- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
willigair #11729 üzenetére
Sajnos ezt az ügyfélszolgálatosnak hiábavalóan mondtam volna....nem az ő sara....Sajnos sokan őt,őket szidják,rajtuk vezetik le a feszültséget,holott ő semmiről nem tehet....csak a telefont és emailt kezeli.....tény,h az ügyfél se tehet róla,ha hibás,v nem megfelelő a termék...de attól még lehet korrektül is beszélni az ügyfélszolgálatosokkal...
-
jooker82
nagyúr
válasz
willigair #11727 üzenetére
Én is ma újra kézbevettem az Arc-ot és tényleg elég erős a műanyagérzet...és mint többször leirtam már ,csak a sajtófotókat találták el igen jól...ott valóban gyönyörűnek hat...de élőben elég gagyi.....a 2x meg pont forditva....
Nem is csoda,hogy nem kelendő az Arc.... -
syl5
őstag
válasz
willigair #11430 üzenetére
Nem is mond a HTC-t. Nálam ZTE szinten mozog mos már. 1,5 hónapig volt Desire-öm, abból egy hónapot szervizben töltött és olyan állapotban jött vissza, mintha a kutya szájából húzták volna ki, úgyhogy ennyit a nagy HTC-ről! Nem véletlenül Samsung a Google 3 referencia telefonjából 2, ráadásul a legfrissebb 2!
(#11438) MrChris
Mivel fektetem meg? Alap autokiller beállítások mellett normál használattal. Nem arra kell gondolni, hogy játszok, közbe videot streamelek, alatta letöltök, és még a zene is megy! Csupán annyi hogy két három nap után átlagba 60-70 Mb volt a szabad ramom. Így operával neteztem, közbe kiléptem megnéztem maps-ben valamit, vissza operába, írtam fórumra (go key), ki asztalra, megnéztem egy menetrendet, vissza operába. Aztán elindítottam egy játékot, és azért itt már összefosta magát. A játék egy Airattack hd volt, szóval nem is kell túl nagyra gondolni. Nem mondom hamar magához tért, de még a home-ot is kisöpörte a memből, láttam, hogy játékból visszatérve tölti be újra azt. Szóval szó mi szó elférne még egy ilyen vasban ram!
Nincs telerakva a rendszerem, csakis a szükséges appok vannak fent. iBeer, meg ilyeneket nem is látott soha. Mindig leszedem azokat az appokat amik nem kellenek, és amúgy is friss 5 napos a rom. 7 home-om van, egyiken egy full naptár, másik egy Beautiful widget, harmadikon egy képkeret, többin ikonok. Élő háttér nincs, ennyi csicsát (lényegében csak a BW) el kell bírnia egy két magos gépnek! El is bírja, csak hajlamos kifogyni a memből!
Mindez MIUI alatt!(#11439) Gabi 8906
Már 60 körül sincs nagyon ellenfele! -
stickrs
senior tag
válasz
willigair #11430 üzenetére
ezaz...ha ennyit odafizetsz vmiért akk csinálják meg rendesen. én 2telt használok 1x-re,a 2X mellett egy nokia 5610est,és azzal 3év alatt semmi gond nem volt,egész napos zenehallgatás mellett se merül le(mp3 lejátszóként használom,mert olyan kevésért lehetne eladni,hogy megéri megtartani
) de az újabb telekkel tényleg vannak gondok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest