- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
Utolért a vég! Sziasztok kis segítség kellene,nem s.o.s
Amikor váltottam 11-ről 14+-ra a 11 ment a fiókba,és elfelejtettem a feloldó kódot.
Nem visszaállítás kell, csak feloldás,ugyanis nem emlékszem,hogy volt biztonsági mentésem,ami friss lehetett anno. Valószínűleg Apple Airport-ra raktam régebbieket,de gondolom szoft frissítés miatt nem fog felmenni (downgrade). Amiért kell : a 14+ zuhant 2 emeletet és pókhálós lett a hátlap,jelentem működik tökéletesen,persze tokban volt,a biztosításom törésre is van,úgyhogy csere lesz,de addígra se szeretnék telefon nélkül lenni.
Sajnos nem jövök rá,hogy mi volt a feloldó kódom,próbálkoztam ugye,de sikertelenül. Ki is írta,hogy csak vészhívásra használhatom,ugyanakkor le is tiltotta a telefon feloldásást bizonyos ideig. Kösz a segítséget,ha van. -
B.i.L
senior tag
Frissítve "bétáról" - felajánlotta,de aksit ugyanúgy szopja,mit boci a mamáját
-
B.i.L
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #3603 üzenetére
Hozzáadva
-
B.i.L
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #3593 üzenetére
Nekem régebben 24/48 volt...2*töltöttem,amikor unás volt.
-
B.i.L
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #3590 üzenetére
És akkor ki dolgozik ?
Impozáns,de átszoktam a tabletre. -
B.i.L
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #3273 üzenetére
Néhány böngészős video (prn
) pl fczik...de ennyi,a teszt része volt
i11,watch3 lte,ipad pro 10,5 lte - megfeleő működés jellemezte minden beta verzióval. -
B.i.L
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #3271 üzenetére
Semmilyen problemaval nem találkoztam,hétköznapi felhasználás során.
Beta6 -
B.i.L
senior tag
válasz
drill*** #3250 üzenetére
Reggelre kitalálok valamit.
Amúgy nekem,amikor volt a baleset,dobozban,tokkal,kijelzővédő fóliában küldtem el.Amikor visszahozták,az általam küldött tok,illetve minden dobozban volt.
Doboz : tegyem bele - visszafelé : fertőtlenített papírka - törésbiztos dobozban!
Más : Mostanában Beta softra vagyok kihegyezve,mintha jobban merülne az aksi.iWatchot használok,kijelzőidő pedig nagyon kevés van.
Health megy,bt,wifi,netmegosztás,ami eddig is.
Remélem javulni fog. -
B.i.L
senior tag
Ne aggódj,pár apróság van ami eltér...jah nem.
De kétszer végigmész a menükben lépésről-lépésre,az Apple oldalán szinte minden kérdésedre ott a válasz is kiterjedten.Én is nemrég váltottam,az egész családnak is,mert elegünk lett az Androidból,hogy macerás minden,belassul,nincs frissítés,stb.
Sgs7E maradt tartaléknak,az Android rendszerből,a többi Apple.7+ pedig a vésztartalék telefon. -
B.i.L
senior tag
válasz
eladogeppc #2462 üzenetére
Nyugodjá megfele,most mán jó helyen vagy
-
B.i.L
senior tag
válasz
eladogeppc #2411 üzenetére
Ez a beszéd
Én sem bántam meg,sőt még jól is jött,pecatársakat is motiváltam - igaz nekik a promax' kellett persze...
Ami hiányzik nekem is : füles,óra páros,majd ha nagy leszek -
B.i.L
senior tag
válasz
eladogeppc #2400 üzenetére
Használd EGÉSZSÉGGEL !!! -
B.i.L
senior tag
válasz
nelsonmanian #2204 üzenetére
Oksa,nekem össze kellett lőni,aztán az OnlineRádió appal nem szokott azonnal menni,de a hívások rendben vannak,ezt pedig a rádió menüjből szabályozhatom is...változó.
Neked milyen a rádiód,mert volt,van még 2 Bt rádió,és ott sem volt gond szintén Pioneer,a másikat androiddal használtam,az ajándék lett.
Esetleg az androidon frissíteni?!... -
B.i.L
senior tag
válasz
nelsonmanian #2197 üzenetére
Nekem a pionyír'nem rinyál,azonnal kapcsolódik,csak egyszer kell jól beállítani.Ha elfelejti ott valami nem okés
-
B.i.L
senior tag
Itt a torrent a leggyengébb láncszem,illetve kiváltható mondjuk másik eszközre.Szintén HC felhasználás : i11 - innen megosztás,hely,bt,net,azaz minden megy,kettő töltés 1 nap alatt maximum(20 óra kb) + játék is,közösségi médiával.Ha nincs spéci alkalmazás,akkor mehet.Androidos vonalon vannak jobb üzemidők,ott sincs nagy gebasz sw fronton,youtube tele van akksi üzemidő bajnokokkal.
-
B.i.L
senior tag
válasz
vodrosjozsi #1567 üzenetére
Nem,( K&H ) de mivel Androidon volt beállítva a paypass,és nemhasználtam kártyát sem,így ezek mellett letiltották
- a felségem sokkal többet használta az övét,azt bezzeg nem...és az én nevemen van mindkettő.A paypass se működött...utalni tudok gond nélkül.
Azt nem is tudom mi a pin kódom -
B.i.L
senior tag
válasz
vodrosjozsi #1549 üzenetére
Androidról jövök - a felbontáson sem ütköztem meg...
Nagyon kellemes csalódás
Minden téren jól teljesít. -
-
B.i.L
senior tag
válasz
Blue meth #1509 üzenetére
Kijelezte,hogy hívásom volt
SGs7E...jobb kijelző,deitt más minden - lényegtelen lett számomra,hogy gyengébb a felbontása.Fentebb kiraktam pár képet,meg is kaptam a magamét érte
Más :
Most nagyteszt megvolt,elvittem nyaralni : gps,mobilnet külföldön - nagyon szépen helytált (sot : 7/9 óra közt ) játékkal,böngészéssel,tvgoval,navival,fordítóval. -
B.i.L
senior tag
Inkább tokot és üvegfóliát vettem rá,így is olcsóbb volt,mint a szlgáltatónál a sima szilikon.
Ugyanakkor 2 évig véd a biztosítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest