Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegsite
tag
Az az aranybánya .... fenét. Itt ez a fórum az.
A needrom egy olyan oldal ami nem ad tárhelyet, s emiatt minden szemét oldalra töltik fel a ROM-olók, amik megint csak reget kér vagy fizess vagy már nem is él a fél linkbázis... egy nagy káosz az egész.
Jó jó, de eléggé gáz már ez a helyzet.
Sokat szívtam mire egy normális letölthető (spflashtool-szal) felrakható ROM-ot le tudtam tölteni.
Mire rájöttem hogy hopp hát itt ez a fórum, biztos vannak itt akik már tudják a megoldást. -
gegsite
tag
Lehet hogy már volt (nem kerestem rá
) de lehetne egy térkép ahol a ROM-osok fel lenének tüntetve.
Lehet csatlakoznék ehhez a táborhoz. Aztán ha lenne olyan aki bajban van, a közelebbi , és vagy ráérőhöz tudna menni.
-
gegsite
tag
Hali.
Köszi az infókat, fel is raktam az s427-eset. Kiváló ROM!
(amúgy nekem Lenovo s750 -esem van)
@Rheya
[ Szerkesztve ]
-
gegsite
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen k3 note (k50-t5) telefont a nagybátyámnak, mert én már eléggé lenovo őrült lettem.
Sajna amikor nagyon magyarítani akartam rossz romot tettem fel (a tabletemhez valót) s teljesen halott lett a telefon tőle. TWRP s egy teljes backup még előtte volt szóval nagyon nagy vész nem volt.
Semelyik gombra nem reagált az SPFlashTool pedig BROM errorokat dobot.
Addig olvastam, okoskodtam (nem itt sajna) hogy a telefon már elindult de teljesen fehér kijelzővel s pár vonallal rajta. Rendszerhangok jöttek.
Eszembe jutott, ez a fórum (mert egy normális ROM-ot nem találtam teljes , preloaderes stb vel) s szerencsémre Dominó85 Google driveos mentése szépen működött. IMEI eltűnt de a mentésemből (nvram) visszaállítottam.
Most már egész jó, de olyan gondom van, hogy a "gyári" szemét programokat a root-app-delete progival forceal letöröltem, de újraindításnál visszajön a törött ikonja a képernyőre.Az egész root/ROM-olásom célja a minél magyarabb legyen a telefon, mert a nagybátyámé lesz!
Köszönöm(u.i. téglásítani igen nehéz úgy, hogy ne lehessen visszahozni, szerencsére)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen asztali médialejátszót?
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Modding és elektronikai kérdések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban