- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
válasz
ferrari1 #6293 üzenetére
köszönöm
még egy gondom van:
Arra rájöttem, hogy, hogy ne mutassa a sim kártyán lévő számokat a telefonkönyvben, viszont ha van egy bejövő hívás akkor azt a sim kártyán lévő névjegyről azonosítja nem a google fiókosat, így sem a kép sem az egyedi csengő hangot nem rendeli hozzá
Van valami megoldás, hogy ne nézze egyáltalán a sim kártyán lévő számokat, vagy le kell törölgetni?
-
davidsz
senior tag
válasz
ferrari1 #1973 üzenetére
Fekete bőr:
http://www.aliexpress.com/item/Battery-Back-Door-Cover-Housing-OEM-Replacement-Leather-for-LG-G4-H815Black/32367297753.htmlMűanyag QI-s hátlapok:
http://www.aliexpress.com/item/Original-Back-Battery-Cover-for-LG-G4-Battery-Housing-Door-Plastic-Backed-Replacement-with-Qi-Wireless/32373519547.htmlInnen rendeltem én is.
-
drmotto
őstag
válasz
ferrari1 #1590 üzenetére
Köszi
Nem az ár a baja, hanem az hogy nem tudom felrakni. Egyszerűen béna vagyok hozzá. A speed-ben (meg a gizmoshopban is) fel is teszik, és jó is. Csak náluk nincs ilyen fólia.
A jelzettek amúgy jók?Ja és mintha valahol azt láttam volna hogy van rajta valami gyárilag is. Ez igaz?
-
-
Remekelek28
őstag
válasz
ferrari1 #1440 üzenetére
Csak megtartod?
Davidsz: Irtam korábban,hogy a teljes töltés után,még hagyd rajta kb 20-30 percig,mert még tud beletenni egy kis szuflát. Igy kb 20-25 perccel is nőhet a kijelzőidőd. Majd nézd meg,hogy később indul ely 100%-ról 99-re.
Nekem van,hogy 45 percnyi kijelzőideig is 100%-on van -
Free Rgc
tag
válasz
ferrari1 #1437 üzenetére
Üdv a csapatban! :-)
Remekelek28: Azt gondoltam leírom a tapasztalatot hogy senki ne szarjon be az első pár napban, nem szeretnék célpont lenni! :-) és nekem is volt S6, S6 edge ami ma kapta meg az 5.1.1 es frissítést, lehet hogy jobb lesz, de akkor sem Hiányzik, és nem is fog!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest