- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xoortes1978
tag
Valaki probalta a Nexus V3-at? Esetleg tapasztalatok?
-
fehermokus
aktív tag
-
siskad
őstag
Letöltöd a TWRP.img fájlt, átmásolod sd kártyára. TWRP-ből úgy tudod frissíteni ahogyan a romokat kell feltenni, csak ki kell választani, hogy a .zip fájlok helyett az .img fájlokat lássa, aztán kikeresed a TWRP.img-t és telepíted.
Flashify:Ugyanúgy letöltöd és átmásolod a TWRP.img-t. Letöltöd a Play Áruházból a Flashify nevű app-ot (root jog kell hozzá). Kiválasztod a Flash felirat alatt a Recovery Image pontot és kikeresed az átmásolt TWRP.img fájlt, majd rányomsz a flash gombra. -
Gézengúz
addikt
válasz
fehermokus #4193 üzenetére
innen már lejön, meglátjuk!
Download only alatt ilyen esetben mit pipálunk be és mit nem?
-
Gézengúz
addikt
válasz
fehermokus #4191 üzenetére
Kipróbálom, köszönöm!
Jó ez a link?
Illetve kérnék egy pontos kapcsolóbeállítást az ilyen jellegű flashelésre a flashtollal..
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Gézengúz #4188 üzenetére
Én ezt javaslom neked. Cuoco92 utolsó ROM-ja. Stabil, egész jól tud magyarul, akksi idő is renden van. Telepítésnél le kell tölteni a firmware-t, ki kell csomagolni és flashtool-lal felrakni. SD kártyán lehetőleg ne legyen semmi a fényképeken meg zenéken, könyveken kívül, különben egy kavar lesz a régi és új rendszer között. A rendszer alapból rootolt és szerencsére nem VibeUI jellegű...
-
Gézengúz
addikt
Illetve a gyári szoftver 49%-nál történő leakadásra is keresném a megoldást..
-
Gézengúz
addikt
válasz
fehermokus #4184 üzenetére
1629 sehogy, de a 1621 felment, viszont azt veszem észre, hogy gyorsan merül az akksi, olvastam már itt erről a problémáról, valakinek van megoldása rá?
Ahha másik szoft kell rá, ajánlotok valamit? Nem lenne baj, ha rootolt lenne
Üdv
-
-
keyman
tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy a twrp-t flashtool nélkül lehet-e frisssíteni.
Milyen a MIUI 8? Próbálta valaki? Visszatérnék....... -
fehermokus
aktív tag
válasz
Gézengúz #4183 üzenetére
Általában az automatikus update nem szokott működni, de maga a frissítés felmegy. Töltsd le a frissítést - többnyire ez még menni szokott. Lépj be TWRP-be, zip telepítése, és megkeresed az OTA könyvtárban a letöltött ROM frissítést és felrakod a leírásnak megfelelően.
-
Gézengúz
addikt
1609-es Cuoco jelzi, hogy van 1629-es frissítés de az nem akar felmenni, ötlet?
-
Dominó85
addikt
válasz
Toth_Jani #4181 üzenetére
Én gyanítom, hogy vagy rom, vagy modem hiba lesz ez. No nem hardveres hiba, hanem inkább szoftveres. Mind a laptopnál, mind a K3 Note-nál. A laptopnál én legyalulnám a lenovo drivert és feltennék valami univerzálisat. A K3 Note-nál meg alapból maradnék MIUI romon, de az nem megoldás jelen esetben.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
fejesg2 #4178 üzenetére
Ugyan nem mobil de egy Lenovo laptopnál tapasztaltam olyat hogy WIFI-t használva, nem tudott feljelentkezni a routerre, állandóan jelszó hibát irt, pedig 200% hogy jól volt beírva.
Majd miután valahogy mégis sikerült fellépnie valami brutálisan lassú letöltési sebességet produkált, a rendszerhez kiadott legutolsó driverrel is. -
fejesg2
senior tag
Köszönöm a segítséget uraim! A needromon lévő romokkal az a bajom, hogy friss telepítés után a goole fióknál elakad a folyamat. Kivéve MIUI, de pont azt szeretném lecserélni.
-
Dominó85
addikt
Bizony.
Amúgy most a K3 Note-om a MIUI rommal pihen és tegnap elkezdett villogni, hogy merül. No már most rátekintve az akkumulátor időre, 1 mp alatt 50%-ot (ötvenet) esett. Na ez mi a fenétől lehetett. Most megint fel van töltve. Kíváncsi leszek újra megtörténik-e ez a jelenség.
-
fejesg2
senior tag
A K50-T5 verzió gyári ROM-ot be tudná valaki linkelni (TWRP alól telepíthetőt)? Hátha ott nem lesz goole fiók problem...
-
keyman
tag
válasz
Dominó85 #4129 üzenetére
Üdv!
A napokban én kerestem meg Dominó kollégát egy kis segítségért telefonon.
Történt ugyanis, hogy a napokban a munkahelyemen gyorsan egymás után áramszünet volt 4x is.
A telefon töltőn lógott, én nem is foglalkoztam vele a műszak végéig.
Amikor a kezembe vettem se kép se hang. Képernyő sötét és nem reagál semmire.
Semmi gond aksi ki-be, indítás, rezzen, Lenovo felirat, és itt megáll. Így hagytam hátha összeszedi magát, 20 perc míg hazaérek a felirat még mindig látható. A történet egyetlen pozitívuma, hogy a twrp-t elértem.
Csináltam egy factory resetet, eredmény nulla.A telefonon Cuoco 1613 rom volt ami frissült is annak ideén 1621-re de onnan tovább soha. Szólt, hogy van frissítés, letöltötte, újraindult,valami hibát írta twrp "sosem tudtam elolvasni.....gyors volt a g.ci" és vissza állt a régi rendszer. Nagyon nem foglalkoztam vele mert stabil volt, jó aksi idővel.
Ennek fele sem tréfa, új romot kell felrakni. És itt kezdődtek a gondok.
Az első probléma, hogy a telefonomat már vagy fél éve nem látja a számítógép...csak töltés de adat kapcsolat nincs. Tehát flashtool kilőve. Marad a twrp, letöltöttem Cuoco 427-t, twrp, wipe, factory......eredmény negatív
A telefon a lenovo feliratnál ugyan úgy magáll. Akkor már ráncoltam a homlokom
Sok 6.0-ás romot letöltöttem de egyiksem indult el. Ölni tudtam volna a flashtool ért.
A lényeg vissza kellett mennem egészen 5.0-ra, amikor is a telefon először elindult,majd 5.1 és ezután következett Cuoco 427. és most működik.Remélem senki nem fut bele ilyenbe, de ha mégis akkor talán segít neki.
Nagy köszönet Dominó-nak még ha nem is fejeztük be a beszélgetést mert megszakadtunk....Mindenkinek szép napot.
-
SutPet
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4151 üzenetére
Hát annak nem fog örülni asszony de ha nincs más akkor megcsinálom
Olvastam itt 3500mAh akkuról arról mik a tapasztalatok akinek van? Illetve már nem tudom hol láttam de hogy vna elvileg 4000mAh-s is. Azzal kapcsolatban vannak tapasztalatok?
-
Atomcsirke
aktív tag
Urak, a t3s-ek komponensei mennyire estek áldozatául a "jóárasításnak"? A kamera, a kijelző, de leginkább a GPS érdekelne. A P770 sajna többször is szivatott meg külföldön, hogy offline-ba nem tért magához, még a határ előtt lerángatott friss EPO-fájlal sem.
-
numarkboy
csendes tag
Sziasztok!
Az előző üzenetemet törölték.
Lenne egy problémám, nem megfelelő üveglap érkezett a telefonohoz, és most nem védi semmi. Ha valaki nem kereskedelmi céllal felajánlana bármilyen védő alkalmatosságot az megköszönném, vagy ajánlana egy boltot ahol sos, be lehet szerezni normál áron.Köszönöm előre is!
-
konzi
aktív tag
Nagy örömmel csatlakozom a fórumozók hoz . Nagyjából atbongesztem a fórumot egy összefoglaló nagyon hiányzik az elejéről !!
Jó hogy sok aktív tag van fent..ha gondom lenne kérdezek. -
Dominó85
addikt
válasz
fejesg2 #4152 üzenetére
Semmi trollkodás, csak kérdezem. Mi az oka hogy nem jön be a MIUI?
Abban a legjobb a kameraszoftver. Ha lassúnak érzed, akkor fejlesztőiben gyorsabb animációt kapcsolsz be. Beállítások egész garmadája áll a rendelkezésedre (szokni kell, az tény). Ikonok és felület a Témaközpontban AOSP, LEWA, CM, AICP, TouchWiz Sense és bármilyen skinre cserélhető. Egyes témák még az appdrawert is megcsinálják neked. -
fejesg2
senior tag
válasz
nagyharcos #4087 üzenetére
Na, beszéltem a telekom ügyfélszolgálattal és elmondásuk szerint mér csak IPV4-el futnak a kütyüik. Van bármi ötlet, hogy hogyan tudnám megoldani ezt a "google fiók visszatérő bejelentkezés" problémát? Nekem ez a MIUI nagyon nem jön be, de csak ennél tudom kihagyni a google fiók részt.
-
lukacsjeno
tag
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Egyik napról a másikra a telefon elkezdett nagyon gyengélkedni akku ügyileg. Minimális használat mellett (1-2 hívás, 5-6 viber üzenet és ennyi) se bír ki egy napot se. Akkuhasználatnál nem látszik semmi érdekes csak hogy kijelző használja a legtöbbet. couco féle 424-es rom 1.28-al van rajta.
Valami tipp? -
fejesg2
senior tag
Az új 3.0.2-5 TWRP-ről tud valaki valamit (jót, rosszat)?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Sly0007 #4147 üzenetére
Szia!
Amit szem előtt kell tartani ennél a készüléknél mielőtt megveszed:
- az eltérő beszerzési források, eltérő (bloatware-s, nem teljesen magyar) romokkal árulják,
- többféle jó (értsd: gplay-es, ,magyarul 90-95 %-ban tudó), stabil rom is van hozzá (miui, couco92 féle rom, nexus v1, v2 romok),
- fentiekből következően gépeszkedni kell vele, hogy az elvárásoknak megfelelően működjön, ehhez kell a leendő tulajtól, hogy ne féljen a mókolással járó információgyűjtés időigényességétől,
- melegedésre hajlamos, a fényerő tűző napfényben kevésnek bizonyul (Balatonban állva, csak érzésre nyomkodtam, bár a képek nem lettek rosszak),
- miui alatt kifejezetten jó képeket csinál (nyilván megfelelő fényviszonyok mellett),
- több változat is létezik belőle (k50-t5, K50-t3s), így tapasztalatok alapján a hardver elemek esetén is előfordul, hogy ugyanazon rom használata esetén két példányon eltérő működés tapasztalható,
- egyes romok esetében alkalomszerűen érintésérzéketlenné válik a készülék, ez nálam miui alatt is elő-elő fordul,
- értesítő led alapból csak a zöld és a piros színeket ismeri, nem minden rom alatt működik (esetleg segéd apk kell hozzá),
- dupla koppintásos ébresztés sem működik minden rom alatt (miui alatt biztosan nincs).Röviden talán ennyi.
J.
to Intruder2k5:
.
-
Sly0007
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy ilyen telefont, de túl sok a hozzászólás, hogy mindet végigolvassam. Valaki akár privátban akár itt össze tudná nekem foglalni a telefon hibáit? (Már ha van ilyen típushiba) Legutóbbi telefonnal elég sok bajom volt, kattogott híváskor stb, ezért szeretnék végre egy olyan fullhd telefont, ami legalábbis telefonként jól működik
Az alap tesztet olvastam, de a gyakorlati használati infók sokszor jobbak mint egy rövid teszt leírása. Előre is köszönöm a segítséget.
Sly -
Tisztelt Urak!
Megkérek mindenkit, hogy legyetek szívesek befejezni a több napja tartó offolást, személyeskedést, egymás kioktatását és fenyegetését, és visszatérni a topik témájához! Az egymás közti nézeteltéréseteket pedig lehetőleg privátban rendezzétek.
Köszönöm!
-
Dominó85
addikt
válasz
forgonati #4132 üzenetére
Szia,
Cuoco92 S427-es MM 6.0 alapú romja vagy a modemben kicsit másabb S327-es, amit itt sokan megelégedéssel használnak. A Cuoco92 által belerakott plusz dolgokon kívül minden magyar benne. Rootolt, jó az üzemideje és a kamerán is csiszoltak kicsit.Amennyiben az üzemidő kárára egy kicsit más jellegű romra vágynál, akkor a MIUI 7 (7.3.2.0), ami LP 5.0.2 alapon nagyon szép képeket készít. Nem melegszik vele a telefon nagyobb igénybevétel mellett sem. Illetve ha játszol, bekapcsolod a Performance módot. 95%-ban magyar. Beállításaiban el lehet veszni, annyi van. Ha hagysz időt magadnak a megismerésére, meg tudod szeretni.
Slick S427-es romja a Cuoco92-höz képest még letisztultabb, alkalmazás alig van rajta, így azt teszel rá, ami neked kell/ te szeretsz használni.
Nexus V3 romról egyelőre kevés a tapasztalat. Rootolt, magyar, de elvileg a kameraképei nem az igaziak (jók, de nem annyira mint a fentebbi romoknál).
Régebben a Phoenix romok voltak még jók, amik LP 5.0 AOSP alapon vannak. De nyilván jobbak az MM romok.
Érdemes integrált Dolby Atmos hangzásjavítós romot keresni, ha a zenehallgatás is fontos szempont.
Ismertebb romolók: Ahmed Ataj, greeshan, Cuoco92, Slick
Mindenhova
Ne általánosíts kérlek. Ebben a topikban rengeteg segítőkész ember van. A bloggerek meg azért írnak blogot, mert témánként lehet érthető bejegyzéseket közzétenni és ezáltal jobb átláthatóságra törekedni. A needrom-on sok romnál írják, hogy mennyire jó, azt közben egy nagy bughalmaz. Sokan, sokfélét kipróbáltunk onnan. Nem mind arany, ami fénylik ott sem.köszi
-
forgonati
őstag
Sziasztok. Most szereztem be egy ilyen telefont, Aliexpress-ről. Kemény 90$ volt
Az már más kérdés hogy a szlovák vámosok megfogták, átvilágították, és kiszabtak rá 15€ adót, de még így is megérte. Írtam az eladónak hogy ha lehet rakjon rá nekem valami értelmes tyúkláb mentes romot, meg Google appokat. Tett is rá nekem olyan romot, amiben tényleg nincs tyúkláb (de mondjuk magyar nyelv se, bár ez nem létfontosságú) és Google apps is van rajta. A gond az vele, hogy egy csomó program nem indul el rajta, fc-ket dobál. Pl. a gyári üzenetkezelő program el sem indul, ha kapok sms-t akkor jelzi, de ha meg akarom nyitni akkor "the application crashed unexpectedly" üzenet fogad minden alkalommal. Gmail is néhe megy, néha fc-t dob. Meg minden második app amit letöltök play-ről az nem akar elindulni, hanem fc-t dob. A rom verziója egyébként VIBEUI_V2.8_1535_5.128.1_ST-K50-t3s.
Szóval keresnék egy épkézláb romot, amit TWRP alól felrakhatok. Az lenne a kérdésem, hogy melyik a leghasználhatóbb, legstabilabb custom rom rá? A TWRP felrakása, meg úgy általában a romolás megy, MTK-ban van már bőven tapasztalatom, csak vélemények érdekelnének, hogy tapasztalatotok szerint melyiket érdemes fölraknom. A telefon nem az enyém lesz, egy haveromé, ő meg nem nagyon fog romolgatni, csak használni a telefont, ezért kellene valami megbízható custom rom, minél kevesebb buggal.Köszöntem!
-
daginyomigec
csendes tag
válasz
pulutodurumo #4119 üzenetére
És hogy találom meg azt a rejtett appot?
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, olvasom a hozzászólásaitokat. Most viszont segítségért jöttem.
Már régóta nem akar működni a számítógéppel való kommunikáció usb-n keresztül.
Nincs felugró ablak, hogy csatlakoztattam egy eszközt; az eszközkezelőben sem jelenik meg mint ismeretlen eszköz. Több gépen is próbáltam, különböző operációs rendszerekkel. Többféle rommal is próbálkoztam (Cuoco verziók, MIUI, jelenleg Androium van rajta). XDA fórumokon javasolták még a csatlakozó tisztítását kefével, de az sem oldotta meg problémát. Cfg fájlokat is írtam át szintén külföldi fórumok alapján, de semmi.
Valaki jár már hasonló cipőben? Ha igen, hogy sikerült megoldani?
Most wifi ftp-vel működik a file transfer az itthoni hálón, de azért mégis jobban örülnék a rendes usb-nek. -
fehermokus
aktív tag
válasz
pulutodurumo #4119 üzenetére
És még a Dolby beállításaival is sokat lehet változtatni, arról nem is beszélve, hogy bekapcsolt állapotban alapból hangosabb...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
daginyomigec #4118 üzenetére
Mert a telefon nem laptop.
Nem tud annyi kraftot adni neki. Bár én ritkán hallgatom fél hangerőnél hangosabban az enyémet, így is elég. De ha nagyon akarod állítgatni, az MTK engineer alkalmazásban (rejtett) tudod feljebb tolni. -
daginyomigec
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék segítséget. Már megint
Nem tudom, hogy a megfelelő topicba írok e (bocs, ha nem), de LENOVO K3 NOTE-val rendelkezem. CUOCO '92 S427-es romja fut rajta.
Zenehallgatásnál a fülesem nem szól olyan hangerővel, mint a pl. a laptopon.Miért?
Köszi!
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #4108 üzenetére
Mindenkinek szívesen segítek. A kereső nem használata sajnos nem csak erre a topikra igaz, hanem nagy általánosságokban véve a PH-ra. Tényleg szükséges lenne egy Témaösszefoglaló, de lásd a "Külföldi rendelések..." topikot, az sem megoldás. Ott meg aki elolvassa, az abban foglaltakba köt bele! Arról nem beszélve, hogy a 90% odatévedő meg sem nyitja.
-
Dominó85
addikt
válasz
#19103744 #4102 üzenetére
Szia,
a T5 és T3S közötti különbségeket már párszor kitárgyaltam. Légy oly szíves a keresőt használni jobbra fent.A needrom-on a Lenovo -> K series -> K50-ből kell romot választanod. De ismételten a kereső használatát javaslom ajánlott romok szempontjából.
A témaösszefoglaló rég létezne, ha nem ennyire fafejű, makacs emberek ülnének a PH vezetői székeiben.
-
törölt tag
Sziasztok!
Beleolvastam a topikba de mivel nincs témaöszefoglaló (ill. amit találtam meg sem említi) feltételezem, h. a t5-re vonatkozik minden írás. Mi a helyzet a t3s verzióval?Dominó85-nek írom: Azt írod, h. "Felteszel egy TWRP-t a telefonra és nyomsz alóla egy..." szóval, pl. a needromon található 586 verzióból bármelyiket felrakhatom? (csak mellékesen, miért van ennyi?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest