- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suppe
tag
válasz
Petipapa17 #34852 üzenetére
A mi esetünkben az euro open-be van magyar nyelv. De hogy működni fog-e? Passz...
-
suppe
tag
Ha google helymeghatározó szolgáltatásra gondolsz, az be van pipálva, a Yahoo-s időjárás widget miatt. V20q-n is ugyanezt használtam, ott nem merítette. Megpróbálom, kilövöm az időjárás widgetet, aztán meglátom mit produkál, más ötletem nekem sincs. Amúgy meg a wifi gyorsan kapcsolódik.
-
suppe
tag
Leak v30a volt fenn, ami wifivel nagyon merült. Tegnap elvileg kijött a hivatalos, gondoltam, lehet abban jobban bírja wifivel. Ezért nvflashel visszaáltam v10b-re. Hogy a BB ne maradjon meg a V30a-ból, ezért felraktam a v10b-re smartflashel egy v20q-t. És erre ment fel a tegnapi v30a. Biztos lehetett volna máshogy is, nem vagyok nagy romolgató. De ez van rajta most:
-
suppe
tag
Nekem ugyanúgy szar az aksi időm, mint a leak v30a-val. 8 óra alatt, készenlétben 50%-ot esett az aksi, ha ment a wifi.
-
suppe
tag
Nem találom a beállításoknál az aksi százalékos kijelzését... tipp? (v30a)
-
suppe
tag
válasz
Rickenstein #34754 üzenetére
neked így sikerült?
-
suppe
tag
Tudtam, hogy szivatni fog.... nvflash-el visszatértem v10b-re. Aztán a PC Suit szerint nem kell frissíteni, mert a v30a van rajta... szánalmas.
-
suppe
tag
-
suppe
tag
Szerintetek lehet különbség a kiszivárogtatott nov. 30-ai v30a és a PC suit-os verzió között?
-
suppe
tag
V30-at használók, az akksiról mi a vélemény? Folyamatos wifi-vel, asztalon pihenve 2 óra alatt 15%-ot esett... az sok. v20q-val hasonló (nem) használattal 1-2% volt ez az érték.
-
suppe
tag
Emlékszem, volt már téma régebben, de nem találom... a Google kereső sávot hogy lehet eltüntetni a képernyő tetejéről (V30a)? A fejlesztéseknél mit érdemes piszkálni, már aki jobban belemerült a dologba. Nem valós dolgokat engedélyeztem, ahogy a 2D-s gyorsítást is, és a háttérfeldolgozást legfeljebb 4-re állítottam (de ez újraindításnál nem marad meg).
A programindításoknál van, hogy gondolkozik kicsit, van hogy többet... még talán annyit vettem észre, mintha az érintésekre nem reagálna olyan finoman, mint a V20q (eddig azzal ment). -
suppe
tag
válasz
banuszzs79 #34005 üzenetére
Nem vagyok a barátod szerencsére, de a tanácsot szívesen. Bár tudom, hogy a te konditeremben szocializálódott agyadon ez sem segítene...
-
suppe
tag
válasz
banuszzs79 #33999 üzenetére
Akkor megtanulhatnál helyesen írni az itteni okos emberektől, ha annak idején nem voltál rá képes... egy gyenge képességű negyedikes is előrébb tart nálad... bár lehet te még erre is büszke vagy.
-
suppe
tag
válasz
banuszzs79 #33564 üzenetére
Ha engem annyira zavarna a közelmúltban megjelent kiszivárogtatott gyári és főzött romok használhatatlansága (mint Téged), akkor:
1. nem posztolnék közösségi oldalon képernyőmentést róla/róluk;
2. használnék inkább egy stabil, de régebbi fejlesztésű romot;
3. ha az első két megoldás nem járható út valamiért, lecserélném a készüléket.A két (és a többi) okoskodó majom - azon kívül, hogy próbálja értelmezni az összeömlesztett, ebből kifolyólag sokszor értelmezhetetlen mondataid - nemcsak Neked, de sok-sok embernek jelentették a megoldást olyan kérdésekben, amikre nem találtak választ. Persze van olyan is, aki nem egyből itt keresi a választ, hanem önerejéből megpróbál rátalálni arra, ahelyett, hogy a szájába kéne azt rágni.
-
suppe
tag
válasz
Balázs1986 #33329 üzenetére
Lassan már nem moderátor kell ebbe fórumba, hanem egy nyelvtan tanár. Sajnos.
-
suppe
tag
válasz
buktagt540 #32875 üzenetére
Amikor én ezt kértem egy még most is aktív itteni kollégától, le lettem oltva, hogy tanuljak meg olvasni, értelmezni...
-
suppe
tag
válasz
Psychonaut #31985 üzenetére
Hát gondolom ez is romfüggő... nekem ez nem smartflash-es euro openes rom, hanem v20l-ről ota-n frissítettem rá még anno.
-
suppe
tag
válasz
babosf #29936 üzenetére
Sokszor úgy szólnak rám, hogy csörög a telefonom... mert nem ismerős a csengőhang
De ezt a kezdetektől (v10b) csinálja nekem. Amúgy most megnéztem a beállítást, és az alap csengőhang volt bekapcsolva... izgi, mert eddig nem állítódott el soha, csak nem az szólt, amit kiválasztottam. -
suppe
tag
Különben, volt idő, mikor erősen gondolkodtam azon, hogy a 2X helyett bepróbálok egy Huawei-t vagy ZTE-t. De nem tartom kizártnak, hogy az utód egyszer majd e gyártók közül kerül ki. Bár már nem olyan kedvező az áruk, mint pár éve. Igaz a minőség és a támogatás úgy látom egyre jobb.
-
suppe
tag
válasz
Balázs1986 #29641 üzenetére
Ha jól tudom a telenornak a zte építette ki a hipernetet, a huawei-nek pedig üzeme is van Pécsett.
-
suppe
tag
válasz
Balázs1986 #29635 üzenetére
ugyanezt a wikis oldalt akartam belinkelni, meg a mimosa-s példát felhozni, de valamiért nem engedte elküldeni és lejárt a szerk. idő
-
suppe
tag
válasz
RECSKA #27735 üzenetére
"mindent meg lehet oldani, csak meg kell keresni a megfelelő romot és beállítást.
Csináltam egy 2x-et, ami pl teljesen más volt mint az enyém"Pont ez az... akkora a szórás a készülékek között, hogy az már kiábrándító. Ezek után írjon az LG (vagy XDA) gárdája egy olyan OS-t a 2X-re, ami minden készüléken patent. Az elmúlt másfél év jól mutatja, hogy se stock, se főzött ROM nem jó minden 2X-re. Kíváncsi lennék hány hardver verzióban jött ki a készülék
(és nem a koreai és USA modellekre gondolok, csak amit az EU-ba szántak).
-
suppe
tag
Van annak valami valami valószínűségi alapja, hogy akik annak idején sokat szívtak a 2X-ükkel és eladták emiatt, azok a készülékek az új tulajokkal ugyanazokkal a problémákkal jelentkeznek itt a fórumon???
-
suppe
tag
-
suppe
tag
Stock romnál hol lehet átírni az eszköz nevét, hogy ne LG-P990 jelenjen meg?
-
suppe
tag
válasz
zsiroskenyér #26732 üzenetére
Attól, hogy cm7 lett rátéve, még nem lett független a teló... (ha megy minden sim-mel, akkor már független volt). Az 1. hsz-ben emlékeim szerint vannak t-mobilos beállítások.
-
suppe
tag
válasz
banuszzs79 #26313 üzenetére
nem tudom, hogy segít-e, talán: 1809#*990#
-
suppe
tag
válasz
Levi941127 #26140 üzenetére
lehet
-
suppe
tag
válasz
Rotate #25690 üzenetére
Igen, kb. cikkek szintjén én is így vagyok velük. A fórumot olvasom, néha beleszólogatok, de a cikkek... már tényleg csak azt olvasom el, ami nagyon-nagyon érdekel, és úgyis máshol is utána olvasnék, ha tényleg fontos nekem.
Pl. a mai nap is... két cikk, azonos szerző, és még engem is elkap a hév, hogy emberek... miről beszélünk?!
Pedig én ritkán szólalok meg...
A vége meg az, hogy állóháború alakul ki a fórumozók közt, mert mindenkinek igaza van...
-
suppe
tag
őőő... a mai háborgós, LG ICS frissítős cikket lehozó MA szerkesztő most a Sony JB frissítésével kavarja a kedélyeket. Pedig ott a Sony már cáfolt, vagyis azt mondták vizsgálják az ügyet. Van értelme több napos késéssel lehozni így híreket???
-
suppe
tag
válasz
bull84ghia #25680 üzenetére
+1
-
suppe
tag
válasz
mrlujoak #25676 üzenetére
A Te általad linkelt "hírek" egy hetesek, mindegyiknek ugyanaz a forrása, egy twitter post, és ezen lovagoltok (egyes portálok is) igencsak megkésve. Ettől még lehet igaz a hír, amint azt az LG hivatalosan bejelenti. Nem tudom miért kell a feszültséget generálni, főleg ha nem is 2X-ed van éppen.
-
suppe
tag
válasz
Winchester95 #24993 üzenetére
Egy oka van, miért ilyen olcsó a 2X: a gyári support nem létezése...
Ha olyan színvonalon és ütemben jönnének rá a frissítések, mint egy felső kategóriás Samsungra, akkor nem ennyi lenne az ára ma a készüléknek.
Amúgy ugyanúgy LG-ből is kifoghatsz selejtes példányt, csakúgy mint Alcatelből, stb. Ráadásul a 2X-nél bonyolítja a helyzetet, hogy milyen piacra szánták a készüléket (EU, Ázsia). Szinte mindegyik 2X-re igaz, hogy lelke van. Van amelyik csak főzött rommal szuperál igazán jól, van amelyik meg a gyárival is rendesen működik. Csak akkor ajánlom ezt a készüléket, ha van türelmed a romok próbálgatásához.
-
suppe
tag
válasz
Winchester95 #24989 üzenetére
Privát véleményem: ki az aki ugyanazért a pénzért az Alcatelt választaná a 2X helyett
Másképp megfogalmazva: nem hinném, hogy sokan vannak akik ugyanazért a pénzért Alcatelt vennének ha azért a pénzért 2X-et is kapna (garival, független stb. ami neked fontos). És ezzel nem azt mondom, hogy rossz készülék az Alcatel!!! Mert nem ismerem. -
suppe
tag
válasz
peter_27 #24980 üzenetére
Szerintem a navi közbeni töltés elég sok dologtól függhet, pl. maga a navi program energiaigénye (mennyire veszi igénybe a procit), a kijelző fényereje, mobilnet, szinkronizációk stb. Nekem pl. egy 1A-os gyári Samsung autós töltőm van (még az Omniámhoz vettem anno). Ezzel simán elvan az O2X, nagyon lassan ugyan, de navi közben is tölt, de az tuti, hogy szinten tartja az akksit.
-
suppe
tag
Aki ráfrissített a gyári romra a napokban (asszem most jött ki OTA-n a v20s), az írna tapasztalatokat? Ez ugyanaz lehet mint anno az olasz v20s? Mert arra volt panasz, és ha ugyanaz lenne, akkor inkább maradok a v20q-nál, az nekem szépen "muzsikál" a pár hülyeségével együtt is.
-
suppe
tag
válasz
eladogeppc #24946 üzenetére
semmi gond... nem leszúrásképp írtam! (ez amúgy nem menti fel sem az LG-t, sem pedig az Nvidia-t)
-
suppe
tag
válasz
eladogeppc #24944 üzenetére
Már letárgyaltuk nemrég, hogy a tabletes tegra 2 nem ugyanaz, mint a mobilos... (pár oldallal előrébb).
Egy mobilos tegra 2-re van ICS, de az full Nvidia chipes, nem úgy mint pl. az O2X. -
suppe
tag
válasz
eladogeppc #24480 üzenetére
"Ennél több bizonyíték miért kellene ?"
Ha kész tényekkel rendelkezel, akkor minek kérdezősködsz?
amúgy (nekem) egy üres oldalt tölt be a linked... -
suppe
tag
válasz
Balázs1986 #24468 üzenetére
ezen nem veszünk össze... amúgy meg nekem kb. eddig tart a tudományom
-
suppe
tag
válasz
kurion #24460 üzenetére
nincs olyan, hogy csak szoftveres garancia... ha van rá gari, akkor az mindenre él...
amúgy meg van két hangszóró a telóban... az egyiket telefonáláskor használod, a másikat (alul) meg minden másra. az már más kérdés, hogy az alsó hangszóró nem sztereó, és a másik rács alatt a mikrofon van.
-
suppe
tag
válasz
eladogeppc #24442 üzenetére
vegyél egy új akksit...
-
suppe
tag
válasz
ntomka #24135 üzenetére
Nem tervezem tablet vételét (mert úgyse használnám), de az Asus Padphone-os megoldása tetszik nagyon. Tudom, nem egy árkategóriáról beszélünk. Viszont amellett, hogy az a megoldás szimpatikus, azon gondolkodtam, hogy ha úgymond már elavult lesz a telefonos része a konfigurációnak, akkor bele lehet-e tenni majd egy újabb Asus okostelót abba a foglalatba. Mert akkor ez azt jelentené, hogy az újabb/jobb Asus telónak (már ha lesz egyátalán), fizikailag ugyan olyannak kéne lennie kívülről. Ha meg más lesz, akkor kuka a képernyő, billentyűzet stb.?
-
suppe
tag
válasz
Vizinyenyec #23731 üzenetére
köszi
felraktam ezt az air push-t, de nem jelzett ki semmit... remélem nem lesz több ilyen kéretlen sms.
-
suppe
tag
válasz
Vizinyenyec #23720 üzenetére
És ez egyszer előforduló dolog nálad, vagy megszokott és ismétlődő? Mert ha valami app csinálja, vagy valami vírus, akkor gyalulom le az egész telót és megy fel rá egy újabb rom.
-
suppe
tag
válasz
Piero89 #23713 üzenetére
search lite, barcode scanner, table of elements, realcalc, klonkide, 3g watchdog, qqplayer, angol-magyar szótár, angry birds, facebook, facebook messenger, es file explorer, instagram, viber, skype, msn mercury, dolphin hd... és nem is próbálgattam semmi új dolgot mostanában, meg ezek azért nem tűnnek veszélyes appoknak.
-
suppe
tag
nagyon off
Az éjjel, 4:51-kor kaptam egy sms-t a +31626159926 számról... nem nyitottam meg, mert mi van ha... amennyi látszik belőle megnyitás nélkül: CONGRAT!!YOUR MOBILE
Esetleg van más is aki kapott ilyesmit? Igazából csak az érdekel, hogy miért küldték. Semmi extra app nincs feltelepítve amúgy.
Google-be találtam egy hozzászólást ehhez a telszámhoz svédül (amúgy a +31es országhívó Hollandia)http://www.missatsamtal.se/telefonnummer/447024036781
-
suppe
tag
válasz
wolruf #23708 üzenetére
Én úgy tudom (bár ez nem mérvadó), hogy telefon beméréséhez bírósági engedély kell (mindegy, hogy imei vagy gps). Szóval a rendőrség sem mérhet be csak úgy... Ilyenkor lenne jó, ha menne a telón egy security progi, amivel nyomon lehetne követni (ha be van kapcsolva) a készüléket. De amennyire a 2x jól gazdálkodik a memóriával, hát... tuti alig akad valaki, aki ezt a háttérben folyamatosan futtatná.
-
suppe
tag
válasz
Vizinyenyec #23289 üzenetére
oh bazzz... ilyenekre szoktam mondani, hogy ez a szo#ás, nem a faláb...
-
suppe
tag
(van egy nem szép dolog, amit ilyenkor esetleg el lehet sütni... ha netán van olyan ismerősöd, akinek épp balesete volt és megzúzták a kocsiját, akkor fel lehet tüntetni, hogy a telefon is a kocsiban volt és akkor törött el, amikor mondjuk a két kocsi koccant, és olyankor fizethet a biztosító... de ez nem szép dolog, meg hát pont találni vkit akinek összetört a kocsija...)
-
suppe
tag
válasz
Vizinyenyec #23285 üzenetére
Kb. pont nem érdekli őket, hogy leejtetted vagy éppen te estél rá... pont ezért szeretik ők is ezt a fizikai behatást... Ha -40 fokról bemész a jó meleg 25 fokos szobába, és elpattanna az üveg, az is fizikai behatás lenne. Ezt mindenre rá tudják húzni, de valahol érthető is...
-
suppe
tag
válasz
ferikek #23116 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy neked a kezdetektől úgymond szarakodott 2X, emlékeim szerint még olyan romokkal is hiba hegyeket produkált a készüléked, amivel másnak szinte tökéletes volt. Ezt nem kekeckedésből mondom ám! Engem is frusztrált volna... Csak szerintem azzal a készülékkel alapból gondok voltak. Valószínű a 4s-el semmi ilyen nem lesz.
-
suppe
tag
válasz
Rover623 #23017 üzenetére
Nem néztem utána, de az általad felsorolt kütyük valamelyikéhez van már ICS?
Mert ha nincs, akkor szerintem ők is benézték. És ha így van akkor az nvidia a ludas. Azt ugyanis kizártnak tartom, hogy egyik gyártó se tudjon ICS-t faragni...
De ha már van valamelyik eszközre ICS, akkor nem szóltam... -
suppe
tag
Valami remény azért csak van az ICS-re, ha a Sony most frissíti a tegra 2-vel szerelt tabletet. Szóval vagy balfékek és nem tudnak csinálni semmi használhatót, vagy nem is akarnak. De azt is tudjuk hónapok óta, hogy az LG-nek kevés az embere a ICS portolására... ezt az egyet bevallották. Csak ezzel nem vagyunk kisegítve.
-
suppe
tag
válasz
Levi941127 #22993 üzenetére
Én nem számítok rá, hogy valaha is lesz gyári ICS. Aztán ha mégis, akkor majd örülök neki és várok még fél évet, hogy úgy működjön, mint a mostani V20q vagy V20r. Ami valljuk be, nem valószínű. Nem erről híres az LG.
Ahogy pár napja valaki már megemlítette, ezzel a tegra 2-vel benéztek valamit, nem véletlen, hogy mindennel 1 éves csúszásban vannak vele.
-
suppe
tag
válasz
Levi941127 #22990 üzenetére
a motorola is (valószínű) megteszi...
mármint ott se lesz ics a régebbi készülékekre. -
suppe
tag
válasz
BITBOYS #22971 üzenetére
Én egyszer már tanácsoltam egy szintén O2X tulajnak itt, hogy ha gyári frissítést használt eddig (PC suit-on keresztül), az nem ugyanaz, mint pl. smatflash-el rakná föl az új gyári romot. Az újratelepítés olyan mint egy windows újratelepítés, a frissítés meg frissítés: cseréli azokat a dolgokat, amik esetleg változtak, de tök szűz rendszered nem biztos hogy lesz tőle.
Én sem használok custom romot, de 1 kivételével (akkor OTA-val) nem frissítettem, hanem újraraktam. És muzsikál gond nélkül, fagyásom szerintem 1 éve volt utoljára. Hetente 1x indítom újra, olyankor már kicsit lassabb.
Nem tudom, hogy te frissíted-e vagy újratelepíted... nálam a telepítés bevált, bár olyankor az összes alkalmazásom is újratelepítem, ami azért macerás. -
suppe
tag
válasz
Rotate #22898 üzenetére
Akkor elnézést kérek! Túl személyesre vettem.
A lényeg az lett volna részemről, hogy bár gyári ICS-ünk nincs, az uccsó gyári romoknak szinte semmi bajuk. Persze ettől az LG szupport még szar. De ezekkel a megkötésekkel és árral nem olyan rossz választás ma sem ez a készülék.
A bajom igazából annyi volt, hogy minek kell veszekedni ezen... fölösleges egymást húzni szerintem ilyen dolgokon. És elnézést még egyszer. -
suppe
tag
Tudnám mit veszekedtek. Mint az oviban… bebebe, az enyém jobb, mert…
Rotate: az biztos, hogy miután lecserélted S2-re az LG-t, még jó ideig segítetted a többieket mindenféle tanáccsal, de az utóbbi időben már többször is megakadt a szemem, hogy csak beszólsz mindenért és mindenkinek. Főleg Jokerrel van valami különös ellentét, ezt mindenki látja. Azért ne feledjük el, hogy míg a 2X-et használtad, mondhatnám, hogy szerelmes voltál belé, az első időkben mindenképp, pedig akkor aztán tényleg volt baja a telónak. De te is egy gyengébb készülékről váltottál, és elnézted ezt az LG-nek. Jól tetted, hogy pénzveszteség nélkül megtehetted, hogy lecseréld a samura, más is így tett volna fél éve. Mindenki tisztában van vele, hogy nem S2 a teló, és nincs rá gyári ICS. Azt sem értem miért viseled annyira a szíveden ezt a topikot. Oké, hogy te is 2X tulaj voltál. De én is amondó vagyok, hogy a jelenlegi gyár romok kielégítően használhatók. Nem tökéletesek, de korántsem olyan a helyzet, mint egy éve. De le lehetne már állni az egymás osztásával, mert gyerekes! Gondolom egyik topik sem arról szól, hogy lebeszéljék a leendő vásárlókat az adott készülékről. Megtudják a pozitívumokat, negatívumokat és majd ők mérlegelnek… -
suppe
tag
válasz
TheBomberman #21067 üzenetére
A V20l, V20o, V20q gyári romok. A V20l-be nekem is megvolt a gps probléma, de könnyen orvosolható volt. V20o nálam kimaradt, viszont a V20q érezhetően gyorsabb lett, és mióta az van fenn, nem futottam bele még semmi gondba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest