- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabcsee
tag
srácok.. volt régebben említve egy oldal, ahonnan lehet appokat letölteni ingyen. (nem warez!!!)
talán minden nap/héten más ~10 app közül lehet választani.. de egyszerűen nem jut eszembe az oldal
help plz -
gabcsee
tag
válasz
buktagt540 #35978 üzenetére
jól tudod, de talán az nem akkora nagy érvágás
-
gabcsee
tag
Ha netán valakit érdekel V30b smartflash és hozzá ROOT (ez CSAK root, nincs benne se nyitott bootloader se CWM!!).
DU. munka után sztem én is felpattintom, mert jókat írnak róla. V30a és arra épülő CsángóManussal még nem vagyok megelégedve, előbbi lassú, utóbbi meg játék közben laggol -
gabcsee
tag
válasz
Beaumont #35779 üzenetére
Ahogy olvasgattam, van egyszerűbb út is, csak nekem nem volt kedvem még1 rom letöltését megvárni:
- EZT tedd fel, ez elvileg GB alapú, de már emelt méretű partícióval (van NVflash verziója is)
- ezután CWM-ből mehet a Jellybam 3.1.1, elvileg gond nélkül fel kell mennie
- ha baj van a belső memóriával, akkor a fentebb leírtakat csináld végig -> CWM-ben bemész a mount részre, és alul van olyan h storage.. és akkor dugb be az USB-t, és PC-n keresztül saját gép -> belső SD formatálása
- ha nem megy, kérdezz -
gabcsee
tag
válasz
Beaumont #35729 üzenetére
hát én felpakoltam, de baszki kb 1 napos művelet volt, mert nem volt semmi értelmesen leírva az elején, csak a userek általi tanácsok segítségével
- GB-s partíció kell neki, de abból is megnövelt, mert több hely kell neki, és enélkül nem fut le a CWM install. Vagyis felraktam NVflash-el én a V20q-t, aztán pedig NVflash-el feltoltam egy partíció növelőt. Aztán root+CWM és mehetett a JellyBam.
- Szép és jó.. aztán rájöttem h az internal SD-t nem volt hajlandó látni, aztán végigolvastam a topikját végülis sikerült erre is megtalálni a választ. CWM-módban rányomtam USB-re, és USB Storage módban formatáltam a belső SD-n PC-n keresztül. Aztán újratettem CWM-ben a romot.Na most tartok itt, és kezdem használni
-
gabcsee
tag
válasz
csaba975 #35299 üzenetére
kicsit lejjebb lapoztál volna xda-n, megtaláltad volna a megoldást
Multilanguage ROM:
If you are doing a fresh install
1. In recovery, format /system and flash English ROM
2. wipe data, cache, dalvik cache and reboot
3. complete the setup in english (you can press "skip" whereever possible)
4. Reboot into recovery and format /system
5. flash ML ROM, gapps-lite
6. wipe cache, dalvik cache and reboot (dont wipe data here)Vagyis felrakod a rom-ot, végigcsinálod a setupot az elején (ahol akarsz, nyomod a skip-et), újraindítod recoveryben, aztán flesseled a ML ROM-ot meg a gapps-lite-ot stbstb!!
-
gabcsee
tag
válasz
akela91 #34087 üzenetére
Hát ez nem hangzik túl jól
Nekem vmi hihetetlen nagy mázlim van vele, mert most 7végén már másodszor baxxták ki a kezemből úgy a telefont, hogy jó messzire repült és darabokban kanalaztam össze a földről, de a kijelzőnek kutya baja nem lettigaz a telefonnak már mind a 4 sarka meg van gyűrődve
-
gabcsee
tag
válasz
annamary87 #33408 üzenetére
NVflash-el rakj fel egy gyári V20q-t, ezzel kapsz egy szűz gyári telefont, és kezdheted előről az egészet
-
gabcsee
tag
Most nézem csak... szerdán az informatika üzleti ligában az ellenfél az LG lesz..
Ki mit fizet egy piros lapos belépőért?? -
gabcsee
tag
válasz
ntomka #31199 üzenetére
pl szmúsz
@Wolruf: én ugyan nem istenítem, de azért mégsem kéne egy Galaxy S-hez hasonlítani.. azért az nem egy túl komoly teló! Amúgy meg 2011. júniusa óta ütlegelem én is a telót (sőt miután az elsőt ellopták, ismét ilyet vettem mert nem volt jobb alternatíva); szóval szerintem én is tudom nagyjából, hogy mi a realitás a telóval kapcsolatban.
Az tény és való, hogy a gyári támogatás egy nagy 0.. de a kismillió custom rom közül szerintem aki nem tud olyat találni, amivel elboldogul, az nálam user error.. ennyi -
gabcsee
tag
Nekem is van egy ilyen kombóm: 2 pótakksi + töltő.. kb 12$-ért rendeltem én is Kínából.. szerintem annyit bőven megér, gyárival kb azonos üzemidőt produkál!! Voltam 2 hete Balcsi körüli túrán, és minden nap elhasználtam egyet
(mondjuk nekem a gyári sem bír többet használat mellett ~6 óránál, munkában egész nap inkább rádugom gépre amikor eszembe jut így esetleg kibírja estig
)
@kinek van ilyen telója témához: én 2ről tudok, mind2 az enyém van/volt
ugyebár nekem az elsőt ellopták (azóta sincs semmi hír a rendőrségről...), de szerettem volna ugyanilyet úgyhogy vettem egyet használtan.. mai napig nem tudnék más telót helyette (no nem azért mert annyira elégedett vagyok vele, max 85%-ban), mert nem látni olyan telefont ami hasonlóan jól nézne ki, hasonlóan erős hw-e van, és NEM nagyobb!
-
gabcsee
tag
Feltettem én is a Hybrid V30C-t, hál'istennek elsőre frankón felment
Az normális, hogy az összes progit el kezdte lehúzni, ami eddig fent volt a telómon?? Folyton installál mióta bekapcsoltam -
gabcsee
tag
válasz
peter_27 #30031 üzenetére
ne haragudj, de erre a szinvonalas kommentre muszaj regaljak
[link]
ezek utan (a gondolatmeneteden haladva) az LG semmikepp nem lehet hibas; es mivel te mar bizonyitottad h az nvidia sem lehet hibas, igy kizarasos alapon arra gyanakszom hogy csak a google lehet a hibas (esetleg az apple)
bocs megegyszer, nem szemelyeskedesnek szanom -
gabcsee
tag
válasz
deminos #27317 üzenetére
Volna pár kérdésem erről az MTP módról, mert tegnap felqrta az agyamat
Faterom vett egy OFF Galaxy S3-at, és megkért h toljak fel rá pár cuccot.. hát az istenért nem tudtam semmit rátenni, és olvasgattam gúglin, és arra jutottam, hogy ez a MTP mód miatt lehetEzt nem lehet valahogy offolni?
Bedugom a telót, felismeri ki is tesz egy telefon ikont a Sajátgépre (nem úgy mint 2x-nél h alapból kiteszi a két meghajtót), arra ha rákattintok látom is a külső és belső SD-t.. azonban amikor rá akartam vmit másolni, krvára nem pörgött a másolás sávjaHát mi az istent lehet ezzel tenni vajon? Végső megoldásként azt csináltam, hogy betettem az én telómba a memkarit, arra rámásoltam, és visszatettem az S3-omba, és volt öröm
mondjuk arról ne beszéljünk, hogy üröm az örömben.. az a hülye 3betűs navi az S3-on nem volt hajlandó elindulni.. bezzeg 2x-en simán indult
Na mind1, agyfaxt kaptam ettől az S3-tól, és boldogan vettem utána ismét a kezembe a fakocka 2X-emet -
gabcsee
tag
válasz
#84221696 #26421 üzenetére
kb 8 éve van PayPal-om (amióta ebay acc-om is), akkoriban még OTP Junior kártyám volt, az pedig igencsak távol volt mindennemű domborzattól s dombornyomástól
szóval OTP-s VISA kártyákkal tuti lehet PayPal-ra regelni, ha van CNC a hátulján
Citi-s MasterCard-dal is tudtam regelni, de tegnap pl agyfaxt kaptam, amikor kiderült h Sportfogadási oldalra nem tudok vele befizetni, mert az ilyen jellegű tevékenységeket tiltja a Citi.. hát mondom anyátok -
gabcsee
tag
válasz
Levi941127 #26393 üzenetére
Nekem az OTP-s nem volt dombor, csak sima visa.. ha van CVC akkor jó vagy!
Citinél amúgy nincs külön díja a Master Cardnak, csak kell a havi 150 a számlára asszem -
gabcsee
tag
válasz
Levi941127 #26390 üzenetére
én OTP-s VISA kártyával tudtam használni (most Citi-s MasterCarddal is megy persze). Az a lényeg sztem, hogy a hátulján ott legyen az a 3 jegyű CVC kód
ja és árfolyamon valóban van kb 2-3% /jutalék/ az MNB középárfolyamhoz képest
-
gabcsee
tag
válasz
Levi941127 #26316 üzenetére
pár napja volt feltéve ugyanez a kérdés
LINK
/nem ismerem a módszert, nem tudom, hogy működik e az adott játékra, csak emlékeztem h meg volt válaszolva/
-
gabcsee
tag
válasz
Serius1974 #25555 üzenetére
-
gabcsee
tag
válasz
swrdfsh21 #25409 üzenetére
Próbáljatok csinálni egy hard resetet! (minden adat törlődik a telóról!!!)
A kikapcsolt telefonon egyszerre nyomja meg és tartsa lenyomva a Bekapcsoló gombot és a Hangerő csökkentő gombot (több mint tíz másodpercig), ekkor a telefon bekapcsol, és azonnal elvégzi a gyári alapbeállítások visszaállítását. Ne feledje, hogy a hard reset használata után a telefonon található minden adat és alkalmazás törlődik, és nem állítható vissza!!
Ha ez sem segít akkor smartflash-el kéne felpakolni egy v20q romot még1x.. 1. oldalon találsz ehhez leírást, ha minden igaz!
-
gabcsee
tag
válasz
andriska0725 #25298 üzenetére
Van egy GetRil nevű program, play áruházból le tudod tölteni. Ez megkeresni a Baseband-edhez megfelelő Ril-t!
-
gabcsee
tag
válasz
Snoky21 #25156 üzenetére
az igen.. nem rossz történet
hihetetlen gyors kereskedelem van náluk berkeken belül..
vicc h a tetves indiánok ellen nem tud semmit tenni a policáj
korpicschess kolléga hirdeti, érdeklődj esetleg nála -
gabcsee
tag
válasz
Snoky21 #25151 üzenetére
Logó biztosan nincs sehol beleégetve, ezek egységes ROM-ok, amiket felpakolhatsz, nincs Telenoros testreszabás
Én amikor a Vodás kártyámat beletettem, automatikusan érzékelte, és már le is voltak kérve a Vodás mobilnet beállítások, nem is kellett semmit csinálnomAzt sajnos nem tudom, honnan érdemes újat venni, és hogy honnan lehet meggyőződni róla h gyárilag független-e?!
Régi hogy lopták amúgy el? Nekem Margit-szigeten, szórakozóhelyen..vagyis ott még tuti megvolt, utána meg már nem
Rendőrség persze lófüttyöt nem csinál, csak néha hivogat és megkérdezik ugyanazokat a kérdéseket...
-
gabcsee
tag
válasz
Snoky21 #25123 üzenetére
Az én 2X-emet is ellopták már cca. 1.5 hónapja
Mondjuk én nem agyaltam sokat, hanem vettem egy ugyanilyet, mert nagyon szeretem
Amúgy ha már te is így jártál.. miért csak újban gondolkozol? Szerintem az már nem éri meg az árát. vannak a használt piacon is elég jó állapotúak ~50-60 körül
Ha meg nem is független, akkor kb 5-10$-ért már tudsz hozzá rendelni függetlenítő kódot, és meg is vagy (én is így tettem az előző példánynál) - ebben tudok segíteni ha kell! (azért is preferálnám a Telenoros készüléket, mert biztos h nem vmi szürke importos példányt kapsz..)
A custom rom feltétele szintén nem egy nagy wasistdas.. vannak elég jó leírások! nekem is ez volt az első okostelóm, előtte semmi mókolásban nem volt részem, de elég könnyen elsajátítottam -
gabcsee
tag
válasz
eladogeppc #25041 üzenetére
Folyton ez az akksi kérdés... komolyan nem is értem, mért akarjuk elvárni, hogy 1 napnál többet bírjon az akksi egy normális használat mellett
Én használom elég rendesen a telefont (egész nap 3G, munkába jövet és hazafele TuneIn, napközben 1-2 telefon, gmail-gtalk-facebook csekkolása és használata egész nap kb 1 órát tesz ki, néha 1-2 játék.. stb), nálam speciel egy napot sem bír ki így a stock rom (ha végre sikerül a garanciális javítást elintézni majd felkerül ismét vmi mókolt rom). De nem igazán izgat, mert erre találták ki a töltőt.. okos találmány
Napközben olykor feldugom a laptop-ra tölteni, éjjel meg mindíg hálózaton van
Amúgy meg, ha nincs lehetőséged napközben tölteni, akkor javaslom vegyél pótakksit. Én kb 2000 Ft-ért rendeltem ebay-ről +2 akksit, és elég jól üzemelnek! És ha netán nincs lehetőségem tölteni, de lemerül, akkor csere kb 1 perc és mehet tovább -
gabcsee
tag
válasz
eladogeppc #25033 üzenetére
nem tudom mióta van meg a telefonod, de szerintem mostmár ne add fel, mert max 1-2 hónap és meg kell jönnie az ICS-nek
az fogja használni mind a 2 magot, és én azt várom h gyorsulni fog a telefon.. persze nem kizárt, hogy a stock rom ott is ócska lesz, de a custom romok szerintem elég jók (most is), és valljuk be szarásig el vagyunk látva ilyen-olyan romokkal
szerintem manapság már nem szabad egy magos telót venni, mert nem az övék a jövő..
én úgy gondolom, hogy az O2X így 1 évesen még mindíg az elitbe tartozik, és még 1 év múlva is egy top-közeli masina lesz
nyílván vannak idegesítő problémák a telefonnal (0 support, laggolás stb), de én együtt tudok élni vele, és nem okoz gondot h custom rommal bíbelődjek, valamint kibírom, hogy pl 1-2 naponta újraindítom a telefont!
ha ezekre nem vagyok képes, akkor meg veszek egy butaphone-t, és nem lesznek ilyen problémáim
Alcatelt nem ismerem, de nevéből eredően egy alsóbb kategóriás telefon, én biztos nem cserélném el rá.. de ez csak az én véleményem -
gabcsee
tag
válasz
eladogeppc #25030 üzenetére
ezt te sem gondolhatod komolyan
-
gabcsee
tag
válasz
korpicschess #25007 üzenetére
teszteld légyszi, hogy ha ledobod az 5.-ről, melyik rom-mal + bb-ril párosítással mi történik vele
-
gabcsee
tag
válasz
akela91 #24975 üzenetére
ez rendben van, csak összehasonlításként a régi telómhoz (amit elloptak) sokkal lassabban tölt
sztem kb 5 óra kell legalább mire feltölt hálózatról, és úgy veszem észre h USB-n is lassabban mennek rá az adatok (de átmennek rendesen)... valamint a régi telóban simán benne maradt az USB, ez meg ha picit is mozgatom, olykor kicsúszik a kábel a foglalatból
-
gabcsee
tag
válasz
Bolond^^ #24972 üzenetére
amúgy én is tegnap frissítettem OTA-n V20S-re, eddig minden ok vele, de nyilván még nem teszteltem benne különösebben!
/nagyon várom már h feltehessek vmi custom rom-ot megint, de az USB porttal vannak nyűgjeim, és gariztatni szeretném még előbb.. tényleg, mással nem fordult olyan elő h az USB portban eléggé lötyög a madzag és kva lassan tölt???
/
-
gabcsee
tag
válasz
Levi941127 #24603 üzenetére
Kernel cserénél elvileg elég a wipe cash+dalvik
-
gabcsee
tag
válasz
Levi941127 #24600 üzenetére
Töltsd 100%-ra az akksit, majd jöhet a Battery Wipe. Utána merítsd le amíg ki nem kapcsol a telefon. Aztán ismét tölsd 100%-ra.
-
gabcsee
tag
válasz
Vizinyenyec #24426 üzenetére
nem akarok faxságot mondani, de mivel az LG (dél-)koreai cég, így mért is várnánk mást??
-
gabcsee
tag
válasz
jooker82 #24397 üzenetére
lófaxx
igaziból mondták, hogy kb akkor van esély ha igazoltatásnál csekkolják az IMEI-t.. arra ne is számítsak, hogy a szolgáltató elkezdi beméregetni pontosan, ahhoz kb nemzetbiztonsági indok kell
agyalok rajta, hogy 1-2 hét múlva tiltatom majd Telenornál az IMEI alapján, hogy legalább ne csak én copjak, hanem az új "tulajdonos" isna ezekután döntöttem úgy, hogy jobban járok, ha nem várakozok tétlenül, hanem szerválok egy használt példányt
szerencsére elég jó áron sikerült, igaz nem patika, de kb olyan állapotú mint az enyém volt
-
gabcsee
tag
válasz
Koniman #24392 üzenetére
Nem az a lényeg h mennyibe kerül, ez pusztán üzletpolitika.. gondolj bele, ha 1 éve beledobták volna az 1gb-t, akkor most ki a fene venné meg a 4X-et
És nézd meg, te is én is és még jó sokan mások is megvettük a 2X-et fél gigával is, szóval az LG így is bőven elérte a célját -
gabcsee
tag
Jelentem ismét van 2X-em, örülök mint majom a farkának
Kb 3 hetet kellett az előző ellopása után (Buta)Nokiáznom, de komolyan mondon h büntetéssel felérő kínszenvedés volt 1 év 2X utánNo ezen gyári v20q van, úgyhogy ismét jöhetnek a romozgatások.. micsoda élvezetek
-
gabcsee
tag
Legyetek kedvesek tanácsot adni nekem.. Ti mit csinálnátok a helyemben? Vennétek még1x O2X-et??
Már nagyon nem bírom a buta Nokiával, és kéne valamit szerválnom
Nézegettem az új telefonokat is, de eskü semmi nem tetszik.. az új Sony-kban az a förtelmes üvegcsík komolyan nem értem mit keres ott??
Ami meg esetleg jól nézne ki, az meg akkora már mint egy péklapát
Ja meg azt néztem h a hülye GS2-ben nincs még HDMI kimenet sem, hanem külön kell venni átalakítót is -
gabcsee
tag
válasz
bull84ghia #23703 üzenetére
Persze, az volt az első dolgom, hogy a SIM-et letiltattam, a második meg, hogy rendőrségre bejelentettem. Ők elvileg IMEI alapján tudják kerestetni, kérdés h fogják e?!
A történet pedig végtelenül egyszerű.. szórakozóhelyen kizsebeltek, teló+pénztatyó is oda -
gabcsee
tag
Ha netán valakinek túl olcsón kínálnak egy 2X-et, az gyanakodjon
Sajnos péntek éjjel meglovasították az enyémet
Most agyalok, hogy hogyan tovább, milyen utódja legyen.. méretben nem akarok nagyobbat, tudásban meg hasonlót, mert én nagyon szerettem -
gabcsee
tag
Gameloft játékok 0.99$-ért marketen
-
gabcsee
tag
-
gabcsee
tag
@Balázs1986: te a hypnos2x changelog-ját másoltad be, nem?? én meg a sima leaked V20o-ról beszéltem
@Jooker: szerintem teljesen rendben van a görgetés, bár nekem eddig sem volt bajom vele -
gabcsee
tag
-
gabcsee
tag
válasz
jooker82 #16600 üzenetére
Hát ezt a romot ugyanúgy kell feltenni, mint bármely más custom rom-ot, CWM-en keresztül.
Ez még nem egy hivatalos rom, szóval szerintem a KDZ/SF-es verzióra még várni kell egy ideig.. de ez a megoldás sem egy nagy wasistdat, szóval nyugodtan meg lehet próbálni.A véleményem a V20o romról eddig nagyon pozitív. Hívások rendben működnek, SMS-t is váltottam már vele, adatforgalom/wifi is rendben van
Tegnap próbálgattam a GPS-t is. Google simán talált jelet, még újraindítás után is, aztán zÁJGÓ is talált jelet kikapcsolt adatforgalom mellett is.
Szóval egyenlőre nagyon remekül üzemel, és az elmúlt fél napos használat mellett az akksihasználattal is meg vagyok elégedve.
Aki szereti a gyári felületet és a gyári Widgeteket, annak erősen ajánlom ezt a ROM-ot -
gabcsee
tag
válasz
moretti #16574 üzenetére
ebay-ről érdemes rendelni, és ha van egy kis kézügyességed, akkor meg is tudod otthon csinálni
LG P990 Digitizer
vagy ha egy kicsit drágábbat veszel, akkor adnak hozzá szerszámokat is@Remekelek: rootolt telóra CWM-en keresztül telepíthető leak V20o van fent XDA-n
-
gabcsee
tag
válasz
Balázs1986 #16558 üzenetére
felteszem ezt a leak gyári v20o-t
holnap majd jelentkezem a tapasztalatokkal
boldog karit mindenkinek -
gabcsee
tag
válasz
Mogcaa #16536 üzenetére
azt mondják az okosok h O2x-et szerencsére nem lehet téglásítani, mindig van egy megoldás, amivel visszalehet hozni
akkor pár szó a betűkről
jelenleg V20l jelzésű GB rom van forgalomban magyarföldön, a V20m-re azt mondják, hogy holland belterjes verzió.. de ahogy olvasom ez a V20o egy következő frissített gyári LG verzió lesz, ami most szivárgott ki egy developer-hez az XDA-n, és ebből csinált egy custom rom-ot -
gabcsee
tag
válasz
gabcsee #16532 üzenetére
bocs a dupláért, csak miközben olvastam a leak rom-ról kiszivárgott (gyári LG)changelog-ot letelt az idő..
szóval van fent v20o changelog olaszul, és úgy fest ügyködnek a GPS javításon:
"Risolto il problema di mancato fix GPS spegnendo e accendendendo lo smartphone con GPS spento" -> (google translator) -> "Javítva a probléma nem GPS kikapcsolja a smartphone és GPS" -
gabcsee
tag
Húúú anyám, úgy látom a Hypnos2x custom rom már V20o-n alapszik
Hypnos2X v2.0 Beta EXT3 - Based on Leaked V20o -
-
gabcsee
tag
én sem tudok vásárolni most sehol
@berojocy: kéne csinálni vmi full hard-resetet.. ötletem sincs, hogy hogy kell, van biztos valaki aki meg tudja mondani
de én nem hiszem el, hogy itt nem szoftveres probléma van, amikor csak egyes programoknál egyes szituációkban jön elő
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest