- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityka_
tag
válasz
lukacsjeno #5578 üzenetére
Köszi.
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5561 üzenetére
Nekem valamiért nem engedi...
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5554 üzenetére
Tapasztalatként írom, hogy a Here We Go-nál nem jelentkezik a hálózat hiba, mint a WaZe-nál. Ennek örülök.
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5552 üzenetére
Az általad linkelt verzió működik, köszönöm. Ez az Oreo felület nagyon furcsa.
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5550 üzenetére
Köszi. S433 volt előtte.
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5547 üzenetére
Ezek mind megtörténtek. Wipe-oltam sorban mindent, factory reset, installed rom, installed su.2.82., TWRP 3.2.0.0 fut alatta és végül ajánlott gaaps pico arm64 oreo 8.1
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5540 üzenetére
Akár hányszor letöltöm, mindig ott van a hiba benne. Tudsz drive-ra feltenni egy működő verziót, linkelve?
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5542 üzenetére
Rendben, akkor úgy csinálom, az tutira működik.
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5540 üzenetére
Köszönöm a részletes útmutatót és a linket is.
Lenovo K3 Note Manager-rel is telepíthetem?
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5538 üzenetére
Köszi uram. Mondjuk én HereMaps-ot használok, nem tudom, talán ott nem jelentkezik majd ez a bug... Akkor telepítem. Folyamatában ugyan az, mint a többié? Dalvik, stb wipe? Linkelni tudod, hogy melyik ez a rom? Mert már egy kicsit belekavarodtam a verziókba a needromon...
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5536 üzenetére
És maga a ROM milyennek tűnik? Napi használatra alkalmas? GPS, értesítések késése, stb...
-
kerjefliki
csendes újonc
válasz
lukacsjeno #5530 üzenetére
Szia,
köszi a gyors hozzászólást, nekem a TWRP 3.0.0.3 van fennt perpill, ennél újabbat van értelme feltenni ?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
lukacsjeno #5504 üzenetére
Szia.
Te akkor nagy romcserélő vagy,te mit ajánlanál rá,ami rendben van,nem szívja lefele az aksit készenlétben(értem ez alatt,hogy éjszaka alatt esik 20%)hanem a normál 2-3%,.
Stabilan működik minden,Viber,wifi, Kamera.
Linkel és tapasztalataiddal együtt szívesen veszem. -
gagyilovag
aktív tag
válasz
És nagy segítség volt a leírásod.
Köszi még egyszer. -
gagyilovag
aktív tag
válasz
Köszi.
Ha rászánom magam akkor lehet felrakom,most a megszokott 433(ha jól emlékszem) van rajta.
Remélem ír olyan is aki már használta,és tapasztalata van miuval kapcsolatban.Ha vissza akarom rakni az alap rom-ot sp flash tools-al,akkor a megszokott menet szerint történik?
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5501 üzenetére
Na akkor jó, hogy nem telepítettem még. Köszi, hogy megosztottad ezeket az infókat is. Ennek fényében várok még a következő, stabilabb verzióra.
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5490 üzenetére
Ez így nagyjából rendben is van, köszönöm. Lehet, hogy adok neki egy esélyt...
-
Gézengúz
addikt
válasz
lukacsjeno #5490 üzenetére
Ez jól hangzik
-
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5488 üzenetére
Aha, az viszont kimaradt.
Köszönöm!
És mik a további tapasztalatok a rommal? Akku, sebesség, stabilitás? Érdemes lehet napi használatra installálni? -
fejesg2
senior tag
válasz
lukacsjeno #5484 üzenetére
Szia.
Én is próbálkoztam ennek a verziónak a telepítésével, de valamit rosszul csinálhattam mert bootlogonál megállt a telepítés utáni indítás. Leírod nekem pontosan, hogy hogyan csináljam az installt? -
NorBEE300
csendes tag
válasz
lukacsjeno #5477 üzenetére
Az 5473. hsz-ban ott a link
.
-
NorBEE300
csendes tag
válasz
lukacsjeno #5470 üzenetére
Gondoltam megosztom az értesülésemet. Meglett a laggolás oka. Szoftveres és nem hardveres, mint ahogy gondoltam/gondoltuk többen. Ez az időjárás alkalmazás okozta az egész galibát. Úgy derült ki, hogy belaktam az új szerzemény K3 Note-ot és az is elkezdett csúnyán dadogni, miután feltelepítettem a fent említett alkalmazást. Közben húgom is jelezte, hogy tisztára megbolondult az 5 hetes Y6 (2017) készüléke. Lefagyott a hívásképernyő, etc. Élve a gyanúperrel, eltávolítottam az appot az ő készülékéről is és láss csodát a rend helyreállt az univerzumban. Úgyhogy van két K3 Note-om, mindkettő kifogástalan
.
Közben needrom-ra felkerült új Oreo NitrogenOS. -
NorBEE300
csendes tag
válasz
lukacsjeno #5470 üzenetére
Közben vettem egy másik K3 Note-ot
. Én is a hardveres hibára gyanakodtam, úgyhogy még egy donort is veszek a sajátomhoz, mert külsőleg baromi jó állapotban van, már csak a kijelző miatt sem dobom el. Az "új" készülékre épp most mászik fel Cuoco92 S433-as ROM-ja. Az összes kipróbált közül ez volt a legtutibb. Sokat olvastam amíg meglett az utód, normális 7.1.2-őt nem is találtam (amit felraktam volna), az Oreo-t én is megvizslatnám.
-
Terra86
csendes tag
válasz
lukacsjeno #5390 üzenetére
Van magyar nyelv.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
lukacsjeno #5385 üzenetére
hát szerintem nem lesz hozzá, mivel 2016.június óta nem kapott semmilyen javítást :/ a hibák ellenére... vannak pletyka oldalak amik mindent híresztelnek, de én nem vennék rá 1000%-os mérget hogy lesz hozzá hivatalos Nougat....
-
Terra86
csendes tag
válasz
Néhány hónapja ezt használom: https://goo.gl/PV8dk7
Nekem tetszik.SuperSu-t külön kell telepíteni -
fejesg2
senior tag
válasz
Szia.
Ezeknél a főzőtt romoknál az sem mindegy, hogy melyik twrp-t telepíted elő hozzá. Általában szokták mellékelni a leírásban a hozzájuk passzoló twrp verziószámát is. Én is a Needrom-ot szoktam "tücskörészni".Sok 7.x romhoz korábbi verziójú twrp-t szoktak illesztgetni.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
lukacsjeno #5380 üzenetére
gapps külön kell, érdekes nekem volt anno benne magyar nyelv...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
lukacsjeno #5377 üzenetére
próbálj kicsit régebbi verziót telepíteni az rr5.8.3-ból...majd otan frissítehető lesz...
-
Hajgi
csendes tag
válasz
lukacsjeno #4666 üzenetére
Gyakorlatilag, ha SMS-t gépelek, ki-ki hagy 1-1 betűt, mert nem érzi az érintésem.
A felső sávot csak 3. - 4. lehúzásra veszi észre. És az ilyen nagyon idegesítő.
Szabályosan erősen kell megnyomnom a kijelzőt, hogy észrevegye az érintést.
Viszont ha nincs mód az érzékenység állítására akkor csak egy lehetőségem van még
Megreklamálom a kijelzőt az eladónál.
Aztán meglátjuk mit válaszol. Meglátjuk mennyire fontos neki egy jó értékelés. -
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #4608 üzenetére
Köszi, van dolgom azért, de jól jött.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4604 üzenetére
nincs benne ilyen
az a lehetőség van amit írtam424 es Cuoco rom van rajta
-
Szabóka
újonc
válasz
lukacsjeno #4600 üzenetére
Ezt még májusban vettem. Azóta minden rendben volt vele, feleségem nagyon szereti. Lehet véletlen egybeesés, lehet, hogy a számhordozás kavart be neki, de tényleg rengeteg időt szöszmötölt a lenovo felirattal!
Ha már itt vagyok,azt még megkérdezném, hogy én, mint laikus megpróbáljam-e az egész telefon (nem tudom most pontosan szakszóval leírni) "feltörését", hogy a sok kínai reklám, meg ezek az alapértelmezett programok ne legyenek rajta, vagy inkább hagyjam? -
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #4594 üzenetére
Az S433-nál át lehet ugrani a Google-ös bejelentkezési részt, ezért is ajánlom mindenkinek ha vesz ilyen telefont. Rendszer alól új fiókot könnyebb berakni. Ahogy Cappa mester is írja ha a data-t wipeoljátok akkor a Dalvik már nem kell.
Ja és jó reggelt indenkinek!
-
Szabóka
újonc
válasz
lukacsjeno #4593 üzenetére
Köszi, ezzel próbálkoztam. 1 óra után egyszer csak bekapcsolt. nem tudom lehet frissített vagy mit csinált, habár ez aliexpresses készülék, ennyi belefér. lényeg h működik!
-
válasz
Ha a data-t wipe-olod, akkor a dalvikot (art) már nem kell, mert a data része.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
TWRP alól egy wipe-ot.
A Dalvik cache, Data, és a Cache opciókat pipáld be.Ezt,hogy is kell?
hangerő fel-le-bakapcs egyszerre,ekkor bejön a menü,itt van twrp.
Eleve,csak csinálom amit leírtál,vagy kell valamit másolni sd kártyára? -
gagyilovag
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4587 üzenetére
A volt tulaj törölte,de továbbra is ragaszkodik a tulajdonosi fiókkal való belépéshez
Kénytelen vagyok elkérni a fiók adatait,hogy ki tudjam kapcsolni a telefonba,mert másképp használhatatlan a számomra
Kellemetlen a dolog,mind a kettőnknek. -
DraXoN
addikt
válasz
lukacsjeno #4587 üzenetére
Erre a jövőben fokozottan kell majd figyelni.
Főleg majd az aluljárós GSM boltok lehetnek érdekesek, mikor viszik vissza a telefont, hogy nem lehet belépni, az meg utólag keresheti vissza fel az eladót (ha tudja)...
De ez nem titok, hogy a google a készülék lopásokat akarja ezzel visszaszorítani
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4585 üzenetére
Már kapcsolatba léptem vele
Köszi
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4583 üzenetére
Valószínűleg,mert pontosítva azt kéri,hogy: kérjük jelentkezzen be a tulajdonosi fiókkal.
Már kapcsolatba léptem vele
-
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #4565 üzenetére
Teljes WIPE volt, vagy csak részleges. Szűz SD kártya volt vagy belakott korábbi rendszeres? Nagyon nem mindegy. Holnap felteszem és meglátom mit alkot az én példányommal.
-
Coolspot
csendes tag
válasz
lukacsjeno #4562 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, asszem várok még egy kicsit, koforrottabb nougat-ra...
-
DraXoN
addikt
válasz
lukacsjeno #4377 üzenetére
Úgy rémlik mintha valahol az google account menedzserrészénél lennének eszközök.
Ott el kell távolítani a kérdéses eszközt.Pontosan hol ne kérdezd. Valahol lehet eltávolítani korábbi eszközöket.
Android 6 alatt csak kiléptet (és a google-s alkalmazások adatai onnantól nem hozzáférhetőek), de Android 6-tól úgy rémlik resettel is.
Egy másik részén az eszközök keresésénél valahol Android 6-tól, véglegesen lelehet így tiltani "lopott" telefont, vagy megkeresni akár szoftver resett után amint kap netet. Elvileg ez megkerülhetetlen (hacsak a telefon azonosítóit nem módosítják, de most belegondolva lehet, hogy egy kigyalult google szolgáltatásoktól mentes android is menne).
Egyébként ez a dolog a Miui8-nál is jelentkezik. Az előző usernak a miui accountjából törölni kell az adott készüléket, különben nem tudja más használni! -
siskad
őstag
válasz
lukacsjeno #4375 üzenetére
Úgy tudom ez a 6.0 hülyesége, ha rom telepítés előtt kijelentkezel a fiókodból akkor szerintem nem csinálja ezt.
-
konzi
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4365 üzenetére
Jó hogy linkelted, nem is tudtam..
-
hbooo
csendes tag
válasz
lukacsjeno #4363 üzenetére
oke.
Amugy birom ezt a statuszt "lelkes újonc". Csak 13 eve reggeltem.
-
DraXoN
addikt
válasz
lukacsjeno #4353 üzenetére
Ez fura..
nekem is Magyar minden területi beállítás, és még is tudom telepíteni bármelyik eszközömre.
Lehet azért mert "régen" telepítettem anno másik telefonra már?
de a keresővel nekem se dobta még fel a találatok között, csak az alkalmazásaimon át.
-
Terra86
csendes tag
válasz
lukacsjeno #4353 üzenetére
https://drive.google.com/file/d/0BzhIWkZKARuMdVU3TGUyVFBMdzQ/view?usp=sharing
Remélem jó lesz. Majd számolj be. Üdv.
-
Terra86
csendes tag
válasz
lukacsjeno #4349 üzenetére
Felettem Draxon linkje működött? Ha nem, van elmentett. Úgy nézem, a Google elérhetetlenné tette MO-on.
-
DraXoN
addikt
válasz
lukacsjeno #4349 üzenetére
-
MMakino
újonc
válasz
lukacsjeno #4314 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ! Felét értettem is, a Cuocos résznél vesztettem el a fonalat.
Tudod, én az a felhasználó vagyok, aki már annak örül, hogy be tudta állítani a hívószámkijelzést.
Így romból is olyan van rajta, amit Chen és Li feltett rá, mielőtt Dél-Kínából elküldték.
Sebaj, a Simple Controlt ettől függetlenül megtaláltam, ezzel elbohóckodom. Csak mégis olyan bosszantó, hogy van valami, aminek működnie kellene, és mégsem működik, és az ember nem érti, miért (meg miért pont az ő telefonja)?!
De köszönöm, hogy elmondhattam! -
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #4314 üzenetére
Vagy felteszik a MIUI V8 Greeshan féle romot és abban a lebegő Smart bogyót használják. Bocs, most nem tudom mi a neve így hirtelen.
-
Gézengúz
addikt
válasz
lukacsjeno #4304 üzenetére
Oké persze, nincs vész, csak gondoltam, hogy egy 3000-res akksit nem fingat meg ennyire az, hogy hálózaton kell tartózkodni, hiszen ha azt nézzük, hogy nem megy a wifi, nem megy a kijelző, nincs adatforgalom, takarékos a chip, akkor????
Ja egyébként már csak 1 sim megy...
-
Gézengúz
addikt
válasz
lukacsjeno #4301 üzenetére
2 óra után lekapcsolt simmel, de működő wifivel még mindig 100%, vajon miért szívja ennyire a 2G az akksit?
-
Gézengúz
addikt
válasz
lukacsjeno #4299 üzenetére
Yoga 10col, 9000mA
-
Gézengúz
addikt
válasz
lukacsjeno #4297 üzenetére
Ez az első okostelóm, van egy régebbi Yoga tabom, annál kb 24 óra után van 2-3% csökkenés..
Pedig wifi ott is megy..Megnézem letiltott simmel, szerintem az húzza lefele..
-
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #4274 üzenetére
Rosszat osztottál meg. Abban csak orosz, angol és egy rakat kínai nyelv van. Greeshan eredeti oldaláról szedje mindenki le a MIUI romokat. Minden más "fejlesztés" szimpla lopás.
-
Gézengúz
addikt
válasz
lukacsjeno #4264 üzenetére
Köszi!
-
Gézengúz
addikt
válasz
lukacsjeno #4231 üzenetére
Nincs regisztraciom oda, valami tölthető link?
Köszönöm!
-
SutPet
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4151 üzenetére
Hát annak nem fog örülni asszony de ha nincs más akkor megcsinálom
Olvastam itt 3500mAh akkuról arról mik a tapasztalatok akinek van? Illetve már nem tudom hol láttam de hogy vna elvileg 4000mAh-s is. Azzal kapcsolatban vannak tapasztalatok?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
lukacsjeno #4081 üzenetére
Ez mind annak köszönhető, hogy Dominó85-t nem engedték topik gazdának lenni. Mert akkor lenne téma összefoglaló. Ezúttal is csókoltatom a stábot
.
-
LacBp
tag
válasz
lukacsjeno #4060 üzenetére
köszi szépen! akkor megpróbálom azt! remélem van benne magyar nyelv 98%os legalább ,)
-
LacBp
tag
válasz
lukacsjeno #4058 üzenetére
hát ez az, hogy különféle! egy normálisan stabilan magyarul működő 6.0 rom kellene.. a Cuoco92 jó lesz? valóban 1.2gb??
-
Dominó85
addikt
válasz
lukacsjeno #4041 üzenetére
Nem ismered a kolléga körülményeit. Kérlek óvatosabban közelítsd meg a témát.
-
daginyomigec
csendes tag
válasz
lukacsjeno #4027 üzenetére
Az egész ott kezdődik, hogy én fizikailag képtelen vagyok megnyomni bármilyen gombot. Ezért is vettem okostelefont. (Pont erre esett a választás.) Akkor sem marad felébredve a a kijelző, ha kikapcsolom a közelségérzékelőt.
Megpróbálom nem elfelejteni nyomva tartani a képernyőt hívás közben...
Köszi,
Gergő -
Coolspot
csendes tag
válasz
lukacsjeno #4029 üzenetére
Én is S424-et használok, és meg vagyok vele elégedve. A magyar nyelvre pedig tudok egy alternatívát, egy ismerősöm használja is szintén ezen a ROM-on. [MoreLocale 2]
-
siskad
őstag
válasz
lukacsjeno #4018 üzenetére
Csak jó lenne megtudni hogy melyik az új, mert azt szeretném használni. Az egyiken sötétebb a matrica.
-
DraXoN
addikt
válasz
lukacsjeno #4011 üzenetére
Mondjuk nekem tegnap nagyon felforrósodott.
Navi ment, az autóban az ablakban (A telefon flip tokkal a tartóba rögzítve) ... na ez hiba volt, a készülék úgy 10-15 perc után annyira felforrósodott, hogy kiírta, hogy húzzam ki a töltőt mert az akkumulátor túlhevült... megtettem, de egy 5 perc után konstans megjelent egy akku túlhevülési figyelmeztetés a képernyő tetején (fixen, eltüntethetetlenül), majd úgy rá 1-2 percre az egész kép elkezdett "remegni" és soronként villogni.. az azért "ijesztő" volt... gyorsan kivettem a tartóból és a tokból, majd egy árnyékos helyre raktam, egy pár perc után már semmi baja nem volt... a nap későbbi részében tok nélkül sütötte a nap az ablakban, de úgy már nem volt baja...
Tanulság: Navi használata előtt, vegyük ki a tokból ha a nap is süt
-
yanpec
senior tag
válasz
lukacsjeno #4011 üzenetére
Az Iphone 6, mièrt deformálódott az nem 30K telefon!?? Mert a melgedő hardver mellè szar minősègű anyagot használtak na ugyan ezèrt deformálódik a K3 note-k a kijelzője is!! Ha meg szeretnèd tudni mi az a melegedès akkor próbáld ki a felsorolt játèkok egyikèt: Walking war Robots, Dead Trigger 1-2, Frontline Cmmando 1-2, NFS stb. Ha MIUI van fent èrtelemszerüen tedd Teljesítmèny módba.
Nem vèketlenül használom már 1,5 ève ezt a telót.
Mindent tud amit kell. Gyors hardver, megfelelő Rommal szèp kèpeket lő. Ennyi pènzèrt mai napig nem találok jobbat, persze csak olyan embernek ajánlott aki èrt is hozzá. Egy átlagos felhasználó felejtse el.
U.I
Èn szemèly szerint azèrt veszek eszközöket, hogy 100% kihasználjam ès nem azèrt, hogy hűsöljön a vitrinben.
-
DraXoN
addikt
válasz
lukacsjeno #4007 üzenetére
Nekem volt felső kategóriás telefonom (arról váltottam erre), de szerintem teljesen rendben van az összerakás minősége.
Eleve elképesztő, hogy ilyen hardver ezen az áron betudnak tenni.. mi hasznon lehet akkor a nagyobb készülékgyártók hasonló hardverrel szerelt középkategóriás modelljein? ... Biztos nem kevés..
-
yanpec
senior tag
válasz
lukacsjeno #4007 üzenetére
Majd ha ne adj isten neked is elkezd szarakodni az èrintőpanel, ès nem tudsz leírni normálisan egy szót èkezetekkel ahogy az kell! Nem, hogy mondatot akkor majd meglátjuk mi a piszlicsárè dolog. Vagy èppen nem tudod felülről lefelè lehúzni a vezèrlőpanelt
😭, addig meg èrezd magad mázlistának. 😁😁😁
A hullámzás az igazából nem jó szó inkább az egyenletlen. Ez akkor jön elő mikor az emberfia TG tesz rá, hogy megóvja a bajtól ès nem èrti, hogy 2-3-4 nap elteltèvel mièrt válik le a kijelzőről. -
yanpec
senior tag
válasz
lukacsjeno #4004 üzenetére
Èn nem azt mondtam, hogy 30.000 Ft szar(amikor piacra dobták közel 50k körül lehetett beszerezni). Azt hiszem nekem már van vele egy kis tapasztalazom cirka 1,5 ève nyúzom.
. Kettő kijelző ès egy hangszórócserèn vagyok túl. Az elsőt azèrt cserèltem mert betőrt a kijelző a másodikat meg azèrt mert már tele volt az a bizonyos azzal, hogy a gyári kijelző nem èrzèkelte az èrintèseket.(nem mindenkinèl jön elő, van akinek gyári hibás van akinek nem, szoftveresen próbálták meg kiküszöbőlni a problèmát, több kevesebb sikerrel). Ès el kell, hogy mondjam ez az utángyártott kijelző 1000x jobb mindősègű mint a gyári. Az meg, hogy hullámos lesz a kijelző próbáld megemèszteni mert neked is az lesz. Ezt nem úgy kell elkèpzelni, hogy ránèzel ès látod, hogy nem sík, hanem mikor az ujjadat vègighúzod rajta akkor lehet èrezni.
-
törölt tag
válasz
lukacsjeno #3999 üzenetére
Üdv!
A GG I-III egy edzett üvegfajta. Ha nem ezzel van szerelve a készülék, egyes típusokra rakható ilyen üveg, úgy kell felragasztani mint a fóliát csak értelemszerűen nem hajlik annyira. Létezik tükrös verzió is ezt nem javaslom olyanoknak akik a szabadban is előszeretettel használják a készüléküket. (tapasztalat) -
fgabor27
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3990 üzenetére
mivel irtam hogy nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz és amiket ide irkáltok a felét nem is értem ezért kértem töknormálisan egy véleményt töletek mert lehet hogy teljesen jo ami most a telomon van vagy csak anyit hogy ide irjátok hogy nem nem jo és rakjak rá valami mást. a telepités felajánlást köszönöm
-
fgabor27
csendes tag
válasz
-
DraXoN
addikt
válasz
Szerintem kellene egy első hozzászólás emiatt.
Talán kevesebb lenne a "felesleges" kérdés, hogy benne vannak a gyakori kérdésekre a válaszok.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
. De kérdezni mennyivel egyszerűbb
.
-
Kovan1985
újonc
válasz
lukacsjeno #3935 üzenetére
Szia!
Köszi az eddigi segítséget, sajnos Ti is úgy látjátok mint én, hogy ez már hardver hiba.
Ezzel sajnos nem tudok mit csinálni, elég kicsinek látom az esélyt, hogy ezt valahogy sikerülne kijavítani, most egyelőre használható, amíg a harmadik gomb meg nem adja magát.
Nem hinném, hogy ez gazdaságosan javítható, most pedig biztos nem veszek másikat. Ezt a hibát leszámítva szeretem ezt a telefont és még egy darabig elnyúzom. -
eladogeppc
veterán
válasz
lukacsjeno #3960 üzenetére
Ott mi nekem a fontos?
Flashtools megy, felmegy bármelyik ROM.
Hiszen a TWRP-t sem tudtam volna felrakni. -
eladogeppc
veterán
válasz
lukacsjeno #3957 üzenetére
Az rendben, de Flashtools-al a legelső ROM-ot visszaraktam, annak mennie kellene.
Az mindegy lenne hogy kínai vagy nem kínai, csak indulna már el valahogy.
Mindjárt felbökök egy videót, amin látszik mit csinál a telefon. Boot megvan, elkezdi kicsomagolni amit kell.Csak azt nem értem, ha K50-t5 a modell még a kis cimkéken/antennákon, akkor miért nem jó a 0-ról flashelés ? Olyan mintha nem az a proci lenne benne mint ami rá van írva.
Bootloader hiba meg nem lehet, mert az felülíródik a flashtoolsal.
Video: LINK
-
eladogeppc
veterán
válasz
lukacsjeno #3955 üzenetére
TWRP normálisan bejön.
Valószínűleg a kiscsaj frissíthetett valamit, de nem tudni hogy honnan rendelte és milyen ROM volt előtte.
Hozzám úgy került, hogy bootloopban volt a telefon.Prebootloader-el telepíthető akármi még egyenlőre Flashtools-al, de egyik ROM sem hajlandó elindulni.
-
eladogeppc
veterán
válasz
lukacsjeno #3953 üzenetére
Szia !
TWRP fent van, flashtools-al tettem fel.
Feltelepül mindegyik ROM, reboot után amit írtam csak az fogad.Szerkesztve:
Elolvastam őket, de azt nem akarod megérteni, hogy nem én nem értek a TWRP-hez vagy a Flashtoolshoz, hanem valamiért a telefon nem csinál valamit jól. Vagy hamis.
-
eladogeppc
veterán
válasz
lukacsjeno #3951 üzenetére
Semmi. Bootloop. Lenovo felirat, és 1 perc után reboot.
-
eladogeppc
veterán
válasz
lukacsjeno #3947 üzenetére
Nekem már az is fura, hogy egyetlen ROM sem indul el.
-> Logo, kb 2-3perc "bootolás" aztán semmi. Reboot.
Most ezt találtam: K3_NOTE_MM_6.0_1621_ROW_v23_CUOCO92_V3.zip
427-es cuocoucocuo félét nem találok sehol -
eladogeppc
veterán
válasz
lukacsjeno #3947 üzenetére
A linket nem találtom.
-
zkollar74
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3939 üzenetére
Megoldódott! Újra kellett telepítenem az USB drivereket és azonnal lefutott a flash.
-
zkollar74
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3939 üzenetére
Visszaolvastam! Viszont a problémám még mindig fennáll. A Flashtoollal nem tudom felrakni a twrp-t, pedig mindent úgy csinálok, ahogy leírtad a 3838. hsz-ban. Amikor rányomok a Download-ra, rádugom a telót a pc-re, azonnal bebootol és kiírja a töltöttséget és kész! Semmit nem csinál a flashtool. Az USB driverek telepítve, USB debug engedélyezve stb. Valami ötlet?
-
Kovan1985
újonc
válasz
lukacsjeno #3892 üzenetére
Szia!
Telepítés lement egy kis fennakadással, de azt a problémát sikerült orvosolni.
Viszont az alap probléma megmaradt, a vissza és a home gomb továbbra is érzéketlen.
Várom a további javaslatokat ötleteket.
Egyetlen előrelépés történt, hogy a menü gombra a "feladat kezelő" ugrik be és így legalább ki tudok lépni az adott programból főképernyőre bár ezt nem nevezném feltétlenül optimális megoldásnak. -
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3930 üzenetére
a rom-ba van de nem vészes most elkezdem tanulmányozni amit eddig nem tudtam beállítások stb
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3928 üzenetére
rendben ugyan van még egy-két idegen szó de ég és föld van vagy 10GB szabad az sd-kártyán azt olvastam annak a menetét mikor újra indult akkor a super su kért valami lenovohoz valamit de olyan gyorsan elment mindegy egyenlőre nem engedélyeztem neki
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3926 üzenetére
most megpróbálom kikapcsolni hogy berakjam az sd kártyát mintha hiányolná addig is ezer hála köszönet a türelmedért remélem jó lesz utána is
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3922 üzenetére
na azt elfelejtettem elolvasni rebbot ra nyomtam most már valami app optimized fut 93-bol 85 kész eddig
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3920 üzenetére
most ráböktem valami folyamat elindult remélem jó lesz kb mi az az idő ameddig tart mert ilyenkor lezárodik
-
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3918 üzenetére
instalon belül ahol rábökök a rom-ra ott van oldalt 1 kis négyzet amit lehet bekel pipálni vagy nem
ez van mellé írva zip file signature verification
majd a két lehetöség flash_zip vagy clear zip queue
ja és tudomásom szerint nincs rootolva a telefonoké igazad van aki hülye ne piszkáljon és se akartam rom-ot cserélgetni csak csak a négy sor kinai menü
amivel factori reset után elindult földhöz vágott csak mikor eladja a light vagy bármelyik b....k közölni -
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3914 üzenetére
az a baj arról nem tálálok képet vagy videót hogy hogy instalon belül is van két választás meg pipa vagy nem pipa mindegy marad a várakozás
keresgélek addig
-
BoogeyM@n
tag
válasz
lukacsjeno #3909 üzenetére
Áh minden topicban ez a baj hogy nincs az első hsz-ben vagy a bemutatóban leírva lépésről lépésre a kezdőknek mint pl:cpu tuning szájbarágósan topicban megtették.
Így meg jó hogy szegény kezdő nem fogja tudni mit hogyan csináljon. -
laco2
csendes tag
válasz
lukacsjeno #3911 üzenetére
most másolom a belsőre utána mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest