Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Sziasztok. Most szereztem be egy ilyen telefont, Aliexpress-ről. Kemény 90$ volt
Az már más kérdés hogy a szlovák vámosok megfogták, átvilágították, és kiszabtak rá 15€ adót, de még így is megérte. Írtam az eladónak hogy ha lehet rakjon rá nekem valami értelmes tyúkláb mentes romot, meg Google appokat. Tett is rá nekem olyan romot, amiben tényleg nincs tyúkláb (de mondjuk magyar nyelv se, bár ez nem létfontosságú) és Google apps is van rajta. A gond az vele, hogy egy csomó program nem indul el rajta, fc-ket dobál. Pl. a gyári üzenetkezelő program el sem indul, ha kapok sms-t akkor jelzi, de ha meg akarom nyitni akkor "the application crashed unexpectedly" üzenet fogad minden alkalommal. Gmail is néhe megy, néha fc-t dob. Meg minden második app amit letöltök play-ről az nem akar elindulni, hanem fc-t dob. A rom verziója egyébként VIBEUI_V2.8_1535_5.128.1_ST-K50-t3s.
Szóval keresnék egy épkézláb romot, amit TWRP alól felrakhatok. Az lenne a kérdésem, hogy melyik a leghasználhatóbb, legstabilabb custom rom rá? A TWRP felrakása, meg úgy általában a romolás megy, MTK-ban van már bőven tapasztalatom, csak vélemények érdekelnének, hogy tapasztalatotok szerint melyiket érdemes fölraknom. A telefon nem az enyém lesz, egy haveromé, ő meg nem nagyon fog romolgatni, csak használni a telefont, ezért kellene valami megbízható custom rom, minél kevesebb buggal.Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest