Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
chuky666
csendes tag
-
lela
aktív tag
válasz
Ordowick #4299 üzenetére
Szia!
Ez a Knock code nekem sem működik igazán. Ha le van téve a telefon huzamosabb ideig és utána próbálom akkor csak 4. 5. re adja be. Ha előtte húzom az ujjamat rajta hogy jelenjen meg az óra akkor magához tér és utána már veszi.Olyan mintha a szoftver rész ami ezt kezeli nem futna megfelelően, csak miután piszkálom a sötét képernyőt utána már aktívvá válik.Pedig már a 10b van fent.Ja és a rádio tényleg sokkal halkabb mint mondjuk a zene.
-
FerNandor
őstag
válasz
Ordowick #4299 üzenetére
köszönöm mindenkinek.
nekem az ágyon nem billegett amúgy és azonos erővel csináltam mindig, de ilyenkor valami baja volt..
én írtam már itt is, de nem tudom.. szerintem valami földelési baja lehetett.a bolt elvileg bevizsgáltatta, amikor visszaküdtem nekik és egyből azt mondták utána, hogy visszautalják a pénzt. cserélni nem tudták vagy nem akarták, "nincs készleten" aha persze. amúgy kérdeztem és azt mondták, hogy a szervíz mindent rendben talált, pontosabban azt nem tapasztalták, amit én... érdekes.
mielőtt visszaküldtem nekik, felhívtam a magyar LG központi szervizt és ott is rákérdeztem, tolmácsolták a szervizesek felé és visszahívtak. azt mondták, hogy ők ilyen hibáról nem tudnak, nem hallottak róla, úgyhogy mindenképpen érdemes lenne bevinni hozzájuk...
a bolt azt mondogatta nagyon, hogy ezt a szoftverfrissítés majd megoldja, nincs semmi baja, mert utánanéztek a neten és "erre jutottak", hogy nekem ez a bajom. meg az "egyik kollégájuk tabletje is ilyen, és ez biztos valami biztonsági funkció, hogy az ember zsebében ne kapcsolódjon be..." aha..
de ha töltőre raktam és úgy feküdt az ágyon, semmi baja nem volt. kézben tartva sem.de így pl, nem lehetett úgy böngészni, hogy az ágyon feküdt a telefon, mert nem érzékelt rendesen. nem érzékelte a görgetést, amikor meg érzékelt, pont mondjuk valami hivatkozás felett, azt bevette és olyan volt, mintha rákattintottam volna, így elugrott az éppen böngészett oldalról..
lg optimus black, G2 és F6-se produkált hasonlót.
nextelshoptól tudom megrendelni. 155ezer Ft. mobilkereskedésnél meg 1 éves garival már 137+futár, de onnan még egyszer nem vennék.
Nincs velük baj, mert normálisak amúgy, akik felveszik a telefont, de ez hogy meg akarnak győzni az ellenkezőjéről, annak ami van.. és amikor először hívtam őket, már akkor is azt ajánlgatták, hogy álljak el a vásárlástól. mindegy. megrendelem a nextelshoptól. -
stickrs
senior tag
válasz
Ordowick #3442 üzenetére
ebben sajnos igazad van. ugyanazon a helyen iphone 6al lőve.
-
válasz
Ordowick #1165 üzenetére
Az S6 előnye a játékoknál és olyan progiknál jön elő, ahol komolyan megy a több szálas feldolgozás. Azért nem kell rögtön azt mondani, hogy az S6 fos, csak a G2 van jól összerakva, a 801-es soc jó volt nagyon, de csodák nincsenek, a komolyabb játékok alatt melegszik és szaggat. Az S6 nem!
-
stickrs
senior tag
válasz
Ordowick #594 üzenetére
hello. feltekertem az itthoni hangszóróimat, 200w, 130w-s sub, nem egy erőmű, de azért jó hangos. A tesztvideót itt birod megnézni, az összehasonlítás érdekében ugyanezt a zenét, ugyanazon a hangerőn még felvettem a nokia 808-al is, aminek szerintem az egyik legjobb mikrofonja van a mobilok közül, parancsolj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest