Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
surgery
senior tag
válasz
dave_gahan #7186 üzenetére
Igen egész Budapesten csak ázsiai változat van de persze ez nem jelent hátrányt szerintem csak a frissítéseket nem lehet automatikusan elvégezni csak pc ről de szerintem ez nem akkora gáz!!!!
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Megszűnt a hiba V10H-al nézzétek meg a videót mintha bevillanás lenne olyan mint a zoomolna ?
-
Barnee88
tag
kb meddig bírja a 4x egy töltéssel?
elsősorban kijelző időre gondolok. -
Quqesz
nagyúr
-
pumukli23
senior tag
válasz
stickrs #7185 üzenetére
Kb 3-5 centit kell, hogy eltávolodjon, hogy úgy érzékelje elvetted a telót. Persze a hátlap síkjában kevesebb is elég lehet, szóval előfordulhat, hogy pont az antenna széle környékére ragasztotta. Előtte célszerű kitapasztalni, hogy meddig érzékeli és vh úgy pozícionálni a taget.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
berik899 #7158 üzenetére
Ennyire rossz lenne a helyzet, h nem lehet kapni EU-sat?
Én biztos, h csak jövőre tudom megvenni... Gondolkodtam szolgáltatóson is, mert a Telenornál most lejjebb ment az ára, de ott is már kifutó modellként említik.Pedig ha jövő év elején valóban kijön rá a 4.1.2, akkor gondolom ismét kicsit megugrana az eladások száma.
Egyébként sem értem az LG-t, hogy hivatalosan miért nem árulja itthon (miért csak a szolgáltatóknál van magyar és adnak rá gyártói garit), meg úgy egyáltalán, az idei marketing büdzsét kicsit szűkre szabta sztem a cég. OK, a Samsunggal ilyen téren nem lehet versenyezni, de pl. a 4X-re így is viszonylag jó az érdeklődés, viszont talán megközelíthetné akár az S3 eladásokat is, ha jobban reklámoznák- itthon jóformán csak a tv-s piacon látni LG marketing aktivitást, pedig a telefonjaik is megérdemelnék.
-
stickrs
senior tag
válasz
palkrisz #7178 üzenetére
na,kipróbáltam..ha ráteszem akk se irja ki h ki akarja kapcsolni,csak ha elmozditom,és ujbol hozzáértetem. az autós tartóba ragasztottad? mert sztem az nem tul jó ötlet,ha mozog benne,akk érzékelheti ugy h folyamatosan odateszed-elveszed,és ugye ha be van kapcsolva akk második érintésnél ki akarja kapcsolni..
-
wolruf
őstag
válasz
surgery #7181 üzenetére
Normálisabb (ez jelenti a gyári, hozzáadotthoz képest egy hangyányit jobbat
) már teljesen szépen, hangosan szól. Biztosan van jobb hangzású telefon, de korábban is írtam ezt én, szerintem az max. csendes szobában tér el. A saját hangszórója vetekszik a régi Milestonom hangszórójával, a beszélgetésre szolgáló belső is kellemes hangerővel szól (nem, nem használhatatlan). Ami pedig a non plus ultra: maga a telefon baromi jó! Most volt szerencsém tapizni egy S2-t, nagyon-nagyon örülök, hogy nem azt vettem, ez a telcsi sokkal jobb
(totálisan elfogult vélemény
)
-
surgery
senior tag
Srácok sokat olvastam a topicot és felemás dolgok vannak ami nekem nem egyértelmű. Azt látom hogy akura senkinek sincs panasza viszont a zenei teljesítményre igen. Valóban olyan rossz fülessel hallgatva illetve kihangosítva? mert valaki meg azt mondja hogy jó akkor most melyik valós???
-
palkrisz
csendes tag
Használja valaki az nfc-t? Nekem a kocsis matrica (csak azt próbáltam) folyamatosan azt írja, hogy már aktív és ekapcsolom-e? Kb 2másodpercenként csipog. Már töröltem, újra írtam, de így sem jó. Valakinek tapasztalat? F és H rommal is szar.
-
Kunsztler
senior tag
-
Vityahu
csendes tag
Root completed!
toto0569 köszi az app-ot
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
-Mosquito- #7167 üzenetére
Igen, a különbségre magam is kíváncsi volnék...Ha hasonló felhős idő lesz, csinálok újat, most értelmetlen, hó van, teljesen mások a fényviszonyok ....
-
Az offolást, vitákat jó volna már végre tényleg minimálisra csökkenteni a topikban. Nem szükséges minden vitát újra és újra elővenni és újra megrágni.
Köszönöm
-
Lac-coo
őstag
-
berik899
tag
Ma beszéltem a B-tel-el szerintük az egész országban nincs eu régiós 4x. Amúgy a ha rootolok ugrik a bolti garancia?
-
toto0569
addikt
válasz
jooker82 #7151 üzenetére
felraktam nem kért... pro verzio Ezt találtam:This is enhanced version of Droidsail Super App2SD Lite, compare to lite version, it:
1. removed ads;
2. add uninstall apps with one tap;
3. add share apps to others;
4. low CPU cost;
5. has slim app size;
6. Dedicated technical support mailbox (droidsailpro@gmail.com).
It is a super APP2SD tool for ROOTed user (Android 2.2 and above), which could force move more apps (even those apps marked with internal onlyto SD card (or move back phone) and save more space than normal App2SD apps.
You can also perform one-tap move apps, one-tap uninstall apps, set default install location of apps, clear cache with this app, share apps.
System Requirement:
1. A ROOTed phone;
2. USB debugging enabled (Go to System Settings-Application-Developemnt-USB debugging);
ATTENTION:
Some app which has widget/alarm/wallpaper/InputMethod in using is not recommanded to be moved to SD card, which may cause problem. -
toto0569
addikt
a múltkor valaki érdeklődött ez iránt,( egy SD kártyára áthelyező program)
[link] -
pumukli23
senior tag
Nekem kb 2 hete van fent, semmi gondom nincs vele, nem zabál.
Az xda-sat szedtem le. Annyi bajom van vele, hogy ha írnak cseten, elolvasom gépen, akkor villog tovább lelkesen a telefon...
Annó próbáltam blacken is, de ott rosszul működött (play storeból), ott miután jelzett, hogy kaptam valamit, restartig nem volt hajlandó bekapcsolni a gombvilágítást. -
Kunsztler
senior tag
Dobtok pár tesztképet ?
Nagyon szépen megköszönném
-
Demens
tag
Végre megvettem a telefont! A C7 után egy álom használni.
Úgy örülök.
-
tothl
addikt
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Valaki magyarázza meg miért félek a root-tól úgy, mintha a legnagyobb ellenségem lenne?!
-
Naras
őstag
Van valami megoldás arra, hogy jelezze a kütyü, ha volt valami?
Pl. SMS, Mail, nem fogadott hívás, ilyesmi... pl. villogjanak a gombok? -
Kunsztler
senior tag
Olvasom ennek csak Gorilla glass az az ez nem 2-igaz?
-
törölt tag
jooker82: megérkezett!
De mi már lemaradtunk róla.
[link] -
törölt tag
Most olvasom az xda-n, hogy januárban lesz 4,1. Tudom, hogy az xda egy bulvárlap kb. de azért hátha nem hiába zörög a haraszt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vityahu #7109 üzenetére
progik:
AnEq,mivel vodás vagyok(autópálya matrica,mobilparkolás,vodafone app),drive,Tesla led,Opera mini,Chrome,Bpmenetren,menetrend(volán busz,vasút),QR code,camscanner,hotel finder,időkép,tunein,rigo,TV24,Google Play Music,Kunsztler
eu=HU nincs különbség,csak abban,hogy HU csak szolgáltatónál van.Amúgy Btel,Kápmegyer Gsm fut jól és kérd,hogy eu-s legyen(+3-4 ezer).Az ázsiai is csak frissítésben különbözik(csak KDZ-vel lehet). -
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Melyik boltban érdemes megvenni?Singapurit nem szeretnék venni meg ilyenek
Hun vagy Eus jó?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
pumukli23
senior tag
válasz
palkrisz #7113 üzenetére
Nekem még nem lassult be a billzet gépelésnél.
Viszont a 2x ICS-ben sok apróság van, ami a v10H-ban még nincs (más egy kicsit a feladatkezelő, kapott rendes kétrétegű magyar billentyűzetet, az animációkat a menüben meg tudod nézni), olyan, mint az L9 rendszere.
Remélem ezeket a JB-vel mi is megkapjuk majd. -
palkrisz
csendes tag
2015-re talán már a 4.1is várható
Októberben egy éve, hogy eladtam a 2x-et... És most jött csak meg a 4.0...
A 4X-re azt ígérték, hogy verzióváltásig lesz frissítve. Az annyit jelent, hogy a 4.2-t is meg kell kapja, mert utána már az 5jön. Kíváncsi leszek lesz-e valaha gyári 4.2....Egyébként a 4X v10h-ba visszakerült egy hiba... A gépelésnél a billentyűzet néha belassul, ami nem túl kellemes. Feladatkezelő, mindent leállít majd jó megint. Ez az F-ben jó volt.
Az akksi valóban egy kicsivel jobb lett. És a BT kezelés végre úgy működik mint ahogy kell. Eddig az órámmal reggel voltak csatlakozási gondok, de most azonnal kapcsolódik. -
Naras
őstag
Érdekes... 2X - re most jött ki ICS, de már van tört bootloader...
-
Vityahu
csendes tag
Tiszteletem Urak!
Pénteken megkaptam a drágaságom. Azóta ismerkedem vele. Régebben Adroid 2.2 Samsung Galaxy 3-am volt aminek a sebességétől már-már kihullott a hajam. Jelenleg egy Nokia Lumia 710 mellett használom párban, és imádom a sebességét. Tudom hogy ízlések és pofonok, de nekem pl jobban tetszik külsőre mint az S3. A Nillkin bőrtok, és a fólia már úton van, de az még 1-2hét mire ideér. Sokat olvasgattam milyet vegyek, de számomra a legjobb ár/érték telefon ami most kapható. Fényképezni és videózni amti tud az több mint elég nekem. Kijelző nagyon szép, és hatalmas.
viszont lenne pár kérdésem:
1. Időjárás widgetet mit használtok? Alapból a yahoo van fent de az nem tetszik annyira.
2. még régen használtam Advanced Task killert hogy időnként automatikus kilője a programokat amire nincs szükségem. Itt is lehet, vagy ajánlott?
3. ha valakinek van kedve/ideje írjatok már pár programot mit használtok rendszeresen
4. ha rootolom a telefont mivel kapok több szabadságot? tudom hogy "szinte" mindetn megtehetek, de miért van szükség a rootra?
előre is elnézést a sok láma kérdésért, de vissza kell zökkennem az Android világába.
Köszönettel, és Tisztelettel
Vitya -
Quqesz
nagyúr
toto
néde csak mik vannak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Energiaital topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 ,100% Gyári akksi ! Kék, Gyári Független , Új állapotban !
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G Duál 256GB 8GB RAM karcmentes Állapotban
- S22 Ultra zöld 256gb új,biztosításban cserélt 6hó garancia,25w gyári töltő+tokkal eladó! Beszámítok!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 11 Pro 64GB Space Grey
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest