Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohbalu
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Otp bankkártyám
-
mohbalu
csendes tag
Srácok és csajok
I11 telo szoftver 14.6 szoftvernél kb 2 naponta eltávolítja a bankkártyámat. Mi lehet a probléma ? Miért csinálja ? Hogyan tudom javítani ?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Az egyik kolégám vasárnap vett egy 1.5éve a szekrényben porosodó, még ki se bontott Huawei P30-at(a régit megfürdette egy medencében), majd megkérdezem, hogy milyen az akkuideje... annyi volt az össz baja mikor vette, hogy kb.15perc kellett a telónak, mire bekapcsolt töltőre csatlakoztatva...
Valamennyit biztos, hogy csökkenhetett a kapacitása az akkunak, de nem hinném, hogy olyan drasztikusan sokat.
Mondjuk a quora-s cikkben írt 10%/hó önkisülési érték az nagyon sok szerintem, az a 10% inkább kb.2-5%/hó lehet. -
gyuri2008
veterán
Szerintetek egy bontatlan több mint egy éve vásárolt telefonnak az akkuja mennyire amortizálódhatott?
-
g4mer
senior tag
Hat lehet nem er ennyit a design, uj funkciok nekem se, -1 ora akksiido raadasul. De ez nagyon bosszanto, hogy magatol eldobalja az apple pay a bankkartyamat.
-
firemage
újonc
Köszi a segítséget! Ilyen buggal is találkoztam mint a képen. Néha nem tölti be jobbra húzásnál a widegeteket. Egyet vissza kell húzni balra, majd megint vissza jobbra és jó. Illetve Messengernél és Facebooknál abszolút nem működik a space hosszúnyomás, majd shift és kijelölés… Ez utóbbi viszont nagyon bosszantó, mert mindig úgy törlök, milliószor gyorsabb mint nyomkodni a backspace-t. A többi bug elviselhető eddig. 16-osra majd csak akkor frissítek ha legalább 16.5 lesz.😂
-
rellif
senior tag
válasz
firemage
üzenetére
Vissza lehet rakni,nincs tiltva.
Itt a leírás hozzá. -
firemage
újonc
Sziasztok! Másnak is merül a telefon? Legalább 1 órával csökkent a használat. Lehet ez ellen tenni valamit? Illetve a Safari 15-ös óta néha szaggat...
-
g4mer
senior tag
Ez valami újdonság lesz, hogy 15-ös frissítésnél is elfelejtette a bankkártyámat az apple pay, most a 15.0 .1-nél megint elfelejtette. De legalább javították valamennyire a gépelésnél a laggolást, már csak minimális laggol néha.
Remélem nem kell tényleg ilyen "hard reset/recovery/stb"--vel bohóckodni itt is, mint androidnál.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
Frontiner
üzenetére
Válaszolok már magamnak, csakhogy Ti is nevessetek egyet!

Az asszonynak szintén 11ese van, legfrissebb iOS mindkettőnknek. Nála működik ez az Önnel megosztva a Fotókban, nálam nem.
Elb@sztam 2 órát azzal, hogy egymás mellé tettem a 2 telefont és minden egyes beállítást végignéztem, koppra ugyan az minden. Na erre varrjatok amit akartok
-
Frontiner
aktív tag
Én úgy értelmeztem ezt az új fícsört, hogy amit kapok kép(ek)et iMessage-ben,azokat a Fotókban egy erre külön dedikált helyen egyben láthatom. Ezek szerint mégsem. Illetve ezek alapján akkor jó lenne tudni, mégis milyen képeket részesít előnyben, amik oda kerülnek
Már ha kerülnek... -
Frontiner
aktív tag
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Nem.iOS 15 új funkció.
Safariban működik, látom a velem megosztott linkeket, de fotókban nem tudom sehogysem beállítani, hogy lássam egyben amit velem osztottak meg képeket az iMessage-ben. -
-
troooper
tag
-
troooper
tag
Sziasztok! Üzemidő hogy alakul 15-nél ha már a háttér folyamatok is lefutottak és beállt a rendszer? Így is gyorsabban merül?
-
Kevin8997
tag
A Woodcessories – Bio iPhone tokokrol van valakinek tapasztalata ?
-
kutga
félisten
válasz
Light Yagami
üzenetére
Mindig ez van főverzió frissítésnél.
-
niof
veterán
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Fura. Én ezekből semmit nem tapasztaltam.
-
Light Yagami
junior tag
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Akkor lehet ezért van már 15.1 béta. Lesz mit javítaniuk bőven.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Light Yagami
üzenetére
A Chrome is, amikor bezársz és megnyitsz egy új lapot. Sőt az egész felső sáv befeketedik, nem látni az órát meg a többi ikont. De nem mindig, csak ritkán. Mivel eddig nem volt így elég feltűnő.
-
g4mer
senior tag
válasz
Light Yagami
üzenetére
én gépelésnél vettem észre, hogy néha szaggat.
-
niof
veterán
válasz
Light Yagami
üzenetére
Hát nem tudom, nekem is van 144Hz-es monitorom, és most nyitottam több új lapot is Safari-ban, de nálam nem akadozott. Talán indítsd újra a Safarit, vagy töröld ki a cache-t. Vagy túl sok lap van esetleg nyitva!? Nálam 8.
-
niof
veterán
válasz
Light Yagami
üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit...
-
Light Yagami
junior tag
A Safari új lap nyitásnál olyan brutálisakat tud szaggatni, hogy hihetetlen!
-
-
Light Yagami
junior tag
Már 10 másodpercre lehet tenni manuálisan az éjjeli módot!
Gondolom a 30 másodperc még mindig csak állványon érhető el... -
gyuri2008
veterán
A fekete színű fényes vagy matt a hátsó része?
-
Light Yagami
junior tag
Végül nem bírtam magammal és lefrissítettem én is.
Nem igazán olvastam hibáról, csak a messenger nem mutatja a jelvényeket (amit nálam mutat lol). Lehet placebo, de iszonyú pörgős lett a telefon! A kamera azonnal megnyílik és már mehet is a fotó, semmi töltés.
-
gyuri2008
veterán
20w-os gyors töltővel is tölthetem a telefont?
Azért kérdezem mert az eredeti töltője 18W -
törölt tag
Sziasztok!
Iphon 11 128Gb. Az probléma,hogy a benne lévő widget óra, nem hajlandó a rendes magyar időt mutatni, 3 órát siet. Az apple útmutatása alapján be lett állítva a régió,meg az automatikus idő. Valakinek valami egyéb megoldás esetleg? -
Frontiner
aktív tag
Hali!
Nálatok a Fotókban, az Önnek lapon megjelenik az "Önnel megosztva"?
Hiába van bekapcsolva a beállításokban, nem akar megjelenni. -
rellif
senior tag
Talán egy kicsit jobban csipegeti az akksit a 15
A rendszer viszont nekem fürgébbnek tűnik. -
g4mer
senior tag
válasz
Light Yagami
üzenetére
nekem tetszik, jól néz ki a megújult notification center, időjárás app is jó lett.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Light Yagami
üzenetére
Nekem is fent van. 3,2 GB volt, 14.8-ra.

-
Light Yagami
junior tag
-
niof
veterán
válasz
Light Yagami
üzenetére
Nekem már fent van...
-
Light Yagami
junior tag
Kint az iOS 15!
-
atala
addikt
Ti tapsztaltátok már ezt a problémát?
Amikor beszélek valakivel telefonon, és meg akarom szakítani a hívást, akkor hiába nyomom meg a piros gombot, nem szakad meg a hívás, csak azt hallom, hogy a másik szakítja meg.Próbálgattam, és azt vettem észre, hogy ha nem emelem a fülemhez, akkor minden jó, megszakad a hívás. Viszont ha a fülemhez emelem, és elsötétül a kijelző, és utána nyomom meg a gombot, akkor csak a második nyomásra szakad meg a hívás.
Tehát olyan, mint ha a közelség érzélekő a képernyőt feloldaná, de az érintést csak később.
-
Persze, de attól jó ez,hogy "foltozzák", hisz nem mindenki akar frissíteni, plusz iOS 15 start-al (hiába volt előtte egy egész nyár rá) nem minden fejlesztőnek volt elég idő optimalizálni az appokat, tavaly is szívtam emiatt.
Mondjuk ez most egy biztonsági frissítés csak.
-
niof
veterán
Van új iOS verzió.
14.8 -
Coyot
őstag
Üdv!
Nomad bőrtokot láttam volt aki ajánlott itt. Kérdés hogy rendelni rendel-e valaki mostanában? Mert a 40 dodos tokon a 45 dodos szállítást kicsit sokallom, így esetleg felezve lehet benne lennék egyben. Persze ha a csillagok is együtt állnak jól és meg tudjuk oldani.
-
GreenGoblin
őstag
Aki esetleg Casetify tokot rendelne, ne tegye. Aug elsején rendeltem. Azóta jön. Már ezer mailt váltottunk de nem jutunk előre. Azt mondják kérdezzem a szállító céget, ők meg vissza utalnak az eladóra. Vissza téríteni nem akarnak. Beszívtam velük rendesen.
-
gyuri2008
veterán
Bocsi már egyszer kérdeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest