- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Stauffenberg #1652 üzenetére
Akkor valamelyik huncut vásárló állította be
)
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Megkéreztem ma egy T-ben a srácot és ő úgy gondolja, hogy amíg a készlet tart (füles) addig csak ilyen konstrukcióban lehet megvenni.
Végre megfogtam a telefont! Döbbenet! Féltem a méreteitől de alig nagyobb mint az S6! Jöhet, nem kérdés, hogy ő lesz az új telefon
-
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1044 üzenetére
Teljesen jó a hangja!
) Akkor mostmár csak ki kellene próbálnom egyet, hogy milyen méretügyileg és megvárni amíg a T végre nem adja hozzá azt a csoda "ajándék" fülhallgatót
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
zazenke #1005 üzenetére
Szuper, akkor várok hátha jön belátható időn belül valami frissítés ami rávilágít, hogy csak sw probléma volt a videófelvételnél ez a borzasztó rossz hangminőség. Az S6 topic is dübörög a folyamatos factory reset hozzászólásoktól. Mi a fenét vegyek amit lehet a T-nél kapni?
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Tsebacsi #950 üzenetére
Nem, teljesen félreérted az egész videót.
Készített egy felvételt G4-el majd S6 telóval is. Ezeket tudod visszanézni a videó elején. Nézd meg mennyire rossz minőségben veszi fel a hangot a G4.
Próbáld ki kérlek, hogy tényleg ilyen-e. Beszélj hozzá mondj neki valami kedveset és utána nézd vissza a videót. Tényleg ilyen doboz hangja lett? -
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Stauffenberg #941 üzenetére
Igen, valamelyiknél nem is kicsi az árkülönbség. Szó sincs ajándék hangszóróról vagy fülesről. Miért kell rátukmálni a vevőre? Ráadásul lehet, hogy a minősége sem olyan jó ezek közül mindegyiknek, főleg nem egy flagship teló mellé.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Ezt meg tudná nézni valaki? Tényleg ennyire rossz a hang? Mert ha igen, akkor elvetem a G4 ötletét
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Stauffenberg #937 üzenetére
Persze, egy ilyen fülest építettek bele az árba
Ajándék 40k)
Remélem lesz enélkül is, mert ezzel tuti nem veszem meg. -
Mp3Pintyo
aktív tag
Kezdek húzni az LG G4 felé az S6 irányából.
Egyetlen egy dolog zavar. Kérlek nézzétek meg a videó elejét.
Tényleg ennyire xar a hang, videó felvételnél? -
Mp3Pintyo
aktív tag
5490Ft - os csomaggal 187800 míg az S6 152000Ft. Azért csak nem a kötelező füles miatt ekkora a különbség....?
-
Mp3Pintyo
aktív tag
A két teló között vergődöm. Amit eddig láttam teszteket ott egyszerm sem nyitott meg semmit gyorsabban a G4. Leginkább minden egy ici-picit lassabb volt mint S6 esetében. Természetesen nem a multitaskingról beszélke ami jelenleg xar az S6-on és egy idő után mindent újratölt. Mindkettő annyira gyors, hogy ez szerintem elég elhanyagolható kérdés közöttük.
Speed test
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest