- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
Én ezért nem fogok most BB-t cserélni, de igazából nem is értem a dolgot. Az automatice idő a hálózatról veszi az időt, ez miért függ a BB-től? Az időzónát jól be is állítja (Central EU), csak éppen egy órát siet.
Az XDA topicban azért gyűlnek a bugreportok, de első nightly buildnek nem rossz.
-
peter_27
aktív tag
Nem sok információt adtál arról, hogy milyen rom is van fent milyen kernellel, de stress teszt jellemzően a guest kernelekhez való cpu piszkáló app-ban van. Próbáld törölni az app eltávolításánál az adatokat, vagy szedj le egy másik guest kernelt és tedd fel, hátha orvosolja a problémádat.
-
simi12345
tag
ajanlanam a nimbuzz nevezetu progit egy proba erejeig. hogy megtudd mi a rossz. a gtalk progi vagy a rom amit feltettel. marketbol toltsd le. majd regelj be a nimbuzz programba. ha beleptel utana add meg a gtalk-os adataidat. ezutan probalj hivast kezdemenyezni egy ismerosoddel. ha szetkapcsol a hivas akkor a rom a szar. ha nem akkor a gtalk progi
annyi meg. hogy asszem ha valaki pc-n van bejelentkezve akkor csak a chat mukodik.
-
Balázs1986
őstag
Pont ezért emeltem ki, hogy voip, mivel ha valamiért vacakol a szolgáltatód, ez elveheti az egész sávszélt magának, és más forgalom lehal. De azt hiszem értem most már: tehát ahogy híváskezdeményezés van, nem csak minden más adatforgalom szűnik meg, hanem a hívás is szakad....ha jól vettem ki.
Most ez vagy modem driver, vagy a gmail app hibája.
Ahogy Dusee mondja, nézd meg kikapcsolt mobilnet+bekapcsolt wifi kombóval is. Ha azzal is csinálja, akkor alkalmazás hiba. Ha azzal jó, akkor modem driver. -
vadonka
csendes tag
-
Naras
őstag
Ez jól hangzik, de, Temasek féle kiadáshoz hol lehet megtalálni a csak kernel verziót?
A megosztásában vannak kernelek, de Dec 5. a legutóbbi. Nem akarok állandóan egész ROM - okat frissítgetni.Egyébként Vadonka oldalán olvastam, hogy ez ilyen összeszedett kernel, de végül is nem hangzik rosszul, majd meglátjuk...
-
Land
veterán
725-ös V10d Europe RIL-t tettem fel. Van 824-es Europe is. Az nem jobb? BB-t nem tettem fel. Azt muszáj?
kmisi99: Simán. Hol kapsz ennyiért 2 magos telefont? Ennyiért a legerősebb hardvert kapod, amely a legkésőbb fog elavulni az árkategóriájában. Sőt még messze nincs kihasználva, van benne bőven tartalék.
-
cjvt3o
aktív tag
egyelőre semmit nem csináltam, csak olvasgatok, kinek milyen tapasztalatai vannak.
Először volt a gyári (v10c ha jól emlékszem), majd FR 17-re váltottam, aztán BB: LG_P990_1035_21_20110614, ezután következett a Topogigi 1.6 + BB: LGP990AT-00-V20c-EUR-XX-AUG-02-2011+0_CP, végül raktam MIUI-t (de külön nem raktam BB-t).
Itt járok most, a MIUI-val elégedett vagyok, leszámítva a BB-t (vagy a RIL-t?), úgyhogy azt kellene cserélni, gyűjtöm a tapasztalatokat.
-
Balázs1986
őstag
-
Rotate
veterán
megnéztem még hátha, de a kör 4 részére tudsz csak cuccot rakni, abból 1 a lock, szal végülis marad három... viszont a widget lockerben az a jó, hogy widgeteket, sőt azt hiszem parancsikonokat is ki tudsz rakni a lockscreenre, szóval szerintem rakd fel, próbálgasd, és szerintem tetszeni fog
zoo84:
a kamerát még nem próbálgattam, de később azzal is foglalkozom, annyi biztos, hogy az előlapi kamera sokkal jobb képet csinál, üzemidőről majd 1 hét múlva
-
Rotate
veterán
igen volt egy csúszka pluszban, azt kidobtam, meg egy WidgetLocker felirat az óra alatt, de azt is kiszedtem, és ilyen egyszerűre tudtam megcsinálni, jobb oldalra húzva kizárod, balra a kamera nyílik
de át is lehet állítani, sőt még alulra és felülre is lehet plusz dolgokat belőni
nagyon jó, csak ajánlani tudom
-
tome.jr
addikt
Többen írták, hogy náluk a v10d jobban muzsikált mint az fr19. Nálam pont fordítva van. Az fr19 rc2 sokkal megbízhatóbb volt mint a mostani v10d alapú custom rom. A sima v10d is hurka volt. Már rég vissza kelxllett volna tennem az fr19-et nem is tudom mit gondolkozok ennyit rajta
-
Skynet258
veterán
Na most ebből amit itt leírtál, nem az következik, hogy a v10d kamera.apk felrakása után lett jobb a kép? Mert ezt írtad...
"viszont mielőtt feltettem a v10d -ből való kamera.apk -t, csináltam pár képet majd apk telepítés után újra. Ugyanolyanok maradtak a képek, viszont a korábbi tapasztalattal ellentétben szépek és nincs a szokásos tejfehér trutyi."
-
kun0203
tag
Röviden annyit tudok mondani hogy nem jobb mint a v10d sőt rosszabb szerintem.
Lassabb érzetre, gyakrabban beakadt és pár alkalommal fagyott is. A galéria nem tölti be a képeket még azokat sem amelyek a telóval készültek,csak dob egy fekete képernyőt. A stock lg launcher szaggat a sygic pedig textúra hibás, és a gps lassabban fixál. A játékokkal nem volt baj. A fórumban olvastam hogy a quadrant sokkal alacsonyabb pontszámot ad ki. Ezt nem tudom ellenőrizni mert nem hajlandó csatlakozni a wifire a teló. Az eddig szépen lejátszott 720p-s mkv szaggatva viszi. Nem tudom mit írhatnék még.
Szóval megy vissza a v10d. -
Beaumont
aktív tag
Köszönöm. Google progikat külön hogyan lehet leszedni? Mármint ebben a formában, hogy recovery-ből lehessen telepíteni? Régebben a Spicával szórakoztam ezzel, de nem tudom ehhez merre lehet letölteni.
Illetve találtam ilyet hozzá: lg-2x-sense-ui-3-0-theme. Az ilyen téma gondolom szintén recovery-ből kell felrakni. Utána hogyan kell beállítani/elindítani? Olaszul nem nagyon tudok, a google fordítást meg hagyjuk.
Volt a kezemben HTC sensation, és rohadtul tetszett a Sense 3.0, és ez alapján szépen megy ezen is.
-
Beaumont
aktív tag
És ezt a ROM-ot simán felratom recovery-ből? A mérete nem furcsa? Mindössze csak 94MB. Illetve a leírása alapján pár dolog kell még. Ennek értelmezésében segítene valaki?
1. Wipe
2. Flash ROM
3. Boot to full ROM.
4. reboot to Recovery.
5. Flash Hot Fix (If any)
6. Boot to ROM.
7. Reboot to Recovery.
8. flash kernel (If any updates)
9. reboot to ROM.
10. Reboot to Recovery.
11. Flash GAPPS
12. Reboot.Mondjuk, ha kihagyom 4--ig, mert nincs fix, amit felraknék, vagy kernelt, akkor jön a 11-es lépés, ami mit akar jelenteni (GAPPS)?
Illetve milyen kernelt érdemest rárakni erre? Illetve milyen fix-et, ha már kérdezek.
-
Skynet258
veterán
Én ezt a történetet inkább úgy tudom, hogy ő nyúlta le mások munkáit, felhasználta a saját ROM-jaiban, aztán elfelejtette odaírni, hogy az adott javítást/kódot/feature-t ki is készítette valójában... és ezért küldték el xda-ról. Az xda felhozatalt ismerve pedig inkább ennek a történetnek hiszek. Ettől függetlenül mondjuk majdnem mindenki azt írta ott is, hogy a ROM-jai nagyon jók voltak (bár olvastam erről is azért eltérő véleményt), szóval egy próbát megérhet a dolog (feltétlenül számoljatok be róla, ha valaki feltenné majd).
De ezek mindig olyan dolgok, hogy úgysem tudjuk meg soha biztosan, ki volt a csúf kopasz hókuszpók...
-
peter_27
aktív tag
De az index oldal alján ott van, hogy "Teljes" utána már mindig desktop módban töltődik az is, de nekem a dolphinban a "rajzolós" oldalnyitás nagyon bejön ami 0.57-nél látható a videón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest