-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszeske
tag
válasz vadászcsiga #1199 üzenetére
Ez így van ! De az már a patina lesz ! :-)))
-
meszeske
tag
válasz Snoop27 #1196 üzenetére
Nekem feketében van de semmi gond vele . Persze én vigyázok rá ! Egy optikustól kapott kis zsákocskában tartom amivel a kijelzőjét is át tudom törölni és megvédi a portól és szennyeződésektől !
Persze aki tele van pénzzel vagy nem ő kereste meg az árát az nyugodtan dobálja, fogdossa olajos ,zsíros kézzel !
Szerintem az enyém 1 év múlva is ilyen szép marad ! / majd készítek képeket /
Asztalos üzembe , kovácsműhelybe nem ilyen telefont kell használni !Nem értem minek kell ilyen " néplázító " képeket feltölteni ???
-
Snoop27
őstag
válasz Remekelek28 #1195 üzenetére
Ilyesmire gondolok en is, normalis hasznalat mellett par het alatt ennyire elkopjon... nem igazan tudom elkepzelni.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
davidsz
senior tag
Egy ilyen készülék vásárlásán gondolkodom, abból is a dual simes verzión.
A nagy kérdésem az lenne, hogy a hívásrögzítés működik Root nélkül rendesen jó minőségben?
Ez alapfeltétele a vásárlásomnak. A QI töltés hátlapfüggő? - ennél mire figyeljek?Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Nikaré
őstag
válasz vadászcsiga #1188 üzenetére
Ja, kiütötte szemem.
Köszönöm a linket! -
Snoop27
őstag
válasz Aryon87 #1190 üzenetére
Nekem ez a szin tetszik a legjobban, de egyre jobban elbizonytalanitanak a kopasos kepek. Habar itt sem lehet tudni mitol lett ilyen a hatlap, lehet, hogy 2 metert csuszott az aszfalton.
De ha jobban megnezem olyan mintha a kormevel kapargatta volna. Esetlek egy iphone fan, aki igy probalja lehuzni az LG-t[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
-
-
ferrari1
őstag
Használja valaki BT headsettel? Nem panaszkodnak a másik oldalon, hogy halk? Annak idején a G2-nél panaszkodtak nekem, hogy nagyon halkan hallanak. Másik telefonnál, ugyanazzal a headsettel semmi problémám nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Már van itthol dual sim-es is: [link]
Nem is olyan vészes...Akkor lassan cserés lesz a G3 dual-om..
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
lela
aktív tag
Vett már valaki T-mobiltol G!-et ezzel a bluetooth szettel? Megér ez +30 at? Mennyire szól jól?
-
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Akku hogy birja? Mobilnet allandoan menne (kiveve ejszaka) fenyero automatan, jatek minimalis (inkabb 0) sok Whatsapp, Chrome, fenykepezes, zene, FM radio napi egy ora, YouTube.
Ket napot igy ki lehet eroszakolni belole?
-
tutaj01
aktív tag
Aki kíváncsi a gps vevőre, hát brutálisan jó!
Az egyiken lazán 5 méteres pontosság, és 14 hold, lakáson belül!!!
A másik az pedig szabadtér, és azt hozzá teszem hogy totálisan el van borulva.[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
nagyúr
válasz Ordowick #1171 üzenetére
Igaz, legközelebb zárójelbe teszem, bocsánat!
(#1170) Quqesz: Pedig agyaltam is fél percet, hogy melyik
(#1169) Ferenczi Áko: Én elértem, hogy szaggasson, nem 1x sikerült, most akkor valaki hazudik, vagy nekem van hibás telefonom?!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Ordowick #1165 üzenetére
Az S6 előnye a játékoknál és olyan progiknál jön elő, ahol komolyan megy a több szálas feldolgozás. Azért nem kell rögtön azt mondani, hogy az S6 fos, csak a G2 van jól összerakva, a 801-es soc jó volt nagyon, de csodák nincsenek, a komolyabb játékok alatt melegszik és szaggat. Az S6 nem!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ireg004
csendes tag
Ha a G2 szóba került:[link] Tegnap néztem a videót, és sokmindent elárul
-
meszeske
tag
Ez így elsőre nem rossz ! :-)
Azért szaladgálok egy kicsit az információs sztrádán hátha rálelek a részletekre is !
A jó fülest pedig ezek után mindenképpen megérdemli ! -
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz vadászcsiga #1153 üzenetére
Hát Zack kollega nem így emlékszik rá...neki nagyon bejött vmi profi fülessel annó és több white fülünek is,jól szólt a wolfson dac,csak a hangerő volt kevés egyeseknek....nekem a sennit is szépen meghajtja és nulla állítással is jó szól. De hogy mi van a g4-ben...jó lenne egy wolfson v crystal dac
migabi24
De,pl g2(snapi 800+ wolfson dac)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
babosf
aktív tag
sziasztok milyen időjárás widgetet használtok?
az időkép nem tölti ki a képernyőt (5x2) csak a gyári accu.azt meg nem tudom átlátszóra állítani
kösziGalaxy S23 Ultra
-
azigazimoris
aktív tag
válasz meszeske #1152 üzenetére
Telefonok közt jól szól a G4, de csodát ne várj tőle.
Mondjuk attól még beruházhatsz egy jó fejesre, nem árt az a háznál. De egy tuti fejhallgatóerősítő nélkül kevés...Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
meszeske
tag
Olvastatok valahol a g4 hangminőségéről ?
Egy két helyen érintőlegesen van róla szó de szívesen megnéznék egy szakmia leírást a hang chipről .
Itthon komoly hangrendszerem van mert egy kicsit hifi őrült vagyok. Régebben gondolkodtam hogy veszek majd egy hordozható dac lejátszót de most hogy G4-re váltottam olvastam utàna hogy talán ebben is wolfson chip ketyeg?
Ha ez igaz akkor beruházok egy kicsit komolyabb fejesbe ! Az már megérdemelné ! -
migabi24
nagyúr
válasz Remekelek28 #1147 üzenetére
Kevered, a 4 semmi kiemelkedőt nem tud
-
Mike81
senior tag
válasz kentucky #1144 üzenetére
Tudom, hogy nem valószinu hogy ilyen lesz. Pedig tuti tarolna a piacon ha mégis ez lenne a.formaterv.
Leslien;Tudom milyen volt a 2x havernak volt szerencséje hozzá. Nekem az első LG-m egy Shine volt. Akkor még sehol nem volt az android. Meg volt kb fél évig aztán mondtam hogy inkább maradjon az LG a robotgépeknél. A kovetkezo LG telom a G2 lett. Bár féltem tőle nagyon mert kísértett a rossz emlék. Viszont ezzel maximálisan megvagyok elégedve :-) 👌
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Eddig nem nagyon volt a szeren android fronton a jó öreg Nokia
az Lg t is a Google rázta gatyába.. lásd. nexus 4 mert előtte a lg optimus 2x az borszasztó volt azóta nem tudom rendesen kimondani a O betűt..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Mike81
senior tag
-
leslien
nagyúr
tulajokat kérdezem h milyen az étvágya a G4 nek? bár most már kezdek megbékélni a G3 merülős, sütögetős betegségével..megvárom a OnePlus 2 , aztán jön a következő Nexus amiben remélem ismét jelen lesz az Lg is ..
volt nekem napokban szép álmom h következő Nexus -t a Nokia csinálta..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kentucky
őstag
Akkor is egy ilyen hokigyura gagyi fülhallgató miatt +30 ezer forint
-
Snoop27
őstag
válasz Mp3Pintyo #1133 üzenetére
Jo neked, sajnos a kincses varosban sehol sem talaltam, pedig szinte minden voda es orange uzletet vegig jartam, na de sebaj, nem adom fel.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Megkéreztem ma egy T-ben a srácot és ő úgy gondolja, hogy amíg a készlet tart (füles) addig csak ilyen konstrukcióban lehet megvenni.
Végre megfogtam a telefont! Döbbenet! Féltem a méreteitől de alig nagyobb mint az S6! Jöhet, nem kérdés, hogy ő lesz az új telefon
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
lela
aktív tag
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Igen, már múlt hét óta megvásárolható de csak ezzel a xar fülessel, aminek köszönhetően 35e-vel többe kerülne nekem mint az S6. Füles nélkül nincs, jó lenne tudni, hogy érdemes-e várni vagy örök életében csak ezzel az "ajándékkal" kapható náluk.
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
lela
aktív tag
Na megjött a telekomhoz is.
Egy 20assal kérnek többet a bluetoothos ketyere miatt.Nesze neked ajándék...
Próbálta már valaki ezt a headsetet egyébként?Hétvégén kipróbáltam a telót az MM-ben és kurva gyors és ami nagyon tetszik az a multitasking. Mindig is ezt hiányoltam az androidos készülékekből, bezzeg az IOS már az Iphone 4-nél is tudta.
Ha már valaki 200-at fizet egy telefonért akkor azonnal minden zökkenés nélkül csinálja amit kérek tőle. -
kentucky
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy két hét múlva én is csatlakozok a bandához, jelenlegi telefonok közül ez jön be nekem a legjobban és a Telekomnál részletre majd meg szeretném venni. Így 207 ezer forint lenne a teljes ár, de felhívom őket, hogy nem lehetne-e valami kedvezményt kapnom mivel régóta előfizető vagyok, és az egész család náluk van, stb. Ha kapnék kedvezményt akkor must-have lenne.
-
szasza87
tag
Ma voltam az MM-ben és én is megnyomkodtam (volna), de szerintem ez volt az egyetlen telefon ami nem ment, így csak külsőleg sikerült megnéznem! Nagyon jól néz ki, a szürke műanyag hátlapos verzió volt kirakva bár engem nem mozgat bőr hátlap! A mérete sem vészes sőt a számok alapján még nagyobbnak is gondoltam!
Mindent összegezve a hatodik a Samsung okostelefon után, úgy érzem eljött az ideje a váltásnak!U.I.: Mivel kivételesen egy tini sem fényképezgette magát vele, megnyomkodtam a 6-os Almát is, hát kb 5 másodperc menüben nézelődés után úgy behalt hogy azt hittem sosem éled fel... először nem reagált semmire azután elsötétült a kijelző, majd fél perc után nagy nehezen magához tért!
Nesze neked "atomstabil" IOS![ Szerkesztve ]
-
-
tutaj01
aktív tag
válasz Halkow. #1117 üzenetére
Csináltam egy közelebbit, de sajnos ez kopás. Ugyanúgy a másik sarkán is van...
De amit már írtam, engem különösebb képpen nem izgat. Műanyag van már fenn.[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
-
Mike81
senior tag
És ez ténylegesen javította is a hibát vajon?
[ Szerkesztve ]
-
meszeske
tag
A tesztet hogyan kell megcsinálni. Én amatőr vagyok !!!
Odág eljutottam hogy bejött a téglalap az átlókkal /négy mezőre osztott terület /és az egyik mezőben (háromszögben) a back felirattal. Hogyan tovább ? -
nagyúr
-
zazenke
őstag
[link]
itt az első probléma 60% a az embereknek beszámol hasonló jelenségről. kíváncsi vagyok ezuttal milyen gyors lesz az lg reagálása
de úgylátom az konkurens S6 ot is szidják rendesen a forumában[ Szerkesztve ]
-
meszeske
tag
Sziasztok !
Tudnátok segíteni hogy melyik zenelejátszót használták a teszt sirán a fiúk./ a képen látható lila színűre gondolok /
Szimpatikus a kezelőfelület és tetszik hogy láthatók a hangra vonatkozó adatok.
Köszi -
tutaj01
aktív tag
Csináltam két videót, hogy vizsgázik a mikrofon izmosabb hangerő mellett, de le a kalappal! Tökéletesen működik!
Plusz egyet poénból, de azt már nem tudja kiküszöbölni az OIS
[G4 videók - mikrofon teszt](#1105) Quqesz Ez sajnos kopás... Sebaj, a műanyaggal sokkal jobban néz ki
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz tutaj01 #1100 üzenetére
Érzed is,hogy változott a felülete érintésre? Ha nem ,akkor lehet kosz v patinásodás is.. Ez nem szinezett bőr(mármint ez a szín,a többi igen) tehát a szín nem tud róla lekopni.
Kijelző
Ez lehet sw hiba is és egy frissítés javíthat rajta...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Nagytoll
senior tag
A touchscreen hibát észlelte már valaki innen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok