- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
a kicsit visszaolvastál volna, nem írtál volna hülyeséget
1hónapja azt vettem volna, csak a kicsi s@rga törölte a hirdetést...a pénzt visszakértem, közbe bejött egy potya kiadás amit ki kellett fizetnem, azért rendeltem meg csak az érintőt mert a kutya se gondolta ennyire össze van ragasztva ez a kijelző meg az érintő...eddig akár hány telóban cserétem kijelzőt, egyik se volt ennyire összeapplikálva...mondjuk lenovo-ból ez volt az első...ha tudtam volna hogy ezt ennyire durván összeragasztotta a gyártó, inkább vártam volna vele...de már rohadt mind1....megjön az lcd, összerakom, azt fájó búcsút veszek tőle...
se normális gyári rendszere, se normális custom rendszere nincs...ráadásul ez a lenovo betegség is idegesít...az egyik munkatársamnak vibe x2-je van, ugyan úgy levagdossa a wifit a gyári rendszer(sosem babrálta a rendszert, nem ért hozzá) mint nekem, a másik munkatársamnak A700Plus-a van, szint úgy gyári rendszerrel vagdossa lefele a wifit...az ismerősöm fiának A628-a van, szint úgy ugyan ez a betegsége...ezen bizonyítékok birtokában senki se mondja azt hogy elszigetelt eset ez a wifi hiba...amúgy minden tök tuti a telefonnal, nagyon jó rajta játszani, nem gyenge hardverrel szerelték a telót,de ez a hiba már az idegeimre megy...pl. World Of Tanks Blitz közben nagyon kellemes mikor nagy csata közepette gondol egyet a wifi és kapcsolatot bont, majd 2-3 másodperc múlva visszakapcsolódik...s az az érdekes ogy full random időközönként...lekopogom, eddig WoTBlitznél ilyet nem csinált, de a Crome, FB,Instagram közben mondjuk sűrű ez a tevékenység, meg pihenő módban néha néha, de WoT alatt eddig egyszer sem dobott le...értethetlen számora hogy mi okozza ezt a jelenséget...próbáltam k50-t5 rendszerrel, 5.0,6.0, K50a40 5.0 6.0 rendszerrel, most véletlenül az A7000Plus rendszerét tettem fel, azzal is csinálja...
Bár kérdses hogy az előző béna tulaja mit k#rt el rajta mikor custom romozgatott rajta... mert mikor megvettem Coucco(lehet rosszul írom) romja volt fent...
Próbáltam volna a Maui Meta appal visszaszoftverezni az alap modem szoftvert, de meta módban nem kommunikál a telóval, semmilyen rendszeren... -
st3v3np3t3r
nagyúr
számoljak? okés..13ba volt a teló, kb.2300 volt az érintő,kb.3500 az lcd...18.800ba van eddig a teló...az idő nem fontos...megtudok lenni nélküle...viszont.. új érntővel,új lcd-vel ezt a telót 19nél többért is el lehet adni...pl a jófogon 35-45között árulják...ezt repedt és rossz érintővel meg benyomódott kijelzővel vettem...kap most egy zsír új fehér érintőt, a fehér hátlapjához, meg kap szép új lcd-t
hát ennyi a matek
csak azért adta ennyiért a srác mert hibás volt a kijelzője...
-
DraXoN
addikt
Kérdés még, hogy kinek mennyit ér a vesződés, munkaidő, hibalehetőség.
Nem mindig menthető meg az lcd. Lehet az is túl nagy ütést kap mikor az üveg betörik, de épp, hogy nem repedt be, de a szétválasztási procedúra mivel kis erőhatást kiválthat, lehet az adja meg az "utolsót". Utóbbi ritka, de előfordulhat.. Mondjuk én csak évi 2x-3x javítok kijelző miatt telefont... ismerősöknek, ismerősök ismerősei, rokonok, rokonok ismerősei, stb. vonalon.. egy-egy drágább modellnél, próbáltam párszol a szétválasztásos dolgot. 1x volt, hogy nem sikerült ott a leváló üvegszilánk átvágta az lcd legfelső (talán polimer) rétegét. be nem tört, de lett egy csúnya csíkban színtorzulás.. Ha lehet kerülöm az ilyen jellegű javítást. De amikor a kijelző és érintő együtt 40-50ezer, csak érintő meg 8-10ezer (nem eredeti).. elgondolkodik az ember a "bevállaljuk" dolgon..
Sok olcsóbb telefon szerencsére könnyebben javítható (volt) korábban. Manapság már sokszor nem igaz ez (Galaxy utolsó ACE széria egyik típusa). A telefon érékéhez képest. Bár a J széria alja relatív olcsón javítható szintén a galaxynál maradva.Ehhez a K3 Notehoz is olcsó minden kijelző alkatrész. Persze nem vagyok benne biztos, hogy eredeti vagy sem, de olcsó. Nem hinném ajánlanám a "szenvedősebb" módot. Olyat csak akkor ajánlok ha az árkülönbség tetemes (én legalábbis).
-
st3v3np3t3r
nagyúr
eredetileg úgy volt, rendeltem is komplettet kerettel együtt, csak hát kedves kínai,vásárlásom után 3nappal törölte a hírdetést, amiről persze elfelejtett üzit írni, így töröltem a megrendelést, 5nap után kaptam vissza az árát, majd jött egy fizetnivaló amit ebből a visszajött pénzből fel kellett adnom, így a maradékból csak érintőre futotta...
ha ragasztva volt,ennyire, akkor egészben semmi esély nem lett volna hogy leszedjem....
-
DraXoN
addikt
-
-
-
gagyilovag
aktív tag
-
törölt tag
Dehogy adom el nem szégyenítem magam egy ilyen kacattal, vagy felvállaljam h. anyám még egy év múlva is csuklani fog. Nem is lelkizek, csupán leírtam egy negatív kritikát. Messze nem mindent! Épphogy csak érintőlegesen! A Lenovo K3 Note története nálam itt véget ért. Bocs ha valakinek megbántottam gyermeteg lelki világát.
-
Dominó85
addikt
Soha sem volt. Nem engednek, mert kihúztam anno a gyufát elvileg valamelyik fōmuftinál. Aki azóta is szánalmas és gyerekes módon direkt gáncsol itt. No meg anno amikor a hirdetéseim alatt valaki üzletet rontott és ōk baxtak bármit is tenni... Én keményen elküldtem a 'csába az üzletrontót. Amiért persze ki kapta a kitiltásokat? Én. No meg mikor letesztelték anno a Jiayu G3 telefont, jól lehúzták, hogy milyen xar. Akkoriban nagy utálatnak voltak itt kitéve az amúgy pofátlanul jó kínai telók. Amikor pedig letesztelték a Xiaomi Redmi MTK6589-es verziót, a teszt alanya egy lehasznált, a kamerája elōtt karcos üvegū példány volt. Lehúzták a telefon kameráját, hogy elég vacak... Jó akkor én is összekarcolom az akkori csúcsteló kameráját védō plasztikdarabot és meglátjuk milyen képeket készít. Na meg akkoriban valahogy a PH-soknak elég fura szakmai tudása volt a kamerák esetében... Szóval szakmai fórumban pikkeltek arra, aki kérte ōket, legyenek pártatlanabbak. Megértem én, hogy fizetett cikkekbōl tartják fent az oldalt, de ez nem jogosítja fel ōket arra, hogy aki nem fizet, azt lehúzzuk.
-
-
Dominó85
addikt
Egyes K3 Note-oknál 30% körülről 18-19%-ra hirtelen leesik a töltöttségi szint jelzése. Ugyanakkor utána nagyon lassan merül. Nem mindegyik MIUI V7-8 alatt van jelen és nem mindegyik K3 Note-nál. Érzésre kicsit lassabb lehet, de ugyanakkor folyamatos a rendszer. Ha játszani akarsz hardver igényesebb játékokat, akkor be kell kapcsolni a Teljesítmény módot előtte. A kamera alapból 16:9 és Normál minőségre van állítva, ezt Kiválóra és 4:3-ra kell tenni, ahogyan a videó 720p és 50Hz-ét is 1080i és Auto frissítésre. Azaz mielőtt bárki azt mondaná, hogy a MIUI egy kalap ez és amaz, végig kell menni a kb 300 beállításon és testre kell szabni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest