- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gulupeti
senior tag
A Cuoco féle legújabb 6.0-ás rommal azért vannak problémák, így 1 nap használat után a következőket tapasztaltam:
- viber üzenet volt, hogy nem jött meg, mert a rendszer bezárta a programot (pont mint a 1552D-s romnál)
- több alkalmazás is befagyott, ilyenkor egy ideig semmire nem reagált a telefon, de utána azért észhez tért, nem volt restart, de valami történt, mintha az ikonok vagy a launcher újratöltődött volna
- ma reggel nem ébresztett, mert minek is... Pedig egész hétre be van ugye állítva
- a 1540-es 5.1-es romhoz képest halkabbak a jelző hangok és a beszélgetési hangerő is, de azért még elfogadható szintű
- a kamera applikációban bizonyos dolgokat választva a program lecsokizikAmúgy gyors mint a villám, ha ezeket a hibákat javítják, nekem tökéletesen meg fog felelni.
-
Turcy086
tag
QI töltés házilag, részletek:
QI fólia telefonba, én ezt vettem ("A" tipusú kell, ez fontos!)Valamint ellendarabként, amibe a töltő megy, én ezt vettem
Fólia kényelmesen belemegy a telefonba, viszont a csati tetején a kis szürkés "dekort" le kell szedni, de óvatosan, mert ha erősen tolod neki akkor letörik a csati is! (vagy pedig telefon hátlapból a csatinál kiszedni kicsit)
Asztalos barátommal az éjjeli szekrény aljába belemarattam kb 8 centi átmérőjű lyukat. Ezt is óvatosan kell, mert ha túltolod, átszakítja a bútorlap fóliát.... Szóval nekem éppen, hogy a fólia van, tehát elég mélyen ki kell szedni (olyan 1 mm maradt az egészből)
Szétszedtem a dokkolót és a tekercset beleraktam a kivágott lyukba, majd töltőt rácsatlakoztattam és kész is.
Ampere app szerint 8-900 mA a töltés, ami szerintem jónak mondható.
Nekem -mint a videóba látható- tokban van, ergo a QI lapkának "át kell húznia" a telefon hátlapon, a tokban lévő műanyag merevítőn ill. a műbör borításon plusz még a bútorlap fóliáján. Úgyhogy én ezért is szedtem ki a tekercset a dokkoló részből, ha nincs tokba, ez nem szükséges!Pro:
- tök kényelmes töltés, odamész és lerakod
- mindez korrekt feltételek között (mint írtam 8-900 mA töltés)Kontra:
- talán annyi hogy kb centis pontossággal kell lerakni a "jó" helyre, persze meg lehet szokni a rutint
- "helyhez" vagy kötve, (vagypedig fixen beleforrasztod a telefonba és akkor QI-val és normál módon töltheted)Ha kérdés van, ne habozz
-
keyman
tag
Hoppá!
A telefonom számítógépre csatlakoztatva: nem felismerhető usb eszköz
Ötlet valakinek?
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2486 üzenetére
Azért a System UI leállás eléggé zavaró. De *kop-kop* egy Reset app preferences-vel megoldható. (Jó esetben). Fene a Lenovo pofáját, hogy másokkal ingyen végezteti el a munkát. Amúgy a rom gyors, stabilnak mondható és ugyan ha nehezen is, de felismerte az Mi Band 1S-emet... Azért a 6.0 elég kutyán bánik a Bluetooth-val. Neten is írják a Nexus tulajok, hogy borzalom társítani BT eszközt az új "jogosultság vezérlés" miatt. A kamerával pedig barátkozok még. Meglátjuk holnap fényes nappal mire lesz képes a CameraMX. Mert bizony a Snapit egy kalap kaka.
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Èn már mindent olvastam a 6.0, 6.1ről, de azt mèg nem, hogy mennyivel bír többet az akkumulátor, vagy kevesebbet. Erről mèg talán nem esett szó. ( De nem kizárt, hogy elkerülte a figyelmemet) Ha jól tudom egèszen más az energiagazdálkodási sèmája!?
-
Turcy086
tag
Saját házi barkács, avagy QI töltő éjjeli szekrénybe építve:
Lenovo K3 Note QI töltés -
Cholbi84
csendes tag
Na megoldva! Belevágtam, kapott egy Nexus romot, semmi extra app, letisztult,egyszerű. De! Nincs led értesítés, mozdulatok (lefordításkor némít, stb), dupla érintésre feloldás, energigazdálkodás, stb. Ezek -számomra tuti- felesleges dolgok. Egyetlen ami esetleg zavar, hogy lezárt kijelzőn az óra nem pontosan a tokján kivágott ablak mögött látszik, és híváskor vízszintesen adom a választ, nem a tok nyílásának megfelelően függőlegesen. De érkezik az armor tok.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2484 üzenetére
Ööö... Az fura, mert nekem kb 3 perc alatt végig ment a fekete háttéren kék Lenovo felirat alatti csík. Már a progijaim is fent vannak. Viszont a kamerától továbbra sem vagyok elájulva. Azért nappal a sötétebb részeken a MIUI rom alatt nem volt vagy alig zaj. Itt meg van hogy hemzseg. Lenovo! Vegyétek már észre hogy XAR az algoritmus amit használtok baxod!
A rendszer sebességéről későbbiekben nyilatkozok. Ledes értesítést is figyelni fogom. Ami rohadtul tetszik, hogy normál képernyőn ha az órára böksz, akkor lezárja a képernyőt. Bug vagy sem, nekem tetszik.
-
Dominó85
addikt
válasz
fehermokus #2482 üzenetére
Van bennem félsz, de meglátjuk. Van fél órám feltenni.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Dominó85 #2481 üzenetére
Nyugodtan használhatod, már nincsenek olyan nagy szarvashibák benne. Mondhatnám azt is, hogy tetszik, de azért még vannak problémái. Az értesítések fb, email stb.. most is szépen csendben érkeznek, se led, se hang hozzá. (Cuoco szerint jó, lehet csak én bénázok a beállításokkal.) Ettől eltekintve még nem találtam engem érintő hibát benne.
-
Dominó85
addikt
Gearbest EU raktárból érdemes megrendelni ha éppen van készleten. De nagyon figyelmesnek kell lenni rendeléskor. Minimum ajánlottan (valós nyomkövetéssel) érdemes kérni a szállítását.
Más: Cuoco92 1608 VibeUI 3.1 Android MM 6.0-jának ma adok egy esélyt. Elvileg már elég stabil. A biztonság kedvéért azért viszem a laptopom a melóhelyre mert nem leszek elérhető, ha beütne valami gubanc.
-
Toth_Jani
őstag
A mérete azért szép nagy de MIUI alatt például a Home és a Vissza gombot jobbra húzva beállítható az egykezes használat ilyenkor 3,5" vagy 4"-os lesz a kijelző hasznos mérete úgy könnyebb elérni.
EU raktárból ma rendelve, péntekre megjön ajánlott levélként és lehet nézegetni a netten hogy hol tart. -
Dominó85
addikt
Szia a fórumban valamennyi kérdésedre ott a válasz, de legyen...
Méret: relatív! Kinek mekkora a keze. Vágj ki papírból egy, a telefonnal megegyező méretű darabot és fogd meg. Én zsebben tartom vagy kabátban.
Melegedés: Intenzív 3D-s játék után még jó hogy melegszik. Alapból egyáltalán nem.
Kínából rendelt telefonos tapasztalatok: Külföldi rendelések topik
Merülés: Az extrém nagy aksis telefonok kivételével bármelyik gyorsan lemeríthető, ha játszol rajta.
Vodafone: központi helyek kivételével mindenhol 3-3,5G. Budapest, 4-es metró, Buda és Pest több helyén 4G
Beszerzés: Te döntésed.Lehet ma kicsit arrogáns vagyok, de érthető ha minden második ember aki idetéved (és üdvözöljük) ugyanazokat a kérdéseket teszi fel a fórum keresőjének használatát mellőzve, lustaságból.
Más:
MIUI V7 Január 21. kiadása tegnap óta valami borzasztóan kezeli a memóriát. Állandóan belassul és látszólag SEMMI sem megy, minden apk kilőve. Alkalmazáskezelőben a szolgáltatásokon kívül semmi sem fut! Ötlet? Valami nagyon csúnyán beragadt a rendszerben. Újraindítás sajna nem segít! Kb 2 perc és előjön a gond. Ebből azt hiszem romcsere lesz. -
Gabóca
csendes tag
Már egy ideje gondolkozom, hogy megvegyem-e ezt a telefont.
Tanácsot kérnék tőletek, talán így könnyebb lesz eldöntenem.
Használat: telefonálás (SMS nem nagyon), internet, filmnézés, játék nem.
- Mennyire nagy, kezelhető ez a méret, hol tartjátok?
- Külföldi fórumokon olvastam, hogy nekik hamar túlmelegszik,
illetve gyorsan lemerül. Sok a hibás példány (India). Milyenek az
itthoni tapasztalatok a Kínából rendelt telefonoknál?
- Vodafone hálózatban milyen a mobilinternet?
- Európai raktárból sima posta vagy futár (TinyDeal)?
köszönöm -
gery2k14
tag
Valaki tudna segíteni?
Feltettem a drivereket, rádúgom a telót és valami kínai telepítő jön fel ezutan is.
Normális? A belső tárhelyet se látja.
Win XP -
Cholbi84
csendes tag
Szeretném rootoltatni, és egy romot rá.
Ha valaki tud, szeretne segíteni, írjon, kérem a kulcsaba84@gmail.com email címemre, s mindent megbeszélünk. Előre is köszönöm! -
Cholbi84
csendes tag
Sziasztok!
Ma 2 napos a K3 Noteom, és a Tárhely menüpontban nem tudom megnyitni az Alkalmazásokat. http://kepfeltoltes.hu/view/160221/Screenshot_2016-02-21-11-04-33-891_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
atlitasz
tag
Sziasztok én is Cuoco-tól a 6.0-t (VibeUI 3.5) használom, nálam bejött....
De nem az eredeti laucherrel , hanem telepítettem a Launcher3.apk - ot,
mert a vibeui launcher nekem nem jön be.
A beállitások-megjelenés -főoldal menüpontban beállitom alapértelmezettnek Launcher3 -at,
és kész.
Már vagy 8 napja használom egész jó -
fehermokus
aktív tag
Nekem most a legfrissebb van fent az összes update-tel együtt. Lassan használható lesz mindenki számára
. Most már eltűntek a rendszeres laggolások, és egész kulturált lett. Ami különösen tetszik az az RDS-es rádió. Ha így le lehet kódolni, akkor eddig vajon miért nem tették meg? A notification Cuoco szerint ok, nálam zajtalanul történik. Első nap jó volt, aztán "leszokott" mindenféle zaklatásról
. Nem lövi ki a programokat, ez klasszul megy, de vagy van kedve villogtatni a led-et, vagy nincs. A visszajelző hangnak meg jó esetben a legvégét lejátssza, de általában ebből semmi sem lesz - hangsúlyozom, hogy nálam.
-
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #2462 üzenetére
Semmi gondom nincs vele.
A Cuoco 6.0- ját használtad/használod?
-
fehermokus
aktív tag
Én azt tapasztaltam, hogy csatlakozik, majd kis idő után egy kicsit kihagy, újra csatlakozik, de utána nálam nem csinálta többször - vagy nem vettem észre. 6-os android alatt nem tapasztaltam ilyet, csak az 5-ösökkel. De mi gondod van azzal az elvesztegetett 2 másodperccel?
-
siskad
őstag
Még mindig ki és bekapcsol a wifi saját magától. Másik wifin nem próbáltam de a többi telefonnak nincs ezzel baja. Akkor nincs valami ötletetek rá? Csinálja mindegyik rommal.
(#2460) Dominó85 : Köszi a linket.
-
Dominó85
addikt
Február 22-én 115USD lesz 600 darab Lenovo K3 Note az Aliexpress egyik legjobb store-jában az Eternal Team-nél. Igazából akciósan ha van Gearbestnél EU stockban, akkor onnan olcsóbb lehet kicsivel, de ha nincsen, akkor ez egy tökéletes alternatíva lehet akár ÁFA-val vagy nélküle (még inkább, 1% esély).
-> [link] <-
-
Dominó85
addikt
válasz
gulupeti #2453 üzenetére
Az hogy mi számít bumfordinak szerintem relatív. Eleve nem kicsi a teló, nem mindegy az a plusz kb 5mm? Ugyan nem ez a legkisebb 5,5"-os teló, de messze nema legnagyobb.
Az iPaky tok nagyon minőségi, bár pont az asztalra téve nem tetszett a hangja. Én most újfent bepróbálkozok egy Nillkin tokkal (csak a mocskos kínai ahelyett hogy elküldte volna a kínai újév előtt... Megvárta inkább annak a leteltét. Bukta a pozitív értékelést).
-
Payskin
tag
válasz
Coolspot #2446 üzenetére
Én is vettem hozzá, pár hónapig jó volt, de aztán levettem. Egyrészt nem voltam annyira oda a minőségéért: a tok maga jó, masszív, de van rajta körbe egy ilyen pántszerűség, és nálam elég gyakran "leugrott", elmozdult, másrészt tényleg egy bumszlit csinál a telefonból, nem lehetett rendesen zsebre vágni. Úgyhogy most már 2 hónapja tok nélkül használom, lekopogom, komolyabb baleset nélkül.
-
gulupeti
senior tag
válasz
Coolspot #2446 üzenetére
Az, hogy jó nagy lesz tőle a telefon!
Minőségileg amúgy nagyon rendben van, kézbe fogva is szuper, a hangszóró is jobban szól ebben asztalra rakva, de egy sima, puha szilikontokhoz képest, kézben fogva, méret ügyileg ordenáré különbség van. Szerintem. Ez az én véleményem, aztán majd mások megcáfolnak. -
siskad
őstag
Azt vettem észre, hogy néha 1 másodpercre kikapcsol a wifi, majd be. Mindegy, hogy milyen rom van a telefonon.
-
Coolspot
csendes tag
Sziasztok. Mi a véleményetek ipaky tokot illetően?
-
cs.lev
tag
Sziasztok!
Vennek power bankot a telefonhoz! Mit ajanlatok es hol erdemes garantaltan nem gagyit venni?
En a Xiaomi-ket neztem, tok jok es jo aron vannak, de lehet talalni foleg aliexpress-en Lenovo-t is! Gondoltam akkor mar Lenovo dukalna a Lenovo K3 Note-hoz, de ha nem lehet biztos forrastol beszerezni, akkor inkabb Xiaomi (vagy egyeb).Koszi,
-
Turcy086
tag
QI töltőpanelt akarok rakni K3 telómba, nincs véletlen köztünk olyan aki két csati pontot ráforrasztani a panelra? Persze mindenről videót csinálok
-
kovjoe
aktív tag
válasz
xoortes1978 #2441 üzenetére
Play áruház: rendszer alkalmazás eltávolító.
-
Dominó85
addikt
válasz
xoortes1978 #2441 üzenetére
xda, 4pda.ru fórumain.
-
xoortes1978
tag
offtopic!
Van egy kis gondom, nem K3-al kapcsolatos de hatha tudtok segiteni. Vettunk felesegemnek egy Lenovo A588t-t, es ugynezki hogy tele van maleware-vel. Mivel tudnam rola leirtani, illetve a needrom-on kivul hol talalhatok hozza esetleg egy rendes rom-ot?
koszi a segitseget.
-
siskad
őstag
Ma észrevettem, hogy van egy hajszálrepedés a Tg-on. Érekes, mert nem is történt vele semmi.
-
Coolspot
csendes tag
Sziasztok. Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy érdemes-e 6.1.29-re frissíteni a MIUI-t?
-
Turcy086
tag
Aki esetleg Cuoco92 1605 MM romot használ, és Xposed fan:
xposed-v80-sdk23-arm64.zip a kompatibilis! TWRP alól Cache Vipe, majd NE indítsd újra hanem rögtön telepitsd Xposed-ot. Első indítás hosszabb (4-5 perc, olyan mintha bootloopos lenne) Majd Alkalmazások optimalizása után használható és az Xposed APK-t telepíteni kell! -
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2425 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem pár setup-os elindítás után már működött ikonról is. Előtte meg hiába volt délelőtt, vagy délután meg sem nyikkant. Egyszer csak kiírta, hogy a rendszernek megoldást kell találnia a rádió problémára - nem tudom mi volt az - és utána már ikonról is el kezdett dolgozni, tehát az általad több rétegűnek titulált.
-
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #2414 üzenetére
Ja már értem mi a gond... OTA-n leszedtem de hiába telepitettem, nem rakta fel. Manuálisan kellette TWRP-ből telepiteni. Most már ott van Beállitásokon belül az FM rádió
Viszont amit nem értek: alapból benne levő Radio alkalmazás ugye egy többrétű, tud localt (FM rádió) ill netes rádiókra is. Ha Localra megyek ugye tudok FM-en kerestetni de nincs hang. Viszont, délutánonként van hang! Ma is tapasztaltam és tegnap is! Ugyanazzal a fülessel próbáltam... Ötlet?(Még azt is próbáltam hogy adatforgalmat lekapcsoltam, hátha valahogy onnan szól, de nem!)
-
gery2k14
tag
A driver telepítésnél a telefon rá legyen dúgva?
-
Pisztoly76
csendes tag
Sziasztok!
Kijelző cserére lenne szükségem Budapesten, tudtok javasolni helyet (helyeket) ahol meg tudnám (tudnák) oldani?Előre is köszönöm.
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Van valakinek valami ötlete, hogy mièrt merül marhagyorsan a teló? Este 22kor 90% volt, reggel 8kor èbredèskor 61%. Ez azèrt elkeserítő.
MIUI 5.12.17 van rajta.
-
cs.lev
tag
Miota van ennyi? Azaz miota van bekapcsolva a telefonod? Nekem is volt ilyen, hogy egy ido utan a sima cleaning nem tudott eleg memoriat felszabaditani...A legujabb (es Domino kollega elozo kerdesere valaszolva a 6.1.21-es MIUI-nal) nekem boot utan 1G szabad memoria van, aztan miutan elinditom a Whats app, Viber es K9-mail harmast (ezekre be van allitva, hogy ne pucolodjanak ki), olyan 800M-900M szabad hely van, majd hasznalat mellett (egyeb appok elinditasa, kitakaritasa) par nap utan kb 600M-700M csinalhato az egyszeru cleannel (ez amugy nekem a notifications-ben is ott van - marmint az ikon, hogy takarits!).
-
siskad
őstag
válasz
fehermokus #2415 üzenetére
Ok, köszi. Érdekes, mert ha ki van kapcsolva, akkor sokkal halkabb a telefon.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2412 üzenetére
SD kártyával semmi gondom nem volt. Az elején megkérdezte, hogy hozzá formázza-e a belső SD-hez, vagy kivehetőre akarom. Mondtam neki, hogy maradjon kivehető, aztán az értesítési sávból kitakarítottam. A fájlkezelőben kért még jogosultságot, hogy biztonságos-e a kártya és törölhet-e róla. Ezeket beállítottam, azóta többé-kevésbé figyelembe is veszi.
Rádiót amíg az ikonjával indítottam meg sem nyikkant. Mutatta, hogy működik, de hangja az nem volt. Mikor a beállításokban lévő FM rádió menüből indítottam, akkor meg volt hangja. 2-3 újraindítás után már az ikonos indításnál is van hangja.
Azért a háttérben futó progikat szépen kilövöldözi őkelme is, de azért még turkálok egy kicsit a lelkivilágában. -
Turcy086
tag
válasz
fehermokus #2407 üzenetére
Igen én is lestem, hogy kb 5 fps-sel ment antutu és mégis korrekt pontszámot dobott ki a végén...
Neked nem volt gond SD kártyával?
Nem értem a Rádiót, hogyhogyy beállitásokból kell indítani? (OTA közbe is ezt irta amúgy) -
atlitasz
tag
A MIUI multilang -ban meg alapból benne van, a Dolby Atmos bisztos nem semmiért!!!
-
atlitasz
tag
Én is a Dolby Atmost használom, mert szerintem ez a legjobb.
Jelenleg a K3_NOTE_MM_6.0_UI_3.5_DEV_1605_ROW_CUOCO92 rommal. -
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2402 üzenetére
Tettem még egy kísérletet a 6.0 Cuoco rommal. Tényleg egy kicsit csiszolt rajta a srác, rádió szól (beállítások menüből indul
és még RDS is van benne) és kellemesen fut. Bár Antutu test alatt röcögött, mint a fene mégis magas pontszámot ért el(???). Nem tudom, hogy mi alapján pontoz a program, láthatóan nem a gördülékenység érdekli. Maxx audio saját hangszóróján hallgatva szépen szól, fülesnél ki kell kapcsolni, mert különben csak bolhák zaja lesz. Van még egy pár újítás a szoftverben, ami előnyére válik a telefonnak.
Most tesztelem, hogy vajon megjönnek az üzeneteim, vagy ez is kilövöldöz mindent, ami a háttérben kellene, hogy menjen. -
atlitasz
tag
szia
maxxaudio lecserélése Dolby Atmost- ra nem lehet de választható appként lehet telepiteni twrp recovery -böl
töltsd le a:
dap_r6.5.zip fájlt, link:http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13100
másold be a teló sdcard -ba
újrainditás recovery módban ,keresd meg a fájlt majd install.
reboot és igy telepiteted istelepitsd fel az Apollo.apk
link : https://play.google.com/store/apps/details?id=the.joeapollo
zenelejátszót ,inditsd el
és válazd a Dolby Atmost és használd.......
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
OTA-n jönnek a romok, nem tudom kikapcsolni állandóan zaklat. Na már most ezeket, hogy tudom telepíteni? Ugyanúgy mint mikor romot cserélek csak nem törlök semmit? A másik dolog, nem találom azt a lehetőséget ahol át tudom irányítani az egyik SIM kártyát mert mikor szabin vagyok, nem szeretném, hogy munkaügyben hívjanak. Erre létezik megoldás? MIUI 6.1.29 szeretne telepíteni Jelenleg 5.11.26 van telepítve.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Turcy086 #2402 üzenetére
Én két hete próbáltam és nem volt ilyen kezesbárány. Alapból nem ment az fm rádió - nem szólt - majd mikor feltettem az ota-t akkor meg belassult, mint állat. Konstansan hozta a 38.000 pontot Antutu-ban. na meg látványosan laggolt is.
A szokásos gond ezzel is előjött, hogy a levelezőmet a háttérben kilőtte és nem jöttek meg a mail-jeim. Na meg persze a FB-ot is és egyebeket...
Pofára szerintem is tetszetős, de mondom az én telómon nem teljesített jól. Ezek után - mármint, hogy nálad működik - lehet, hogy teszek még egy próbát, hátha javult a helyzet, ha nem akkor várok, amíg a hivatalos gyári rom ki nem jön.Hú szokom ezt az új TWRP-t magyarul, hát már mindent megszoktam angolul alig találom meg a menüpontokat
. Asszem visszateszem inkább angolra, akkor legalább tudom, hogy mit csinálok (?).
-
Turcy086
tag
Összefoglaló CuoCo92 VIBE 1605 MM Android 6.0 romjáról:
2.8.7 TWRP alól települt, előtte kötelezően Android menüs gyári reset+TWRP alól wipe-olás. Kb 7 perc telepítés után indult is az új 6-os rendszer. Rögtön az elején multilangos telepitővarázsló, majd jött hogy talált egy Samsung kártyát de nem tud mit kezdeni vele. Feldobta, hogy akarom-e használni, mint tárhely, vagy pedig telepíteni is akarok-e. Persze mindkét esetben meg kellett formázni, úgyhogy lementettem ami kellett, leformáztam amit kért, majd most látja mind a 32gigát.Röviden a feature-ok:
- rootolt
- multilang
- gapps benne
- összes VIBE feature benne van (night eye stb)
- notification LED működik
- GPS szerintem pontosabb, mint ami előtte (előtte kettővel ezelőtt szintén Cuoco rom volt fent)
- nekem csütörtök óta 1x fagyott, bár az is olyan volt inkább hogy megállt minden 5 mp-re, majd mintha home-ot nyomtam volna, kidobott
- FM rádió működik (nem alapból, hanem telepítés után kiirta hogy van OTA frissítés)
- kamera müködik, zoom is (videó ill, képnél is) plusz nem tudom újítás-e, de full verziós Cinema FV5-nél van selfie mód
- Antutu pontszám 48462
- MaxxAudio van csak benne, azt lekapcsolva olyan a hangja mint elöző romnál aminál Dolby Atmos voltÚgyhogy ahhoz képest, hogy béta, meg mondják mennyi a baja nálam -még?- nem jelentkezett, viszont egyet nem tudok, hogy a naptárat nem tudom elérni. Belépek gmail-be, kontaktok ok,meg minden a naptár bejegyzéseket nem látja. Ha valaki találkozott hasonlóval, segítsen légyszi
Ha kérdésetek, screencapture kérésetek van, mondjátok!
Üdv
Matthew -
gery2k14
tag
Annyi az utolsó kérdésem winxp-n müködik a sptools?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest