Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz Skynet258 #20710 üzenetére

    Akkor a Samsung gyári frissítője is pont olyan vacak, mint a 2x-é? :(
    Merthogy ugye ez se egy hejjdemegbízható. Csak azért mondtam, hogy még mindig egyszerűbb mint a custom-ot, mert fogom a SmartFlash-t, telót rádugom, telepítem és kész. Customnál meg ugye root, rom manager, cwm telepítés, rom telepítés, aztán vagy jó lesz wipe nélkül vagy nem, vagy kell ext3-ext4 konvertálás vagy nem, vagy megy az adott rom az én telómon, vagy valamilyen rejtélyes oknál fogva tele lesz buggal...macerásabb egy hozzá nem értőnek (vagy olvasni lustának :D )
    Gondoltam (vagyis reméltem :D ), hogy nem nekem szólt, tisztában vagyok én vele, hogy erősebb az S2, nem vitattam sose, sőt... :) Volt a kezemben már, meg hétvégén hoznak is egyet mókolásra :) Csak azért írtam az előbb, mert nem értek azzal, hogy az árkülönbség nem látványos :)

    Rotate: Persze, értem én, csak arra céloztam, hogy úgy kell összehasonlítani az árakat, hogy a dátumot is figyelembe vesszük. Persze, hogy októberre lement az S2 ára, de ugyanúgy lentebb ment a 2x ára is. Kezdőárat kezdőárhoz, fél éves árat fél éves árhoz nézzünk :) És tényleg nem azt akarom mondani, hogy nem jogosan drágább az S2 (bár a 30-40k különbség kicsit túlzás) :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák