-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
M5Norbi
őstag
Igen ez így van sokszor újratöltődik mégha baromi gyorsan is.
Engem nem zavar igazán de biztos van akit igen.Kíváncsi vagyok hogy az 5.1-es droid javít e ezen. Vagy (bár az jó sokára jöhet) az M.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Blyan
félisten
válasz Stauffenberg #396 üzenetére
Hát az S6 esetében a 3 giga se tűnik egyelőre "túl nagynak".
Ha nem lenne ilyen bitang gyors, ezek az újratöltések tuti dührohamba torkolna nálam.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Mosquito76
csendes tag
Sziasztok!
Jó a cikk, bár ilyen eladás ösztönző teszt cikkből május eleje óta "12-egy-tucat".
Jobban érdekelne, hogy miért nem kapható még a telefon.
LG-től nem lehetne erről infót kérni?A május 19-i hazai bemutatón május végére ígérték, hogy elérhető lesz az üzletekben, ennek ellenére még sehol sincs, holott az LG weboldalán a telefonnál, a "Hol kapható?" keresőnél már egy hete minden telefonos bolt, és nagyobb műszaki bolt meg van jelölve.
Mondjuk az is feltűnt, hogy az angol "piros" szolgáltatónál szintén nem elérhető, de ott legalább már van egy "Coming soon".Szóval tud valaki valamit a késés okáról?
-
migabi24
nagyúr
válasz migabi24 #392 üzenetére
Ez a stock droid:
root@grouper:/sys/module/lowmemorykiller/parameters # cat /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj
0,1,2,3,9,15root@grouper:/sys/module/lowmemorykiller/parameters # cat /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree
18432,23040,27648,32256,36864,46080Ez meg a samsung féle próbálkozás:
root@grouper:/sys/module/lowmemorykiller/parameters # cat /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj
0,58,117,235,529,1000root@grouper:/sys/module/lowmemorykiller/parameters # cat /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree
8192,10240,12288,14336,22528,30720 -
nagyúr
Namármost tegnap szinte kinéztem, milyen csomaggal veszem meg az S6-ot a tékomnál, erre belinkeled ezt a videót és teljesen összedőlt minden amiben eddig hittem, szégyeld el magad Most várhatom meg mire lesz náluk G4 is, és akko lesz ami lesz. Francba...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
w333
félisten
Még mielőtt elszabadulnak az indulat annyit megjegyeznék hogy Galaxy S6 (5.0.2) míg az LG G4 már (5.1) és ugye köztudott hogy a stock android (5.0.2) memóriakezelése nagyon gáz (elég csak a Nexus 5 topikot megnézni) szóval várjuk csak meg azt az 5.1 frissítést előbb, aztán majd meglátjuk !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Blyan
félisten
válasz Stauffenberg #384 üzenetére
Azért 5 általános alkalmazást (nem játék), köztük egyetlen lapos böngészőt egy gigás stock drioid is memóriában tud tartani.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem a folyamatos újratöltés a halálom, mi a frászért van valamiben 3 GB RAM, ha közben ugyancsak újratölt mindent alkalmazásváltásnál. Ha nem is 1 GB RAM-os telefonokhoz hasonlítanám (most épp egy stock 5.1.1 Nexus 7 2012-ről írok), de ilyet egy jól optimalizál 1,5 - 2 GB csinál.
Persze a RAM kezelésen még lehet javítani, ez talán nem lefutott meccs, de a G4 multitask képessége engem meggyőzött. Még mindig a G4 felé hajlok.
-
-
Mp3Pintyo
aktív tag
-
w333
félisten
válasz Remekelek28 #370 üzenetére
Még nincs prémiumszerviz szolgáltatás, (hamarosan lesz)
[ Szerkesztve ]
-
Buda76
senior tag
Jó látni, hogy Az LG lényegében vegyítette a G3(cserélhető akkumulátor és SD kártya slot) és a G2 (formavilág, szétakadás hiánya) jó tulajdonságait, a mai elvárásoknak is megfelelve.
Amennyiben fél év után, frissitve, belakva sem lesz akadás a menüben, szinte biztos, hogy megéri váltani akár G2- akár G3-ról. -
törölt tag
válasz Remekelek28 #372 üzenetére
A gyártók szerencséje, hogy nem mindenki olvas szakmai fórumokat. És ez minden gyártóra igaz.
-
törölt tag
válasz Remekelek28 #370 üzenetére
Azért várd ki a g4 hibáit is 2-3 hónap mulva. Én pl a sorozatos repedés, ujrarepedés miatt nem vettem g3-mat.Volt akinek csere után röviddel ujra elrepedt. Nincs tökéletes telefon.
-
veterán
-
lovi27
addikt
Mivel jóindulatú voltál kapsz ajándékot!
S6 Disassembly
Hosszan lesz időd szörnyülködni, mire szét tudják szedni az összeragasztgatott mobilodat...
Inkább legyen kicsit lassabb, kicsit vastagabb, kicsit hosszabb! De akkor lehetne nagyobb kapacitású az akkumulátor és hosszabb az üzemidő.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Na ez egy jó teszt volt. Talán tényleg tanult az lg a hibákból és foglalkozott rendesen az optimalizációval. Remek!(azért 1:29 vs 1:44 az exynos ellen jó kis eredmény). Jó látni azt,hogy tényleg komolyan gondolkozik az lg és tényleg igaz,amit Ken Hong mond!
akooos
És tényleg! Akkor indúlhat az éles teszt![ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
-
akooos
veterán
Úgy látszik megvan az első tulaj a fórumon: [link]
-
lovi27
addikt
Senki sem szeret rágondolni sem, beszélni róla, de a G4-nek van egy tulajdonsága, amivel a zászlóshajó telefonok között az első, a leg...
...a legkönnyebben szétszedhető, szervizelhető telefon.
Ez bizony 50ezer Antutu pontnál is többet ér!
Ajánlom figyelembe a 18. képet. -
Quqesz
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz hallerlaller #350 üzenetére
Nem? 3 percnél nem úgy tűnik, hogy a G Flex 2 szupergyors lenne.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Balathruin
veterán
Nagy valószínűséggel azért, mert hamar visszaveszi a sebességet.
-
aSzakember
tag
másfél éve el sem tudtam volna képzelni, hogy nekem bármilyen LG cuccom legyen. főleg nem telefon, elfogult HTC fanként ez teljesen szürreális dolog lett volna
aztán jöttek ezzel a Flex történettel, és azonnal meg is vettek vele. most pedig ott tartok, hogy amint megjelenik a G4, veszem is meg, a Flex mellé mert csak.
szvsz az egyik legstílusosabb zászlóshajó most, a varrott barna bőrhátlap telitalálat! hasonlítgatni teljesen felesleges a samuval, csak ízlés dolga, hogy kinek melyik. mindkét kütyü döccenés mentesen működik.. nem is értem azokat akik azon rugóznak, hogy az egyik 76526534 pontot ér el a másik meg 69847623at. naés? kinézet és egyedi extra szolgáltatások, ezek döntőbbek szerintem, mint hogy melyik fényképén van 3 zajjal kevesebb.
ki/be infraport, bőrhátlap, fasza fényképező, cserélhető akku és bővíthető memória.. nekem kb mindegy milyen márka van ráírva, ezek alapján el tudom dönteni, hogy melyik kell, és ajánlom másoknak is a pontok és a miliszekundumok bújása helyettI can do this in a hundred ways
-
falijja
őstag
+1 nem rég néztem a flex 2 -t és tényleg nem melegedig annyira hogy zavaró legyen..simán mehetett volna ebbe is, igaz akkor is gyengébb lenne mint a konkurencia...és lehet még döcögne is vele...
-
w333
félisten
válasz Stauffenberg #346 üzenetére
Az utolsó szerkesztésem neked szól ... bocsi (Copy/paste)
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem baj ha valamelyik szolgáltató csinál ilyen csomagot is, de amikor nem lehet nélkülük megvenni egy telefont és emiatt drágábbak, akkor a hajam tudnám kitépni. Nem is olyan régen volt, hogy a Telekomnál az LG G3-ból hetekig nem lehetett kapni önállót, csak a karórás csomagot, persze drágábban mint a sima.
-
w333
félisten
válasz Stauffenberg #343 üzenetére
Ennyire nem merültem bele a fotózásba ... számomra 2 dolog ami hiányzik az S6 kamera alkalmazásból 1. a manuális záridő és 2. a RAW támogatás (bár utóbbival szerintem nem sokat foglalkoznék nincs kedvem konvertálni a képeket)
(#344) akooos
+100€ ne rakjanak a csomagolásba ? azért ne legyünk már ilyen telhetetlenek
(#345) w333
+1
Én olyat láttam ha jól emlékszem Z3 vagy Z3C -nél hogy fülest adtak "ajándékba" persze 30k -al drágábban mint a csupasz telefont és a füles pedig 20k -t ért !
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért ez még mindig elmaradna a G4-féle manuális vezérléstől, lényegében egy egyszerűsített (szó szerint iPhone copy) expozíció kompenzáció lenne, meg egy manuális záridő vezérlés.
A G4 manuális vezérlése nem csak a záridőre vonatkozik, hanem mindenre. Rekeszt csak azért nem lehet, mert az fix f/1.8 és nem állítható.
-
nagyúr
-
h4h01
senior tag
Piros pont az LG-nek ezért a mellékelt hátlapért
Ez már valszeg a hivatalos doboz..Persze UK.. -
Quqesz
nagyúr
válasz DeathAdder #334 üzenetére
Köszi a G2 nevében is
Szóval akkor még mindég ott tartunk,hogy mindenki tapizza meg mind2-t és döntsön. Ma én megtettem a samuval,nen lett közelebb hozzám,de akkor is jó telefon. Kár szapulni bármelyiket is. Viszont vicces,hogy az LG a vezeték nélküli töltést,a samumeg a microsd/akku cserét hagyta ki. Majd jövőre cserélnek
h4h01
Ha jól tudom igen és a műanyag van alapból fent,a dobozban van a gucci.....[ Szerkesztve ]
-
h4h01
senior tag
Azt valaki tudja már konkrétan, hogy a bőr hátlapos verzánál adnak mellé egy műanyag hátlapot is??
-
DeathAdder
veterán
Köszi a tesztet jó volt olvasni! Legendd, remélem a Honda a tiéd
Viszont a játékban levő nem akadás kicsit meglepett, mert ha emlékezetem nem csal a múlt hétfői G4 adásban Legendd éppen a RR3 bemutatásakor is megjegyezte hogy voltak apróbb akadások.. idézlek: "90%-osan fut a real racing 3"
Kamera részhez csak annyi hogy app is válogatja hogy melyik milyen részletgazdag etc..
Engem ugyan hidegen hagy de rengeteg szó volt már a note 4 topikjában is hogy mennyivel részletgazdagabb képeket lehet snap kamera appal csinálni mint a gyárival, mégis nekem jobban tetszik a gyári (zoomolni nem szoktam).Kijelzőidő is mennyire irreleváns
4 óra már gyengének számít úgy olvasom, hát nem tudom nexus5 is tán képes volt ilyen üzemidőre, nos nálam jó ha elérte a 2 órát, a note4 -ről nem is beszélve amivel általában 3,5 -4 óra a maximum pedig a legjobb üzemidejű telók között van számon tartva. Most én csinálok valamit rosszul?Összességében tetszik a G4, és mint fentebb írták szubjektív, pl én nagy kijelző párti vagyok, de ha nem lenne note4 akkor az s6-ot választanám a g4-el szemben (bár az üveg hátlap nem gyerebe).
Tudom MO-n nagy divat lett szapulni, de szerintem az idei samsung zászlóshajót már nem csak a hype övezi, hanem tényleg egy rohadtjó telefon lett Ezért is +1 az LG-nek, mert nem gondoltam hogy lesz olyan ami megszorongatja, bár messzemenőbb következtetéseket csak akkor vonnék le, ha már kipróbáltam
Másrészt volt szó a meghibásodási arányokról, ami szerintem minden telefonnál előfordul, de az sem mindegy hogy milyen szervizháttere van az adott gyártónak.
E téren pedig a samsung előnye megkérdőjelezhetetlen.Amúgy kicsit úgy érzem ezt a minden második hsz-ben S6-hoz való méregetést mint annak idején a SGS topikban az i4-hez való hasonlítgatást, h bizonyítani kellett hogy igen is van olyan jó vagy még jobb is mint az i4 (miközben ez akkoriban nem volt igaz)
Egy dolog h én inkább s6-ot választanám, de ezt senki torkán nem próbálnám lenyomni
Egyszóval jó lett tényleg, a G2 marhára tetszett, G3 már csak dizájnra, de a G4 valóban nagyon fasza lett megint (bár a maguk korában a G sorozat legjobbja szerintem még mindig a g2)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Stauffenberg #332 üzenetére
+1 én sem látok sok különbséget a 2 kamera között, viszont jelenleg a manuális záridő és RAW miatt a G4 felé billenti a mérleget
De ha jól látom akkor az S6 is megkapja ezeket a funkciókat !
És akkor már tényleg egyformán fognak tejesíteni kamera téren, itt már csak az a kérdés amit más sokszor leírtam a topikban, kinek mire van szüksége (szimpatikusabb) ? az alapján döntse el hogy melyik telefon szeretné választani
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Remekelek28 #331 üzenetére
"Ezek egyike sincs hiába,a lézeres fokusz illetve az f1.8-as lencse előnye kijön."
A lézeres fókusznak is vannak korlátai, leginkább a hatótávolságban. Átlagos tárgytávolságra teljesen jó, de a végtelen felé (10-15 méternél messzebb) már elveszik az előnye. Mellesleg az S6-ban lévő fázis-kontraszt hibrid AF rendszer is veszett gyors. Az f/1.8 és f/1.9 között meg azért nincs gyakorlatban érzékelhető különbség.
"Egy profi fotós is összemérte egy dslr el és igencsak dicsérte a g4 et"
Na, akkor DSLR-hez lehet mérni csak a Galaxy S6-hoz nem? Olyan sok értelme nincs egy DSLR - G4 összevetésnek, persze biztos hozott a fotósnak néhány kattintást, de egyébként a nagyszenzoros fényképezőgépek felől nézve az S6 és G4 lényegében ikrek.
Szó se róla a G4-ben lévő kamera most talán a legjobb ami kapható, de azért kíváncsi lennék, hogy ki az akit az S6 kamerája nem elégít ki, de a G4 már igen. Szerintem a G4 esetében az igazán ütős dolog a manuális vezérlés. Ennek a hiánya előbb korlátoz egy fotózáshoz tényleg értő usert, mint a kicsit enyhébb zajszűrés és finomabb tömörítés.
-
Remekelek28
őstag
válasz Stauffenberg #328 üzenetére
Én még kb 1 hónappal ezelőtt az s6 és g4 közt vaciláltam,de több tesztet is végignézve a g4 et láttam jobbnak kamera fronton,méghozzá azért mert részletgazdagabb,illetve pontosabban fókuszál,mindkettő főleg kevésbé világos helyeken. Ezek egyike sincs hiába,a lézeres fokusz illetve az f1.8-as lencse előnye kijön.
Egy profi fotós is összemérte egy dslr el és igencsak dicsérte a g4 et -
Stauffenberg
nagyúr
Pontosítok, nem IMX240 van a G4-ben, hanem IMX234, de a képalkotó egység ugyanaz a konstrukció.
(#329) Danny365: Igen, megelőztél. A két szenzor viszont megegyezik a képalkotás minőségét nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Az LG-ben amúgy IMX234 van.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Remekelek28 #326 üzenetére
Kár ezen nagyon rugózni, mert a Galaxy S6 (bizonyos modellek) és a G4 is ugyanazt a Sony IMX240 szenzort használja, szóval drámai eltérés aligha lehet (hozzáteszem a Samsung saját fejlesztésű 16 megapixeles szenzora is szorosan az IMX240 mellett van).
Amiben eltérés van, azok mind csak szubjektíven értékelhető dolgok, ilyen a JPEG tömörítés/zajszűrés, JPEG színek/tónusok hangolása meg az olyan extrák, mint a RAW támogatás és a manuális vezérlés. Szóval bárhogy is legyenek összeválogatva a tesztfotók, csak egyéni ízlés kérdése kinek melyik jön be inkább.
Nekem a Galaxy S6 szín és tónusvilága jobban teszik, szerintem egyszerűen jobban van hangolva, enyhén kiemeli a narancs és cián színeket, ami a szemnek nagyon kellemes ("orange and teal" a becsületes neve a color grade szakmában). A G4 viszont finomabb műszer ha a JPEG tömörítése vagy a zajszűrése kerül szóba, több a hasznos részlet a fotókon. A RAW személy szerint nem izgat, de nem baj ha van. A manuális vezérlés (főleg ilyen mélységig) már telitalálat, erre vártam régóta.
Ezen is látszik, hogy nincs egyértelmű győztes (nem is kell, hogy legyen), mindenki döntse el magának, hogy mire van szüksége. Nekem a G4 kamerája így jó ahogy van, de az S6 színvilágát azért elcsórnám ha lehetne.
-
w333
félisten
válasz Remekelek28 #326 üzenetére
LOL ... összeválogatja ?
Tőlük vannak a képek Link, csak nem akartam hogy 28 perces videót végignézzetek
-
Remekelek28
őstag
válasz Stauffenberg #319 üzenetére
Az,hogy valaki betesz ide képösszehasonlitást,de nem irja oda,hogy egyértelműen jobb az s6,viszont úgy válogatja össze,hogy láthatóan egyformák,vagy kicsit az s6 felé billenjen,mert neki az s6 szimpatikusabb,azt nekem meg senkinek nem kell megcáfolni. De egyértelmű,hogy mért rakta be ide.
A többire is hasonlóan példálóznék.
Ezért nencs értelme szurkálni az s6 tulajoknak a g4,mivel g4 tulaj még nincs.
Szépen érvelsz,de helytelenül és pontatlanul. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz Danny365 #322 üzenetére
Kb. mintha az xhamster alapján akarnád tudni, milyen a szex Jól illusztrált, de mégsem fedi teljesen a valóságot
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Danny365
őstag
Szerintem meg addig nem túl mérvadó összehasonlítgatni az s6-tal, amíg nincs senkinek sem g4-e. Hiába linkel hozzá alátámasztást az illető, hogy márpedig az s6 kamerája, akksija jobb, mikor én meg linkelhetnék nyolc másik cikket, ami pont az ellenkezőjét állítja.
-
w333
félisten
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Stauffenberg #319 üzenetére
+1
Egyrészt teljesen egyetértek veled, másrészt mindig öröm egy fejlett vitakultúrával rendelkező ember sorait olvasni a fórumon.
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Remekelek28 #318 üzenetére
"Az a gusztustalan,ha valaki csak a jó tulajdonságait viszi be a telefonjának egy más topicba."
Te meg erre mondhatod azt (szintén forrásokkal és érvekkel alátámasztva), hogy szerinted miért nincs igaza. Felnőtt emberek nem egymás pofáját akarják befogni, hanem megbeszélik.
"ne csak azt irja már br valaki,hogy sokkal jobb az amoled mint az ips,hanem azt a jelentős hibaszázalékot is amivel most az s6 és az amoledje küzd."
Miért, milyen hibaszázalékkal küzd? Van erről valamilyen részletes statisztikád? A két S6 verzióból eladtak az első hónapban 10 milliót, szerintem ezt baromi kevés gyártó mondhatja el magáról, elképesztően sok telefonról beszélünk, így ha teljesen átlagos hibaszázalékkal dolgozik a Samsung gyár, akkor értelemszerűen több hibás példányt is fognak köztük eladni.
A fórumok meg már csak olyanok, hogy a poweruser mellett csak az látogatja akinek valami baja van vele, ebből levonni bármilyen következtetést butaság. Én a hiteles statisztikák után mondanék ilyen véleményt. ha már következetességet követelsz az S6 tulajdonosoktól, akkor követeld meg magadtól is!
Említsük meg akkor az LG múltbéli bajait is? A G2 sárguló kijelzőjét és a G3 repedező készülékházát? Az LG sem tud tökéleteset gyártani, egy LG-vel is épp annyi esélyed van szervizbe futkosni, mint egy Samsunggal. Biztosan a G4-nek is van rejtett hibája ami a következő hónapokban derül majd ki.
"Na ezért nem hiányzik az összehasonlitás."
Akkor menj el egy LG fórumra, ahol semmi mással nem foglalkoznak és élj egy álomvilágban, ahol a G4 a tökéletes telefon.
BTW én is a G4-re pályázom, én is ezt szeretném megvenni, de attól még vannak olyan dolgai ami nekem sem tetszik, de ezt nem akarom kényszeres önigazolással leplezni.
-
Remekelek28
őstag
válasz Stauffenberg #311 üzenetére
Az a gusztustalan,ha valaki csak a jó tulajdonságait viszi be a telefonjának egy más topicba. Jó zelefon az s6 szó se róla,de ne csak azt irja már br valaki,hogy sokkal jobb az amoled mint az ips,hanem azt a jelentős hibaszázalékot is amivel most az s6 és az amoledje küzd. A felhasználóknak biztos nem öröm szervizbe küldözgetni
Illetve olyan képösszehasonlitást linkelgetnek,amit előre kibálogatnak,hogy az s6 épp jobb legyen és szórjuk tele a g4 topicot. Én több olyat tudnék posztolni,melyben a g4 egyértelműen jobb
Na ezért nem hiányzik az összehasonlitás. -
WinstonWolf
senior tag
G3-ban alap is volt...
Ezek szerint ez kicsi visszalépés... Főleg, ha bőr hátlappal veszem plusz pénzért, amit tehetek vissza a dobozba, mert csak az erre alkalmas hátlappal tudom használni a meglévő töltőimet...
Na ez kicsit öngólszagú
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
mediumgecso
őstag
válasz Ferenczi Áko #299 üzenetére
Telenor: Galaxy S6 32GB XS tarifacsomaggal 184.989 Ft......
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
akooos
veterán
válasz WinstonWolf #313 üzenetére
Alapból nincsen, viszont van hozzá olyan tok (hátlap helyett felpattintható) amivel megoldható. De egy ilyen tok 20k körül van
(#312) tzsolesz :
Ezek jól néznek ki, nekem is tetszenek. De nem használnám semmi pénzért(#311) Stauffenberg:
Egyet értek,ez teljesen jogos[ Szerkesztve ]
-
WinstonWolf
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy elsiklottam felette, de a G4-ben van vezeték nélküli töltés?
Üdv.
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Stauffenberg
nagyúr
Most pont nem rólad volt szó, de alig 300 hozzászólás alatt már épp elégszer lett elküldve melegebb éghajlatra ("ez itt a G4 topik") mindenki, aki más telefonokhoz hasonlította a G4-et. Pontosabban közülük is csak azok, akik a másik telefont hozták ki győztesnek egyik vagy másik aspektusban. Az teljesen rendben van, ha valaki más telefonhoz hasonlítja, de a G4-et tünteti fel jobbnak. Itt nem az összehasonlítás fáj egyeseknek, hanem a negatív vélemény.
w333 is folyton hozzáméri az S6-hoz, de nem látok ebben problémát és még elfogultságot sem, ha állít valamit (például üzemidőről), akkor cikkeket, méréseket linkel hozzá, nem a levegőbe beszél.
És ez megy egyébként az összes létező kütyüs topikban. Ahelyett, hogy az igazi, szakmaiságot hírből sem ismerő trollokat tessékelné ki a közösség a topikból, inkább azokra szállnak rá, akik esetleg negatív kritikát fogalmaznak meg.
-
nagyúr
Ne menjünk bele az AMOLED vs IPS vitába, jó? Örülünk, hogy marha érzékeny és kifinomult szemed van, de ez másokat amúgy tök hidegen hagy. Véleményed lehet, a kijelentésekkel inkább óvatosan bánjunk, mert röhögés és sértődés lesz a vége!
Számolgattam, a G2 tokkal együtt olyan 14cm, a G4 tok nélkül is majd 15, az S6 meg 14,3 körül. Túl nagynak érződik elsőre a G4, az S6 még pont az elfogadható méret. Jaj a fene vigye el de nehéz szülés lesz...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Urmy
tag
Miért az ? Sok olyan cuccom van amit szeretek sd-n tárolni képek mp3 videok amik nem igen igényelnek akkora olvasási sebességet, viszont az alkalmazásoknak jobb ha minél gyorsabb a betöltés, persze micro sd-n is így van de zenehallgatásnál képeknél ez nem számottevő.
Amoled meg ips-hez annyit szólnék hogy minden téren már az s6 kijelzője a legjobb, [link] itt a fényerőt mérik pl. érdemes megnézni napfénybe mit tud az s6
de lehet keresni színhűségről is videokat, ppi-be meg ugye nem is kell belemenni.
De nekem volt már a kezembe sok telo, g3-is és engem a "fekete" iszonyat zavar no meg jobb szemű emberek tuti látnak itt ott sárgásodást mivel képtelenség egyformán megvilágítani a panelt..
Az meg hogy melyik telo meddig tart ki erősen használat függő, nem gondolom hogy xy telefonja tönkrement adott idő alatt másik meg nem ez bármit is bizonyítana.[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
akooos
veterán
válasz takacsbotond #306 üzenetére
-
takacsbotond
őstag
Melyik az erősebb?
Snapdragon 800 (Adrena 330) FHD
vagy
Snapdragon 808 (Adreno 418) UHD
Illetve mennyire jelentős s különbség?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Luck Dragon #303 üzenetére
Az is nagyon szép.
De fogadok ebben a tokban elővenné az ember bárhol, és kicsapná az asztalra, nem maradna olyan ember akinek a tekintete máshol lenne.
-
Quqesz
nagyúr
Kukába?!
csapoati
Tudom hogy ízlések és pofonok. Nekem amúgy a samu tévék sem jönnek be pont emiatt...de a legegyszerűbb ha csinál egy fotót az ember pl fűről és oda teszi mellé és megnézi melyik zöldebb...[ Szerkesztve ]
-
A G nem hozott lázba, a G2 már annál jobban a G3 nem tetszet nem volt akkora előre lépés, most a G4-nél elkapott a must have érzés, ugy látszik a páros számok lesznek nálam a befutok az LG-nél. Világos bőr lappal nagyon tetszik.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz mediumgecso #301 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
mediumgecso
őstag
válasz Ferenczi Áko #299 üzenetére
Ez az infó honnan van?? Fent van a Telenor honlapon is??
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok