- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Valaki tud olyan boltot ahol függetlenül új bontatlan 2x-et lehet venni 80k alatt?
-
-
Tutu7030
veterán
Help!!
Lenne egy nagy kérésem.
Akinek fent van a froyo, exportálja ki a csengőhangokat(és az ébresztési hangokat is), mert úgy látom, pont azok hiányoznak, amiket használni szoktam.
Az ArgoNavis-t megtaláltam(azt egyszer kimentettem), de az ébresztési hangra szükségem lenne. -
P-SZ-S
aktív tag
Kb. ilyen lesz a hivatalos update: T-mobile G2X video
-
noxon
őstag
Hello!
Ennél a telónál nincs efs mappa? ( mint a galaxy s, s2nél ) vagy hol tárolja az imei cuccokat?
galaxyiknál ugye nagy ritkán rom telepítéskor el lehet cseszni az iemit... ennél is? -
djstavross
tag
OTA lesz vagy nem lesz?
-
peter_27
aktív tag
válasz
-SamS- #12586 üzenetére
Nekem még a V10D 725BB-je van fent, és működik minden, ellenpéldának ott van (#12567) tothl esete.
-
-SamS-
tag
most akkor kell cserélni a BB-et vagy hagyjuk a 725-set fent ?!
-
Rotate
veterán
biztos, ami biztos beraktam a leírásba a magyar linket is
-
Tutu7030
veterán
válasz
peter_27 #12580 üzenetére
Az lehet.
[HOW-TO] Root stock Gingerbread on Optimus 2X (P990) for Dummies.Akkor cwm-ből felrakom az új BB-t, és utána mehet rá szintén cwm-ből a v20l?
-
ntomka
nagyúr
-
tome.jr
addikt
-
zso73
veterán
[LG Official Statements on Ice Cream Sandwich OS Update]
LG firmly denies the rumors that claim LG will not be providing the Ice Cream Sandwich (ICS) OS update for the LG Optimus 2X. These rumors are NOT true. LG is currently in the process of planning the ICS OS update for the LG Optimus 2X as well as other LG high-end smartphones. Detailed information on the ICS OS update schedule for specific models will be announced, once the ICS OS is publicly released by Google. Please stay tuned for more updates from LG.
Thank you very much.
-
tothl
addikt
válasz
wolruf #12564 üzenetére
Hát én már felraktam az olaszt.
Részben pozitiv, reszben negativ a velemenyem...egyreszt, mindenki tegye fel az uj basebandet is, anelkul nekem nem ment az sms es akadozott a net.
Gyors, kellemes, szepen mukodik a hdmi kimenet ami a fozott gingerbreadek egyikevel sem ment, nem volt jo a skalazas abszolut. Ki fogom majd probalni, hogy ez a fozott kerneleknek volt-e koszonheto.....Erős negatívum a régi google talk pl...
-
-SamS-
tag
válasz
peter_27 #12565 üzenetére
valaki azt csinálja meg hogy működjön a camera mod.
kipróbáltam a topogigi féle camera modot ami ugye 2.3.4re alapul me GB-re.
kipróbáltam a stock modot ami a froyora meg a régebbiekre volt kitalálva.cwmből próbáltam felrakni, mindegyik utána lg logó aztán villogás , lg logó majd megint villogás.
gondoltam akkor ügyeskedek egyet és beleteszem a rendszer zip-be a dolgokat, úgy már értem el annyi sikert hogy fényképezni tudtam a telefonnal csak a videó felvevő gombra nem reagált a telefon. ergó videót nem tudtam felvenni vele.
majd ma még megpróbálom hogy a meda_profiles.xml-t majd átszerkesztem és belerakom a rendszer zip-be aztán hátha érek el vele némi haladást mert eddig nem sok fejlődést mutatott.
amúgy a meta-inf az mit tartalmaz ?
(a camera apk-t is belemásoltam a zipbe, de lehet felesleges volt, megpróbálom majd délután csak a media_profiles.xml-t belevarázsolni hátha úgy működni fog
-
peter_27
aktív tag
Paul is megcsinálta a CWM-ből telepíthető rootolt V20L-t (GR5)
-
wwenigma
Jómunkásember
Kijott a magyar update is, valaki probalta mar?
-
wolruf
őstag
válasz
cjvt3o #12557 üzenetére
"70-ért már szolgáltatást is kapni hozzá." - Hát ezaz
Én pl. nem kérném többet a csudajó ,,szolgáltatást'', mivel hányinger, hogy a normál ár alatt fityingekkel szúrják ki az ilyen telefonok esetén az ember szemét. Annó elkövettem azt a baklövést, hogy a Telenornál vettem a Milestone 1-et előfizetéssel. 2 évig fizettem (fizetem
) az előfizut még úgy, hogy a telefon fél év után már teljesen elavult volt. Mindezt marha akciósan 85-ért... Jó vétel volt, itt már nem követtem ezt a hibát. Megvettem valakitől a Telenor függő, 2 hetes telefonját sokkkkkkal olcsóbban, mint amennyiért a Telenor lopott volna meg
-
cjvt3o
aktív tag
Nem hinném, hogy emelkedni fog. Akkor már valószínűbb, hogy a hasonló kategóriás, és jelentősen túlárazott telefonok árát fogja inkább lehúzni (SGS2, stb.), ez azonban azok komoly felülárazása miatt amúgy is elképzelhető.
Ha független, akkor simán kínálhatod 70 felett. Ha nem az, akkor viszont aligha versenyképes, 70-ért már szolgáltatást is kapni hozzá.
-
-SamS-
tag
most szólok hogy aki kamera moddolásra adná a fejét, az most felejtse el. marad a gyári 9mb-os bitrátás felvétel bár lehet hogy változott 30 fps-re a fullhd de nem biztos.
megpróbáltam a létező összes camera modot felrakni, mindegyik után meghalt a telefon. legalábbis amik fent vannak xda-n azok közül egy sem ment, ha van aki találkozott volna módosított kamera szoftverrel az plz szóljon
cwm-ből legalábbis nem szerette feltenni.
-
Ronan968
tag
Sikerült felrakni!Szerintem a gépen lévő LG szoftverek voltak a ludasak!
-
Marteen4
tag
válasz
ntomka #12549 üzenetére
Land: Topogigi-nél szerintem szebb, jobban customizálhatóbb, de gyorsabbnak nem mondom, de nekem megteszi.
ntoma: Automatikus fényerőszabályzás működik, nekem mindig is müködött, akksi időt majd mondok 1-2 nap múlva
Van új market, ugyanilyen csempés de sokkal gyorsabb [link]
-
fuzzyka
tag
válasz
dome29 #12543 üzenetére
Csak azt nem ertem h hol van gb launcher meg ilyenek?nem kellene olyannak lennie frissites utan?igaz nem hasznalnam azt
csak kerdezem...annyival nem gyorsabb mint amennyivel szarabbul nez ki mint a fozottek!allandoan eldobja a wifit vagyis azt irja h nincs tartomanyban!eddig ment ugyan arrol a helyszinrol... nah mindegy megy vissza a fozott! nekem csalodas!!!!!!!!!
-
-SamS-
tag
Rotate kollegával már le is teszteltem a videó hívást
nagyon faintos
a kernel verzió aa 2.6.32.9, de az alap verzió az még mindig a 0725-s. a rendszer 2.3.4et jelez, és ahogy én érzem sokkal inkább "smooth"csak az alapverzió számozása irritál, az normális h annyi vagy majd a smartflashes verzsön majd abban is hoz változást ?
-
VBenc
tag
Na most hogy megvan a 2.3 ami már elég jó, elkezdhetne növekedni az ára mondjuk 70 000 Ft fölé és akkor el is adnám gyorsban xD
-
fuzzyka
tag
Felment!!!! haaaaat.... erre vartunk h zold legyen az akku meg a terero jel? lehet en vartam sokat de azt hittem legalabb csillivilli lesz! HOVA LETT A VIDEOHIVAS A TALKBOL? Nem vagyok nagy magus ugyh valaki azt mondja meg h miben kellene ennek jobbnak lennie mint barmelyik fozottnek?? vagy csak annyi a kulombseg h ez hivatalos es semmi mas? kicsit mintha gyorsabb lenne mast nem veszek eszre....
-
Marteen4
tag
válasz
fuzzyka #12537 üzenetére
na ki próbáltam ezt a v20l gingerbreadet,legalább is 10 percig, a launcher maradt olyan bugos csúnya, lassú, a notification barba, új battery, wifi, mobilnet jeleket raktak, ez plusz pont nem olyan csúnya már. Gyorsaságba nekem ugyan olyan lassúnak tünt, de kiemelem csak 10 percig volt a telefonon, aztán fél órát szarakodtam vele míg rootolni tudtam mert SuperOneClick-kel nem lehetet felrakni
Most CM7 van rajta Vorkkernellel, CM7 ICS témával, Go launcher ICS témával, és Widgetlocker ICS Lockscreenel,Roboto Font
Rohadt jól nézz ki, gyors is, 1.2 Ghz-re van most húzva, aksit még kalibrálni kell.
A rendszer eddig stabil, nem is fogom frissíteni CM-et csak ha nagyon olyan dolog lett rá ami kell.
-
Brutális eb
addikt
válasz
balazs8907 #12534 üzenetére
Álmodj királylány........
-
fuzzyka
tag
Az miért van h a kdz updater-be nem tudok semmire klikkelni?? nem enged tallózni csak egyedül exitre tudok klikkelni...
-
beverly
tag
kedves sorstársak!akkor most cseréljük S2-re vagy meghagyjuk a kicsikét?
-
Magnat
veterán
válasz
Rotate #12519 üzenetére
Sajna nekem nem műxik ez sem, bár mindig bajban vagyok, h ha az ADB drivereket kéri h legyenek feltéve, akkor muszáj az SDK-k trükközést megcsinálni v az LG saját drivere is ok?
Utóbbival nem műxik sajnos...Am most feltettem töltőre 20% körüli értékről és érzésre kevésbé melexik, mint Froyoval.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rotate #12527 üzenetére
ezzel amúgy nem azt akartam irni,h hamarabb lesz a 2x-re 4.0,mint az sgs2-re,v HTC-re,hanem azt,h látszik,h most a 4.0 hivatalos kiadása után,nem ülnek még fél évig tétlenül,mint tették azt a 2.3-nál,hanem egyből elkezdtek rajta dolgozni...
és igy szinte biztosan hamarabb megkapjuk mint a 2.3-at... -
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #12526 üzenetére
oké
tévedtem
idén hamarabb jött a karácsony
más téma:
ajánlottam nektek a Missed It! widgetet
fogtam magam és ma lefordítottam az app-ot, nem 100%-os, mivel a Changelog-ot és a Tutorial elég terjedelmes, de maga az app kész
aki kéri annak privátban adok linket a módosított apk-hoz
-
-
lbalog01
tag
Hi!
nekem ez felment: [link]
a nem visszaolvasók kedvéért /like me/:
1. nekem rootolt v10c volt fent semmi csicsa
2. Titaniumbackup mentését kitettem az sd-re
3. a fenti linken lévő kb. 200Mb zip-et cwm-ből telepítettem
4. teló feláll, Titanium felrak marketről és már látja is a mentéseket, minden progi és rendszer visszament
5. teló 2.3-al root joggal, minden régi beállítással visszakap kb. 30 perc alatt
Érzetre sokkal gördülékenyebb, a Quadrant szerint semmi gyorsulás de már 2 magot lát...nekem a flashes weblapok is gyorsabbnak tűnnek....
Az sw-s mkv lejátszás sokkal jobb lett, bár még nem tökéletes , a killasample pl. már végig fut igaz a hang elveszik valahol....de bakker ez még mindig csak egy teló, szóval szerintem ha stabil lesz a GB akkor lett egy használhatóbb telóm... -
jooker82
nagyúr
Egy igen jó hir...
Már készül az LG Ice Creamje...Látszik,h komoly változások voltak most a cégnél....
Van rá esély,h már mi is a többi gyártóval együtt kapjuk meg a 4.0.ás frissitést....
Ime az első ICS telefonjuk....[link] -
-SamS-
tag
cwmből fellehet rakni a hivatalos 2.3at ? és változik minden, a kerneltől kezdve minden ?
gondolom akkor előtte vissza kell rakni a gyári 2.2-t aztán arra rá cwmből a 2.3at ?
miui-val nem hiszem hogy összeférne bár a bb meg a ril az még a 075-s -
Dawee
tag
Most nem otthon vagyok ezért nem tudok linkelni, de XDA-n ahol az új romról van szó már megoldották a rootot ha jól olvastam délután, de ez csak egy kósza emlék, majd utánajárok így van-e ha hazaértem
Vagy ha valaki gyorsabb ossza meg.
-
Rotate
veterán
próbáljátok meg ezt, eddig a legtöbb 2.3-al nem volt gondja, szerintem megenné a 2x-et is
vagy legalábbis nézzetek körül a topicjában
-
peter_27
aktív tag
válasz
tome.jr #12508 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de ha cwm-ből raktad fel, akkor megmarad ugye a cwm, és a root is?
Felraktam én is a GB-t, kdz-vel, de nem volt hosszú életű a dolog mivel nem találtam benne proxy beállítást a wifi-hez. Mivel rootolni sem tudtam ezért ment vissza a V10D, majd a topogigi 1.7 SP1Ha valakinek sikerül rootolni a GB-t legyen szíves ossza meg velünk.
-
Magnat
veterán
Rootolni sikerült már vkinek?
-
Land
veterán
válasz
tome.jr #12511 üzenetére
Mi a gyorsabb rajta? Én egyből cseréltem az LG Launchert Topogigi-nél Launcher Pro-ra...
Ebben ezek a bugok vannak nálam: telefon app néha leáll és pár mp míg helyrejön, ma nem érzékelte a SIM-et, ki-be raktam és azóta jó, Kamera appnél sötétebb a kép, olyan mintha minimum fényerőre váltana a telefon, a Camera 360 minden 2. képnél használja csak a vaku még ha Flash ON van akkor is.
-
tome.jr
addikt
-
Rotate
veterán
válasz
Crytek #12506 üzenetére
lenne, ha működnének a OTA szervereik... lehetne az LG frissítővel is, ha az LG nem csak az olaszoknál adta volna ki eddig... lehetne a Smartflashel is, ha lenne már Smartflash verzió, de mivel egyik fenti egyszerű megoldás sem adatott meg, marad a kdz updater, ami valakinél működik, valakinél nem...
Magnat:
felment az rendesen, ha villog az LG logo azt jelenti újraindult, csak le kell húzni, és berakni az aksit
-
-SamS-
tag
smartflash verzsön még mindig nincs ?
-
Magnat
veterán
Huhh, egy másik gépen végül sikerült frissítenem ... kicsit berosáltam, mert nem írta, h vége és újra sem indult, csak az LG logo villogott, aztán lehúzás és restart után kb 5 percig állt az LG logon, de végül csak feltámadt
Tapasztalatok később.
Szerk: telefonáltam rajta pár percet, aztán próbáltam volna a Skypeot, mire kikapcsolt, szal nem indul jól ... létezik, h nem ment végig a frissítés és mégis elindul a rendszer vagy ez kizárt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest