- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
válasz
Vizinyenyec #24502 üzenetére
Originally Posted by spica1234
Nitros doesn't tocuh OC/UV. It just adjust OTF to maxium level aka GPUFreq to 3500 VDEFreq to 700000 etc.
Nitros Profile:
For on demand Performance. Kernel smartly adjust max of various on-the-fly values for better performance & UI smoothness.Nitros profile override your values to kernel auto-management. -
drpele
senior tag
válasz
Levi941127 #21551 üzenetére
-
drpele
senior tag
Segítsetek már nekem eldönteni, hogy ez (idióta) feature vagy bug?
CM 7.2-n folyamatosan be van kapcsolva a WIFI, de ha besétálok egy korábban már használt WIFI hatósugarába, akkor nem csatlakozik fel a telefon automatikusan. (A WIFI kikapcsolt képernyőnél sem deaktiválódik, legalábbis ezt állítottam be.)
Viszont amint belépek a WIFI beállítások menüpontba (ahol felsorolja az elérhető hálózatok listáját) abban a pillanatban felmászik a WIFI hálózatra, meg sem kell nyomnom egyetlen gombot sem...
-
drpele
senior tag
válasz
dergander #18874 üzenetére
Főbb változások a V20q-ban a V20l-hez képest:
by Vadonka -
drpele
senior tag
válasz
mike150 #18814 üzenetére
Felteszel egy SetCPU-t, vagy egy Antutu CPU Master-t, s a voltages fülön az alsó frekikhez mindegyiknél hozzáadsz egy keveset.
Egy biztos, vadonka legfrissebb kernelében nincs engedélyezve a dolog (csak lefelé), így vagy régebbi kernelével próbálkozz, vagy teljesen más kernellel.
Eddie141:: wipe data/factory reset. Vigyázat! Mindent töröl! Készíts mentést mindenképpen. Full wipe után pedig flasheld újra SD-ről a legfrissebb MIUI-t.
-
drpele
senior tag
válasz
mike150 #18809 üzenetére
Esetleg próbáld meg az alsó órajel-tartományokban egy kicsit feljebb tolni a feszültséget 20-30-40 mV-al, hátha túl alacsony a procinak a fesz. Nagyon nagy a szórás az O2X-ek között, hihetetlen mennyire más két azonos(nak tűnő) P990.
Az enyémen gyakorlatilag vadonka egyetlen kernel-verziójával sem volt BSOD-m, míg mások gyakorta panaszkodtak erre.
Eddie141: Full wipe volt már? Ha nem, akkor eljött az ideje... Ez nem általános MIUI probléma, csak nálad jelentkezik...
-
drpele
senior tag
válasz
Weeman1 #18620 üzenetére
Ez nem új funkció, már nagyon rég bent van a MIUI-ban: Rendszer - Kezelőgombok beállításai - Hangerő gomb ébresztés (Mondjuk én soha nem használom, annál is inkább, mert kicsit bugos ez a feature).
janes74: Swift Extreme kernellel ezt nekem is rendszeresen csinálta. Stock MIUI kernellel soha... S úgy tűnik, hogy vadonka kernelével sem.
Mogcaa: CM-ben a launcher beállításinál állítsd be, hogy tartsa a launchert a memóriában, így nem fogja bezárni.
-
drpele
senior tag
válasz
BrandonXXV #18606 üzenetére
Internal to external SD MOD esetleg nem volt telepítve a telefonodon? Abból esetleg származhat ez a keveredés.
-
drpele
senior tag
válasz
Weeman1 #18608 üzenetére
A 2.1.20-as MIUI-ban szinte alig van módosítás a 2.1.13-hoz képest, így nem készítek belőle HU verziót. Majd ha vége lesz a kínai újévnek, akkor készítek én is magyar verziót.
adomok: MIUI nagyon szívja az akksit a V20-as BB-ekkel. Mindenképpen egy V10-hez tartozó BB-t ajánlanék MIUI alá. Egyelőre...
-
drpele
senior tag
válasz
zsschumann #18105 üzenetére
Próbáltál más kernelt is feltenni? A CWM-ed hányas verziójú?
Ha a ROM-ok elindulnak custom kernel nélkül akkor nem ext3/ext4 probléma lesz a háttérben.cigulg: sajnos nem egyedi eset lenne. Azért egy próbát megérne másik gépen is...
-
drpele
senior tag
god992: MIUI.hu 2.1.13 Aktív használat (kb 3óra bekapcsolt képernyő) mellett reggeltől éjfélig bírja. Ez szvsz egész elfogadható. Wifi-vel egyébként sokkal hosszabb az üzemidő, mint 3G-n. Illetve módosítottam a build.prop-on, hogy vadonka kernele is felmenjen, a powersaver verzióval még jobb üzemidő érhető el.
Naras: szerencsére a MIUI-ban egyre fogynak a bugok, nem hinném, hogy több probléma lenne vele, mint más custom ROM-okkal. Apró hibák vannak, de a stabilitással semmi gond.
andriska0725: hát hogy az nem maga az alkalmazás az is biztos.
cross56: ha nem gyári szoftverrel akarod használni, akkor javaslom, vedd meg. Majd tegyél fel rá tetszőleges főzött ROM-ot (CM, MIUI, Thanatos2X, stb).
-
drpele
senior tag
-
drpele
senior tag
válasz
torok6 #16835 üzenetére
Parancsolj...
Majd ezt követően kiválasztod az első találatot...A fórumozás nem write-only üzemmódban végzendő tevékenység.
-
drpele
senior tag
válasz
pubwart #16799 üzenetére
WIFI-ről általában: Az IEEE 802.11x eszközök a szabadon felhasználható 2,4 GHz-es frekvenciasávot használják a kommunikációra, azon belül pedig maximálisan 14 csatornát foglalhatnak el. A csatornák száma és kiosztása azért fontos, mivel országonként, illetve régiónként eltérő számú csatornákat használhatnak. Magyarországon az ETSI-nek megfelelően az 1-13 csatornák használatosak.
A telefon szoftverében állítható, hogy hány csatornán kommunikálhat. A gyári szoftvert nem nagyon ismerem, de a custom ROM-okon mindenképpen így van.
WIFI beállítások -> Menü gomb -> Speciális
-
drpele
senior tag
válasz
Twicehun #16436 üzenetére
Ha a Hypnos2X-ről van szó, akkor igen, CWM-ből kell felrakni.
A dev azt írja, hogy a ROM (ami v20m alapú) a V20m BB-jéhez van optimalizálva, de gondolom kipróbálható más BB-vel is. Mivel stock LG ROM az alapja, így nem kell rá gapps.
-
-
drpele
senior tag
válasz
derrik #16249 üzenetére
Parancsolj, full magyar MIUI.
Ha kedved szottyan egy kis tuningra is, akkor ajánlom a Vorkkernel-t, Marketről letölthető az updatere. CPU Master-el 1,2 GHz-re húzva a procit (ezt még alap feszültségen viszi) tökéletesen stabil.
-
drpele
senior tag
Találtam egy launcher független App drawert (alkalmazáslista), mely akár a MIUI launcherrel is használható: ALT Drawer
-
drpele
senior tag
-
drpele
senior tag
(#16145) MMA87
Nem mindegy, hogy melyik, a rádiós kommunikációért felelős szoftver van fel-flashelve. A custom ROM-ok ezt nem tartalmazzák, így külön kell feltenni.Ha már reklámnál tartunk...
MIUI funkciók bemutatásaA minap készítettem egy leírást, melyben a MIUI ROM beépített funkcióin szaladtam végig.
A tegnapi napon pedig kicsit kibővítettem, s újabb 6 pont került bele a leírásba. -
drpele
senior tag
(#16140) MMA87
Nagy általánosságban a hivatalos forrásból származó telók hangja az Euro Open BB-vel megfelelő, a szürkeimportosoké pedig a SU660-éval.(#16141) Crytek
Root stock Gingerbread on Optimus 2X -
drpele
senior tag
Ha az S2 borításán olyan minőségi és masszív anyagokat használnának Samuék, mint O2X-en, már én is rég váltottam volna. "Sajnos" az O2X e tekintetben magasra rakta a lécet...
Még az a szerencse, hogy MIUI alatt csak néhány "enyhe" bug van a gyári SW-hez képest.
Egyszerűen nem találni minden szempontból tökéletes típus: HTC-knél magas ár, kijelző porosodás, LG-nél szar SW, Samunál (nekem) nem szimpatikus az anyaghasználat... Tudom-tudom, egyéni szocprobléma
-
drpele
senior tag
válasz
derrik #16052 üzenetére
Otthon és melóhelyen is folyamatosan WIFI-n üldögél a telefon, s úgy van beállítva a sleep policy, hogy kikapcsolt képernyőnél se lője le a WIFi-t.
Azonban ha kisétálok egy csatlakoztatott WIFI hatóköréből, majd visszasétálok, kikapcsolt képernyőnél nem csatlakozik vissza a telefon a WIFI hálózatra. Amint bekapcsolom a képernyőt, azonnal "visszamászik".
Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni?
-
drpele
senior tag
(#15930) kmisi99
MIUI zenelejátszójával még soha nem volt gondom.
Kamera? Passz...(#15958) AMG
Szerinted. Pont. Szerintem gumicsirke! -
drpele
senior tag
válasz
cjvt3o #15725 üzenetére
A MIUI.hu ROM-on ugyan fent van az MIUIAndroid frissítéskezelője (mert sajnos a ROM szervers részét képezi), de elméletileg frissítést nem tölthet le. Ezt az 1.11.25-ös verzió óta így állítom be.
Csak a MIUI.hu frissítéskezelője az, ami le tud tölteni frissítéseket a MIUI.hu-n, O2X-en.
(Régi MIUI-soknál még lehet, hogy eléri az angol frissítéseket tartalmazó szervert is a progi, mert megörökölte a beállításokat a régi verziókból...)
kmisi99 Lehet, hogy a MIUI.hu frissítéskezelőnek nincs ROOT engedélye?
Egyébként recoveryben frissítés előtt/után cachet-t és dalvik cache-t ajánlott wipe-olni. -
drpele
senior tag
válasz
Fitzgerald #15661 üzenetére
"Azt tudom, hogy napi 1-2 crash még simán belefér ha androidról van szó"
Szerintem nem fér bele! MIUI-val és CM7-el normál használat során viszonylag ritkán találkozni FC-al.
Esetleg megpróbálhatnál nyomni neki egy factory reset-et. Első lépésben...
-
drpele
senior tag
válasz
Martynis #15652 üzenetére
Igen, már nyugodtan felrakhatod az 1.12.2-t.
Csak kisebb hibajavítások vannak benne.Azonban elkészültem az 1.12.9-es MIUI.hu verzióval is (illetve a magyar nyelv integrálásával).
Kb 1-2 órán belül tölthető az oldalról, s updaterrel is.
(#15653) qqq: Nekem az NFS megvásárlásánál órák óta azt írja a Market, hogy hiba történt a megrendelés létrehozásakor...
-
drpele
senior tag
Csinálj egy full wipe/factory reset-et, majd rakd fel újra.
-
drpele
senior tag
válasz
Martynis #15639 üzenetére
Olyat még nem hallottam, hogy a ROM flashelés CWM-ből félbeszakadt volna.
Ha a MIUI.hu-t akarod feltenni, akkor ezt a verziót tedd fel: MIUI.hu 1.11.25
A 12.02-es verzió a más ROM-ról érkezőknél nem bootloop-olt.
-
drpele
senior tag
válasz
Martynis #15637 üzenetére
Titanium Backup-al is végezheted a mentést, de...
A TI Backup nem teljes ROM-ot, hanem az alkalmazásokat és azok beáálításait, illetve a rendszerbeállításokat menti. Így ha vissza akarsz állni a jelenlegi ROM-ra, akkor először fel kell tenned SmartFlash-el a jelenlegi ROM verziót, majd Root-olnok kell, s utána csinálkhastsz egy teljes visszaállítást TI Backupban.
Igazából a mentés amiatt kell, hogy ha valami nem tetszik az új ROM-ba, akkor a legkisebb energia-ráfordítással visszaállhass az előző ROM-ra.
Fontos: Az új ROM-on ha visszaállítod a TI Backup-al készített mentéseidet, akkor csak a felhasználói alkalmazásokat állítsd vissza, a rendszeralkalmazásokat ne!
-
drpele
senior tag
Az Nvflash hardware szinten írja fel a ROM-ot a memóriába, így gyakorlatilag akkor is működőképes, ha a telefon szoftveresen teljesen "halott".
Ez a tegra-s gépek előnye, hogy "szinte" lehetetlen őket brickelni, mert az Nvflash--el mindig vissza lehet őket hozni.
Szerintem a probléma inkább szoftveres, mintsem hardveres lesz. Esetleg próbálj meg másik ROM-ot feltolni Nvflash-el.
(#15633) Martynis: Sajnos azt nem tudom, hogy miként lehet megtalálni az esetleges korrupt fileokat a data partíción...
-
drpele
senior tag
válasz
Martynis #15630 üzenetére
Kicsit utánaolvastam, s több topic-ot is találtam, de mindenhol azt írják, hogy a CWM backup akkor akad(hat) meg, ha valamilyen hibás file van a data partíción.
(#15631) berojocy: Nvflash-el próbáltál már ROM-ot feltenni? Esetleg megpróbálhatnád, hogy a low-level ROM flashelés nem oldja e meg a problémát.
-
drpele
senior tag
válasz
Skynet258 #15430 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Már én is rég kihajítottam volna a tizedikről az O2X-et, ha nem imádnék "mókolni" rajta...
Előbb-utóbb kell, hogy jöjjön valamilyen felülről jövő minőségi kontroll a kiadott szoftverek felett, mert nagyon rossz irányba haladunk.Matisyahu: Gratula!
-
drpele
senior tag
-
drpele
senior tag
válasz
-SamS- #15413 üzenetére
Én már évek óta használom a Google checkout szolgáltatását (amivel a marketen is fizetsz), s korábban a tárhelybővítések során sem volt semmilyen rossz tapasztalatom vele.
Gyakorlatilag - ha nincsen keylogger, stb az ember telefonján, számítógépén - akkor azt mondanám, nagyobb annak a kockázata, hogy bárhol máshol szerzik meg a kártyaadatokat, mint PayPal-en vagy Checkout-on való fizetésnél.
Persze 100%-os biztonság nincsen. De hol, s miben van ilyen?
-
drpele
senior tag
válasz
Rotate #15383 üzenetére
Sajnos hiába törlöm az alkalmazást a telefonról, a Market még mindig úgy látja, mintha megvettem volna, így nem is engedi megvenni. Ha rányomok a telepítésre, akkor pedig kiabál, hogy nincs megvéve. A webes marketen szintén ugyanez a helyzet, uninstall után is. Így a hivatalos android marketről nem is tudom az alkalmazást visszatenni, csak az Amazonról.
A neten rengeteg ilyen panaszt olvastam, csak éppen megoldás nincsen rá...
-
drpele
senior tag
Én azzal szívok, hogy amit megvettem (0 Ft-ért) Amazon appstore-ban, azt nem tudom (akciósan) megvenni Android Market-en, mert az idióta Market azt írja ki, hogy már megvettem az app-ot. De ha frissíteni akarom Market-en keresztül, akkor persze rájön, hogy ezt nem lehet, mert mégsem vettem meg az Android Marketen. S aztán minden kezdődik elölről a következő próbálkozásnál...
(#15379) Mogcaa MIUI alatt ha rádugod a telefont gépre, akkor notification bar-on átállítod USB háttértár módba, s a számítógépen megjelenik két új drive, egy a belső, egy a külső memóriának.
(#15380) chriss23 Stable az a végleges, stabil változat lenne. Az experimental és a nightly szerintem ugyanaz. Azonban O2X-en a 200-as nightly-ok stabilabbak, bugmentesebbek, mint a végleges.
-
drpele
senior tag
A File Checksum Tool-al ellenőrizd le, hogy a letöltött ZIP file MD5 hash-e egyezik e a MIUI.hu-n publikát checksum-al.
Ha nem, töltsd le újra a ZIP-et, s flasheld fel ismét. Ha egyezik a hash, esetleg akkor is tehetsz egy próbát full wipe után egy újra-flasheléssel.
-
drpele
senior tag
válasz
Martynis #15354 üzenetére
1. Töltsd le innen az O2X-hez való verziót: MIUI.hu
2. Ellenőrizd le, hogy az SD kártyán van e kb 6-700 MB hely a biztonsági mentésnek (lásd később).
3. Jegyezd fel/meg, hogy hová raktad, majd indítsd újra a teleont recovery-ben. Gondolom CWM van rajta. Kapcsold ki a telót, majd bekapcsolásnál nyomd egyszerre a hangerő le+ power gombot. Egészen addig tartsd nyomva, amíg meg nem jelenik a kék LG logo.
4. A backup/restore menüpontban futtass egy backup-ot. (A hangerő gombokkal lépkedsz a menüben).
5. Ezt követően az install zip from sd card menüpontban válaszd ki az elején letöltött MIUI zip-et.
6. A főmenüben futtass egy wipe cache-t, majd az advanced menüben egy wipe dalvik cache-t.
Restart.
Voilá, kész!
(#15355) Jazz^ A hatos pontot megcsináltad?
Ha másik ROM-ról "jössz", akkor egy wipe data/factory reset is kell neki, lehetőleg telepítés előtt. -
drpele
senior tag
válasz
BrandonXXV #15312 üzenetére
Távolkeleti forrásból származó telefonom van, s a 0824-et használom. A magyar telefonokhoz viszont az Euro open BB-k a megfelelőek.
berojoci: a stock LG ROM-okon én ugyanilyen lassú feloldást tapasztaltam. Bár lehet, hogy nem volt fél perc...
-
drpele
senior tag
Ha megnézed rendesen. SwiftExtreme topicját, akkor látni fogod, hogy a lassú éledés az energiatakarékosság ára. Hogy más ROM-okon miért jelentkezik, azt nem tudom, de talán ott is az UV és az alacsony órajel körül lesz a kutya elásva.
A többi ROM-on stock kernellel próbáltad?
-
-
drpele
senior tag
válasz
Martynis #15280 üzenetére
Százalékos akku jelzés: Beállítások- Rendszer- Akkumulátor beállítások - Akkumulátor ikon stílusa
Hívásszűrést pedig a Tűzfal (DND) programban tudsz állítani.
Ha nem változik az akkumulátor ikon állapota, akkor ott valami probléma van. Wipe-olni próbáltál már, hogy miként működik utána?
-
-
drpele
senior tag
Jelentem, elkészült az 1.12.2-es MIUI.hu verzió. Hamarosan letölthető...
S kedvcsinálónak én is csatolnék néhány screenshotot:
S a kedvencem (mellékesen kb 4 óra MP3 lejátszást, egész napos aktív használatot követően):
-
drpele
senior tag
válasz
wolruf #15117 üzenetére
De mi értelme van kikapcsolni a GPS-t? (hacsak nem attól félsz, hogy figyel a nagytesó
) Ha nincsen szüksége egy programnak sem helymeghatározásra, akkor nem kerül aktiválásra, s nem is fogyaszt naftát. Én még soha az életben nem kapcsoltam ki (mert minek?), s így is kibír a készülékem 2 napot mérsékelt használattal, MIUI alatt.
-
drpele
senior tag
Nemrég vásároltam az ebay-en egy MicroUSB kábelt. Nem a legolcsóbbat, mert gondoltam olcsó húsnak híg a leve.
Megérkezett a kábel, s használatba vettem. (Egyébként a kábel nagyon jó minőségnek tűnik, legalábbis szemrevételezés alapján.) Első alkalommal a hálózati töltőre dugva akartam kipróbálni, de egy egész éjszaka alatt sem töltött fel a telefon...
Gondoltam biztos kifogtam egy hibás darabot, írtam Lee-nek, hogy sz@r az áru, küldjön másikat. Néhány hét múlva megjött a csere-kábel is. De a helyzet ugyanaz...
Hiába töltöm vele a telefont, az semmi naftát nem szív magába. Pedig a képernyőn azt jelzi, hogy tölt...
Mi lehet a különbség microUSB és microUSB kábel között?
-
drpele
senior tag
válasz
BrandonXXV #15090 üzenetére
MIUI alatt a superuser-ben az alkalmazások fülön kapcsold ki az engedélyek kezelését.
-
drpele
senior tag
válasz
gabcsee #14900 üzenetére
Csak simán CWM-ben újraflasheled az aktuális custom ROM-ot, s felülírja a swiftkernelt az eredetivel.
ROM frissítést követően minimum cache és dalvik cache wipe ajánlott.
tommjee: A 204-es CM nightly nálam sem volt százas. Előtte 201-en voltam anno, az emlékeim szerint rendben volt.
-
drpele
senior tag
-
drpele
senior tag
válasz
peter_27 #14844 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy miért működik olyan rapszodikusan a hangerőgombbal való ébresztés CM-en, de nem hiszem, hogy összefüggene a track-váltással. Gyakorlatilag egyazon menüponton belül engedélyezhető mindegyik CM alatt, s én azt tapasztaltam, hogy ha a trackváltás nincs engedélyezve, akkor is össze-vissza működik a hangerőgombbal való bekapcsolás. De leginkább sehogy...
Ezen még csiszolniuk kell a CM-ben. -
drpele
senior tag
cjvt3o: Új verzió telepítését követően (minden ROM-nál) cache és dalvik cache törlése erősen ajánlott. Gyakorlatilag semmilyen adatvesztéssel nem jár a dolog, itt csak átmeneti állományokat tárol a rendszer, azonban ezek törlésével sok esetleges hiba és bosszankodás megelőzhető.
Én egyébként TI Backup-al ütemezetten mentek minden éjszaka, s ezt frankón vissza is tudtam állítani, már számtalanszor. Bár tény és való, hogy a paid verzió az, ami tökéletes. MIUI Backup-ot még soha nem próbáltam, de esetleges egy CWM backup után lehet vele kísérletezni.
djstavross: CM = CyanogenMod, azaz egy custom ROM verzió. A MIUI nevű ROM-nak is ez az alapja.
Sajnos jelenleg nem tudok olyan gyári megoldásról, ahol létezne hangerőgombos track-váltás. Pedig egyszerű és nagyszerű...
Így akár vezetés közben is tudok track-et váltani, anélkül, hogy különösebben figyelnem kéne, hogy mit csinálok. (Line-in-en keresztül rákötöttem a telefont az autórádióra.) -
drpele
senior tag
snipr: MIUI-nál a teljes pakk egyben van. Nincsen core és egyéb kiegészítők.
kmisi99: eredetileg nincsen MIUI-ban app drawer. Kezdetben ez nekem is fura volt, de szépen bepakoltam az összes ikont különböző mappákba, s így is tökéletesen használható és kényelmes.
De telepíthető az eredeti launcher-hez egy kis mod, amivel lesz app drawer is, mely így néz ki. A mod itt érhető el.Vagy felteszel egy teljesen más, 3rd party launchert.
djstavross: CM-ben alapból benne van a hangerőgombbal szabályozható track ugrás, MIUI-hoz egy mod-ot kell feltenni, amit én most integráltam.
laci06: Android 2.3 GB, az ICS jövőre jön
-
drpele
senior tag
Jelentem, az 1.11.25-ös MIUI.hu elkészült, s letölthető. Egy apró módosítás is belekerült: kikapcsolt képernyőnél a hangerőszabályzó gombok hosszú nyomva tartásával trackváltást lehet elérni a default zenelejátszóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest