Problémák az LG G4 érintőpaneljével?

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a nemrég bejelentett, és általunk is tesztelt LG G4 néhány darabjának gond adódott az érintőkijelzőjével. Az XDA fórumban ugyanis számos felhasználó panaszkodik arról, hogy a készülék megjelenítője gyakran nem reagál a koppintásra, valamint a swype, azaz húzó mozdulatokra. Előbbi elég kellemetlen, hiszen mind a Knock On, mind pedig a Knock Code funkció igénybevételéhez szükség van a képernyő gyors reagálására.

LG G4
[+]

Az XDA fórumában egyébként egy közvélemény kutatást is tartottak, a kétszáz válaszadónak közel hatvan százaléka tapasztalt hasonló hibát. Az esetről videó is készült:

Ha akad már G4 tulajdonos, akkor ő is könnyedén le tudja ellenőrizni, hogy a hibajelenség nála fennáll-e, hiszen a tárcsázóképernyőn be kell ütni a 277634#*# kódot (előhozza a szervizmenüt), majd a Device Test (készülékteszt) -> Service Menu (szervizmenü)– Manual Test (kézi tesztelés)-> Touch Draw Test (rajzolás teszt)– Manual (kézi) menüpontokon keresztül lehet eljutni a tesztelésig. A probléma remélhetőleg csak szoftveres, és az LG hamarosan orvosolni fogja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Kibír-e két órát az LG G4 a víz alatt?

    Egy friss G4 tulajdonos kipróbálta, hogy mi történik az LG legújabb csúcskészülékével, ha víz alá kerül, és ott is marad.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • Törésteszten járt az LG G4

    A TechRax máris kipróbálta, hogy az LG G4 mennyire bírja a strapát. Az első ütést még nagyobb gond nélkül elviselte a készülék, a másodiknál kezdődtek a problémák.

Hirdetés