- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
willigair
csendes tag
Annyi rosszat írnak, hogy muszáj ellensúlyoznom azzal, hogy elmondom nekem tök jól működik a teló 2.2-vel és 2.3-al is... GPS és mobilnet is megy és a gyári launchert sem cseréltem még le pedig meg is vettem a Launcher Prot. Jah és brutál módon tovább bírja az akksi.
Valamint észrevettem, hogy az Autokiller memorioptimizer valamiért iszonyatosan zabálta az akksimat 2.3 alatt úgyhogy repült is, de így sincs lassulás.
-
willigair
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam a leírás alapján felrakni a gyári 2.3-at KDZ-vel. De kb fél perc után kijön hogy MOD UptestEX MFC Application működése leállt...
Először csinálok ilyet... valami ötlet???
-
willigair
csendes tag
-
willigair
csendes tag
válasz
Rotate #11724 üzenetére
Én mikor egymás mellett láttam az Arc-ot a O2X-et és az SGS2-őt nem hittem el hogy mennyire nincs még a közelében sem az SE minőségben és főleg kijelzőben a másik kettőhöz képest.
Gagyi játéktelefon érzete van a nagyon gagyi műanyagok miatt.
egyéb: múlt hét csütörtök óta van meg az o2x és egy launcher proval és memory optimizer-el eddig nagyon megvagyok elégedve.
-
willigair
csendes tag
válasz
wolruf #11657 üzenetére
Most felhívtam a Telenort és rendkívül készségesek voltak, de azt nem tudta megmondani hosszas telefonálgatás után sem, hogy náluk van e már a rendszer amit majd nekik kéne kiadni.
Viszont tényleg ők fogják kiadni... mégpedig a www.telenor.hu/android oldalon lesz majd egy olyan menüpont ahol le lehet majd tölteni a szoftverfrissítést.
-
willigair
csendes tag
Sziasztok!
Ez egy kicsit nekem is hihetetlen, de mindenképp megosztom.
Felhívtam a magyar LG ügyfélszolgálatot. Szerintük szeptember vége óta a független 2x-re elérhető a 2.3 de ezt csak a szervizben lehet frissítettni. Kb 4x visszakérdeztem, hogy ez biztos-e, és azt mondta, hogy kifejezetten biztos benne mert egy ideje ez a hivatalos válasz.
Az más hogy spec nekem Telenoros a készülékem és arra kell várni amíg a Telenor kiadja a saját frissítését, de erről nekik semmilyen információjuk nincs, és azt sem tudja hogy ez majd milyen formában lehet elérhető.
Kérlek tisztázzuk, hogy ez most igaz vagy csak egy nagyon magabiztos, de hozzá nem értő ügyfélszolgálatossal volt dolgom!!!!
-
willigair
csendes tag
Sziasztok!
Remélhetőleg a héten optimus 2x tulajdonossá válok... Nyugi nem kérdezem meg, hogy mikor jön a 2.3 vagy hogy mi a vélemény a telóról
Végig olvastam szinte az egész fórumot (nem volt kevés) és ennek ellenére mégis így döntöttem. És tény ami tény hogy a jelenlegi ára az ami vonzóvá teszi egy S2-vel szemben.
Ráadásul megnéztem élőben és összehasonlítottam a nővérem HTC Sensation-jével és azt tapasztaltam, hogy jobban össze van rakva mint a HTC. Mondjuk a Sens elég nagy csalódás volt nekem, mert tőlük nem ezt várná az ember...És még valami. Haverom Sensation-je 3x volt már szervízben fél év alatt és minden szervíz közel 1 hónapig tartott. Porosodott a kijelzője például. Úgyhogy sajnos az a helyzet, hogy lehet hogy szidják az Optimusosok az LG-t de ez nem csak náluk van így, hanem sajnos ez a trend. Egyre szarabb termékeket adnak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest