- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
martinkeet #13699 üzenetére
elég ha bekapcsolod az usb hibajavítást... viszont ha már frissítettél 2.3-ra akkor teljesen mindegy, mivel nem fog működni
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Root-olni szeretném a készüléket.
A Super One Click sikeres lefutásának feltétele,hogy ki legyen pipálva a telefonon az "USB hibajavítás",és az "adattár használata".Viszont én sajnos csak vagy-vagy tudom kipipálni.
Vagyis ha engedélyezem az egyiket akkor a másik mellől automatikusan eltűnik a pipa.
Órák óta nem jöttem rá hibára.
Valakinek ötlete? -
Stripe
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan rég vásároltam a O2X készülékemet. Gyárilag V10C szoftver volt rajta majd frissítettem V10D-re. Pár napja megcsináltam a frissítést V20L-re. A gondom "csupán" annyi, hogy az előző szoftverrel minden működött, az újjal vannak problémáim.
Például: GPS, APN kapcsoló, Hot Spot, Nem fogadott hívások jelzése.
A telefonom teljesen gyári, mivel még nem rég csöppentem csak bele az Android világába. Remélem a fent említett hibákra tudtok gyógyírt. -
ntomka
nagyúr
-
fuzzyka
tag
válasz
Marteen4 #13510 üzenetére
Hy!
Feltettem én is a 196 os nightly-t és télleg állat lett plusz a swiftextreme is faxa...ma mondjuk olyat csinált h 50%ról leugrott 15 %ra de egész nap birta azzal a 15tel szal nem túl nagy gond..
Viszont a kérdés, hogy te milyen lockscreen-t használsz? ICS, mert ha igen azt hogy tudnám felvarázsolni? milyen programok kellenek hozzá?Köszi
-
dinike911
csendes tag
Ha rootoltam a telót elég ha csak rajta hagyom a superuser, vagy kell az a busybox is rá ???
-
engine88
aktív tag
Üdv
Felraktam a hivatalos mézeskalácsot, de valamiért nem szuperál.. Sok helyen nincs térerőm, nem talál hálózatot, stb..Van esetleg valami új rom 2x-re?
-
asdf19
csendes tag
A telefon Smartflash-elése visszaállít mindet a gyárira (pl.:cwm-et letörli,romolás nyomait eltűnteti), hogyha a telefont pl. gariztatni kellene??
-
tamasgal
senior tag
Valakinek ötlete, hogy cyanogen rom alatt miért nem látható a belső sd kártya?
Valami beállitási mizéria?
-
Land
veterán
válasz
Feci40 #13634 üzenetére
Igen nekem is alvó kijelzőnél volt vele bajom. Csináld, amit írtam és jó lesz!
SPB Shell 3D vs Adw Launcher Ex:
- SPB telefon bekapcsolás után be se tölt mindig vagy nagyon lassan tölt be
- lapozgatás 1 féle van Home képernyőn, amely nem a finom fajta
- sok felesleges widget, összeset kidobtam
- app drawer gyors, tetszik
- Adw Ex 2G-vel, kikapcsolt kijelzővel 2 mA-t fogyaszt, SPB 30-40 mA-tVissza is tértem az Adw Ex-re..
-
tome.jr
addikt
A hétvégén frissíteném az első hsz-t a GB megjelenésre tekintettel, ezért kérek mindenkit aki már huzamosabb ideje tesztel 2.3-mal, írja meg privátban mik a tapsztalatai. Azok a pro és kontra érvek kerülnének bele a leírásba amik több embernél is előfordulnak (pl. üzemidő változása, fagyás, restart, fc, stb). Ha lehetséges, akkor röviden, tömören fogalmazzátok meg a mondandót, a lényegre szorítkozva. Az üzenetekbe írjátok le, hogy melyik GB alapú romot használjátok és a korábbi romokhoz képest mit tapasztaltatok. A véglegesítés előtt még beteszem a szöveget a topikba, hogyha valakinek még észrevétele van akkor azt tudja jelezni.
-
latyika94
csendes tag
Az új CM 7.1 akár stabil / nightly-ban akármelyikben van már magyar nyelv?
-
tamasgal
senior tag
Na fent van a MA kiadott 2.3.7 Cyanogenmod rom a google csomaggal együtt!
Pár alkalmazást már feltettem, szabad ram: 222 Mb!!!!!!
Pár nap mulva írok róla nektek pár sort, hogy milyen stabil!
-
suppe
tag
válasz
Balázs1986 #13656 üzenetére
Bár eddig nálam (valószínű, hogy a kevés app-om miatt) nem volt "memóriakifogyás", a régi win-es telómon nekem is szimpatikusabb volt az, hogy ténylegesen be lehetett zárni az alkalmazásokat.
Derrik: nem, pont azt írtam, h kb. 1 órára volt fenn a Go L. Az is a v10d-n még. A másik, hogy nekem az alap app-okon kívül van 16 olyan, ami marketes.
-
derrik
őstag
.....ha neked is Go Launcher van fenn, a kapcsoló widgetből megpróbálnád az AutoSync et kapcsolgatni ???? Hogy fagy-e a launcher egy pillanatra vagy Home gomb megnyomása után éled-e csak ???
.....nekem 42 db alkalmazásom van, ez nem is igen változik, mert játékot törlök, s a többi számomra értelmetlen, vagy nekem 10 évben 1X használatos ' -
Balázs1986
őstag
Igen, sokszor a sok alkalmazás a gond. Vagyis...nem az, hogy sok van telepítve, hanem hogy sok fut.
Ez részben a memóriakezelés hibája, részben a gyári alkalmazások háttérben futása (jut eszembe, mondták páran pl. a facebook app zabálását...én az fb fiókomat sose állítottam be a telefonon, és így nem is fut az app a háttérben...).
De azért ez részben az alkalmazások fejlesztőinek hibája is: valamiért elég sok úgy van megírva, hogy kilépéskor nem kilép, csak háttérbe rakja magát. Nem értem, miért nem lehet a kilépés ténylegesen kilépés. Megértem mondjuk a voodoo sound-nál, vagy a blacklight notifications-nál, hogy tovább fut a háttérben, persze, ez a dolga. De pl. egy játéknál felesleges...és mégis. Így sem sok az 512Mb RAM, de ezzel a hozzáállással kellő számú telepített és használt app esetén a jóisten RAM-ja se lenne elég -
suppe
tag
-
suppe
tag
válasz
derrik #13648 üzenetére
Akkor lehet én vagyok szerencsés. Áprilisba v10b-vel vettem, azon néha nem tudtam letenni hívás után, rossz volt a nagyítás a galériába + szar volt a hang telefonálás közben. Egyszer fagyott v10b-vel. V10d-vel már szinte semmi gond nem volt, talán egyszer volt egy black screen-em. Eddig jónak tűnik a v20l is. Már csak a bevilágítós téma az, ami zavar kicsit. Meg, hogy ennyit esett az ára... Remélem a 2.3-mal ezután se lesz semmi gondom. Amúgy eddig főzött ROM nem volt rajta. Gyári launcher-el használom kezdetek óta, kb. 1 órára raktam fel anno a Go L-ert. Kb. 10-12 telepített appom van. Semmi extra. Ha marad ilyen a drága, akkor jóban leszünk.
-
tamasgal
senior tag
Skacok! A Cyanogen oldalán 2 db 2x link van és mind a kettőben 2x romok!
Az egyikben a legujabb :cm_p990_full-198.zip
A másikban a legujabb: cm_p999_full-194.zip
Szerintetek melyiket tegyem fel, mi a különbség?
Köszönöm
Tomi -
derrik
őstag
.....a legszebb az egész történetben az, hogy miközben itt oly sokan ócsárolták, én itt csak dicsértem
2.2 alatt semmi gondom nem volt. Igazán nem is nagyon vártam a GB-t. Mert már ismerős SGS-ről. De ha már van. S v10d euroopen is szuper volt, hát toljuk fel !!
És jött a pofára esés -a launcher akad és akad de nem akárhogyan !
-a Go launcher és az alapnál is, ha widget szinten kapcsolom a szinkronizálást, meg kell nyomnom a Home gombot mert amúgy nem csinál semmit
- a memória 58-60mb, CWM root-ot nem akarok, így nem tudom kiszedni amit szertenék
.....harmadjára rakom SF segítségével, de mindig ugyan az a hiba !! Most a Euro helyett a magyar lokalizációssal próbálkoznék, de azt meg nem tudom letölteni!
Ha valakinek lenne egy alternatív link, nem FileServe hozzá akkor azt szívesen megköszönném !!
De a mai nappal aktiválódott a szolgáltatói kedvezményem.....veszek 1 SGS2-t. -
gabcsee
tag
válasz
tamasgal #13636 üzenetére
töltő nincs bedugva ilyenkor?
mert párom Galaxy ACE-e produkálta azt közvetlen a hivatalos KIES-es 2.3.3 update-elés után, hogy össze-vissza ugrált a kurzor amikor a PIN-t be akartam írni.. aztán lehúztam a töltőt és tökéletesen működik
szóval nem vagyok benne biztos h csak az LG a szar, és az összes többi szuperjó -
tamasgal
senior tag
Jelentem 2.3 al megvolt az első térerő eldobásom is!
Na itt a pont amikor megy a kukába a gyári rom, és megy vissza valamelyik jól bevált fözöttt!
-
peter_27
aktív tag
válasz
drpele #13633 üzenetére
+1
(#13635) Rotate
Nagyon rég óta használok navigációt, (még SE P800+tomtom-al kezdtem) és nekem a legkevésbé fontos dolog, hogy hogy néz ki a navigálás közben a program, mivel ilyenkor az utat/forgalmat figyelem, és nem azt hogy a 3D-s épület vagy a domborzati viszonyok megfelelően vannak e kirajzolva a navi programban. Inkább csak hallgatom a navit mint nézem, és rigo után bizony a sygic címbeírási felülete körülményesebb, főleg vezetés közben. Ami viszont mellette szól az a könnyű nagyítás/kicsinyítés. Viszont eddig a sygic tudta a legtöbbet fogyasztani az akkuból és legjobban leterhelni a procit. Rigo új verziója sokat javult androidon. Sajnos a full funkcionalitással ellátott primo, v. rigo8 nem érhető el androidra, és ezen csodálkozok is, mert egy ilyen piacot kihagyni..... -
suppe
tag
válasz
tamasgal #13636 üzenetére
Neked nagyon sok gondod van ezzel a 2.3-al. Nekem (lekopogom), ennél jobb gyári ROM még nem volt fenn. Vasárnap óta van fenn, de eddig semmi hiba nem jelentkezett, olyanok sem amik neked előjöttek. Az akksi időm picit talán jobb is lett, gyorsabb lett a böngészés is, market is, úgy az egész rendszer valamelyest gyorsult. Pedig ugyanazokat az app-okat tettem vissza, mint ami a v10d-n is volt (kivéve az apn on off widget-et). Mielőtt a 2.3 felment smartflash-el, én nyomtam egy gyári visszaállítást is mondjuk.
-
tothl
addikt
válasz
Rotate #13635 üzenetére
Nekem is ez a bajom vele, atom nehézkes, a sygicet is meg lehet szokni es utana mar igen franko es kifejezetten jol nez ki. Szerintem nagysagrendekkel jobb mint a harombetus.
Egyebkent senkinek nem lehet egy szava sem miota mukodik a google navi.
Amugy is ez a jovo, nem a helyben tarolt lassan frissulo terkepeke es adatoke.
Nem veletlen, hogy a tobbi komoly navi is amelyik helyben tarolja a terkepeket egyre tobb funkciohoz hasznal netelerest. -
tamasgal
senior tag
Ezzel a gyári 2.3-al egy kibaszott sms-t sem tudok írni! Össze vissza ugrál a kurzor!
Leírom hát ismét: LG, a jó kurva anyádat!
-
drpele
senior tag
Speciel többször rászántam magam, hogy namajd most jól kipróbálom a Sygic-et, de mindig az lett a vége, hogy uninstalláltam, mert annyira túl van bonyolítva a kezelőfelület.
S ez egy autós navigációnál rettentő nagy probléma. Ha félre is állsz pötyögni, akkor is 2x annyi idő a beállítás, mint más software-ben. Sajnos a hárombetűs kezelőfelülete és egyszerűsége az Androidos navigációk közt mindent ver. Kár, hogy nincsen hivatalos kiadás...
De nyitott vagyok, kipróbálok bármilyen navit, ha van javaslatotok...
-
tothl
addikt
válasz
tamasgal #13630 üzenetére
http://download.cyanogenmod.com/?device=p990
Nekem a 196os van fönt jelenleg....
A friss gapps installer valamiért nem úgy működik ahogy szeretném (nincsenek bepipálható appok mint régen hanem a marketen dob föl egy szűrést így nem értem mi értelme), úgyhogy én manuálisan a marketről tettem föl egyenként ami kell...
-
tothl
addikt
Gondoltam megosztom veletek, hogy hétvége óta CM 7.1 nightly van a telómon, és eddig toronymagasan ver mindent.....érdemes rá lecserélni a gyárit....gyors, stabil, sokkal több testreszabási lehetőség van benne, a fogyasztása pedig nagyságrendekkel jobb......
-
derrik
őstag
Sziasztok !
Most tényleg nincs időm vissza olvasniGB root leírást, vagy egy linket legyen szíves tegyen már fel valaki. Hátha menet közben is megtudnám csinálni.....mert nem bírok a memóriával !!!!!!
-
Weah
csendes tag
válasz
stickrs #13623 üzenetére
köszi, de én úgy értettem, h ha alszik a készülék, életre tudom kelteni valamelyik érintőgombbal is, nem a bekapcs.gombot kell felül megnyomni (ami valljuk be, nem a legkényelmesebb...) majd a csuszkát elhúzni.
így viszont csak annyit érnék el ezzel a beállítással amit írtál, h ha zsebben fejjel lefelé lenne a készülék, megnyomódik a bekapcs.gomb, így aztán vagy a vissza gomb vagy a házikó gomb feloldaná a készüléket, ami nem túl jó.tegnap a sokadik 2G-3G átváltással ismét elérhető lettem, tehát úgy néz ki, ez a probléma megoldódott. ma azzal folytatódott, h hajnal 1-től reggel 7-ig 62%-ra sikerült az akksinak feltöltenie, ami szintén nem jó...
-
derrik
őstag
A gps gondok nekem is megszüntek. De a launcher továbbra is akad. S ha bármilyen widget indítja az autosync, vagy adat funkciót a launcher kifagy a Home gomb ismételt megnyomása után éled fel a képernyő. SF-el van felrakva, és többszöri restart sem segített.
csak vissza megy a 2.2
-
Feci40
tag
Power AMP hibája.
-
Feci40
tag
válasz
jooker82 #13583 üzenetére
Nem mondom hogy minden tökéletes volt 2.2 vel de ez a mostani csak búgós , most ép Power AMP lejátszót hallgatom és hangerő gondok vannak, lejjebb veszem a hangerőt és vissza rakja full-ra leveszem félig és megint vissza rakja azt megint leveszem minimumra és újból full-ra rakja akkor szerinted ne legyek mérges.
Csak még annyi én a telefont restelltem és úgy raktam fel 2.3.4
-
willigair
csendes tag
Annyi rosszat írnak, hogy muszáj ellensúlyoznom azzal, hogy elmondom nekem tök jól működik a teló 2.2-vel és 2.3-al is... GPS és mobilnet is megy és a gyári launchert sem cseréltem még le pedig meg is vettem a Launcher Prot. Jah és brutál módon tovább bírja az akksi.
Valamint észrevettem, hogy az Autokiller memorioptimizer valamiért iszonyatosan zabálta az akksimat 2.3 alatt úgyhogy repült is, de így sincs lassulás.
-
-SamS-
tag
mondjuk igazság szerint nem is kell nekem kernel, mert adw ex-el rohattulde nem akad a teló, a játékok nem fagynak, a quadrant eredményekkel meg kitörölhetem.
más :
winamp pro-t szerintem senki ne használjon, nálam kegyetlen bugos szar az egész...megy vissza a übermusic. -
-SamS-
tag
valaki adna egy stock kernelt akkor ha esetleg elbasznám a HP-val a gépezetet ?
-
Marteen4
tag
válasz
jooker82 #13605 üzenetére
Nem is kell mit írni
Igen lassú, nem úgy kell nézni hogy újraindulás 2 órás üzemidővel milyen sebességgel megy hanem hosszabb időtávlaton, és úgy már belassul, a másik a összes gyári alkalmazástól rosszul leszek olyan csúnya, túlságosan komolytalan,gyerekes design-ja van.
Most ezzel a CM-el szépen nézz ki meg elég stabil már amennyire egy full custom ROM stabil tud lenni
-
Marteen4
tag
válasz
jooker82 #13591 üzenetére
Ne nekem mondjad én 1x voltam szervizbe bevilágítás meg headset miatt, nem csináltak semmit csak kicserélték headsetet, nem leszek olyan hülye hogy 2. jára is vissza menjek
Gyári szoftvert illetve arra alapuló ROM-ot meg nem rakok fel mert nem tetszik,lassú, nem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honda topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest