Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
grofnagy
csendes tag
En is Couco 424et hasznalok, de meg sosem jott elo az erzeketlenseg.
Domino:
Annakidejen en is nezegettem ezt a verziot, talan emlekszel is, h kerdeztem mi a kulonbseg, de nem mertem megvenni, mert feltem tole, h nem tudom az itthoni halozaton telefonkent hasznalni. Ezekszerint kar volt felnem. -
Dominó85
addikt
94. (kilencvennegyedik) napon megérkezett a másik Nillkin Frosted Shield tokom is. Azt hiszem így most durván be vagyok biztosítva.
Hát lehidalok... Marha nagy boltot lehet csinálni a K50-T3S verziós K3 Note-okkal... Ugyanis Aliexpress-en írják, hogy csak modem patch kell neki és máris tudja az FDD LTE sávokat, ami a K50-T5-nél alap. Szóval:
K50-T3S - TD-LTE verzió, amire modem vagy K50-T5 teljes romot flashelve FDD-LTE sávok használhatóak
És hogy miért ilyen marha nagy buli és vétel? Ezért.
A T3S konkrétan 100-110USD áron gurul... És ugyan ez Aliexpress, de láttam már 115USD-ért EU warehouse-ban is free shippingvel. Berosálok.Amúgy megjelent a Lenovo K5 Note. Helio P10 2/16GB, ujjlenyomatolvasó, 3500mAh és maradt 5,5" FHD IPS Az ára ugyanakkor mőg nem a legkedvezőbb és váltani sem érdemes szerintem.
-
Payskin
tag
válasz
fehermokus #3191 üzenetére
Hoppácska! Arra nem gondoltam, hogy a kábel miatt is lehet! Köszi az ötletet, kipróbálom. Szerencsére ettől még simán feltölti, max 35-40 percet kell kibírni. (Addig le szoktam tiltani a hangot a gépen, de egy idő után desktop értesítőkben közli, hogy az eszközzel, amit rádugtam USB-n azzal valami gond volt. Hülye Win10.)
Dominó: én sem bántam meg, sőt! És nagyon hálás vagyok a ti supportotokért is, meg azért, hogy folyamatosan tesztelitek a ROM-okat és elmondjátok a tapasztalatokat.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #3192 üzenetére
Ugyan lehet nyavajgunk sokat, de mindenki gondoljon bele, hogy milyen nagy supportja van a telefonnak! És ez nagy szó. Nincs olyan mobil OS ami hibátlan lenne és közel hibátlan is alig van. Nekünk meg kapásból van vagy 4-5 olyan rom, ami napi használatra majdnem tökéletes. Sőt, akinek nem tetszik a gyári, az találhat AOSP, MIUI, Lewa, Nexus és miegymás alapú romot magának.
Szóval nem bántam meg, hogy emellett a teló mellett voksoltam.
Amúgy a Helio P10 egy újragondolt MT6752. Mai napig nagyon rossz döntésnek tartom ezen széria (MT6752 és 32) kukázását a MediaTek részéről.
-
fehermokus
aktív tag
Az én telóm pont fordítva működik, mint Dominó85-é. 1 hónapig használtam fóliát, és elő-elő jött az érzéketlenség. Azért nem túl gyakran. Utána tettem rá TG-t és azt tapasztaltam, hogy sokkal finomabban érzékel a touch screen. Sokáig semmi érzéketlenség nem jött elő, de ezzel az új rommal 422-424 már néha előjön. Ez azt jelenti, hogy naponta 2-3x és kész. Ha ritkán használom, akkor semmi. Cuoco92 424-es ROM-ját nyüstölöm és ezzel egészen elégedett vagyok. Az időzített ki-be kapcsolás is remekül műxik, nem is tudok olyat, ami nem működne. Olyan tudok legfeljebb, hogy az általam elvártnak nem megfelelő a kidolgozottság. Ezt főleg a címjegyzékre gondolom, az eredeti 5.0 ROM-okhoz képest nekem ez kevésbé tetszik. A múltkor vki felhívott el akartam menteni a számát, no és nevet is akartam neki adni és majd el hagytam az agyam, mire ezt sikerült kiviteleznem. Igaz ez nem a 424-ben volt, de mostanában.
-
Payskin
tag
Soha nem tapasztaltam ilyet (nexus v2).
Viszont azt kérdezném, tisztelettel, hogy szoktátok-e tölteni USB-ről a telót, és akkor nálatok is azt csinálja a rendszer (Windows), hogy 10 mp és 1 perc közötti véletlenszerű időközönként
10 tü-türürü: "felismertem egy új rádugott cuccot",
20 szinte azonnal: tüdüdü: "elvesztettem a rádugott cuccot"
30 várunk kicsit
40 goto 10Amíg ezt megírtam legalább hatszor felismerte és el is veszítette rögtön éktelen harangozás közepette.
-
yanpec
senior tag
Másnál is ennyire nem működik az èrintőkèpernyő? Lassan ott tartok, hogy 5 percenkèn le kell zárnom a kijelzőt mert nem működik. Coucu 424s van fent, minden frissítèsèvel együtt.
-
atlitasz
tag
válasz
Mocsokba #3185 üzenetére
elmondanám hogy a TWRP 2.8.7.0 és a TWRP 3.0.x között a külömség a következő
1 nyelv beállítás van magyar de semmi értelme ezt angolúl kell tudni kezelni
2 a mentési könyvtár változott a 2.8.7. TWRP/BACKUPS/K50 ment
a 3.0.x TWRP/BACKUPS/Lenovo_K50-T5 könytárba ment .
tehát csak az a teendő hogy a 3.0 rom backup fáljjait a könytárával átmásolni a pc ről a megfelelő
könyvtárba és a twrp máris látni fogja és restore. -
Dominó85
addikt
válasz
Mocsokba #3185 üzenetére
Teljesen jó a 2.8.7.X verzió. Az, hogy az MM romok csak akkor jók, ha a 3.0-val teszed fel, nettó baromság (állírtja ezt sok user és pár romfőző, csak tudnám mire alapozva). Még szerintem hagyjuk kiforrni ezt a 3.0-át.
Toth_Jani
Örök hálám. Lehet berendelek 1-2 csomaggal. -
Mocsokba
tag
Kollégák, flash-elhető TWRP 3.0.x-e van valakinek? NeedRom-on ami most van, az jó lehet? Sok a negatív "vélemény" a hozzászólásokban. Most a 2.8.7.0 van fent nekem.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Dominó85 #3183 üzenetére
Én a régi Lenovon is a Membran fóliát használom ezen is az van, a régi 2,5 éves és még karcmentes.
Ezt a fóliát Angliából küldik 3-4 nap alatt itt van és valóban jó minőség, van sima és matt kivitelben is.
Ugyan a 3 darab 1200 forint de szerintem megéri.
[Membran Folia] -
Dominó85
addikt
válasz
Payskin #3181 üzenetére
A TG-t javaslom mindazoknak, akik kicsit jobban nyúzzák a telót. Én van hogy szeretem, van hogy nem. Most éppen utálom, amúgy lehet a telefonom kijelzője nem teljesen sík. Sőt, egyre nagyobb a gyanúm. Sajna ennyit számít pár ezred milliméter. A matt fóliát imádom. Két hátránya van, amit nem szoktak szeretni. Az egyik, hogy kicsit szemcsésíti a kijelzőt gyenge háttérvilágítás mellett. Valamint a másik, hogy idővel a gyakrabban tapizott helyeken kifényesedik. Nehezebb beszerezni, mint a tükröződőt, mert a kicsi kínainak oly mindegy milyet kapsz.
-
Payskin
tag
válasz
Dominó85 #3180 üzenetére
Hát, ha az a Nilkin védőbindzsi a Tempered Glass, amit még tavaly ősszel javasoltál (hülye vagyok én ahhoz, hogy ezeknek a nevét megjegyezzem), nálam az van fent amióta megjött, de tartós használat, zsebben hordás stb. mellett sem indult el egyik sarka/széle sem sehova. Pedig én tettem fel, aki köztudottan jó béna is vagyok, a tetején két levegőluk is maradt.
Kijelzőérzéketlenséget sem tapasztalok. Fura ez.
-
Dominó85
addikt
No a tempered xarokkal végleg végeztem. Szerintem az érzéketlenség többnyire ettől még fel is erősödik. Na meg megint ugyanaz a széle kezdett el elválni mint eddig is. Felment a matt fólia és azóta kijelzőgons egy szál se. Nagyon kiforratlan még a TG technológia.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
xoortes1978 #3178 üzenetére
Nálam továbbra is jó a bekapcsolás a Couco92 S424-el, igaz ma az ébresztés kapcsolta be a telefont, de a hétvégén bekapcsolt időre.
De csak a "gyári" programjait használom időzítésre.
Az SMS pedig nem késhet 1 napot, szerintem az vagy elmegy vagy nem. (Vagy bolyong a szolgáltató hálózatában?) -
xoortes1978
tag
Ugy latszik engem uldoz a balszerencse ezzel az s424-el. Tovabbra sem megy az idozitett bekapcsolas, volt egy teljes factory reset es full reinstall, raadasul most nehany embernek a sms uzenetek vagy nem mennek el, vagy nagy kesessel. Felesegem a szombaton 12:04-kor elkuldott uzenetet tegnap 17:43-kor kapta meg. Tobb mint 1 napot kesett....
-
Dominó85
addikt
válasz
Terra86 #3174 üzenetére
Nos amióta az S424 teljesen magyar romot használom, ezzel a kijelentéssel bizony vitatkoznék. Ha ránézek a beállításokra és minden magyar, akkor sokkal jobb érzés fog el. Mondom ezt úgy, hogy ha teljesen angol lenne se zavarna, mert angol, német nyelvekből jó vagyok. Szóval vizuálisan is jobb, ha egységes a menü.
-
Terra86
csendes tag
Kíváncsiságból lecseréltem Couco 1611 romját 3.1 1613 romjára, képernyő érzéketlenség az előzőnél sem volt, itt sincs, szerintem minden rendben működik. A tárcsázót és a telefonkönyvet cserélte le a Lollipopos
verzióra, ami nekem sokkal jobban bejön, kisebb dolgok javultak, és másképp működnek. Couco saját appjai között van egy magyar(?) reklámblokkoló, amit töröltem - vírus lehet. Sajnos továbbra sem teljesen magyar, de ezzel lehet együtt élni.
Telepítés előtt én data formatot csináltam. -
yanpec
senior tag
válasz
Laza... #3144 üzenetére
Elvileg lehetséges a 3500mAh ugyanakkora méret mellett. Lithium-ion vs. Lithium Polymer
A Lithium-Ion és a Lithium-Polymer között az a különbség, hogy a polymer típusú telep általában könnyebb, illetve kisebb területen lehet belőle nagyobb kapacitást kicsiholni. Cserébe viszont a Li-Ion akkumulátorok több töltést bírnak ki a kapacitás csökkenése nélkül. Általánosságban elmondható, hogy a Li-Pol erőforrások 500-szor, míg a Li-Ion telepek 1000-szer tölthetőek újra, és csak ezután kezdenek fáradni. A Li-Pol olyan technológia, melynél az akkumulátor polimerizált elektrolit zselét tartalmaz, így alakja és mérete nagy mértékben változtatható.
-
-
Dominó85
addikt
Én valamennyi rom alatt észleltem érzéketlenséget. Szerintem a hiba forrása kernel vagy akár a droid mélyén keresendő, csak a Lenovo baxik foglalkozni vele.
Amúgy fura ez a piros-zöld értesítőled. Ugyanis ha töltőn van és vöröslik (normál állapot). Jön egy üzi, bármi és a vörös elkezd narancssárgán villogni. Most akkor hogy is van ez? Csak mert zöld-piros párosból hogyan lesz narancs???
-
válasz
xoortes1978 #3165 üzenetére
A Nexus v2-ben tökéletesen érzékel?
-
siskad
őstag
Én már pár napja Cuoco S424-ét használom. Talán először van olyan, hogy teljesen meg vagyok vele elégedve, azon kívül, hogy néha nem érzékel jól a kijelző.(de ugye ez a gyárinál is így van.) Szerintetek van rá esély, hogy ez OTA fríssítésekkel ki lesz javítva?
-
xoortes1978
tag
válasz
fehermokus #3158 üzenetére
Az erzeketlenseg nalam is jelentkezik, jatekok alatt mocskosul zavaro...Kezdem nagyon banni hogy felraktam a jo kis NexusV2 helyett.
-
Laza...
addikt
válasz
fehermokus #3161 üzenetére
Köszi! Éreztem én, hogy ezt nem kellene kipróbálnom, mert jött a figyelmeztetés hogy "egyes" programok nem lesznek majd futtathatóak formázás után
Úgyhogy maradtam a hátsómon
-
Jó lenne egy olyan rom, amiből kihagyták ezt a feature-t
-
fehermokus
aktív tag
Kipróbáltam egy új dolgot - már számomra új - és elég megdöbbentő lett az eredmény. Gondoltam egyet, hozzáformáztam az SD kártyát a belső memóriához. Eddig nem is volt semmi gond, kb. 5 perc alatt meg is volt. Eztán jöttek az általam nem várt dolgok. Mind a Windows, mind a TotalCommander innentől kezdve csak az SD-t látják a telefonban, a belső memóriát nem. Ettől még nem mentem volna a falnak, de... Lerohadt a Play Áruház és újra akartam telepíteni a Gapps-et. Semmi gond, beléptem a TWRP Recoverybe, hogy installáljam a progit, na az meg sem a belső memóriát, sem az SD kártyát nem látja. Hát azt hiszem van még itt egy-két dolog, amit össze kell hangolni, vagy csak én nem tudom hogyan kell megbarátkoztatni a TWRP-t ezzel a helyzettel...
-
Dominó85
addikt
A Citrancs blogba kreatív társszerzőket keresek.
-
Jelentem tisztelettel s424 alatt is tapasztalom az "érzéketlen kijelző" problémát.
-
Turcy086
tag
Igen az érintőképernyőre gondolok, bocsi csak még bennem maradt anno a szervizes múltamból.
Szóval akkor szemből nézve nektek sincs sehol
Köszi szépen mindenkinek! -
Payskin
tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, valamint értelmezési problémáim támadtak a tapipad kifejezéssel és a telefonnal kapcsolatban.
-
Turcy086
tag
Srácok! Kicsit elbizonytalanodtam...
Nektek van Lenovo felirat a fülhallgató részen? Képeket néztem, van ahol van, van ahol nincs.
Probléma pedig ott van hogy cserélni akarom a tapipadot, meg is kaptam de kisebbet kaptam és az eladó állítja hogy márpedig k3 note-hoz küldte... szerintem csak sima K3-hoz küldte -
Toth_Jani
őstag
válasz
Terra86 #3148 üzenetére
Az nem jelent semmit, el kell olvasni a leírását!
6-os rom is van S422, S424, V 3.1-1613, V3.5 1613, az 5-ös re pedig annyi számozás van mint égen a csillag.
Bár azért többnyire a gyári vagy fejlesztői kernel verziójára engednek következtetni, és minél nagyobb a száma annál frissebb. -
Terra86
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából értem, mit jelent a Stock, Aosp,Aokp,CM,Miui,Custom rom, de azt, hogy a számozások mit jelentenek tudja valaki? Ha igen, legyen szíves mondja el.
Előre is köszönöm. -
Toth_Jani
őstag
A kínaiaknál előfordul hogy az AAA-s ceruza aksira ráírják hogy 2700 pedig a profi gyártók még 900-nál nagyobbat nem tudtak csinálni.
Nekem volt olyan akkumulátorom ami 3 hónap alatt érkezett meg, pedig a postabélyegző szerint feladták a rendelést követő napon. -
Laza...
addikt
Szerintetek ez nagyon kamu lehet? Drága, de megérné ha igaz a kapacitás..
-
fehermokus
aktív tag
válasz
xoortes1978 #3137 üzenetére
Nálam is teszi a dolgát a rendesen.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
xoortes1978 #3137 üzenetére
Nálam tökéletes, és kikapcsolt állapotban az ébresztés is működik.
-
xoortes1978
tag
S424, az idozitet kikapcsolas mukodik, bekapcsolas nem. Masnal is jelentkezik a problema?
-
Toth_Jani
őstag
Ez a hátránya az ilyen nyitott rendszert használó Kínai gépeknek, itt nem csak gyári frissités van (amelyiknél van), hanem a zöldséges is csinálhat Custom ROM-ot.
De ha a gyári verziót idő előtt ki akarjuk próbálni van rá lehetőség, akkor jönnek a speciális telepítések.
Az egyik út hogy felrak(at) az ember egy ROM-ot és azt használja addig amíg a telefon a kukában végzi, vagy rendes kocka módjára legalább hetente lecseréli.
A TWRP alól felrakható S422-t csak ajánlani tudom teljesen magyar, szépek a képei, elég stabilan működik, és hozza az ekkora telefonoktól elvárható akku időt is.
A Couco92 féle ráadásul OTA frissítéssel átáll az S424-re és jó esetben, még talán kapunk hozzá stabilizáló javításokat is, ha talál valami nagyobb hibát. -
cs.lev
tag
Folyamatosan olvasom a tapasztalataitokat a ROMokkal, de most akkor van valami tenylegesen jol mukodo ROM? Egyre nehezebbnek tunnek az installalasok azzal szemben, hogy nem tunik garantaltnak az elorelepes...
En meg mindig a Domino altal (regen) javasolt MIUI rom-ot nyustolom, tokeletesen mukodik, semmi baja, gyors es az akkuido is jo nekem (masfel napig birja). De allandoan feljon, hogy van OTA es frissitsek, de ezzel a ROMmal ilyet nem lehet, csak recoveryn keresztul, de az ilyen OTA-kat meg mar nem tudok letolteni.
Meg hat megis csak 5.0.2-es ANDROIDSzeretnek nem lemaradni, es haladni a forumozokkal es a vilaggal, szoval jo lenne egy 6.0-as ROM.
Meg mindig CWM-em van, az alol a legkenyelmesebb nekem telepiteni...de mintha az uj ROMoknal senki nem hasznalna CWM-et, csak TWRP-t, abbol is valami legujabbat (<3.0 verzio). Barmikor rakerdek, hogy megy-e CWM-mel (pl. needrom forumon), mindig az a valasz, hogy nem probalta, de biztos (vagy talan.
Szoval a kerdes, hogy szerintetek ezzel a kombinacioval mi lenne a legjobb valasztas szamomra, ha mindenkepp upgrade-elni szeretnek? SPFtools-szal TWRP es valami jo ROM, vagy tenyleg jo ez a s422->424 stb. STOCK ROM? Mi lesz ha megint kijon egy uj OTA, akkor annal megint vissza kell allni majd a gyari recovery-re, meg unroot es stb?
Koszi
-
klezsola
csendes tag
Laza, Dominó85!
Köszönöm a segítséget, az ötleteket!
/Egyeztetek egy, velem ellentétben a fentieket értővel és remélem sikerül megoldani. Majd beszámolok az eredményről./
Még egyszer köszi.
-
Dominó85
addikt
válasz
klezsola #3126 üzenetére
Ahogyan Laza... javasolja. Factory reset és ha utána is fennáll a probléma, akkor a szükséges fájlokkal TWRP alól zip-be csomagolva updateld a mikrofon/hangszóró részt. Ehhez viszont kell egy másik A806 tulaj ugyanezzel a rommal és tökéletes mikrofon/hangszóró működéssel.
-
klezsola
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem.
Egy Lenovo A806-osom van (segítséggel telepített Baralajbi-féle ROM-mal tök jó a telefon, minden szépen fut, nem fagy stb).
/Igen, tudok olvasni, látom, hogy ez egy másik fórum, de a telepítésben is segítő azt javasolta, érdeklődjek itt, hátha van ötlet, tapasztalat./Szinte az első perctől fennáll a következő probléma: telefonálás közben tökéletesen hallom a másik felet, ám egy idő után engem nem hallanak. Ha kihangosítom, majd vissza, akkor olykor/egy időre rendeződik ez a probléma. Ha előttem a telefon és kihangosítom, akkor minden rendben.
Mi lehet a gond? Szoftver? Mikrofon kontakt hibája? A mikrofon beállításnál kéne be-, vagy kikapcsolni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
grofnagy
csendes tag
-
-
grofnagy
csendes tag
Megerkezett nekem is a 424es OTA.
Azt remeltem, hogy ez megoldja majd a kikapcsolt allapotban erkezo hivasokrol erkezo sms nem megerkezes problemajat (de szep lett), de nem.
Mar felturtam minden menupontot, hatha el van valami allitva, de egyszeruen nem lelem a hibat. -
Hol lehet kikapcsolni a prediktív bevitelt az s424-ben? Nem találom, így még nem lehet gépelni. Mire ezt leírtam, kihullott a hajam!
-
kistraki
csendes tag
pár kérdésem lenne !! Ma láttam hogy van ez az új rom [link] SLICK s424 ROW ez teljes rom vagy csak update? mi az első lépés hogy ezt felrakjam- érdemes?
-
Toth_Jani
őstag
válasz
kistraki #3111 üzenetére
A Cuoco92 S422 ROW ROM tudja majd frissíteni magát a 424re.
De előtte mindenképpen olvasd el a Root és a TWRP telepítéséről szóló dolgokat ha még az sincs meg!
Itt megtalálható akinek nincs még meg.
[Cuoco92 S422 ROW ROM] -
Toth_Jani
őstag
válasz
kerjefliki #3109 üzenetére
Teljesen jó, minden megmaradt, és végre újraindításkor a mobilnet is kikacsolva marad.
Ez még azoknak is ajánlott, akik a másikat nem merik felrakni a FlashTools miatt! -
Toth_Jani
őstag
Aki a Couco92 S422-es ROM-ot használja az frissíthet a 424-re OTA frissités!!
-
Laza...
addikt
-
-
Laza...
addikt
Itt van minden egybe csomagolva, az eredeti boot és reco is benne
-
cstibi
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni abban hogy hogyan tudom visszaállítani az S422 frissítéshez szükséges gyári boot és recovery img-ket? Arra gondoltam hogy a 422-es rom tartalmazza ezeket, de a flashtool használatában nincs ennyi gyakorlatom. A romot kicsomagoltam de a scatter file-t nem fogadja el. Biztosan én csinálok valamit rosszul.
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest