-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Halkow.
senior tag
válasz zazenke #1096 üzenetére
Túl átgondolt a G4 hogy előforduljon ilyen , ha netán mégis bizonyára lesz nem zárható ki.. akkor sokkal kevesebb arányban mint a g3 esetében szerintem. Mellesleg nem csak az LG-nél jellemző a kijelző anomália.
Bőr hátlap kopás: a tech2-ös srác is mondta a g4 videójában hogy neki is kopott ahol ki van feszítve a bőr , de gondolom az a teszt készülék sok ember kezében megfordult már, mellesleg ott van még a műanyag hátlap is az is nagyon szép.
Vigyázni kell rá később lehet keményebb lesz és talán ellenállóbb is.
-
-
-
tutaj01
aktív tag
Nos! Lassan egy hete használom bőrrel, és csalódott vagyok...
A két felső sarokban megkopott... Ez részemről csalódás. Ezen kívül természetesen hibátlan!LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Somci88
csendes tag
Üdv.!
9 nap után újra nyilatkoznék.
A telefonra minden reggel mosolyogva nézek, annyira gyönyörű a bőr hátlap hogy még ennyi idő után is csodálattal tölt el. A bőr illata még mindig nagyon kellemes!A rendszer eddig hibátlan se hiba üzenet, se akadás, és a melegedés is csekély.
Ami még kicsi pluszt jelenthet a vásárlásnál, hogy én ugyebár a telenornál vettem az én készülékemet és itt is van a kijelző cseréjére 1 év garancia aminek a tájékoztatóját most végig olvastam. Teljesen mindegy hogyan tört be a kijelző mindenhogyan cserélik, és ami még jó hogy aki nem Budapesten lakik ahhoz futárt küld az LG kicseréli a kijelzőt és futárral vissza küldeti a készüléket és ezt mind az LG fizeti!
A sör folyékony kenyér..!! Nincs rosszabb annál ha a hülyeség akaraterővel párosul
-
meszeske
tag
Tegnap óta én is G4-re váltottam .
Én nem vagyok nagy telefon guru kb. 3 évente cserélek készüléket. Mindig olyat veszek amely úgy gondolom hogy stabil ,megbízható , minőségi .
Sokat vaciláltam az S6 és G4 közül melyik legyen hű társam az elkövetkező években .
És annak ellenére hogy 5 éve samsungom van Lg fan lettem. Szerintem a samunak a legutolsó igazán jó telója az S3 volt. Úgy adtam tegnap át a páromnak hogy a vásárlás óta (29 hónapja) nem volt szervízbe és csak védőfóliát kellett rajta cserélni. Még az aksija is az eredeti és a mai napig tökéletes. Persze én vigyázok a cuccaimra nem hülyegyerek módjára csapom vágom .
Hát a mostani samsungokról sokkal több rosszat hallottam . kb. 3-4 független szervízzel beszéltem és egyöntetű vélemény hogy a samu felejtős.Mikor egy 200 ezres telónál rózsaszín a fehér meg szürkecsíkos a kijelző ...?
Illesztési gondok vannak meg recseg ropok a készülékház..?
Az Lg-vel meg nincs gond ! Minimális amit javítani kell.
Nem vagyok beépített marketinges csak informálódok hetek óta.
Remélem a G4 is méltó lesz elődei jó híréhez.
Ha megnézitek és utána olvastok külföldi lapokban akkor látható hogy a cég és az LG fejlesztő mérnökei nem akartak elszállni a teljesítménnyel hanem egy jó telefont akartak csinálni. És szerintem ez sikerült is nekik !! :-)) -
Mike81
senior tag
válasz Remekelek28 #1069 üzenetére
Igen nagyon nehéz megállni. De én is tartom magam, és majd csak szeptember környékén akarok váltani. Addigra már tényleg lesz negatív tapasztalat is. Bár ha a G2 és G3 hibáit kiküszöbölték a G4-nél akkor reméljük nem lesz újabb hiba ami megkeserítheti az életünket :-))
Az One Plus 2 ha tényleg úgy fog kinézni ahogy már pár képen lehetett látni akkor az még esélyes lehetne. Csak a.garanciáztatás problémás :-/
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Ki / hol szerezte be a telefont?
Illetve hol lenne érdemes normális garanciával?
MM?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
vadászcsiga
félisten
válasz Remekelek28 #1076 üzenetére
Nem biztos mert a masfel eves G2-mel sincs semmi baj de en már szoktam várni par hónapot mielőtt jo vagy rossz véleményt mondok. Ami van az az androidra fejlesztők hibája (nincs egy használható böngésző mint iOS-en a Safari ami stabil, nem eszi az akksit es nem jon rá mindig valami f.szom frissítés amivel elkúrják az egészet).
-
leslien
nagyúr
válasz Remekelek28 #1078 üzenetére
és még sokan mások.. pl One plus one 2, Nexus ami lehet h Lg is lesz...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Remekelek28
őstag
válasz Stauffenberg #1077 üzenetére
Én se tervezem hamarabb,de addig még lehet beugrik a Sony Z4 is.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Remekelek28 #1076 üzenetére
Ja, nehéz megállni, hogy az ember ne ugorjon rá rögtön a hypera, de nyár végére, ősz elejére már jó képet kapunk a tartós használatról is, meg a nyitóárról is elmozdul lefelé.
-
Remekelek28
őstag
válasz vadászcsiga #1075 üzenetére
Igen,lehet a kezdeti lelkesedés,aztán majd jönnek a hibák.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Remekelek28 #1074 üzenetére
Elfogultság
-
CsGábor
tag
válasz Remekelek28 #1069 üzenetére
Ebben van valami. Bár nem azért tiltottam le hogy maradjon memo hanem megszoktam hogy az megy amit használok vagy a rendszernek szükséges.
-
CsGábor
tag
válasz vadászcsiga #1067 üzenetére
Meg fogom próbálni. Majd beszámolok hogy volt e értelme.
-
Quqesz
nagyúr
válasz zazenke #1005 üzenetére
Off
A G2 hang probléma az alc-nek volt köszönhető, úgy állították be,hogy kis zajnál kapcsolja ki a mikit,de amúgy nem volt gond vele. Viszont a loliban javították ezt a hibát és a jb-ben sem volt jelen,csak a kk tulajdonsága volt
Off végeÚj tulajoknak gratula!
gergo9551
Én a Nay-ban néztem,ott 618€ a bőr hátlapos és ha jól tudom lg garival.Más
Gari tekintetében a szolgáltatóknál is 1 évet ad az lg,a másodikra a szolgáltató szerződött le velük(ergó ők fizetik),pont ezért van már benne a bizti a havidíjba sok helyen.....gsm boltosoknál van saját és van szerződött szervíz,ezt meg kell kérdezni ki hol intézi.....amúgy meg gyári garival is akadékoskodhatnak,de ez ritka. Amúgy van nemzetközi gari is,mint pl ha németbe veszel MM-ben vmit,akkor azt az itthoni MM-be is beviheted garis üggyel. Most volt ilyen esetem pl autóval,kinti autó magyarországon gariztatva....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Shanokk
újonc
Üdv. Én 4 napja vettem egy G4-et és eddig teljesen elégedett vagyok a készülékkel. Hardware tekintetében nem ragoznám a témát, értelem szerűen minden szépen elfut rajta, nincs akadás stb. Negatívum nincs (eddig). Amit kiemelnék az a kijelző és a kamera. Szerintem zseniális mind a kettő. Kamera esetében én hiányolom a felbontás beállítást, bár ez inkább csak kukacoskodás, mivel eddigi készülékeimen is csak max felbontásban fotóztam. Szóval soha nem használnám a funkciót, de akkor is. Na persze az is lehet, hogy csak én nem találtam meg. Ettől függetlenül zseniális a kamera minden tekintetben. Még két dolgot említenék meg. Az egyik a bőr hátlap. Ez a 15. telefonom és soha egyiknek sem nézegettem a hátulját megvásárlás után. Ez most megváltozott. Rendszeresen nézegetem és simogatom, mint egy kisgyerek. Továbbá ez az első dolog a telefonon, ami eddig mindenkinek feltűnt az ismeretségi körömben és mindenki csak pozitív visszajelzést adott rá. Itt meg is emelném a kalapom az LG előtt, hogy tulajdonképpen egy filléres és végtelenül egyszerű dologgal akkorát húztak, hogy csak na. Amit még ki akartam emelni az a csomag tartalma. Adnak egy műanyag hátlapot is (csajoknak való szerintem) illetve egy korrekt fülest. A füles esetében szerintem jár a plusz pont, mivel komolyan elgondolkodtam rajta, hogy azt használjam a Sennheiser helyett, de végülis nem így lett, győzött a minimálisan jobb, de hallható hangkülönbség. Viszont akkor is respect, mert elgondolkodtam, hacsak egy percre is az LG gyári fülesén a 25 ezres Sennel szemben. És az acsi kijelző védő fólia is piros pontot érdemel, ami ugye előre rá van téve a telóra. Bátran ajánlom mindenkinek a cuccot, aki csúcskategóriában gondolkodik. Szerintem jelenleg a legjobb vétel Androidos szinten ár/érték arányt tekintve. Az S6 Edge egyszerűen nem ér 100k val többet. Ez persze csak egy átlag user véleménye, szakik biztosan találnak kivetni valót a készülékben.
-
kakuk100
őstag
válasz Remekelek28 #1056 üzenetére
Köszi szépen itt még nincs fent a G4. Ezek szerint még várnunk kell.
-
Benex
senior tag
Ha már fel jött a root, g4-et lehet már rootolni illetve twrp recovery van már hozzá? XDA még elég üres ebben a részben. :/
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Mike81
senior tag
-
CsGábor
tag
Egy apró kis gondom van csak. Dob néha - napi 1 alkalommal - egy hibaüzenetet hogy a " hangouts leállt ". Ezt nem értem mivel letiltottam az első napon a google szolgáltatások közül a play filmeket /könyveket /újságost/ zenét / hangouts-t és a G+-t. Remélem ez marad a legnagyobb problémám .
-
CsGábor
tag
Üdv! 6 napja vagyok tulajdonosa egy barna bőr hátlapos G4-nek. HTC one m7-ről váltottam. Eddig hozza az LG amit elvártam. Folyamatos, akadásmentes működés, szuper képminőség(kijelző), korrekt fotók és az aksi is bír nálam egy napot. 35% alá még nem esett a töltöttség. Telefonbeszélgetés hangminősége nálam jó a hívott fél pedig nem panaszkodott. Összegezve:nagyon elégedett vagyok a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy van már olyan link ahol a G4 megjelent szoftverei vannak amiket le is lehet tölteni?
Köszi! -
Bilux
veterán
Melyik az utolsó fw a telefonra? V10c?
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
bryant56
aktív tag
válasz vadászcsiga #1047 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
T-nél mi az a G4C? Csak a tárhely a kulonbseg?
-
Benex
senior tag
Okés bőr hátlap, fullos hatás , stb , de most feltettem a műanyag "kocka mintás" hátlapot is , hát így is valami eszméletlen szép ez a telo. Most kis ideig így is hagyom!
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz Remekelek28 #1044 üzenetére
Teljesen jó a hangja! ) Akkor mostmár csak ki kellene próbálnom egyet, hogy milyen méretügyileg és megvárni amíg a T végre nem adja hozzá azt a csoda "ajándék" fülhallgatót
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Aryon87
félisten
Ahogy elnézem, ennek a hangjával semmi gond nincs
Igaz, a munkahelyi gép szaggatott mint állat, mindjárt megnézem mobilon (Xperia Sp)Szerk: mobilon csak képkènt mutatkozik
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Benex
senior tag
Helyi kis főzőversenyre kimentem , pont kapóra jött. Íme a kétféle VIDEÓ. Barátnőm szerint minden rendben velük. (Igen ,a kezem úgy remegett mint a kocsonya, ahhoz képest egészen jó) Az egyik felvételen még a mikrofont is lefogtam egy kicsit. Remélem ez ad egy kis képet a kameráról,illetve mint látni nagyon távol álltam az énekesnek nevezett emberkétől
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
5423r
tag
válasz Remekelek28 #1036 üzenetére
Kérlek ezt az áfás számlával bármikor lehet menni az LG-hez felejtsétek már el.
Az, hogy több embernek mázlija volt, mert valaki kedves/figyelmetlen, az nem azt jelenti, hogy az LG mint a barom minden készüléket megjavít hálából, hogy a cég aki eladta az legalább akkor befizeti az adót.
Ez addig megy amíg az orrukra nem koppintanak, ugyanis semmiféle kötelessége nincs.
Úgy vásároljatok a nem hivatalos partnerektől, hogy azt vagy az LG javítja, vagy nem.
De egyáltalán nem biztos, ezt senki se garantálja. Szóval még mindig az MM, Edigital vagy bármely más HIVATALOS forgalmazó mellett szól, hogy nem csak holnap, de 364 nap múlva is tuti beveszi a szerviz az általuk eladott készüléket.Jönnek ide akik venni szeretnének, és majd a ti hibátok lesz, ha nagy nyugodtan vásárol máshol (zug GSM-ben), és az LG elhajtja, mert megunták.
Annyira unalmas olvasni, vagy épp keresgélni, hogy mit kell átugorjak, ha valós információkat akarok olvasni, nem csak gyerekes vitát, diskurzust arról, hogy az LG mindent javít.
Szóval röviden újra, hogy tiszta legyen.
Hivatalos forgalmazó = biztonság
Szürkeimport = rizikó
Így ajánljátok, hogy ki hol vegye, és min spóroljon.[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
ja egy két megnyugtató video tényleg jó lenne mert pl a g2 videoja nem csak hangban volt rossz hanem alacsonyabb megvilágításnál levette a a képkockék számát nem bírta tartani a 25-30 as értéket és olyan lett a video mint egy gagyi telefonnal . darabos és szagatott. még az akkori s4 es ellenfélnél nem volt ilyen gond. Remélem ilyen ordas hibák már nincsennek a g4 ben
-
Remekelek28
őstag
válasz S e t h #1035 üzenetére
Kétértelműnek tűnt a hozzászólásod,de a másik értelmére annyit tudok irni,hogyha tegnap végigolvastad volna a kommenteket,láthattad,hogy volt róla szó,hogy áfás számlával leszervizel az LG minden telefont 1 évig és az adott gsm üzlet áfás számlát ad,ellenben a többivel,igy miután megvetted a készüléket mehetsz a gyártói szervizbe nyugodtan...
Talán még a B-tel ad áfás számlát és nem használtként,mint megannyi GSM bolt. De ők 188 ezer ft-ért adják. Lehet venni onnan is. De mivel gyakorlatilag ugyanazokkal a feltételekkel adja egyik és másik,mért ne vehetné valaki a 20 ezerrel olcsóbbat.
De,ha kedvezőbb áron tudsz olyan helyről ami megbizható,ne tartsd vissza. -
S e t h
nagyúr
válasz Remekelek28 #1026 üzenetére
Ha volnál olyan kedves idézni a hozzászólásomból a résztulajdonosi vonatkozású részt azt megköszönném.
Félek nem fog menni.
Inkább olvasd el ismét, van aki megértette.G4-ről? Egyelőre le vagyok döbbenve, hogy büntetve vannak a független készüléket vásárlók.Ergo ne vegyek a médiában, mert hülye vagyok, inkább rabság szolgáltatónál. Más gyártónál is van ilyen nyakatekert megkötés?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bodagreg
csendes tag
válasz Remekelek28 #1031 üzenetére
Bécsben vettem GSM boltban 2 év garanciával. Van hozzá még egy arany hátlap.
LG V30, LG G Pad 8.3, LG 65UF850V Xbox One X - BodaGreg, PS4 PRO - Bodager
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Peter.70 #1025 üzenetére
Nem tévedsz!
A fórum nak a lényege nem csak az!!!
Hanem h segítsünk egymásnak, ha valakinek a vásarlásba akkor abba kel segíteni.
De ha téged nem érdekel, átugrod azt a részt!
Ha csak rajtam kivűl 1 emberen segít az itt leírtak már megérte!
Az meg h kinek mennyi pénze van se ide tartozik!
Mert nem a mm-ba akarom megvenni mert ott drága!!
Akor már csóró ge... vagyok?
Ha van olcsóbb és ugyan azt nyújtja 40e olcsóbb!!!
Mert azért hülye nem vagyok!!![ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz S e t h #1022 üzenetére
A dühödet,a "düh cunami kommentelőkön" töltsd le ne rajtunk,mert itt ilyenről nem volt szó. Az meg végképp elfogadhatatlan,hogy páran egy üzletről beszélnek és te rögtön a résztulajdonost keresed bennük.
Illetve mi már tegnap befejeztük azt a részét,amit neked ma el kellett kezdened ujra. Gratula!
A G4-ről van esrtleg személyes infód? Várjuk[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Hajrá fogyasztói társadalom!
Akard, szeresd, vidd, ha lehet azonnal, minél előbb!
Szinte minden zászlóshajó témájában felmerül időnként a zug gsm boltok szerepe, mert van olyan halandó akinek nincs elég pénze a legújabb csodakütyüre, és ezért ezen üzletek ajánlatait böngészi és közben rágja a körmét, jó üzletet csinálok?
Aztán ha betojik a készülék és az üzlet rideg "le sem tojlak" magatartásával találkozik, akkor jön az én ilyen készüléket többet nem veszek, mert egy halom trágya düh cunami kommenteken, oldalakon keresztül.
Vegye meg mindenki azt és ott ahol a pénztárcája engedi, de már tényleg röhej, hogy egy ideje csak a térerőről van szó és ez még csak nem is érinti a készülék specifikációját, de azért titkon reménykedünk benne, hogy egy megbízható értékesítő mogulról van szó.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Benex
senior tag
válasz Bodagreg #1020 üzenetére
Hearthstone, EA UFC ,Real Racing 3, Asphalt 8, Mortal kombat x, nfs Most Wanted és gta san andreas , ezekkel játszottam már a G4-en , nem volt gond Viszont a melegedéshez tegyük hozzá, hogy a bőr valamiért hamarabb átveszi a kéz melegségét, a műanyag hátlappal másabb volt.SZERINTEM!! De nem beszélhetünk olyan melegedésről mint pl a nexus 4-emen , mire elindul a hearthstone, addigra már forró.
Jah és direkt teszteltem , hogy játékot hátterbe le másik indit kicsit játszani vele majd vissza az előző játékba , és igen , mind gondolni lehet , itt se volt semmiféle problémája a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Bodagreg
csendes tag
válasz Peter.70 #1019 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy nem játszom nagyon telefonon inkább konzolos vagyok, úgyhogy nagyon még nem sikerült megizzasztanom a hardvert. De teszt gyanánt leszedek egy komolyabb gémet és majd mesélek.
-
Bodagreg
csendes tag
válasz Peter.70 #1017 üzenetére
Tegnap egy hosszabb fotózás után éreztem hogy elég meleg a telefon, nem forró mint anno a HTC One X-em, de ez azért is lehetett mert a nap sokat sütötte. Komolyabb gond eddig nem volt ezügyben.
-
Remekelek28
őstag
A G2-nél a zajszűrés volt rosszul megcsinálva,emiatt a háttérzajok tompák voltak,szaggattak,itt ilyen nincs,max egy kicsivel kevésbe jó minőségűm,minz az S6.
G2 volz a családba,annak a felvétel hangja dénylrg ótvar.
Nekem pl a G3s hangja egész jó. Ha ilyen a G4 is akkor nincs gond. -
Benex
senior tag
Ma vagy holnap délutánra készítek 2 videót, FHD illetve UHD is. Azért nem biztos hogy ma, mert fogalmam sincs, hogy mit videozzak le amibe lesz hang is. (én hangom mint egy medve hangja, nem sok értelme van ha én beszélek ) ötleteket elfogadok.
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Mike81
senior tag
De most 100% hogy a G4-nél is sz@r a videó hangja? Mert ha igen akkor nekem is szerintem felejtős lesz a teló. A G2 sem tudtam egy normális videót csinálni a gyerekekről. Az asszony S2 oda vissza pofozza videóban :-/
[ Szerkesztve ]
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz zazenke #1005 üzenetére
Szuper, akkor várok hátha jön belátható időn belül valami frissítés ami rávilágít, hogy csak sw probléma volt a videófelvételnél ez a borzasztó rossz hangminőség. Az S6 topic is dübörög a folyamatos factory reset hozzászólásoktól. Mi a fenét vegyek amit lehet a T-nél kapni?
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
tutaj01
aktív tag
Nos, a G4 albuma tettem egy éjszakai tesztfotót. Éjfél után fél órával, úgyhogy éjszakább már nem is lehetne
[Lg G4 fotók]LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
zazenke
őstag
a video hangjára reagálnék annyit mint G2 tulajdonos. botrányosan használhatatlan volt a G2 hangja is állandóan megszakadt. az lg 1 év után sem javította semmilyen szoftver frissítéssel .A vége rootolás lett és egy android guru maszek szoftvere került rá . na az kijavította a hibát. Szóval ha megint van valamilyen baj a video hangjával akkor garantáltan nem fogom megvenni mert 1 évig csak az ideget szivtam. és semmi kedvem nem volt rootolni meg mókolni kockáztatva a garit is. Akkor nem volt más út. Teli volt vele az internet a hibával. persze a márkaszervíz azt mondta ők még nem is halottak a dologról
-
Remekelek28
őstag
Olvastam valamelyik topicban,hogy ha hosszabb üzemidőt szeretnétek elérni,érdemes a teljes feltöltés után még 20-30 percig töltőn hagyni a készüléket,mert igy plusz 20 perc kijelzőidöt,vagy 4-5 óra plusz készenléti idővel növelhetitek az üzemidőt. Ezt én is tapasztaltam G3S-en.
-
Danny365
őstag
Valaki megmondaná, hogy a G4 topikját hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest