- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz drill*** #3250 üzenetére
Reggelre kitalálok valamit.
Amúgy nekem,amikor volt a baleset,dobozban,tokkal,kijelzővédő fóliában küldtem el.Amikor visszahozták,az általam küldött tok,illetve minden dobozban volt.
Doboz : tegyem bele - visszafelé : fertőtlenített papírka - törésbiztos dobozban!
Más : Mostanában Beta softra vagyok kihegyezve,mintha jobban merülne az aksi.iWatchot használok,kijelzőidő pedig nagyon kevés van.
Health megy,bt,wifi,netmegosztás,ami eddig is.
Remélem javulni fog.Horgászni mentem...B.i.L
-
Essentials
aktív tag
válasz drill*** #3250 üzenetére
Az Apple központi szervízéből dobozban érkezik a készülék, ami a legtöbb esetben "fődarab cserét", tehát egy refurbished készüléket jelent, ami vadi új, fóliázott, és abban különbözik a boltban megvásárolhatótól hogy egy már szétszerelt készülékből kinyert, tökéletesen működő alkatrész(eket) is tartalmaz, de minőségre ugyanazt kapod, mint a boltban vásároltat. Ahogy megjön a készüléked ( a dobozban ) az iStyle-os munkatárs szelektálja őket zacskókba a hozzájuk tartozó papírokkal, és megy fel a polcra, amíg nem jelentkezik a vásárló! Itt simán sérülhet a ház ha nem óvatos!
( Ezt egy szervízben bennfentes kollégától kérdeztem meg neked. )Viszont ez egy fontos tanulópénz: Bármit veszel át bárhol, legyen az egy mosás utáni kocsi, vagy egy cserélt telefon, még az átvétel helyszínén, a bolt képviselője előtt érdemes átfutni, hogy valóban makulátlan-e külsőre. Ha az iStyleos ledobta, vagy neki döntött valamit, nyilván nem fogja bevállalni miután átvetted, és elvitted, mert az a továbbiakban üzlet költsége lenne, és az ő prémiumát is érintené!
Továbba az iStyle többször felkerült már a Tékozló Homárra, mert a 2 évnél fiatalabb, de 1 évnél régebbi ( tehát gyártói garancia lejárta utáni ) készüléket is a jogi hátteret elsunnyogva pénzért akarta javitani, holott bizonyos feltételek teljesülése mellett téged megillet a jog, hogy térítésmentesen megcsinálják. Sajnos az iStyle ezt szereti figyelmen kivül hagyni, ha látja hogy nincs képben ezzel az ügyfél.
Az ügyintéző itt meg is vezetett téged azzal, amikor azt állította hogy a bécsi Store-ban vásárlásnak köze lenne a 2 éven belüli térítésmentes cseréhez/javításhoz. Pont hogy az egyik legjobb helyen szerezted be az eszközt ahhoz, ( nem suffni GSM-ben, szurkeimportból ), hogy érvényesíthesd a jogaidat!
Mivel a bécsi Apple Store egy EU-n belüli üzlet, és mivel számlát is kapsz a vásárlásodról, abban az esetben ha ezt nem cégnévre kérted, hanem magánszemélyként, megillet a 2 éven belüli térítésmentes szervíz joga, amennyiben a készüléken keletkező kár nem önhibádból ered! ( tegyük fel törött kijelző önhiba vagy beázatott telefon is, de egy rossz Face ID, vagy csíkos OLED panel, elromlott beszédhangszóró nem, ha nem te tömted tele homokkal. )
Sajnos az átvett, sérült készülékkel szerintem már nem tudsz mit kezdeni, azt fogja mondani az iStyle hogy te átvetted, és nem az ő hibájuk a sérülés. ( Pedig DE, de nincs rá így bizonyíték. )
Ha mélyebben érdekel a téma a jövőre nézve, ezt mindenképpen olvasd át. Nagyvonalakban viszont leírtam, mi vonatkozik rád ilyenkor, a bécsi Apple Store-t problémaként emlegető eladót meg érdemes jól kiröhögni, ha akkora vadparaszt hogy hivatalos Apple Authorized-ként az arcodba képes hazudni. Talán nem 120e Ft-ért kellene tiniket alkalmazni, lenne egy elvárható színvonal is náluk. Az évek alatt egyre inkább felhigúlt a dolgozói gárda, most már ott tartanak hogy a bolti alkalmazottak 90%-át képtelenség komolyan venni, mert odaviszed egy Machez az üzletben, és bután néz rád egy összetettebb kérdésnél, vagy hülyeségeket állít, lásd fentebb.
https://szifon.com/2019/10/12/hogyan-legyen-magyarorszagon-2-ev-garanciad-az-apple-termekeidre-avagy-a-szavatossag/?fbclid=IwAR3CEeWtupuH-liRzPgO06Q7Nou8vz5XIiFfi5JXdAD5WiiIuQlv8sAPR_c
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Essentials #3252 üzenetére
Ha Bécsben vette, akkor arra itthon teljesen jogosan mondják a 2. évben, hogy pénzért javítják csak.
-
Essentials
aktív tag
válasz Tibee86 #3253 üzenetére
Nem. A második évben az EU jogkörben megkereált jótállás vonatkozik rá, ami az EU-ban vásárolt összes telefonra vonatkozik, és ez alól az Apple sem kivétel. Céges vásárlásként nem jár mellé, de ha magánszemélyként vásárolta az EU-n belül, és megvan a szàmla is, az iStyle-nak, mint az Apple egyik hazai hivatalos hazai szervízpartnerének kutya kötelessége foglalkozni vele ha nem ő idézte elő a hibát, akkor térítésmentesen. Ha mondjuk hong-kongi, vagy amerikai vásárlàs lenne a telefon, akkor pénzért nyúlnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
drill***
csendes tag
válasz Essentials #3252 üzenetére
Hú, hát nagyon szépen köszönöm ezt a teljes körű felvilágosítást, igazán hálás vagyok érte.
Nagyon hasznos dolgokat írtál és totál jól látod ezt az egészet.
Így van, ez tényleg egy tanuló pénz volt. Megfogadtam, ha kapom az e-mailt, hogy mehetek a telefonért, biztos nem fogom naívan átvenni, míg át nem nézem.Jó, hogy a garanciára is kitértél.
Jogos az 1 év, céges számlát kértünk. De akkor ezért 1 év és nem azért, mert Bécsben lett vásárolva (ők erre hivatkoztak).A linket elteszem, tényleg jó lesz mindennel tisztában lenni.
Őszintén remélem, hogy egyhamar nem kell majd a szervizzel kapcsolatba kerülnöm. Mert a bajok tényleg akkor kezdődnek, ha erre kerül sor....[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Sziasztok!
Ez a gyorstöltő megfelelő a telefonhoz ? [link]Type-c csatlakozósat kell rendelnem igaz ?
Előre rendelek egykét cuccot hozzá, hogy mire megveszem már minden meglegyen Fog érkezni tok is, meg fólia is. Apropó fóliából mit érdemes venni ? Media Marktos clearplex hogy bírja ?iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
thedivision2
aktív tag
Soha, semmit nem raktam mellé, kizárólag a telefon van csak a zsebemben állandóan, általában pamut nadrágban. A 11-em kijelzője olyan szinten karcolódik, mint semmi más a világon. Fólia nélkül használom, mert én is amondó vagyok, hogy bármit teszünk rá, ront az élményen, de annyi hajszálkarc van már a kijelzőn, mint az eddigi 30 telefonomon összesen volt...
esbii22:
Én amondó vagyok, hogy egy 300+ ezres készüléknél engedd el az Aliexpress és hasonló förmedvény társait. Áldozd rá azt a 15 ezer pénzt, és vegyél itthon valami normális töltőt. Az sem baj, ha Baseus, de itthon biztos eredeti kínait kapsz abból is.
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz thedivision2 #3261 üzenetére
S9 sem volt olcsó mikor vettem, mégis egy szintén alirol rendelt ugreen vezeték nélküli töltőt vettem hozzá, szinte mindig azzal töltöm, főleg éjszaka, soha semmi baj nem volt vele.
Szerintem manapság ugyanazt kapod itthon is(persze vannak kivételek) csak itt rárakják a hasznot
Szerk:
Amúgy ezt néztem még [link][ Szerkesztve ]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
nagyúr
A sima i11 még a fingtól is karcolódik az a baj. Note 9-emre én sem raktam, egy karc nem volt rajta, mikor eladtam, i11 meg simán karcos lett (régebi hozzászólásaim között megtalálható, hogy jártam). Azóta az újra rakok egy teljes keretes üvegfóliát és kész, mintha rajta se lenne semmi
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
TechN7ne
nagyúr
válasz icecave #3264 üzenetére
Érdekes...
Én tok nélkül használom ,kb. lesz@rom ,így nézz ki ,de a hátsó üveg hajszálkarc mentes...
-
Hitch
senior tag
Ha valakinek kell segítség a beta telepítéshez.
-
-
B.i.L
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3271 üzenetére
Semmilyen problemaval nem találkoztam,hétköznapi felhasználás során.
Beta6Horgászni mentem...B.i.L
-
-
B.i.L
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3273 üzenetére
Néhány böngészős video (prn ) pl fczik...de ennyi,a teszt része volt
i11,watch3 lte,ipad pro 10,5 lte - megfeleő működés jellemezte minden beta verzióval.Horgászni mentem...B.i.L
-
Hitch
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3271 üzenetére
Kezdetek óta fent van - beta1 óta.
Számomra mindennapi használat során tökéletes. Van aki panaszkodik akkumerülés, vagy melegedés miatt, de nekem nem tűnt fel egyik sem.
Viszont a fotó widget miatt már nekem megérte, mert sokszor csal mosolyt az ember arcára, bár nem tudom mi alapján választ képet a galériából. -
Navaren
aktív tag
Hajaj...
1 hét után már a számlap közepe és '9 óra' között már volt egy hajszálkarc nálam is. Azon még fennakadtam, azóta 1-2 újabb van csak, de beletörődtem. Próbáltam fóliát rá, de nem vált be. Marad így.
De egyébként minél drágább a 'tokozásút veszel', annál erősebb üveg kerül a számlapra is - ezt persze utólag tudtam meg .Egyébként a tavalyi iPhone kijelzők tényleg elég könnyen karcolódnak, legalábbis elég sok a panasz rájuk.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
válasz vodrosjozsi #3279 üzenetére
Nekem 2napot bír 1 töltéssel,ha jól számoltam 7óra kijelzőidő jött eddig össze és még van 20% az akkuból
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
Üdv új vagyok az ios világában, az lenne a kérdésem hogy ha a fő képernyőn ha megjelenik az x gomb, hogy torolni lehessen egy appot, rá nyomok törlés-törlés aztán ennyi? Egyéb adatokat nem hagy maga után valahol? Nem nagy app volt Zedge nevű appot néztem de droidon sokkal több a háttér van benne ingyenes és amit kerestem nem volt, sok a fizetős kontent és a reklám benne így töröltem, plusz dolgom van vele vagy mindent legyalult a rendszer? Ha próbálgatom a játékokat, appokat és nem tetszik leszedem majd törlöm gyilkolja a rendszert?
Egyéb kérdés, mobilfox-Tokot és a hozza járó üveget vett már valaki a telora? Tapasztalat vele? Mióta néztem róla videót állandóan feldobja hirdetésbe a Facebook 😂.
Most Usams nevű tokban van és egy olyan üveg ami nem megy széltől szélig... érdemes iglass prot venni rá vagy létezik olyan üveg ami telibe fedi a fekete részt is a kijelző mellett (Spiegen/Nillkin Vagy egyéb ami jó lehet)?valami tipushibára lehet számítani a keszuleknél? Szeretném ha jó sokáig elmenne, eddig csak droidom volt, és nem szeretnék ebben sem csalódni.
Ha Max hangerőn hallgatok zenét mennyire gyilkolja a hangszórót?
Ha fő verzió frissítés van kell neki gyári visszaállítás vagy itt minden működik rendesen utána is? Bár droidon nálam nem volt gond ha nem csináltam de mindig azt ajánlják ha kérdezi valaki fórumokon. Remelem itt ez nem szükséges most lakom be a telot és egy hónap múlva ha jön a friss Ios nem szeretnek visszaállításaal kezdeni.A Safarit lehet úgy használni hogy a Google Chrome könyvjelzők le legyenek szinkronizálva? Sajnos ezt nem találtam meg.
Síri tud olyat hogy csak az én hangomra aktiválódjon? Voice match vagy valami hasonlóra gondolok?!
Rezgo modnál vagyis a néma modnál amit a gomb kapcsol a telo oldalán van amikor olyan kicsit rezzen a telo hogy érezni sem lehet csak ujjal ha ráteszem, de van amikor rezeg rendesen mint mikor a csengőhangot választom és ott a rezgésminta alatta... lehet hogy van benne olyan opció ha nézem a telot nem úgy rezeg mint mikor zsebben van? Ezt nem tudtam meg megfigyelni.
Bocsánat ha hülyeségeket kérdeztem de ez most új világ számomra. Előre is köszi a válaszokat.
-
Navaren
aktív tag
válasz #21745281 #3281 üzenetére
1. Helló szia, welcome .
2. Ha az App-ot törlöd a telefonról, akkor a telefonon nem marad adat róla, ellenben az iCloud lehet, hogy tárol adatot, amit aztán az app újratelepítésekor leszív a telefon.
A Beállítások iCloud-ot részletező részénél látszik, hogy melyik app-ok szinkronizálódnak iCloud-dal, amelyik nem kell, azt "vedd le róla" (tolókapcsoló).
3. App-ok telepítgetése-törlése, újratelepítése etc. nem csinál bajt.
Developerként okozhat gondot, ha ugyanazon app módosított verzióival variálsz, de ez gondolom Nálad nem áll fenn.
4. Főverzió frissítéskor nem kell visszaállítani semmit, működni fog aminek kell. Ettől függetlenül hogy ha valami hülye kis bug-ot találsz, ami mondjuk az első patch-ek után is ott marad akkor érdemes lehet megpróbálni, nem tart sokáig és iCloud kapcsán konkrétan 2 gomb meg ~5 perc (plusz ameddig az app-okat visszatölti a telefon).
Itt jegyezném még, hogy főverzió frissítéskor nagyon sokszor van az, hogy egy ideig gyorsabban merül a telefon, mint szokott. Bár nem mindig természetes jelenség - és olyankor patch is szokott jönni záros határidőn belül -, simán előfordul, hogy kell néhány ciklus amíg 'beáll' a rendszer, nem kell pánikba esni és rögtön hard resetelni.
5. Lehet a Chrome könyvjelzőket Safarisítani, kell hozzá a windows iCloud szoftvere, és egy Chrome bővítmény. Itt találsz elég jó leírást, hogy csináld: Link.
6. Bárhol, ahol csengőhangot, stb. be lehet állítani, lehet a rezgést is állítani, bár a testreszabhatóság - mint iPhone-on általában - sehol sem olyan sokrétű, mint droidon.
De be tudsz állítani egyedi rezgés-mintát is.
Egyébként ha a telefon csörög, és közben a FaceID felold, akkor halkabban fog csörögni, de ez a rezgésen azt hiszem nem változtat (Beállítások\Kisegítő Lehetőségek\FaceID & figyelem).A többi kérdésedet nem tudom, vagy nem próbáltam .
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Mivel valamivel jobban pörög a topik, mint az előfő telefonom topikjában, így itt is felteszem kérdést.
Szeretnétek-e témaösszefoglalót?
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Navaren
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #3283 üzenetére
Ötletem sincs, az mit takar, de rosszabb biztos nem lesz tőle a topik
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
válasz Navaren #3284 üzenetére
nézz át pl. a Huawei P20 Pro topik témaösszefoglalójába kb. hasonló lenne. Amolyan minden fontosabb dolog 1 helyen.
Jelenleg a piszkozat csak publikálatlan blogban kész.
Csak ugye ez a moderátorok kérdése, hogy ne partizánkódjon senki ilyen téren, ezért előtte meg kell kérdezni a topiklalókat a dologról.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
-
Gyorstöltővel másnak is melegszik a készülék?
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #3287 üzenetére
Langyosnak mondanám. Közben nem nyomkodom.
-
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #3289 üzenetére
Semennyire, szabályozza egy chip. Ha kell visszább vesz, nem csak 80% felett amikor amúgy is már atom lassan tölti fel a maradékot nem véletlenül.
-
HoryThePooh
aktív tag
-
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #3292 üzenetére
Ha ennyire egyértelmű számodra akkor kérdezed sem kellett volna hisz magadtól is tudod, hogy emiatt nem gond, van, ami szabályozza. Nem a töltés alatti hőtermelés fogja az akkut kinyírni, mert azt tudja szabályozni, hanem a használati körülmények (meg mikor otthagyja valaki a napon/forró kocsiban, stb.).
-
válasz icecave #3293 üzenetére
Nyilván. Csak mikor először töltöttem gyorstöltővel, nyomkodás nélkül nagyon felmelegedett. Azóta inkább gyári 5W-sal töltöttem,de tegnap teszteltem megint,37fokot mutatott a műszerem,meg néha kézzel is megnéztem mennyire meleg. Használattal nem lesz gond, egyre ritkábban játszom már telón.
A P20 Pro-m után megmaradt a Huawei gyorstöltő,azzal próbáltam ki, meg tegnap is azzal töltöttem.
-
Íme, 2020 eddigi legsikeresebb okostelefonja
A képzeletbeli dobogó legfelső fokára ismét az Apple állhat, hiszen az iPhone 11-ből 37,7 milliós példányszám került forgalomba.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz st3v3np3t3r #3294 üzenetére
Huawei töltővel is megy a gyorstöltés?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #3295 üzenetére
Érdekes, 3 hét iPhone 11 után nekem nem tünik jobbnak mint az utolsó pár droidos telefonom (Mate 20 Pro, P30, Note 10+, OnePlus 8 Pro). Még abba a fázisban vagyok hogy inkább a negativ oldala a "több" mint a pozitiv. És az iOS-tõl sem estem hanyatt.
Még a visszaváltásin droidra is elgondolkodtam. Mind1, adok még neki egy kis idõt. Túl sokat voltam android vonalon és ezért nehéz az átállás...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
válasz MiklosSaS #3297 üzenetére
Hát, nekem a Huawei P20 Pro meg a Nokia 9 Pureview után szinte csak pozitív véleményem van. Egyedüli negatívum amit találtam eddig, az a Google Play játékmentések áthozatala Apple Game Centerbe, sőt a Facebookos mentés exportálás/importálás sem ment zökkenőmentesen,mert pl. a CSR2 elmentette FB-re a mentést, de iOS-en már nem jött le,de pl. a The Sims mentés gond nélkül átjött.
Üzemidőben mind2 telefonra ráver +1napnyi használatot. A P20 Pro 1-1,5napot bírt, a Nokia 9 meg 1 napot ugyan azzal a használati szokásokkal! Sőt, a legutolsó töltés 2,5napig bírta!
Eddig semmi másban nem találtam hátrányt a droidhoz képest.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...