Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android szakmai topik
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagyilovag
aktív tag
Nem szereti ha farzsebben tartják,és megfeszül,leülés hajolgatás közben,az biztos!
Az öcsém most nyírta ki a 2.kijelzőjét ezzel. -
Dominó85
addikt
Nekem is kellene egy pesti emberke, aki kicserélné egy kollégám K3 Note-jának kijelzőjét. Aliexpress-ről ma hozta meg a komplett kijelző+digitizer+keret egyben pakkot a postás. Legyen oly szíves jelentkezni valaki, aki elvállalja. Természetesen nem várom, hogy ingyen szerelje be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
K3 note 3s készülékem kb egy hónapja nem reagál a home és a vissza gombra csak a menü müxik. Van valakinek ilyen tapasztalata?
-
Dominó85
addikt
válasz
LantosBerry8 #4793 üzenetére
Akkor az a telefon még az előző tulajdonosé. Kérd meg, hogy az alábbi linkről távolítsa el a K3 Note-ot. Mert addig te bármit ügyeskedhetsz, nem fogsz tudni belépni.
Istenem, annyiszor leírtam már.
Turcy086
A MIUI 7-es romok a legstabilabbak. Illetve fizetős MIUI 8 is létezik, ami szintén jó, csak épp nem ingyenes.Az ingyenes MIUI 8 fejlesztése abba maradt pár buggal együtt. Az, hogy mennyi eredeti feature-t hagytak benne, nagyban függ a befogadó készülék SoC-ának erejétől és hogy miket támogat. Illetve hogy mennyi dolgot lehet átportolni az egyezések után. *Jós gömb*
[ Szerkesztve ]
-
Turcy086
tag
Sziasztok!
Eddig valamiért ódzkodtam a miui romoktól de asszony kapott egy Huawei és nagyon bejön mint rendszer. A lenovo k3 notera irt miui romokba mennyi feature-t hagytak benne? Mennyire hajaz a huawei-ére? -
Dominó85
addikt
válasz
LantosBerry8 #4791 üzenetére
A gyári miért nem opció? Az S427 Cuoco92 és az S433 a két legstabilabb és szinte bugmentes rom.
-
Dominó85
addikt
válasz
LantosBerry8 #4789 üzenetére
CM alatt a Wifi és a mobilhálózat jele nem a legjobb.
Ebbe bukott/bukik bele a Cyanogen. Évekkel ezelőtti kernel és modem szintű hibákat képtelenek kijavítani. A Lenovo a ZUK 1 után dobta is a CM projektet a szerződéssel együtt a kukába. Utólag a ZUK Z2-nél már azt mondom, hogy nagyon jól tette a Lenovo. A ZUI felület egyszerű és brilliáns.
Kimaradt: Ügyes vagy!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz
LantosBerry8 #4786 üzenetére
Be kell jelentkezned a google fiókoddal. Előforduló "bug" az androidban, hogy vagy csak wifi-vel vagy mobilnettel enged bejelentkezni először. A másik, remélem az előző tulaja a google eszközei közül törölte a K3 Note-ot. Mert ha ez nem történt meg, akkor max MIUI, Lewa vagy egyéb google-t nem igénylő rommal fogod csak tudni használni a telefont. Erre amúgy ezerszer felhívtam már a figyelmet, de ha kell, mindig leírom majd.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4785 üzenetére
+ mikor bekapcsolom, az első lépéseknél nem enged tovább a google bejelentkezéstől.... Miért?
-
Dominó85
addikt
válasz
LantosBerry8 #4782 üzenetére
A Citrancs blog jobb oldalán van egy hasznos linkek rész. Abban megtalálod a google drive-om linkjét, amin van Flashtoolos S433 és TWRP-s romok is.
-
Dominó85
addikt
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Ma hozzám került egy ilyen masina, hogy rakjak rá egy atomstabil gyors rendszert.
Kérdésem:
- hogyan kezdjek neki? (TWRP -t hogyan rakjak rá?)
- melyik a legajánlottabb rom?
- rootolni hogyan tudom? (Reklámmentesítés miatt kell) -
Terra86
csendes tag
Én az AOSP K3 Note 7.1.1 beta 3-at használom 3-4 napja, nagyon tetszik, egyenlőre a hibáival együtt fennt hagyom, hátha jön egy javított verzió.
Amit találtam hibát : usb fájlátvitel nem működik, rádió nem működik, kicsit több a fogyasztás, mint megszoktam - Gsam szerint a kernel a legnagyobb fogyasztó.
Viszont nagyon gyorsan reagál, szerintem eddigi legjobb, meg nekem jobban bejön az Aosp felület.
(Végre alapból is nagyítható a felület és az ikonok)
Ha mindent kijavítanak, megtartom
( Feltelepítés után érdemes visszavenni a processzor órajelét és ondemandra állítani, mert rettentően megy és vasalót csinál időnként a telefonból.(Beállítások M.A.D extras)[ Szerkesztve ]
-
jobesz
tag
jópár nougat alapú rom jelent meg az utóbbi 2 hétben, van amelyik elég jó visszajelzéseket kapott, van már használható ezek között?
[needrom utóbbi hetek rom termései]
mit ajánlanátok amiben van magyar?
-
cs.lev
tag
-
Dominó85
addikt
Én sajnos már csak egy Lenovo ZUK Z2-n tudom ezt megnézni neked.
Az meg ugye nem mérvadó. És bizony, elvitték szeretett Citrancs-om. De továbbra is szívesen segítek romolásban és egyéb szoftveres gond esetén.
gagyilovag
nincsen baj a gyári romokkal, csak vannak olyanok, akiknek az a felület nem annyira jön be. EZért megnézik milyen alternatívák vannak romok terén. Én sokáig használtam a teljesen gyári S433-at és szinte hibamentes. A MIUI V7 és V8-ból voltak olyanok, amelyek napi szinten használhatóak voltak. Azok alatt például még szebb képeket csinált a teló, ha valakinek ez számított. -
cs.lev
tag
válasz
gagyilovag #4763 üzenetére
Mondjuk egy windows-os gep flashtools-szal, hogy telepitsem
, es annak most hianyaban vagyok!
Masik oldalrol a ROM vitaba nem erdemes belemenni, egy ido utan rajovunk, hogy vallasi kerdesekrol van mar szo!
En csak rohadtul megszerettem a MIUI-t, es felek, hogy masik ROM nem adna vissza a megszokott kenyelmet.Melyik gyari rom-t hasznalod egyebkent amiben ennyire megbizol? es dobnal egy linket is meg pontosabb telepitesi utmutatot akkor mar
-
gagyilovag
aktív tag
Nem értem,hogy mi bajotok van a gyári rom-al?
Megbízható,minden úgy megy ahogy kell.
Mi kell még? -
cs.lev
tag
válasz
Dominó85 #4761 üzenetére
Azokat ismerem! Egy raklap hulladek az osszes, tele van kinai fosokkal. Senkinek nem ajanlom...
Akkor megint visszaterek a jo oreg MIUI7-hez.Amugy egy nagy szivesseget szeretnek kerni egy app-pal kapcsolatban. Nalam egyik MIUIn sem (se 7, se 8) indult el a Royal Bank of Scotland alkalmazasa es nem tudom miert! Egybol FC-zik. Tudom, valszeg senkit nem erdekel ez az app, de nekem most ideiglenes kulfoldi jelenlet miatt fontos lenne, de mint mondtam ha elinditom feljon a hattere a software-nek (kek valami) aztan FC (lehet a root miatt? :S ). Tenyleg nem kell semmi extra a teszthez, csak leszedni Storebol, majd launch, aztan mehet is az uninstall.
Ha valakinek van 2 perce, leellenorizne, hogy nala menne-e (MIUI-sok elonyben.
Elore is koszi!
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
Szia,
a greeshan féle miui sajnos tartalmaz pár hibát. Nem érdemes az utolsót leszedi, hanem előtte egy 2-3 verzióval korábbi a legstabilabb.. nem elmlékszem már pontosan melyik, de sokuknak van valami baja (van amiben fc-zik a settings, van amiben nincs keyboard.. stb).
Egyébként van normális MIUI8, a telefonra.. Csak ... sajnos nem ingyenes. De tényleg jól összerakott példány. (persze apróbb hibák akadhatnak, de messze a legjobb kiadás ez szerintem): [link]
kb. 2 hónapja, hogy használom ezt a romot, és ... eléggé lehangoló véleményem van erről a telefonról, de ez egy fokkal elviselhetőbbé teszi.
Bár a mérete még mindig zavar a telefonnak. De most már megakarom várni az új generációs "csúcsmodelleket". .. majd akkor eldöntöm, hogy merre tovább.[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Tiszta SD kártya és előtte a wipeolás teljes volt? Mert a megszokott wipeolás édes kevés. Nálam 6x biztosan volt gyári < - > MIUI váltás és csupán az első alkalommal volt FC.
Az S433 egy gyári rom. Cuco92-nek köze nincsen hozzá. Az egy tisztított gyári rom, ismeretlen kezéből.
[ Szerkesztve ]
-
cs.lev
tag
válasz
Dominó85 #4710 üzenetére
Kozben kiprobaltam a greeshan fele MIUI8-at ugyis, hogy elotte legyaktam mindent az SDkartyarol es formaztam, mintha szuz lenne. Sajnos a hibak igy is elojonnek. Konkretan a Settings alkalmazas FC-zik rengeteget.
Kar, hogy ez a MIUI8 nem lett jo a K3 Note-ra.Egy dologra volt jo, hogy nem tudom honnan tudja kiszopni a ROM, lehet az ujabb Androidok tudjak, de a battery app kiirja hany mAh-s az akksi, es mivel en is vettem nemreg "3700 mAh"-as akksit aliexpressrol, es szinten azt tapasztaltam, hogy egyaltalan nem jobb mint az eredeti, csak az elejen tunt annak, igy le tudtam ellenorizni.
Mind a gyari, mind ezen utangyartott akksira amugy a MIUI 8 szerint 3060 mAh-es kapacitas dukal! Meg ha a meres hibas is, egy biztos, mindketto ugyanolyan tudasu.Mas: van olyan ROM most ami anrdoid 6.0+, nem kell MIUI legyen, de megbizhatoan mukodik (OTA sem kell feltetlenul), es TWRP alol siman fel tudom rakni? Latom itt emlegetik sokan az S433, vagy valami hasonlo tipusut, ami gondolom a Cucou-fele rom lehet...
-
Toth_Jani
őstag
válasz
fgabor27 #4752 üzenetére
Én az S433-at használom megy vele minden, nem volt még vele problémám.
A gyári kamerát nem használom mert az Open Camera alkalmazást szoktam rátölteni a telefonra, rengeteg beállítási lehetősége van és igen szép képeket csinál, persze az más kérdés hogy kézből nehéz jó képet készíteni.[ Szerkesztve ]
-
fgabor27
csendes tag
Még egy kérdésjelenleg Miui 7 van rajta ha nyomok neki egy gyári visszaálitást utána müködni fog vagy bezavarodik ez is?
-
fgabor27
csendes tag
Sziasztok mi most a legjobb ROM ami stabil és korrekt a fényképezöje?
-
cs.lev
tag
Kozben az enyem is megjott, amit rendeltem! Tenyleg fain! Foleg az elozo sz**hoz kepest!
Ugy mukodik ahogy kell, most mar a felregepeles az en hibam valszegmeg a billencs layoute
Amugy egy-ket Google Play-es calibratort kiprobaltam meg a regebbivel, az is segitett rajta egy kicsit, de egyertelmeun maga a digitizer (es/vagy a touchscreen) el volt csuszva egymastol.Koszi meg DraXoN a linket! (#4704 hosszaszolas)
-
Payskin
tag
Gubanc van. Az a repedés, amire egy hete azt írtam, hogy 3 centi, az most már 10 centi és három irányba reped. Szerencsére nem a kijelző, hanem ez a csoda Nillkin 9H Tempered Glass, amit 2015 őszén nagyon szerettünk. Csak épp kifutott termék, ebayen kívül nem találok helyet, ahonnan rendelhető volna. A Nillkin kínálatában csak valami Crystal fantázianevű, matt, ujjlenyomatmentes hasonló termék van, de a leírásában feltűnően nincs benne, hogy ez hasonló védelmet nyújtana, mint a 9H.
Akik mostanában vették a telefont, ti milyen fóliával/védelemmel használjátok?
-
undu
újonc
sziasztok!
lassan már egy éve vagyok tulajdonosa a citrancsnak. az eredeti kínai romjával sikerült vmi vírust összeszednie, ami miatt végül feltettem a cuoco92 s427-es romját. eleinte meg is voltam elégedve, majd először az órája babrált ki velem több reggeli ébresztés alatt, és körülbelül 3 hete megjelent a back és home gomb hiba. mivel az egyik sim kártya kivétele után jelentkezett közvetlen a hiba, ezért kipróbáltam azok ki-be rakosgatását hát ha azzal helyre jön, mondanom sem kell hogy nem javult meg. factory reset, új rom felrakása után se javult a helyzet. olvastam fórumban h nem én vagyok az egyedüli azonban nálam TWRP alatt sem működnek a gombok. a kérdésem az lenne, h bevállt e a SP Tools "Format All+Download" rom telepítés végül?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
xoortes1978 #4745 üzenetére
Az előző oldalon kérdeztem én is kijelző cseréről, vannak tapasztalatok.
-
xoortes1978
tag
Sikeresen leejtettem a telefonomat. A kijelzo van hogy magatol mukodik, fol le csuszkal a gyorsbeallitasok resze. De ami fura hogy nem mindig. Ha kicsit megnyomogatom a jobb felso sarkat a telefonnak akkor mukodik kicsit rendesen. Szerintetek ez csak kontakt hiba vagy kijelzocsere? Ha kijelzocsere mennyire nehezkes megcsinalni? Volt mar Weller a kezemben
-
lukacsjeno
tag
Szia! Igen, az én tudomásom szerint is, tavasszal jön rá a hivatalos 7-es droid.
Én inkább türelmes leszek addig, mert 2-3 needromost kipróbáltam, de
kudarcba fulladtam mindegyikkel.
Még szerencse, hogy TWRP-m van, és minden nougatpróba előtt csináltam
egy full twrp backupot, és fél óra múlva már vissza is álltam a régi kerékvágásba.BUÉK mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
jobesz
tag
üdv! van már valami használhato nougat 7.x alapu rom amit érdemes feltenni?
needrom on nem túl meggyőző a kínálat, van aki használja tartósan bármelyiket is?ha jól tudom lesz hivatalos nougat is rá év közepére nem?
-
Payskin
tag
Addig mondogattátok, hogy így nem ébreszt, úgy nem ébreszt, hogy az enyém is elkezdett nem ébreszteni.
Szerencsére ritkán fordul elő, de pont tegnap jártam így. Az ünnepekre kikapcsoltam a reggel 6 órás ébresztést, tegnapelőtt este visszakapcsoltam, mert szerdán kellett jönni a bányába. Aztán fekszem tegnap reggel félálomban az ágyban, a macska már nagyon nyivákol, hogy fel kéne kelni, rápislogok az órára, 5:57. Na, akkor még 3 percig csend legyen. Hm, nem telt még le? 6:05. WTF?! Meg se nyikkant.
Ma viszont simán működött. Fene sem érti.
Sacc/kb. tavaly október óta van meg a telefon, sikerült megúszni, hogy leejtsem, tip-topp állapotban volt. Egészen idén októberig, amikor is megjött a macska. Nyilván én vagyok a hülye, mert ugyanoda teszem a telefont a kezem ügyébe az asztalon, a macska pedig az első mozdulattal rúgja le a kőpadlóra. Jól bírja, az egyik sarka pattant le egy kicsit, illetve a Nillkin becsületére legyen mondva, hogy fél tucat kijelzőre padlózás után is csak egy 3 centis ronda repedés van a műanyag védőbigyón, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
konzi
aktív tag
Boldog karacsonyt fanok
-
Dominó85
addikt
Minden kedves K3 Note tulajnak Nougat-ban gazdag Karácsonyt kívánok!
-
laco2
csendes tag
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!
-
akaaka
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan romot mondani ami a telefon kikapcsolt állapotában is tud ébreszteni.
cuoco 427 kivételével. -mert az tudja -
jobesz
tag
válasz
gagyilovag #4718 üzenetére
2 hetente van rá rendesen frissítás, full magyar? Nem merül neked nagyon ez a rom? nekem a cuoco 427 merülős...
-
Dominó85
addikt
Ugyanilyen Konpson aksim van csak 3500mAh. Nem jobb a gyárinál. Méretben ugyanakkora és csak az első pár töltés alkalmával "tűnt" jobbnak. Valószínűleg túltöltik az aksit, így rövid ideig valamivel több szuflát képes fel illetve leadni. Kamu az egész. Egy ezresért odaadom aki kéri, de semmilyen garit nem vállalok rá.
-
sony28
csendes tag
A 3700mah aksit használ valaki? Vélemény?
-
sony28
csendes tag
A 3700mah aksit használ valaki? Vélemény?
-
Dominó85
addikt
A Format all opciót direkt nem írtam le, mert egyrészt nagyon rizikós és csak bizonyos Flashtoolos romokkal megy megfelelően. Ezért is szoktam inkább én csinálni. Nincs és nem is lesz a blogban leírva.
Persze priviben szívesen megírom a menetet, de saját felelősségre.
cs.lev
Még a MIUI 7 és 8 közti váltás is okozhat gondokat ha az SD nem volt törölve. -
JKalo
tag
válasz
gagyilovag #4718 üzenetére
Ez megoldást jelenthet a Back&Home gombjaim inaktívítására ;-( ?
Ennél "Format All" nem lehetséges ?! (legalábbis : "No Format All" ?) -
JKalo
tag
válasz
Dominó85 #4689 üzenetére
Hát úgy néz ki, hogy végső lehetőségként megpróbálnám az általad ajánlott "teljesen új Format All + Download-os Falshtool-os romtelepítést "
- TWRP -alól ez gondolom nem lehetséges, csak a ROM cserélése/telepítése (Flashtool) leírásod szerint ? A leírásban nem említed a Format All opciót, de gondolom ez is választható?
- A programok és a K3 Note szükséges driverei a Te Drivod-ról letölthetők
- valamint ugyaninnen az s433 -rom - Ez teljes format utáni felrakásra alkalmas Rom?Remélem ez megoldja a Back & Home billentyűket és nem fogom galyravágni a telót....
Válaszodra várva, légyszi javíts/pontosítsd ha valami nem fedi a valóságot.
Kösz
Kalo -
gagyilovag
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Sziasztok, bocsi az off-ért, de nem tudjátok hogy a Lenovo Phab 2 Pro mikor jelenik meg itthon?
Köszi!
-
Dominó85
addikt
Sziasztok, szükségem lenne a segítségetekre. Egyik legjobb barátom K3 Notejának kijelzője betört. Kellene nekem egy olyan forrás Aliexpress-ről, ahonnan jó minőségű kijelző+digitizer jön. Tehát érzékeljen jól. Az igazán nagy kérésem pedig csak most jön. Ki is kellene cserélni neki.
Budapesten lakik ő is, természetesen a telefon nálam lesz.
PS: Aliexpressen létezik hogy 15USD-től kezdődik egy digitizer+lcd panel kombó.
-
cs.lev
tag
Nem volt rossz, de csak visszaalltam stabil miui 7-re. Ez a Greeshan fele MIUI 8 nalam furcsan viselkedett, pedig rendesen tettem fel, ahogy kell, de sokszor FC-zett par egy-ket alkalmazas. De legborzasztobb az volt amikor egy zene szam valtasra a Music app FC-zett! Nem tudtam zenet hallgatni, ujrainditottam a telefont, de aztan akkor sem...majd valahogy sikerult....de azert ez mindenkepp kivalto ok volt a visszateresre.
-
Dominó85
addikt
Mondjuk meg is és mégsem értem ezt a pénzért fejlesztek MIUI-t a K3 Note-ra gyereket. Biztosan érti a dolgát, na de mindenkitől pénzt kérni, plusz fenyegetőzni hogy ha valamelyik kiszivárog akkor befejezi... Nem éppen a legkorrektebb jellemet takarja. Pénzéhes kis buzinak tűnik nekem vagy notórius "valódi" munkakerülőnek. Az ilyen a pénzét os klikkek után kapja havonta... De ne legyen igazam. Véleményem szerint egy ingyenes rom melletti Donate gomb sokkal korrektebb. Nyilván kevesebb pénzt hoz, de mégis csak a tényleges munka megbecsülése után járna.
-
DraXoN
addikt
Én ezt használom: [link]
Működik tényleg rendesen, és rendszeresen fejleszti is az aki csinálja.
Igaz, "sajnos" nem ingyenes. De ha gond lenne, akkor válaszol és segít a készítő.
Jah, és van benne Magyar nyelv, kínai szövegek csak ott ahol szerintem nem kiirtható (de 99.9%-ban sehol.. és angol is csak pár helyen) ha számít valakinek -
cs.lev
tag
válasz
Dominó85 #4702 üzenetére
Azon mukodik minden rendesen? Nem szaggat, es nem mutat rejtett orosz/kinai karaktereke itt-ott?
Csak mert megszunt a support, aztan azert kerdezem, hatha maradt valami megoldatlanul...Az egyik legutobbi problemam az volt, hogy pl. egy komolyabb alkalmazasbol (ami itt mondjuk egy jatekot, de akar a Browser-t is jelenti...szoval nem egy szotar alkalmazas mondjuk), ha a Home gombbal kilepek, akkor sokszor Just a sec...+porgettyu fogadott, hogy eppen tolti a home screen-t legyek turelemmel. A MIUI 7 akkor csinalt ilyet amikor bebootolt, tobbszor nem...
-
cs.lev
tag
válasz
Pisztoly76 #4700 üzenetére
Koszi, most meg varok egy kicsit. Felraktam egy MIUI 8-at Freiserk felet (megj: fel ne tegyetek, fos kindzso karakterek mindenhol vannak, meg pl. a DT2W is 3rd party alkalmazassal van megvalositva, szoval gondolhatjatok milyen megbizhatoan mukodik) es a benne levo (asszem Xperia style) billentyuzet layout-ja pont olyan hogy nagyon a szelen nincsenek gombok, igy hasznalhato a kijelzo (nagyon tenyleg nem kell masra a szele). Megnezem hozza tudok-e szokni, illetve visszarakom a stabil MIUI 7et es lecserelem ott a keyboard (hogy ez miert nem jutott eszembe korabban
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából érkezett a Lenovo phabletje, amely irgalmatlanul sárga, meglehetősen méretes, hardveresen pedig a középkategória felső szegmensébe tartozik.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA