- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
válasz
derrik #36650 üzenetére
Ezt én cáfolom... v30b BB-t használok és sosem volt még ilyen jó az akkuidőm (4ó42perc jelenleg, wifi on csatlakozva is van melohelyen, 3g on, dolgozom (volt hivásom bőven) és 96%-on áll)... két postal feljebb a rom, amit használok
BB gyűjteményt itt találsz, de szerintem valami más gondod lesz...
-
Balázs1986
őstag
válasz
derrik #36605 üzenetére
Ha sikeres, akkor zöld lesz a SmartFlash-ben a folyamatjelző sáv, és "Download complete!" felirat jelenik meg. Ha nem sikeres, akkor piros lesz a sáv, és Error! felirat jelenik meg.
Mindkét esetben nyugodtan lehúzhatod a telót. Siker esetén bekapcs, és működik. Sikertelenség esetén új próba (esetleg másik portba dugva) addig, amíg nem lesz jó.
Beállításokban a szoftverinfók között az alapsávnál nálam ez van: LGP990AT-00-V30b-ESA-XXX-DEC-18-2012+0
De rémlik, hogy a gyári szoftver csak kb. valami olyasmit írt az alapsáv infóra, hogy LGP990AT-00-20121130... -
Eddie141
senior tag
válasz
derrik #17793 üzenetére
Pont a kernelt próbálta mondani szerintem.
Én is ezt használom. A ramhackos verziót. "LGE-KaNG_RH32-120113" Vadonka cucca nagyon vad
A 64-es memhackos most került fel. Mennyi memóriát ad alapból a telefon a vga-nak? Érdemes a 64-est is használni? Én eddig stabilitás szempontjából a 32-essel nagyon elégedett vagyok (normal, nem power save)Egyébként kernel, nem kelner
A Kelner az németül pincér
-
korpicschess
veterán
válasz
derrik #17774 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, hogy a gyatra noname-ek ugyanannyit, vagy rosszabbat tudnak.
Ezért kérdeztem (kérdezem), hogy ugyanilyen márkájú-e az akksid.Slovak:
temasek féle? Én is feltettem, de kicsit lassabbnak éreztem, de lehet adok majd neki egy sanszot, hogyha holnap is megdöglik az akkum. -
-
Stripe
csendes tag
-
god992
aktív tag
válasz
derrik #17174 üzenetére
énis a Go-t tudom neked ajánlani, jómagam is azt használom, teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon gyors scrollozásnál, nagyon testreszabható, lehet mappákat létrehozni, menübe van háttered, és ahogy már írta más is tud magyarul!!
szerintem ezt válaszd, nem fogod megbánni! -
Naras
őstag
válasz
derrik #17136 üzenetére
Reméltem, hogy lesz valaki, aki megvillant egy halvány reménysugarat... de ez valóban nagyon halványnak tűnik, nem hiszem, hogy ár/érték viszonylatban akár megközelítőleg is pariban lenne a dolog. Az a helyzet a napelemekkel, hogy nem jó a hatásfokuk, ugyanis a fénytartomány csak egy nagyon kicsi részét képesek hasznosítani, és amennyire tudom, ezt a mai napig nem sikerült megoldani. persze jól hangzik ez az építsünk napelemet a kijelzőbe, de valahogy nem tűnik reálisnak.
De ha már itt tartunk, építhetnénk dinamót a gyroszenzorba is, hogy a mozgással is termelje az energiát nem?
Mondjuk, elnézve a mobil napelemes töltőket, végülis még lehetne is létjogosultsága... hát, kíváncsi leszek... de inkább az akkumulátortechnológia irányában kéne komoly előrelépéseket teni én úgy érzem, vagy a telefonok fogyasztását csökkenteni... persze ez utóbbi az egyre több mag és nagyobb kijelző mellet... -
derrik
őstag
válasz
derrik #17137 üzenetére
Pontosítok.....csak lejárt az idő
TuneIn Radio Pro.... a GetJar-on ingyenesen van, tud felvenni is, persze valami idióta formátumban. A magyar adók is hallgathatók, mert van benne helymeghatározás és a helyileg legközelebbi adókat listázza, természetesen nagyon sok tematika szerint is keres, valamint van benne elalvás kapcsoló is. Elég gyakran frissül, saját honlapja van mellyel a kedvencek szinkronizálódnak.
-
Naras
őstag
válasz
derrik #16970 üzenetére
Jó... de a Nightly - t tedd fel, az a legfrissebb...
ICS valszeg Samsungokon lesz elérhető (bár egyelőre még a Galaxy S - re sem tervezik, csak a paletta legtetejére
), de nekik van is némi előnyük azért, hiszen a Galaxy Nexus - t is ők fejlesztették... szal, gyakorlatilag már kész vannak
LGre meg majd jön, nekem nem nagyon hiányzik...
Aki meg gyári ROMokkal szenved, és nem is hajlandó mással, hát, inkább adja el, oszt vegyen Nokiát... vagy tudomisén
-
god992
aktív tag
válasz
derrik #16804 üzenetére
minden játék megy, nem a futással van a baj, hanem a market bizonyos játékokra azt írja hogy nem kompatibilisek a készülékkel, ez csak a gyári 2.3.4-es romokba fordul elő, holott pl a gta3-nak kompatibilisnek kéne lenni mert a játék leírásába külön ki van emelve az o2x
ettől függetlenül nekem más forrásból megvan a játék
-
exelsior1
senior tag
válasz
derrik #16788 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1397007
Itt találtam egy BraviaMod.zip-t, azt írják flashelni kéne CM7-re. Csak azt nem tudom, hogy hogyan kellPáran írták, hogy éreztek némi javulást, főleg nagyobb fényerőnél (jobb kontraszt, vibrálóbb színek), szal jó lenne ha sikerülne kipróbálni
-
Naras
őstag
válasz
derrik #16778 üzenetére
Ez a Bravia Engine minden megjelenített képre hatással van? Úgy értem, a kezdőképernyőtől elkezdve minden, játékok, filmek, stb, vagy csak a képnézegetőre?
babosf Feltételezésem szerint CWM (Recovery). Install ZIP from SD Card, vagy Install update.zip (utóbbi esetben persze nevezd át)
-
simi12345
tag
válasz
derrik #16764 üzenetére
ma én is feltettem cwm-mel a v20o-t
gps: nettel pillanatok alatt talált jelet, nem dobta el, tartotta rendesen, teszteltem aura-val
egy 30km-t
visszafele netet lekapcsoltam, és úgy is talált jelet, talán max másfél perc volt, de direkt nem ott kapcsoltam be ahol a nettel le lett állítvaszerintem ez így elég jó
utána még a google maps is teszt alá került, az is hamar talált jelet, persze mobilnettel
wifi szuper, 3g nincs panaszom rá, szépen szól a beszélgetés, nem recseg egyáltalán
gyorsasága szembetűnő, alkalmazásokat visszatettem vagy 50-et, belépve az alk. kezelőbe, pikkpakk beolvas mindent, görgetés gyors
akkuidő ??? majd talán egy hét múlva mondanék róla véleményt -
-SamS-
tag
válasz
derrik #16721 üzenetére
szubjektív persze, én életemben nem hallgattam rádiót
amúgy most akkor ha jól értem, a "fizikai" gombok eltünnek és a kijelzőn lesznek a gombok.
Ezt remélem ki lehet majd valahogy kapcsolni mert azért a 4" az ne legyen már 3.5" mert alul van egy faszom csík, a fizikai gombokkal is nagyon ajánlom h tudjon a készülék kommunikálni -
Syd69
aktív tag
válasz
derrik #16676 üzenetére
Nem lelem...
De ez:
> belépsz a rejtett menübe (tárcsázod ezt: 1809#*990#)
> GPS Test >System Settings >SULP Setting >SLP Auto Provision bepipál
> vissza a System Settings menübe > Misc. > Auto Cold start bepipál
> Home gomb, majd telefon újraindítása
> kimégy szabad levegőt szívni pár percreNem állítottam sehova a szervert....
Köszi aki írta, a kereső pont erre a PDAFanclub-ot hozza
Közben hasonlót tamasgal és Crytek is írt.
-
Dead Zone
tag
válasz
derrik #16315 üzenetére
Hali, igen megy rendesen,de minden más is.sőt esetemben teljesítmény javulás is van.
Jó,nem sok,de van.Cirka 5-8 %.App-ja válogatja,de minden esetre a wifi nem sokat változott.
De böngészők nekem például gyorsabbnak tűnnek.De az akksit eszi rendesen,de még nem kalibráltam. -
ferikek
aktív tag
válasz
derrik #16299 üzenetére
Sajnos az LG Ügyfélszolgálata és a szerviz között 0 a kapcsolat + aki ezt a "nem hivatalos" cuccot írta, az nem nagyon ért hozzá.
Én a telómat (hivatalos import, független) az LG saját szoftverfrissítő programjával frissítettem, és így van rajta - mint mindenkinél - 2.3.4 Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy az LG nem hivatalos frissítést ad a saját gyártású telefonjaira. mondjuk el tudom róluk képzelni -
drpele
senior tag
válasz
derrik #16249 üzenetére
Parancsolj, full magyar MIUI.
Ha kedved szottyan egy kis tuningra is, akkor ajánlom a Vorkkernel-t, Marketről letölthető az updatere. CPU Master-el 1,2 GHz-re húzva a procit (ezt még alap feszültségen viszi) tökéletesen stabil.
-
drpele
senior tag
válasz
derrik #16052 üzenetére
Otthon és melóhelyen is folyamatosan WIFI-n üldögél a telefon, s úgy van beállítva a sleep policy, hogy kikapcsolt képernyőnél se lője le a WIFi-t.
Azonban ha kisétálok egy csatlakoztatott WIFI hatóköréből, majd visszasétálok, kikapcsolt képernyőnél nem csatlakozik vissza a telefon a WIFI hálózatra. Amint bekapcsolom a képernyőt, azonnal "visszamászik".
Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni?
-
kmisi99
addikt
válasz
derrik #15711 üzenetére
Nos jelenleg a wifivel küzdök. Miután bekapcsolom a wifit egy pillanatra látja a routerem majd eltűnik
Egyébként nagyon szép és nagyon jól néz ki. Programtár behozásakor akadozós. Itt már szép effektek vannak pl oldalra döntésnél is szépen effektel fordul a kép nem csak átbillen.
-
Dawee
tag
válasz
derrik #15676 üzenetére
Van magyar nyelv persze, ez a gyári 2.3-ra épül. GPS-t nemsokat használtam csak kipróbáltam, működött. Üzemidő, hát most alig használtam mert tervet csinálok suliba így napokig csak napi egy-két telefon volt meg ébresztett és ennyi így viszont 3,5 nap után sikított először töltőért
Viszont a "Wifi hiba" csodaüzenettel itt is találkoztam mint minden romnál egyébként
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest