- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7210 üzenetére
A kettő közül biztos a 13-at venném. Itt azért kijön a két generációnyi különbség.
-
Kbali
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7208 üzenetére
Még vagy 2 év van benne. Én 13-ról visszaváltottam 11-re, de most már igazándiból szerintem 13 alatt nem érdemes nézelődni.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
vodrosjozsi #3753 üzenetére
Hűha, mi történt? :o
-
Navaren
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #3656 üzenetére
És tényleg XD
-
niof
veterán
válasz
vodrosjozsi #3621 üzenetére
Nekem is csak két dolog volt, ami tetszett, de mindegyik a Pro verziókban van, úgyhogy eleve felejtős. A LiDAR, meg a HDR3 (ha jól értettem). A többi marketing BS valahogy nem fogott meg. Ennek a Tim Apple-nek meg szólni kéne, hogy ez az álszent stílus nagyon nem menő. Jobs annak idején elő tudta adni magát, meg a puszta megjelenésével eladta a terméket, de ez a fickó csak azt tudja mondani különböző variációkban, hogy: "amazing, beautiful, wonderful, awesome, lovely etc..." Engem ez a rózsaszín felhő nem hatott meg...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #3621 üzenetére
Miért? Szerintem szép és ütős felhozatal lett megint.
A Almás cég megint feldobta a magas labdátaz Androidos gyártónak
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #3611 üzenetére
-
Frontiner
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #3606 üzenetére
Olyat szeretnék,ami teljes átlátszó,nincs benne más szín,minta se a szélén,se sehol. De köszi,amúgy jónak tűnik.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
vodrosjozsi #3579 üzenetére
És milyen a fólia? Mert azt még nem vettünk...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
vodrosjozsi #3579 üzenetére
rosszkutya:Mármint melyik kettő között? Az alis mennyivel rosszabb mint a spigen?
A p30-amhoz én is spigen tokot használok, de sajnos a lányomnak a spigen nagyon fiús. -
esbii22
őstag
válasz
vodrosjozsi #3552 üzenetére
Ha jól látom a fólia amit linkeltél az 11 pro-hoz jó meg xs/x hez. Sima 11re nem lesz jó
-
Atlantis
veterán
válasz
vodrosjozsi #3338 üzenetére
Írod ezt ilyen szép zöld papagáj avatarral, aminek ráadásul piros a hátsó fele.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #3279 üzenetére
Nekem 2napot bír 1 töltéssel,ha jól számoltam 7óra kijelzőidő jött eddig össze és még van 20% az akkuból
-
Kyller
senior tag
válasz
vodrosjozsi #3230 üzenetére
Ezt majd kipróbálom az ikertesómmal
-
válasz
vodrosjozsi #3211 üzenetére
kóddal, nekem van még ha kell 1 priviben
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #3136 üzenetére
Apple.co.uk-nél rendeltem, 24 óra alatt itt is lett volna csak èn toltam ki hètfôre.
Nem rossz ez a telefon, csak szokni kell
-
thedivision2
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #3112 üzenetére
Szia !
Én 4 hónapja válottam Mate 20 Pro-ról iPhone 11-re. A kijelző "gyengeségét" és az optikai/hibrid zoom hiányát szoknom kellett, de nem bántam meg. Rendszerben és alkalmazások/játékot futtatásában verhetetlen, üzemidő viszonylag jó, de egy power bank nem árt ha van nálad, ha kihasználod a telefon erejét. Illetve a nyarat nem szereti, 4 K 60 FPS videózásnál 2 perc után hajlamos felforrni a nagy melegben, de megoldja úgy, hogy csökkenti a fényerőt. Összességébe véve jó telefon, vannak hiányosságai, gondjai, de minek nincs...
-
lmno
őstag
válasz
vodrosjozsi #1678 üzenetére
Attól függ. Ha a PWM-mentességet nézzük, akkor jobb. És van akinek ez számít (pl. nekem
). Nem fogok 400+ ezret kiadni egy telefonért, ami villog az arcomba és fejfájást okoz. És akinek nem okoz (még), annak se biztos hogy jót tesz hosszútávon.
-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #1631 üzenetére
Baseus cuccok nagyon jók ... van itthon ettől a gyártótól több töltő és kábelem is, semmi gond nincs velük, prémium minőséget képviselik
-
Rinocerosz
őstag
válasz
vodrosjozsi #1624 üzenetére
Eddig is volt iPhonera.
iTorrent a neve. Nem hivatalos, de nekem jól működött. -
Ck.
addikt
válasz
vodrosjozsi #1614 üzenetére
Mi baj van a Product reddel? Sokkal menőbb, mint az unalmas fekete. Igen, férfiaknak is.
-
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #1624 üzenetére
azt felejtsd el...max pc ről teszel fel filmeket..
-
dud998
őstag
válasz
vodrosjozsi #1620 üzenetére
Igen. A Netflixen néztem az F1 dokufilmet és amikor jönnek-mennek az autók, baromi jól hallatszik. Az új 11-ek megkapták a Dolby Atmost. Gondolom ez is sokat jelent.
-
TOZ
addikt
válasz
vodrosjozsi #1554 üzenetére
Pont ezen agyalok s9+szal a kezemben, hogy bemegyek a Storeba az 5th Aven és kijövök vele.
-
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #1594 üzenetére
-
B.i.L
senior tag
válasz
vodrosjozsi #1567 üzenetére
Nem,( K&H ) de mivel Androidon volt beállítva a paypass,és nemhasználtam kártyát sem,így ezek mellett letiltották
- a felségem sokkal többet használta az övét,azt bezzeg nem...és az én nevemen van mindkettő.A paypass se működött...utalni tudok gond nélkül.
Azt nem is tudom mi a pin kódom -
Parallaxis
addikt
válasz
vodrosjozsi #1556 üzenetére
Az más. Ott készül több felvétel és megpróbálja a legjobbat kiválasztani. Itt készül sok és azokat részekre bontva mindegyikből kiszedi a legjobb részletet és egy képpé alakítja. Androidos eszközben jelenleg nincs megfelelő hardver/számítási kapacitás erre.
-
válasz
vodrosjozsi #1551 üzenetére
A kerdesedre pedig a valasz: [link] -
B.i.L
senior tag
válasz
vodrosjozsi #1549 üzenetére
Androidról jövök - a felbontáson sem ütköztem meg...
Nagyon kellemes csalódás
Minden téren jól teljesít. -
dud998
őstag
válasz
Nagyon jó lett, én sem tudok rosszat mondani. Szerintem nem bánod meg. Kamera állat, akkuidő szintén, és baromi gyors a rendszer.
-
válasz
A telorol csak jot lehet mondani. Nem hinnem csalodnal benne ,barmi volt is elotte. Akku nalam 2 nap bar nem ezen elem az eletem. A fotos / video kepessegrol meg szuperlativuszokban lehet beszelni es meg jon a deep fusion is. Szoval tolem most kapsz egy igen szavaztot
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest