-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Halkow. #1267 üzenetére
Egy tavasszal bemutatott telefonról beszélünk, még bármi lehet. Jön ősszel az új Galaxy Note meg új iPhone, szóval még nem lejátszott kör, főleg mivel kb mindenki Sony IMX szenzorokat használ. Hiába jó fotóban a G4, ez inkább csak szoftveres előny, bárki kicsikarhat többet a már meglévő IMX240 és IMX234 szenzorokból. Na meg azért az iPhone esetében a 240 fps videózás is elég jó dolog tud lenni.
De persze a lényegen nem változtat. A G4 abszolút a legfelső ligában játszik, innentől meg teljesen mindegy, hogy milyen a konkurencia, hatalmas eltérések nincsenek.
Kamera: Pipa. Innentől döntsön a többi tulajdonság, hogy melyiket választod.
-
-
tutaj01
aktív tag
válasz Halkow. #1117 üzenetére
Csináltam egy közelebbit, de sajnos ez kopás. Ugyanúgy a másik sarkán is van...
De amit már írtam, engem különösebb képpen nem izgat. Műanyag van már fenn.[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem annyira azért nem kérek sokat, ennyi volna mindössze az igényem:
5" feletti kijelzőméret
Jól kalibrált (vagy kalibrálható) kijelző
Sokáig tartó szoftveres support
Jó kamera
Jól optimalizált gyári rendszer
Egy hétköznapi használatra (nem játék) kellően pörgős hardver
Normális szervizháttér
100-130k közötti nyitóárErre egy erős középkategóriás ajánlat is megfelelne, szemet gyönyörködtetők lennének a Snapdragon 615 + 2 GB RAM + Full HD ajánlatok, normális támogatással, normális szerviz háttérrel, de ezek nem is léteznek, vagy ha igen (pl: Samsung Galaxy A7), akkor brutálisan drágák, már-már flagship szinten.
Mindegy, szerintem G4 lesz, mert nekem a normális támogatás hiánya a halálom és ezért kénytelen vagyok flagshipet venni (középkategóriára tojnak nagy ívben a gyártók, kivéve a Motorolát), azok közül meg ez tetszik a legjobban. De ha ősszel kijön a Nexus 5 folytatása arcpirítóan jó áron, akkor biztosan kitépkedem a hajam az utolsó szálig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest