Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nekem több mint 1 éves(pontosabban 1év 4hónapos) az i11 és 90% az akkukapacitás… Én Huawei SuperCharger töltővel töltöm…
Nekem ilyen ütemben csökkent eddig az akkukapacitás:
2020.08. 100%
2021.08. 1év 95% -5%
2021.10. 93% 1é2h -7%
2021.10. 92% -8%
2021.10. 91% -9%
2021.11. 90% -10%
2021.12. 90% 0%(hónap eleje!) -
rellif
senior tag
Legfrissebb szoftver mellett 100%-os az akkum.
~10 hónapos készülék 117 töltési ciklus van benne.
Betartom a szabályt 30-80% között tartom az akksit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atala
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Legfrissebb szoftver van rajta? Mert régebben az volt a gond, hogy kevesebb avulást mutatott mint kellett volna.
-
atala
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Ez egy i11 bug.
Állítólag rosszul kalibrálta be az elhasználódást, ezért ezt javították valamelyik frissítésben.
Szerintem most meg túl számolja.Nálam az 1-2 hónapos telefon amikor megérkezett rá a frissítés, 100-ról leesett 97%-ra.
Ha jól tudom, 25 ciklusonként esik 1%-ot, ha normál töltővel töltöd.
Elmondások szerint, ha 5W-ossal töltöd, akkor meg még jobban bírja. -
mohbalu
csendes tag
Kedves Tagok
Tudnátok segíteni abban, hogy mi lehet a baj hogy ha a hívóképet nem tudok beállítani sehogy sem a telefonban. Csak kis ikonnak sikerül, nem pedig teljes képernyős. -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Vásároltam 2021 augusztus 13.-án egy iPhone 11 128GB-os készüléket az iStyle-ban és azt vettem észre, hogy az akkumulátor állapota a vásárlás óta 99%-ra romlott le október végére kb., majd november elején már az akku állapot 98%-os volt. Akkor megnéztem a Coconut Battery-vel és ő is 98%-ot mutatott, 49 ciklus volt akkor benne. Most is jelenleg 98%-ot mutat a gyári akku állapot, viszont a Coconut Battery 100%-ot mutat és 73 ciklus van benne. Gyári 5 Wattos töltő adaptert, gyári usb lightning kábelt valamint a gyári 18 Wattos USB-C gyorstöltőt és gyári USB-C-Lightning kábelt használok csak töltésre. Más is tapasztalt esetleg hasonlót? Anno az iPhone 7-esem, szerintem 5-6 hónapig volt 100%-os akku állapotban, pedig azt mindennel is töltöttem
Előre is köszi a tippeket.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Vinous_89
üzenetére
Bármilyen Qi szabványú töltő megteszi, amelyik szimpatikus. Még túl nagy teljesítményűnek sem kell lennie, max. csak 7,5 W-ot tud a telefon. Nekem egy olcsó Ugreen van az AliExpress-ről, valamint egy Philips a Shell kútról Clubsmart pontokért, mindkettő működik szépen.
Meg van egy Qi-s powerbankom is, szintén teljesen oké.Tokból is bármi jó, ami nem durván vastag és nem tartalmaz a hátulján fémet. Nekem a kedvenceim a Nomad Rugged Case bőrtokok és újabban a Spigen Ultra Hybrid.
-
Vinous_89
tag
Kedves Csoporttagok!
Hamarosan egy iPhone 11 tulajdonosa leszek. Szeretnék a javaslatot kérni, hogy ki milyen vezeték nélküli QI töltőt használ, valamint tudtok olyan tokot ajánlani, mivel a vezeték nélküli töltés mehet? -
.kissnorbi.
tag
Sziasztok!
Az lenne a a kérdésem hogy a mellékelt képen levő jelenség mitől lehet? Kb egy hete csinálja ezt a telefonon. Itt az volt a szitu hogy telefonáltam, közben hívtak és ezt látom a kijelzőn. H pl simán nyomkodom a telefont és akkor hívnak, felveszem és ugye a fenti hívásjelzés ugyanúgy ott marad a képernyőn. Máshol nem tapasztalok ilyet, csak a hívásoknál.
-
atala
addikt
válasz
esbii22
üzenetére
Már látom. Elég kacifántos.
Azt írja, hogy "A képkocka sebesség automatikus csökkentése 30fps-ről 24 fps-re, az alacsony fényerejű videó javításához."
Viszont 25 fps-nél nem világosítja ki, pedig akkor az lenne a logikus, hogy minél kevesebb a képkocka, annál világosabb felvétel.
Ezek szerint nem csak a képkocka miatt világosabb, hanem más algoritmus miatt.Csak ezzel adunk a szarnak egy pofont, mert ha 30 fps-re állítom, és éjszaka van némi világítás, akkor vibrálni fog a kép.
Na, majd ezt kipróbálom. -
atala
addikt
Most vettem észre, hogy ha éjszaka videózni akarok, akkor ha 30 fps-re állítom, sokkal világosabb videókat készít, mint 25, vagy 60 fps-re állítva.
Normál kamerával, nem a széleslátóval.Nektek is ez van?
Csak akkor jön elő a különbség, ha elég sötét van. Pl egy éjszakai utcai képnél. -
kutga
félisten
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Átérzem.
-
kutga
félisten
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Arra gondoltam, miért nem Iphone lesz.
-
kutga
félisten
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Hogyhogy?
-
esbii22
őstag
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Utód?
-
GreenGoblin
őstag
Na el is adtam. Jó sokáig megvolt ez a telefon. Talán az egyetlen telefon amit ilyen sokáig megtartottam.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Kinek hogy alakul az üzemidő a 11-gyel? Húgom első generációs SE telefonját cserélnénk apple vonalon és árban ez férne bele.
-
atala
addikt
Pár napja a BKV automatánál sikerült használni, tehát elvileg jó minden.
Lehet, hogy nem mindenhol használható?
Vagy ahol éritéses van ott mindenhol mennie kellene? -
atala
addikt
Telefonnal való fizetésnél melyik részét kell oda érinteni a terminálhoz iPhone 11 esetén?
-
csaba1203
addikt
-
niof
veterán
válasz
csaba1203
üzenetére
Persze, mindenkinek mások a szokásai, de azért én el tudok rajta képedni, ha valaki 4-6 órát a telefonját bámulja minden nap. Mellette meg elsuhan az élet. Vagy esetleg egyeseknek egy nap 28-32 órás, ha mást is csinál még mellette. Nekem ha 1,5 óra SoT-om van, akkor már érzésre is k...a sokat volt a teló a kezemben, és tudom, hogy nem jó ez így. Szóval, lehet maradi vagyok, de én ezt sosem értem meg szerintem.
Amúgy ilyenkor, hétvégén, nekem simán 3 nap egy töltéssel. -
Saskakas18
tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy figyelitek-e az árakat, de kb. egy hónappal ezelőtt 190-ért lehetett venni i11-et, viszont most a legolcsóbb helyen is 215.
-
-
g4mer
senior tag
válasz
esbii22
üzenetére
Lehet, hogy nem ártana már egy "factory reset" az én telómon.. gondolom attól is függ azért, hogy használsz-e mellette laptopot stb, úgy nekem is több lenne, ha csak telefont hasznék otthon

Ehhez az akksi romláshoz: az enyém most lett pont egy éves, 94%, ismerősöm fél éves 12 pro-ja is szintén 94% lett. Ami érdekes, és írták itt korábban, hogy nagyon sokáig volt "100%", azátn egyszercsak megindult a legjtmenet.
-
-
esbii22
őstag
válasz
csaba1203
üzenetére
És g4mer:
Nekem egész nap wifin van, hívások, közösségi média hírek olvasása messenger TikTok YouTube. 6-7 óra kijelző idom simán van estére és 20 % körül rakom töltőre. általában munka utan használom csak, melóból 80-85 %- al jövök haza. Felhasználás minden nap ugyan az szinte mivel egy műszakban dolgozok. De hát ha ennyire hihetetlen itt egy kép
-
g4mer
senior tag
válasz
Dani0302
üzenetére
Ezek a kijelzőidők becsapósak szerintem, mindenkinél más a felhasználási mód, a te esetedben szerintem 4 óra azért nem jönne ki.
Nálam egy átlagos nap: reggel elmegyek dolgozni, hazaesek valamikor amikor kedvem van, chateltem kicsit közbe, 30-40 perc kijelzőidíő, otthon wifi-n van, csak chatelek meg párszor használok egy-két appot, 10-10 perceket max, videónézés youtubeon, és így jön ki estére ~3.5 óra kijelzőidő 30% akksival. Semmi extra energiaigényes appal
Általában auto fényerőn használom, nem játszok rajta, mobilnet 30 perc, az is chatelésre.
És az enyém 94% -os állapotban van.
-
Frontiner
aktív tag
Hali!
Előre is sorry, de az Airpods 2 topik nem igazán él, így feltenném itt a kérdésem, gondolom úgyis tud majd valaki választ adni.
Szóval szeptemberben vettem egy Airpods 2-t. A bal oldali füles mindig 10%-al hamarabb merül le mint a jobb. Ez gondolom,így nem normális. Továbbá a beállításokban írja a jótállás idejét ,ami esetemben 2022.02.09. WTF??
5 hónap gari? 
Eredeti, Telekomtól vásárolt. -
Dani0302
újonc
válasz
esbii22
üzenetére
Köszönöm szépen!
Ennek örülök.
A délután szerencsére pont szembejött egy egy hónapja garanciából kicserélt, független, 128GB-os készülék 165-ért, 100%-os akksival. Én személy szerint jónak vélem...
Le is csaptam rá, holnap megyek és megnézem személyesen.
Igen, az. Ha eszemben lesz, visszakeresem a napunkon ezt a pár kommentet egy köszöntőre.
-
Dani0302
újonc
válasz
GreenGoblin
üzenetére
Segített, igen. Köszönöm!
-
esbii22
őstag
válasz
Dani0302
üzenetére
11-em van, most lesz egy éves, 94%-os az akksi állapot. Watch is van mellé, napi 6 óra kijelzőidő simán kijön. Persze ha egész nap mobilnet illetve gyenge térerőn menne akkor lehet “csak” 4 óra jönne ki. 11 simán élhető, még évekig kap támogatást, de nyilván a pro jobb választás ha árban belefér.
Ui: nickedben a szám a születési hónap/nap? Csak mert én is 03.02.-án születtem.
-
Dani0302
újonc
Sziasztok!

Első iOS-es telefonom lenne egy 11-es (esetleg Pro változata), viszont használtan tervezem megvenni. Mi az az akkumulátor állapot, amivel még egy töltéssel kibírja a napot (~4-5 óra képernyőidő) átlagos használat mellett (social media, zene BT fülessel, néha kisebb játékok)? Mennyi alá ne menjek biztosan? Olyan 87% fölött jónak számít még?
Egyáltalán megéri még így 2021 vége felé a 11-es, jó lesz a következő 3, esetleg 4 évre?
Válaszaitokat köszönöm szépen előre is!
-
niof
veterán
Kint van a 15.1
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
A feleségemnek van egy ilyen telója. Ha fényképez akkor a 16:9-es arányú képek szélei teljesen torzak. ívesek a kép szélén levő dolgok:villanyoszlop stb.
A 4:3-as arányú képek jók.
Van vmi beállítás amivel lehet ezt orvosolni? Vagy ez ilyen sz@r?
Köszönöm a segítséget. -
atala
addikt
Köszi a hozzászólásokat, akkor szerintem még várok vele. Még fel sem ajánlotta egyébként. Igaz, nem mentem be a szoftverfrissítés menübe.
-
atala
addikt
Eddig kivártam az IOS 15 frissírtésével.
Tapasztaltatok valami bug-ot a 14.8-hoz képest a 15-nél?
Frissítsek, vagy várjak még vele? -
mohbalu
csendes tag
Na srácok pár napja írtam a bankkártya miatt, hogy a wallet törli kb 2 naponta magától. Ami hiba lehetett, letöröltem a smartbamkot és az új OTP appot feltettem majd úgy csatlakoztattam a kártyát. Eddig semmi probléma 5 nap után.
-
mohbalu
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Futok benne egy kört, bár nem sok esélyt látok rá
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

5 hónap gari?