- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
daginyomigec #4118 üzenetére
Mert a telefon nem laptop.
Nem tud annyi kraftot adni neki. Bár én ritkán hallgatom fél hangerőnél hangosabban az enyémet, így is elég. De ha nagyon akarod állítgatni, az MTK engineer alkalmazásban (rejtett) tudod feljebb tolni. -
Toth_Jani
őstag
válasz
daginyomigec #4040 üzenetére
A zárolási képernyő is ki van kapcsolva, vagy legalább jó hosszú időre állítva??
-
lukacsjeno
tag
válasz
daginyomigec #4043 üzenetére
Ez esetben elnézést, ha olyan oka van.
-
lukacsjeno
tag
válasz
daginyomigec #4040 üzenetére
Akkor hogy kapcsolod be meg ki a telót?
De ha neked az kényelmesebb, hogy a beszélgetés alatt
folyamat arra figyelsz, hogy nyomva tartsd a kijelzőt, hát szíved joga.
Én amúgy is úgy fogom beszélgetéskor a telót, hogy az ujjam óhatatlanul is,
de rajta van a bekapcsológombon. Semeddig nem tart rányomni egyet,
ha vége a beszélgetésnek.
Próbáld meg esetleg 1 másik rommal, hogy érdemben is vhozzászóljak. -
lukacsjeno
tag
válasz
daginyomigec #4026 üzenetére
Elvileg ha elemeled a füledtől, akkor fel kéne ébredni a kijelzőnek, de ha valamiért ez nem működik ,akkor a beállítások/hívásbeállításoknál kapcsold ki a közelségérzékelőt. Igaz akkor végig feloldva marad a kijelző a beszélgetés alatt. Mondjuk nekem szimpatikusabb az az opció bekapcsolása, hogy a bekapcsoló gomb megnyomásával bontja a hívást.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
daginyomigec #3855 üzenetére
Nem értem pontosan mire gondolsz, de az biztos hogy a Messenger (is) át tudja venni az új ismerősök névjegyét úgy hogy lefényképezed a kijelzőjét, vagyis nem kell kézzel beírogatni az adatait.
-
Dominó85
addikt
válasz
daginyomigec #3849 üzenetére
Zenéhez én jelenleg a Black Player-t használom. De ha a tényleg szánalmas Atmos-t mellőznéd, akkor az n7 Player a megoldás (ne a Play-en keresd
)
-
A Peti
csendes tag
válasz
daginyomigec #3849 üzenetére
Ki kell kapcsolni minden más equalizert hozzá.
-
lukacsjeno
tag
válasz
daginyomigec #3847 üzenetére
Ja, nekem alapból a google fiókban vannak a telszámok. Se SIM-re, se a teló belső tárolójába nem töltök kontaktokat. Szerintem értelmetlen. Így újrahúzáskor sem kell menteni, visszatölteni, elég csak belépni a google fiókba, és beszinkronizálja. A Dolby Atmos klf. equaliezer preseteket tartalmaz, amiket kézzel is lehet módosítani, csak a jobb felső sarokban be kell kapcsolni. Addig a presetek közt sem tudsz váltogatni.
Nekem a 424 alatt működik. 427-el tovább sincs tapasztalatom, és amíg nem tud többet a mostaninál valamelyik rom, addig nem is váltok szerintem. Ez most tökéletes számomra, amire én használom a telcsit. -
lukacsjeno
tag
válasz
daginyomigec #3845 üzenetére
Szia!
Én mondjuk még az S424-et használom, de nem gondolom, hogy a 427-ben máshogy lenne.
Fotót és egyedi csengőhangot is a névjegyeknél lehet módosítani. Kikeresed a névjegyet, nyomsz egy szerkesztést, és a fotó helyére koppintasz, és ott lesz, hogy hozzá adsz képet, vagy kamerával fotózol egy aktuálisat. A csengőhangot is itt a névjegyszerkesztőben tudod kiválasztani, ha lejjebb görgetsz, és egyedi csengőhang kiválasztása. -
akaaka
tag
válasz
daginyomigec #3830 üzenetére
Én a videó alapján csináltam. Működik a dolog.
-
yanpec
senior tag
válasz
daginyomigec #3830 üzenetére
Szia.
A vègrehajtás módjában van, a vègeredmènyben nincs különbsèg.
Szerintem ez a legkockázatmentesebb megoldás.
-
Dominó85
addikt
válasz
daginyomigec #3687 üzenetére
Még nem adtam el a laptopokat, amivel a K3-as telókra tettem fel eddig romokat. Ha budapesti vagy, felteszek neked egy romot szívesen, amiben van dupla koppos kijelző ébresztés és nincs benne szemét progi.
-
Terra86
csendes tag
válasz
daginyomigec #3683 üzenetére
Szerintem első lépésnek telepítsd a TWRP programot.
Itt van egy jó leírás http://goo.gl/mftE5M A szükséges programok több helyen, de kézenfekvően Domino blogjából letölthető. -
yanpec
senior tag
válasz
daginyomigec #3683 üzenetére
Ha nem szórakozól felesleges számítógèpes USB-l rootolos romot cserèlős dologgal akkor nem veszik el semmi. Sose èrtettem minek használják mèg mindig mikor ott a TWRP!!!?
Rootoláshoz ott a Kingroot, TWRP felküldèsèhez meg a Flashify oszt joccakát, lehet romot cserèlgetni isten áldásával, a root meg a TWRP nem több 5 percnèl.
Ha rám halgatsz megnèzed ezt a videót ha tudsz angolul nem hátrány ha nem akkor csak utánozd amit a kínai srác csinál ès rá fogsz jönni, könnyű mint az ágybavizelès
Minden ami kell hozzá a videó leírásában linkelve van!!!!!!
https://m.youtube.com/watch?v=g4PQqRXSUa4
-
handbrake
csendes tag
válasz
daginyomigec #3677 üzenetére
Couco féle romokban benne van.
-
Dominó85
addikt
válasz
daginyomigec #3668 üzenetére
Csekkold az aláírásomat.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
daginyomigec #3668 üzenetére
Ezzel én is így voltam, de két lehetőség van vagy itt kérdezni, és mellé rengeteget olvasni, vagy a másik a Youtube ahol a K3-hoz is van pár videó és ott a látott dolgok alapján könnyebb elképzelni hogy mit is kell csinálni.
Én például ebből a videóból tanultam a legtöbbet, ez a számítógépről történő Root folyamatát mutatja be.
[K3 Root]
A parancsokra nagyon figyelni kell, de ha nem látszik más oldalakon is meg lehet találni szöveges változatban. -
daginyomigec
csendes tag
válasz
daginyomigec #3667 üzenetére
... annyit tennék még hozzá pl. Toth_Jani iménti hsz-jéhez, hogy ezt az oldalt is már meglátogattam, csak mivelhogy TELJESEN ÚJ VAGYOK Android témában
ezért hagytam is. Kb. 8-9 évig symbian-t használtam, az sokkal egyszerűbb volt
-
Toth_Jani
őstag
válasz
daginyomigec #3664 üzenetére
Először nézd át ezt és szedd össze az ott felsoroltakat.
[Témaösszefoglaló]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged