésnél nem hiszem, hogy a telefongyártó vacakolna kitételekkel. Fizikai sérült->garancia ugrott (garanciális feltétel megszűnik a nem rendeltetésszerű használatból adódó hibák miatt). A leesés nem rendeltetésszerű
-
Naras
őstag
válasz
Lac-coo #9260 üzenetére
Hát, igen... ennyi... mondjuk, én nem is nagyon várok el többet tőle, mint amit csinál, ez egy telefon végülis... videózásban meg még többet is hozott, mint azt gondoltam volna... persze, vannak jobbak, rosszabbak is, ez meg ilyen... arra jó, hogy néha elkattintgassak vele 1-1 olyan pillanatot, amit később jó visszanézni, még ha nem is fullos minőségben. Egy kompakt géptől sem várnék el DSLR szintű képeket, hát ettől sem teszem... jó lenne, dehát, a világbéke se vóna' rossz
Más: rendeltem ma hozzá eredeti LG tokot (amolyan hátlapra s keretre passzintós), kb. két hét múlva várható... kíváncsi leszek, majd írok véleményt...
Nem vagyok nagy tok párti, sőt, inkább nem tennék rá, mert ez így szép, és jó, ahogy van, de elvileg nem vastagít rajta túl sokat, valamit meg azért mégiscsak védhet... aztán, ha nem jön be, biztos lesz rá vevő -
Lac-coo
őstag
Semennyire... gondolt csak meg, hány féle telefon hány féle saját fejlesztésű szoftver stb ... Nem készül külön külön mindegyikre .
Gyakorlatilag a telefon saját szoftvere hardvere készíti egy képet amit ezek - ahogy mondod-utólag manipulálják .Biztos van olyan dolog amibe még a kép készítése előtt beleszólhat, fénymérés effekt stb de a feldolgozó szoftverbe tuti nem .100 %-ban a telefonra támaszkodnak. Pl ha nincs digitális képstabilizáló a telefonban hiába látod a lehetőséget az app-ban, nem fog működni .Vagyis kutyából ezek sem készítenek szalonnát .Vagy nem tudom...de kipróbáltam tucatnyit semmi nem javult lényegében .
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #9258 üzenetére
Az a helyzet, hogy mire ezek a kamera appok megkapják az adatot, addigra az már átesik egy rendszerszintű feldolgozáson, és az sem mind1, hogy milyen... de nem tudom
Viszont, ha nem így lenne, akkor elég lenne csak egy jó kamera app azt kész... mégis mindenki "szenved" vele... az más kérdés, hogy ezek az appok mennyire tudják utólag manipulálni a képet... -
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9245 üzenetére
Ilyen minőségű képeket én is simán tudok lőni, max nem auto beállítással
-
pumukli23
senior tag
-
wolruf
őstag
Fizikai behatás mindig garanciavesztést hoz magával. A törés után sohasem bizonyítod, hogy az az ,,új'' elektronikai hiba nem a korábbi leesésnél meglazult forrasztás miatt van-e. A gyártók ezzel nem kísérleteznek, ha valami fizikailag sérült, az gyártói gar. szempontjából annyi volt. Ez van, valahol érthető.
-
nikkor
aktív tag
Ma egy Telenor üzletben azt ajánlották, menjek egy GSM szervízbe, mert a törés miatt úgyis elveszett a garancia, ráadásul márkaszervíz drágábban is dolgozik. Ha rajtuk keresztül akarom eljuttatni, ők ezt költségmentesen megteszik, de az árajánlat önmagában 6000 (!) Ft.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Lac-coo #9249 üzenetére
Én pont ezt nézegettem tegnap, ha nem bökök, hanem csak úgy mondjuk vak sötétben rábökök a kép készítés ikonra, akkor jobb képet csinál, mintha én adnám meg neki a fókuszpontot.
Ez különben szerintem kamera modul hiba. Sony nagyon nagyra tartja magát, eXmorR meg ilyenek, de akinek volt SE ARC S-e vagy Xperia NEO-ja, az tudja, hogy sajnos nem voltak azok a kamera modulok túl jók. Zajosak voltak, és egyáltalán nem látott jobban sötétben.
Emlékszem kint voltam annó a mobilmánia vagy valami ilyesmin, amikor bemutatták a 4.3"-os Xperia ARC-ot.
És fotózni kellett kis lukon keresztül egy Android figurát. Na akkor odamentem a jó kis Commtiva Z71-esemmel, és hát néztek nagyot, amikor ugyan nem annyira mint az SE, de látszódott a tök sötétben a figura. Aztán a srác mondta, hogy itt az ajándékcsomag, és ne nagyon mutogassam a kínai ketyerémet.. Ennyit a Sony-ról.Ezért sajnálom hogy ilyen modul került bele. Lehet hogy kipróbálok egy kínai replacement kamerát.
Szerk: Teszt videó: Grand X IN
Azért itt erősen megjegyezném, hogy a youtube-ra feltöltések konvertáláson mennek keresztül !! Fókusz valami hihetetlen gyors. -
Naras
őstag
válasz
Azért a ZTE nem annyira ócska, sem fos... elég nagy gyártó az, és egyre jobb telókat csinál... igaz, még nincs a nagyon szntjén... legalábbis ami a márkanevet illeti... de már korántsem sorolható a gagyik közé...
A képek valóban jónak tűnnek, nálunk is csak SW kérdése, amit remélem javítanak majd JB - ben végre... esélyes is lehet, hiszen már történtek javítások kamera/videó terén az eddigi update - kben is... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Hát az élesség rendben az biztos,de a kontraszt gyenge(mintha vmi szürke fóliát raktak volna az obi elé),színek fakók +gyenge fényviszonyoknál minden pink.Nálunk csak spot effekt van pinkből és az sem jó hogy van.Mivel kicsi a kép a részletgazdagságról nem lehet nyilatkozni,nem látszik elmossa-e a részleteket,de elhiszem ha szerinted nem.Képzaj kicsit jobb mint nálunk.Lehet van amiben jobb,de nem mindenben.De ez az én véleményem....
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ha lenne egy összehasonlítási alap LG vs ZTE..
Rusy: Akkor csak egy maradhat! Telemax.
-
eladogeppc
veterán
Ezt nézzétek !!
Ócska kínai fos ZTE Grand X in képei: Képek
Megnéztem eredeti méretben is .... hát az LG tanulhatna !
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #9239 üzenetére
Ha már LG garid van rá, akkor azt lehet, hogy nem akarod elbukni egy GSM boltban...
Nikkor!
Hívd fel a Telemaxot, hogy meg tudják-e úgy oldani, hogy viszed a cuccot és a szerelés pedig garanciában megy. Elvileg van ilyen lehetőség is, csak, hogy ezeket kik, hogy tartják be az más kérdés. -
pumukli23
senior tag
Ha garis a készülék és ezt szem előtt akarod tartani, akkor úgy is hozzájuk fogod bevinni. Nem kell nagyon aggódni, ha mégis be szeretnéd biztosítani magad, a leadásnál úgyis kitöltetnek veled egy papírt, ott ráírod pontosan a hibát és kiemeled, hogy ezen kívül más problémát nem tapasztaltál. Amikor átveszed szintén kapsz egy papírt, előtte a helyszínen kipróbálod alaposan, és ha valami nincs rendben, szólsz és leírod szintén a papírra. Saját példányod legyen mindkettőből.
Ha a javítás költségét neked kellett állni, és mégis valami gáz van a telóval, akkor azért szólsz, hisz vizettél érte.. ha ők állták a költségét a garancia miatt, akkor meg azért, mert garis.
Ez a munkájuk, értenek hozzá, biztos vannak a linkelt videónál pontosabb, hivatalos leírásaik. Persze van, hogy mégis gányolva kerül ki egy készülék a szervizből.. lehet h épp sürgette az idő, vagy már úgy is fel akart mondani.. vagy péntek délután volt.. vagy akármi.. de ez bárhol előfordulhat, minimális az esélye.
Szerintem első körbe a hivatalos, garis szervizbe vidd, ha önköltséges, legalább egy árajánlat kérés idejére. -
-Mosquito-
őstag
Szia,
Több gyártó is Telemaxnál javíttatja a készülékeit. Az más kérdés,hogy elvállalják-e hogy hozott anyagból megcsinálják-e neked. Ez addig nem derül ki míg meg nem kérdezed. Igaz a videót nem néztem meg de nem lehet nagy ördöngösség kicserélni. Én speciel a saját Omnián I-en cseréltem ki 30perc alatt. De az Omnia II-en sem tartott tovább Próbálj meg egy GSM boltot a környékeden keresni aki ezt megcsinálná. Aki elvégzi általában garanciát szoktak vállalni egy ilyen csere,javítás után. A másik. Ne majrézz ennyire.
-
Takhanto
őstag
1 éve vettem optimus pro-t, már az elején lecseréltem a szoftvert cyanogenmod-ra, véletlenül letégláztam. Elküldtem vodafone-nak ők meg Telemax-nak. Alaplap cserés volt, így tuti hogy teljesen szét kellett szerelnie. Most is ezt a telefont használok, semmi baja. Az összes szólgáltató Telemax-nak küldi ha rossz a telefont, szerintem nagyon jó szerviz.
-
nikkor
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
Ha pestre küldöd akkor a telemax-hoz kerül.Nem igazán szoktak sok dolgot gariban megcsinálni,ha gondolod nézz utánnuk.Régi Ericssonom mesett vízbe(duna)és mikor beküldték csak annyit mondtak,hogy nem garis és raktak egy telemax matricát a csavarra,ha esetleg bepróbálkoznék mégegyszer.Volt egy kis samum 2007-ben,amit leejtettem én is és olyan szerencsétlenül esett,hogy azonnal keresztbe repedt a kijelzője és halál volt.Kb egy hetes lehetett amikor visszavittem a tmobilhoz és ott a szervizes pali mondta,hogy ezt gariban nem cserélik,de megcsinálja ott helyben,csakhogy a 20e telefonhoz 14e volt a kijelző.Inkább vettem másikat. Szval én utánnuk néznék,v esetleg másik helyen és ha nem győzött meg akkor amit a többiek írtak,hozzáértő haver+videó.Márkaszervízben ki kell fogni a jó szerelőt.
-
susuka95
csendes tag
kezeli a 64 gb-s kartyat, nekem is az van benne, kingston.
-
Naras
őstag
Nincs egy elektrós ismerősöd, aki szokot forrasztgatni, bütykölni, esetleg még erősítőket is építgetni? Videóval simán összepakolja neked sztem, jobb lesz, mint az új...
Vagy, nem is muszáj elektrós, csak valaki, aki nem idegenkedik az apró csavaroktól, alkatrészektől... meg lehet ezt bütykölni házilag is simán sztem is...
2X - nél volt valaki, aki cserélte a digitizert, keretestől, stb, aztán valami apróságot elcseszett, utána vitte be szervízvbe, ott egy pár ezresért azt is megcsinálták neki... szal, max utólag elviszed, így sem, úgy sem garis szerelés... Bááár, az a 2X már lehet nem volt garis, itt meg ha te nyúlsz bele, akkor ugorhat a gari -
nikkor
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
bocs,csak lejártam.Szóval ha futsz egy kört a tnornál és elutasítanak kérdezd meg,hogy mennyiért javítják meg neked,ha sokat mondanak kérdezd meg,hogy hozott alkatrészből megcsinálják-e?Ha ez sem,akkor érdeklődj a környéken(fórumokon)melyik szervizt ajánlják mások.Sajnos Debrecen környékén nem vagyok ismerős....
esetleg írj az lg-nek,hátha ajánlanak vkit. -
pivi.l
tag
Ezzel az alkalmazással megkeresheted a közeledben lévő hivatalos Lg mobil szervizt: LG Mobil Szervizkereső
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Indian74 #9219 üzenetére
Európai országból bármelyiket,mindben van magyar nyelv,baja nem lesz,de ota jönni fog nektek is.Azt nem tudni még,hogy aki pl, tnoros és felrakja kdz-vel annak megy-e továbbiakban az ota,de vszínű igen.KDZ az teljes rom,a frissítés meg nem,csak a változásokat tölti le ilyenkor(méretben van is különbség).De ha egyszer megcsináltad kdz-vel, akkor nem nagy kunszt a továbbiakban is.
Nikkor
ha nem javítják gariban,akkor sztem simán megéri még megjavíttatni(kb egy 20e a hibád,GG+érzékelő).Ha hibamentes a teló,akkor simán eladhatod majd később mintha nem is lett volna baja,hisz ami elromlott cserélted.Ha nem csináltatod meg többet buksz,nagyobb az értékvesztésed.Bár Takohanto kolléga lehet megveszi negyvenért és megcsinálja magának. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!Ha KDZ-vel frissítem telefonomat milyen romot rakhatok fel,t-mobil-os vagyok ??Pl Német vagy eu-s romot is, attól még benne lesz a magyar nyelv,és nem lesz baja a telomnak??
Előre is köszönöm válaszokat -
nikkor
aktív tag
Van egy körkérdésem is. Ha a 4x-etek megsérülne, garanciában pedig emiatt nem javítják, Ti maximum mennyit fizetnétek saját zsebből a javításért, ha nem csak szépséghibát szenvedett, hanem nem is működik hibátlanul?
-
nikkor
aktív tag
Ti hova vinnétek javíttatni a törött előlapú telefont? 1. LG ügyfélszolgálat által ajánlott GSM felvevőpont Debrecenben (tudtommal eddig csak TV-t, video-t, dvd-lejátszót, kamerát javítottak). 2. Mivel Telenoros a telefonom, vihetem hozzájuk, hogy továbbítsák a bp-i márkaszervízbe.
-
Demens
tag
válasz
Miksa64 #9207 üzenetére
Root van, keresgettem hátha maradt valami utána, de nincs semmi. Fent volt egy verzió, azt próbáltam frissíteni, de kiírta azt amit írtam. Ezután letöröltem, és úgy próbáltam, de ugyanez. Aztán megpróbáltam az általam letörölt régebbi verziót újra felrakni, de már annak is ezt írja ki.
-
eladogeppc
veterán
LG Optimus 4X HD P880 (Black) Price: Rs.27490
Key Features
Android v4.0 (Ice Cream Sandwich) OS
8 MP Primary Camera
1.3 MP Secondary Camera
4.7-inch TFT Capacitive Touchscreen
1.5 GHz Quad Core Cortex-A9 Processor
FM Radio
Wi-Fi Enabled
Expandable Storage Capacity of 64 GBSzerk: XDA 64GB SDCARD
-
Miksa64
tag
Vannak app-ok amiket simán nem lehet frissíteni! Az előző verziót le kell törölni.
Lehet, hogy ha már volt telepítve ez az app, akkor nem törlődött rendesen!
Az SD Android mappájában, valamint a rendszer system ill. data mappájában maradhat még valami.
Fájl kezelő app keresőjébe beírva a törlendő app nevét valószínű megtalálja a fenn maradt fájlokat és törölöd őket.
Azért csak óvatosan nehogy összekeverd a talált fájlokat!
A root nemárt! -
Demens
tag
Valaki tudja miért lehet az, hogy az aTorrent nevű progi telepítésénél azt írja ki, hogy nincs elég hely pedig van vagy 3,5GB és a program kb. 500KB?
-
törölt tag
válasz
firemanus82 #9188 üzenetére
Tudsz olyan naptár progiról, ahol be lehet állítani a 24/48-as munkarendet?
-
pumukli23
senior tag
válasz
MasOyama #9201 üzenetére
A rigóval is tudta?
Mert ha az app betartja a sémákat, akkor meg fog jelenni egy választó menüben, hogy melyik térképszoftvert indítsa el. Ugyanúgy, mint amikor több böngészőt teszel fel. Ez az ablak akkor nem jön elő újra, ha beállítasz valamit alapértelmezettnek. Ha ez történt, akkor a Google navi adatait töröld az app adatlapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest