- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
Balázs1986 #38227 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, de meghagytam másnak a lehetőséget.
-
tothl
addikt
Foglalkoztam egy kicsit a régi ketyémmel amit bnőm örökölt meg, és föltettem a DM 1.4 ROM -ot...
Egy bajom van, ami a v28casokkal is gond volt.
Ha be van kapcsolva a wifi, akkor kikapcsoláskor egy bizonyos idő után gyakran előfordul, hogy nem jön vissza a mobilnet......újra meg kell csinálni a regisztrációt a hálózatra és akkor már jó.
Van erről tapasztalatotok ? -
-
tothl
addikt
Az xda -sok eleg buzik tudnak lenni neha. Stefant nem vagom miert kellett elkergetni.
-
tothl
addikt
Egyelőre visszaraktam Django Manouce -ot, mert az legalább működik, ellentétben a bugos cm10 -zel és az atom lassú v28g -vel..Asszony követelte, hogy ne játsszak a telójával és hogy leszarja mi van rajta, de működjön. Ezzel nem tudtam vitatkozni, még ha szavai kést is döftek a szívembe..
-
tothl
addikt
válasz
buktagt540 #32750 üzenetére
Az utolso ket harom builddel es su660 bbvel nekem mar stabilan kapcsolgat wifi es 3g kozott...jo a net
-
tothl
addikt
Egy baj azert....van....gtalk Voice chat nem mukodik mar ics ota....mas tegra2es kutyuknel sem ha jol olvasok utana...
-
tothl
addikt
Akinek nem jó az idő annak azt mondom azért nem, mert SU660as alapú BB kell hozzá.
Azzal meg a wifi-mobilnet oda vissza kapcsolgatás nem tökéletes..Amúgy szerintem szuper gyors, látványos a ROM.
-
tothl
addikt
Tudja valaki mi a default governor és default min freq ennél a telónál ?
Nincs kedvem factory defaultsot nyomni.... -
tothl
addikt
Aha !
Stress test elkurta a default cpu frekitáblát, 1500 mhz -n maradt mindig.
Bazz..Nem csoda, ha merült...
-
tothl
addikt
Xda-ra tettem fol soundfixet. Csak par file kellett a su660 leakjebol.
Igy mar egesz pofas az ics leak -
tothl
addikt
A hangot szerintem megoldottam, a su660as ICs -ből szedtem mindent amit az audio-hoz találtam és átmásoltam a P990 -leakbe
-
tothl
addikt
Egyelőre úgy néz ki, a rádión, a bluetoothon és némi hangproblémán kívül okés az ICS leak.
-
tothl
addikt
Szerintem gyors a Leaked ICS. Egyszer kellett csak nvflashhel visszahoznom a halálból, de amúgy ha az sd kártya mountolás gondot megoldják, jó lesz ez.
-
tothl
addikt
Szerintem ne kapkodjatok..
En is varom meg mert a parom megorokolte, de megkimelem magam a folos fejfajastol -
tothl
addikt
Valami készül...
-
tothl
addikt
Basszus gondoltam visszatérek ICS -re, föl is tettem a Domination-t, owain művét, de bosszantó, hogy még mindig 4 hónappal ezelőtti gond van vele, nevezetesen, hogy nem működik a gtalk voice chat. Kicseng, aztán megszakad....az adatforgalom meg lefagy, majd egy idő után újraindul a kommunikáció.
Emlékszem a legelső buildek még jók voltak e téren, majd egyik verzió nővekedés után már nem. Ezek szerint azóta sem.
Nem hiszem el, hogy senki nem használja ezt a progit. -
tothl
addikt
Sziasztok !
Van valamelyikőtöknek tapasztalata a Viber -rel ?
Vasárnap telepítettem, és van egy olyan érzésem, hogy valami eszetlen módon zabálja az akksit. Battery monitorral még nem néztem. -
-
tothl
addikt
Vadonka kerneljeit mivel lehet overclockolni jelenleg ?
A HP OTF és Etana kernel config editorban nem vélek felfedezni ilyen funkciókat....
Azt meg nem tudom, hogy OC daemon, vagy SetCPU -s megoldás -e az, amit jelenleg használ.....Levi
-
tothl
addikt
Sajna úgy nézem a 90aiotweak törlése nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket
-
tothl
addikt
Sziasztok! Tud valaki modszert arra, hogy stock romon az internal/external sd-k fel legyenek cserelve?
-
tothl
addikt
Jelentem a cm9ces gtalk voice chat problemam visszatert.
Nem tudom pontosan mikortol, de owain kang6ja mar nem jo es az ujak sem. A kang1et visszateve eltunik a hiba. -
tothl
addikt
Várom az észrevételeket...
Egész múlt héten működött a 02.13 -as gapps -tól kezdődően.....csütörtök este még ment, asszem mintha pénteken is ment volna, szombat-vasárnap pedig már nem...
Nem telepítettem semmit, csak az új selfkangokat, illetve hétvégén az ironkrnl-t is kipróbáltam, de már visszacsináltam azóta...amit nem tettem meg az régebbi sk0, sk1 visszarakása. -
tothl
addikt
mert gtalkot mindenki hasznal bongeszoben is a gmaillel, nem kell telepíteni hozza semmit......es idaig tok jol elvoltam vele...
parom edesanyja USA -bol szokott csorgetni es most nagy a drama, mert szombat ota nem megy...
nincs kedvem egy regi selfkangot probabol visszarakni...
Igen 02.15 -os gapps....
-
tothl
addikt
A RIL passzol a BB-hez. 824 -es BB/RIL -en voltam eddig, már jó ideje, most direkt emiatt váltottam a 1120 -asra, de a helyzet nem változott...netem amúgy van, minden okés.
Ironkernellel is szórakoztam, de ma újratettem az egész rendszert, wipe, reset, ami kell...nem segített...
-
tothl
addikt
válasz
Balázs1986 #19837 üzenetére
Próbáltam másik BB/RIL párost is, ugyanaz...
Amint fogadok egy gtalk hívást elszürkül az antenna sáv és elhal a net.
wi-fi -n működik.
Állítom, hogy kb. szombatig jó volt... :/ nem tudom, hogy a tré szopat, vagy a selfkang1 -óta történt valami rettenetes :/ -
tothl
addikt
válasz
Balázs1986 #19831 üzenetére
basszus ezért van a program, eddig működött....
az aktuális adatkapcsolatot hasznalja csakugy mint pc -n.
NEM gsm hivasrol beszelek, hanem gtalkosrol, megcsorgetek vele valakit, vagy engem csorgetnek meg, es slusz, elmegy a net....es eleg lassan jon vissza.... -
tothl
addikt
Valaki ICS használó kipróbálja a kedvemért a Gtalk hanghívást ?
Múlt héten még ment......aztán szombat óta valamiért nem... :/ most raktam újra egy friss sk3 -at full wipe után, csak ennek a kedvéért... :/
Nekem azonnal elhal a mobilnetem, ha kezdeményezek, vagy fogadok egy ilyen hívást... :/ -
tothl
addikt
Sziasztok!
Par napja nem megy a gtalk az eppen aktualis ics rom alatt...amint folveszek egy hivast megszunik az adatkapcsolatom....nalatok mi a helyzet ez ugyben?
-
tothl
addikt
válasz
ntomka #19355 üzenetére
Még nem próbáltam, DE ha eleve ICS specifikus és nem megy egy-két dolog, az nem egy olyan nagy baj, CM7 alatt eleve nem léteznek ezek. A többi előnye viszont megvan az ICS-nek. Nekem tetszik a gyönyörű felület, a sebesség és az új alkalmazások.
Nagyobb a váltás, mint Froyo és Ginger között. -
tothl
addikt
Nos én vettem egy nagy levegőt és átálltam ICS-re.
Most importálom be a régi progikat.
A legújabb builddel már jó a kamera, egyedül a mozgóképfelvétel nem megy. -
tothl
addikt
Camera + gtalk tré ics alatt, máskülönben egész pofásan működik...
-
tothl
addikt
Nekem töltés zavar először ROM csere után jött elő, és bb -ril csere oldotta meg.
Azóta is van olyan, ha fölteszek CM -et, és töltéskor bsod -ol a teló, elég letölteni újra a RIL-t a getril progival, újraindítani, és már meg is javul.
Utána ha nem piszkálom soha nem bsod -ol.
Szóval szerintem gondos BB és ril választás oldja meg a töltéskor előforduló bsod hibát.Jelenleg 824 -es BB/RIL-t használok, ez bevált minden szempontból.
-
tothl
addikt
válasz
kristoof92 #17985 üzenetére
Nem lesz valószínűleg. A Nightlyket a buildbot gyártotta automatikusan.
KANG -nak a cm repositoryból egyének által maszekon forgatott ROMokat értik.
az xda-n Temasek naponta akár többet is fordít, ha van fontos újítás, vagy bug, gyakorlatilag CM nightlynek fogható fel a munkája, annyi, hogy most már ő is cherrypickel...tehát vannak benne a sima CM -hez képest plusz feature-k...bátran ajánlom... -
tothl
addikt
válasz
Skynet258 #17927 üzenetére
Így van. A chainfire alapból olyanoknak marha jó, akik THD játékot szeretnének futtatni nem Tegra procis gépen, de pl. nálam pár játék nem futott rendesen az nvidia sima gl drivere miatt.....ch3d megoldotta a problémát...pl. Dead Space....a textúrák zöme helyett alapból csak a nagy semmi látszott...
-
tothl
addikt
Jelentem, vadonka kerneleivel CM7 alatt működik a compass a legújabb gmaps alatt is...
-
tothl
addikt
válasz
vadonka #17848 üzenetére
Szia vadonka !
A default CM kernelhez képest a powersave ramhack shared verzio okes, hogy kicsit lassabb jatekoknal ? Az MC3 -ban akadast tapasztalok, ami defaultnal nincs.
A base verziot meg nem probaltam ki, ez az elso kerneled, amivel probalkozom, a karacsony elotti ironkernelek elegge instabilak voltak -
-
tothl
addikt
A vadonka féle elvileg a cm7, a swiftextreme és az ironkrnl vegyitese.
Szerintem akinek nincsenek extra igenyei annak a default temasek kang -ban levo kernel tokeletesen megfelel. Jo akkudio, gyors telo.Már több, mint egy hónapja cm7 -et, illetve egymasra pakolgatott temasek -fele kangokat hasznalok, es hihetetlen, de nem lassult be a telo, boldog vagyok vele. Egyedul a gyenge fenyviszonynal kapott kamera framerate az, ami nem az igazi....
-
tothl
addikt
a bb-t a szokasos modon kell foltenni smartflasshel, en akkor tettem fol amikor kijott a hivatalos GB.....a CM nightly meg 218as ril-t hasznal es nekem sem valt be, volt hogy elnemult a telefon nem volt tarcsahang, meg semmi....
A ril-t a marketrol letoltheto getril alkalmazassal tudod valtogatni, eleg egyszeru, siman bemasolja a megfelelo helyre...utana ajanlom ujrainditani a telot. -
tothl
addikt
válasz
Rotate #13635 üzenetére
Nekem is ez a bajom vele, atom nehézkes, a sygicet is meg lehet szokni es utana mar igen franko es kifejezetten jol nez ki. Szerintem nagysagrendekkel jobb mint a harombetus.
Egyebkent senkinek nem lehet egy szava sem miota mukodik a google navi.
Amugy is ez a jovo, nem a helyben tarolt lassan frissulo terkepeke es adatoke.
Nem veletlen, hogy a tobbi komoly navi is amelyik helyben tarolja a terkepeket egyre tobb funkciohoz hasznal netelerest. -
tothl
addikt
válasz
tamasgal #13630 üzenetére
http://download.cyanogenmod.com/?device=p990
Nekem a 196os van fönt jelenleg....
A friss gapps installer valamiért nem úgy működik ahogy szeretném (nincsenek bepipálható appok mint régen hanem a marketen dob föl egy szűrést így nem értem mi értelme), úgyhogy én manuálisan a marketről tettem föl egyenként ami kell...
-
tothl
addikt
Gondoltam megosztom veletek, hogy hétvége óta CM 7.1 nightly van a telómon, és eddig toronymagasan ver mindent.....érdemes rá lecserélni a gyárit....gyors, stabil, sokkal több testreszabási lehetőség van benne, a fogyasztása pedig nagyságrendekkel jobb......
-
tothl
addikt
És az új nightly CM 7 -ek szerintem már eléggé jók és jelenleg sokkal jobban tetszik, mint a gyári. Jobb akkuidő, jobb, gyorsabb működés, és már minden hardware műxödik, a rádió is.
-
tothl
addikt
Szerintem a Sygic és a google nav is veri már a hárombetűst androidra.... A google nagyon jó ha van netkapcsolat, a sygic meg egyébként...
Ja ha valaki túratérképet keres, ráleltem egy olyanra, hogy locus...letölteni is lehet vele mapokat, nagy hasznát vettem hétvégen az offline túratérképnek... -
tothl
addikt
A CM 7.1 daily -knél a LED notification alapból úgy működik, hogy gyengén folyamatosan világít a szokásos pulzálás helyett. Ennek energiaspórolási okai vannak, át lehet állítani pulzálóra, ha valakinek kell. Ezt sikerült kiokoskodnom...bár ha pulzálásra állítom, azt sem csinálja olyan smoothul mint egykoron, vagy mint a MIUI...gondolom ezzel is spórolnak egy kis áramot.
Szóval no para. -
tothl
addikt
válasz
KonzolKartel #13312 üzenetére
Az uj 195ost hasznalom...wipe volt es a notification eleg harmatosan mukodik....csak halvanyan es folyamatosan vilagitanak a ledek
-
tothl
addikt
Használ valamelyikőtök CM nightly -t ?
Ha igen, notification led -eket hogyan bírta működésre ? -
tothl
addikt
válasz
Balázs1986 #12763 üzenetére
Ha van játék ami nem megy a 2x -en, arra való a chainfire3d. Maximálisan bevált, akár játékonként külön profilt lehet beállítani, hogy a tegra2 driverekkel, vagy qualcomm emulációval indítsa-e. Nekem még mindig minden röccenés nélkül futott.
Ja és júni eleje óta elégedett felhasználó vagyok. Összvissz egy hangminőség és egy töltéskor lehalás problémám volt, de szoftverhiba volt.
-
tothl
addikt
válasz
wolruf #12564 üzenetére
Hát én már felraktam az olaszt.
Részben pozitiv, reszben negativ a velemenyem...egyreszt, mindenki tegye fel az uj basebandet is, anelkul nekem nem ment az sms es akadozott a net.
Gyors, kellemes, szepen mukodik a hdmi kimenet ami a fozott gingerbreadek egyikevel sem ment, nem volt jo a skalazas abszolut. Ki fogom majd probalni, hogy ez a fozott kerneleknek volt-e koszonheto.....Erős negatívum a régi google talk pl...
-
tothl
addikt
válasz
Marteen4 #11134 üzenetére
Azt próbáljátok ki a kedvemért, hogy ha hdmi -n néztek filmet hogy viselkednek ezek a GB ROM -ok..
Sajna én azt vettem észre, hogy ha rádugom a TV-re, szép a kép, de ha elkezdek nézni valamit, a nézett film is pixeles szar lesz, SD, HD egyaránt, és ha visszatérek a home screenre, akkor annak is pixeles a képe. Csak hdmi kihúz, bedug segít rajta.
Magyarul a HDMI out tök használhatatlan....több lejátszóvla is próbáltam, stock player, qqplayer, MX player...
Az összes GB ROM amit próbáltam így viselkedik... -
tothl
addikt
válasz
wolruf #11082 üzenetére
hát igen mit mondjak, belehúztam...
A swiftextreme amúgy V20e -k között a leggyorsabb volt, annyi bajom volt vele, hogy képek videók felvételekor, csatolásakor hajlamos volt irgalmatlanul belassulni, csak ha lelövögettem a kérdéses taskokat, akkor gyorsult fel (persze lehet, hogy csak én használtam valami appot amit nem szeretett). Tegnap pont olyan helyen voltam, ahol intenzíven használtam ezeket és eléggé felidegesített.
A Topogigi 1.8 idáig messze a leggyorsabb ROM ami a telón volt, ha elkezdem használni rendesen, meglátjuk mennyire marad stabil.
-
tothl
addikt
válasz
-Solarion- #11080 üzenetére
A 2X -hez nem kell JIG kábel.
Nincs olyan sok ROM, amiket ide linkelgetünk gyakorlatilag azok vannak a többi szóra sem érdemes....Ja és meguntam a Swiftextreme szarságait bár vannak benne lehetőségek...és föltettem a Topogigi 1.8 -at, majd beszámolok, eddig hibátlan...(1 órája LOL)
-
tothl
addikt
A Swiftextreme ROM jelentem gyorsabb, mint a topogigi -féle....
És kiváncsi vagyok van-e érezhető haszna a zram -nak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest