- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Túl egyszerű jelszót állítottál be
Amúgy a haveibeenpwned.com oldalon elérhető elérhető az eddig nyilvánosságra került jelszavak(csak a jelszavak) listája SHA-1 vagy NTLM hash kivitelben,ami kicsomagolva egy 26GB-os TXT fájlban van. A hash-et visszafejtve kapjuk meg az eredeti jelszót, a legelső hashelt jelszó az az 123456, de van olyan is, hogy 123456789. Amúgy kíváncsi lennék, hogy az ennyire nem egyszerű jelszavak,azaz az egyediek,pl.keresztnév és születési év egyben, milyen oldalról szivárgott ki aminek volt ismert adatszivárgása. De gyanítom, hogy valaki más is hasznáhat akár hasonló jelszót, és Ő által használt egyik weboldalnak lehetett ilyen incidense. Mivel magyar keresztnév nem sok van a világon,így azért nem egy nagy csoportról van szó. Az 123456.abcd1234 és társai jelszavak használók köre sokkal nagyobb. -
Egyrészt nem állítottam, hogy az Apple koncepciója így tökéletes. Másrészt az 5W-os töltők gyártása 2020-ban mi, ha nem hulladéktermelés.
Igen, ez tényleg sok váltást jelent most a régieknek.
Viszont én például most váltottam iPhone-ra. Adott egy gyorstöltésre képes telefon, amihez kaptam egy 5W-os töltőt és egy gyorstöltésre alkalmatlan kábelt. Ráadásul iPadem már van egy ideje, amihez van 12W-os töltő és kábel. Mivel szeretném kihasználni a gyorstöltést, az adapter mellett vehettem még kábelt is, amiből egy jobbfajta nem annyira olcsó. Szóval igen, én örültem volna, ha inkább egy USB-C kábelt kapok. Úgyhogy kérlek tekintsd ezt egy személyes véleménynek, ahogy azt egy fórumon szokás. Elnézést, hogy azt írtam, hogy örüljön neki ahelyett, hogy én örültem volna neki. A racionális gondolkodás megtagadását pedig visszautasítom. Peace!
Egyébként nekem az egyik barátom nagy országúti kerékpár rajongó és ő tényleg vesz biciklit kerék nélkül, mert már van neki otthon jófajta. Mindenkinek mások a prioritások.
#4139xhege: Igen, az jó. -
És fegyvert tartanak a fejedhez hogy ott kell megvenni a töltőt?
bementem az ikeába és vettem 1500,- huf-ért egy vezeték nélküli tőltőt meg egy anker typeC töltőt
a gyári 5 wattos meg bontatlanul figyel a dobozában a kábellel együtt
ha meg régiről váltanak (töltő+ kábel)azzal lehet tölteni az új telót is feltéve ha nem adta el a régivelja a füles is bontatlan csak az agyba dugóst ( gumiharang) szeretem
az előző telomhoz vett bt füles (huawei freelace)simán használható -
"A másik, hogy gépeléskor nincs semmilyen visszajelzés a béna "csipogáson" kívül."
Taptic feed pedig nagyon jó, főleg apple watch-on.
A gyári bill nem tudja, de pl. switfkey igen. Bár én hülyét kapnék, ha minden egyes leütésnél rezegne, ha közel így pötyög valaki, akkor is irritálnak azok a kis gyors egymásutáni rezgések.
-
g4mer
senior tag
Itt is, tiszta maszat volt a telefon ráadásul, kb, hogy letörölje fertőtlenítővel vagy valami nem fért bele.. Mondtam neki, hogy ha már 200+-at kifizetek egy telefonért, elvárom, hogy makulátlan legyen. erre a válasz : "úgyis fóliát teszel rá, úgy nem látszik, hogy karcos"
-
g4mer
senior tag
Ki mondta, hogy 160ért árulnám az újracserélt 11emet?
Azért írtam, hogy lényegében újat lehet kapni 200ért, de sok eladó egy 10est nem akar engedi a 180ért hirdetett 1hónapis garival rendelkező telóért. Ha valamit nem visznek el annyiért, amiért hirdetik hosszabb ideje az nálam azt jelentené, hogy nincs valami rendben az árral
-
Navaren
aktív tag
Hajaj...
1 hét után már a számlap közepe és '9 óra' között már volt egy hajszálkarc nálam is. Azon még fennakadtam, azóta 1-2 újabb van csak, de beletörődtem. Próbáltam fóliát rá, de nem vált be. Marad így.
De egyébként minél drágább a 'tokozásút veszel', annál erősebb üveg kerül a számlapra is - ezt persze utólag tudtam meg.
Egyébként a tavalyi iPhone kijelzők tényleg elég könnyen karcolódnak, legalábbis elég sok a panasz rájuk.
-
Norbi.
őstag
Ha bemutatják az újat, nem tűnik el egyből a régi, akkor is lehet még rendelni, csak lehet olcsóbban, 1 max 2 hónapról beszélünk, nem 1 évről, feljebb pedig nem fogják árazni.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a hármas sz*r, hanem azt, hogy én már várnék, és max ha mégsincs jó deal, akkor megrendeli később.
-
aujjobba
addikt
Elnezest, hogy csak most ugatok bele a temaba, de azzal remelem tisztaban van itt mindenki, hogy az emlegetett Win7 egy 11 eves rendszer aminek iden januarban teljes mertekben lejart a tamogatasa.
Ezmiatt szvsz eleg eros azt aktualis problemakent felhozni ebben a vitaban, hogy win7 alatt mar nem tudod feltelepiteni a legujabb netframework-ot meg driver-eket.
Ezzel az eroval azt is mondhatnam, hogy azert hasznalok MacOS-t, mert DOS alatt nem fut a Fortnite.Peace.
(U.I.: MacOS-t hasznalok, ez se hibatlan, es a Win10 se volt rossz mig azt hasznaltam (ceges gep, azt hasznalom amit kapok))
-
Noukoum
veterán
Elkezdtem írni a választ de ez az utolsó off. Nagyon messze jársz a valóságtól, nem véletlen utál titeket az összes értelmes ember. Sehol nem megy ez mint ami apple topikban, bárhol máshol le lehet írni a tényeket és a valóságot (jót rosszat), itt nem szabad mert itt minden tökéletes és a legjobb pont. És kérlek ne válaszolj, elég baromságot írtál már eddig.
-
Noukoum
veterán
Egyszerű user nem telepít frisebb drivert, mert azt sem tudja mi az.
Látszik hogy nagyon maces vagy, és elfogult így nem is szállok vitába. Mindenki a saját példájából és környezetéből indul ki ha neked rosszak az élményeid, én elhiszem. De nem muszáj egy személyes példát kivetíteni tényként, mert mint mondtam nincs hibátlan rendszer.
Pl elég nehezen tudnád bemagyarázni a szüleimnek hogy azonnal adják el az eddig hibamentesen szolgáló windows gépüket, és az értékének minimum 4szereséért vegyenek egy hardverileg hasonló használt macet csak azért mert szerinted az sokkal jobb az átlagfelhasználóknak. Biztos megérné nekik mindent újratanulni, meg izgulni azon hogy az a gép mikor döglik be mert kitudja ki volt a tulaja és ismerjük a híres mac hűtést amit nagyon szeretnek a hardverek.
Meg gondolom egyszerű lenne édesapámmal megértetni hogy az a kb két darab szoftver amit legalább egy évtizede használ az nincs mac-en, tanuljon meg újat magától arról nem is beszélve hogy ismerjük a 6xxx-es radeonok mennyire jól bírják az imacekben. 2 verzió van: ami megdöglött meg ami nálad fog. És biztosan nagyon örülnének nekem ha 3 hónap múlva meghalna az “új” gép..
Na ez is egy személyes példa, és nem hiszem hogy ritka kivétel lenne.. Szemellenzőt le kell venni, értem én hogy neked bejött használd egészséggel. De ezekkel a téves feszültségkeltő mondatokkal csak konfliktust generálsz, mert ugye az ios is mennyivel átláthatóbb ugye ez annyira objektív tény hogy csak naÉs sry a hatalmas offokért.
-
Noukoum
veterán
Ilyen hibával win10 alatt soha nem találkoztam de még hasonlóval sem. De hibák macen is vannak, ezt nem árt észben tartani. Az hogy te nem találkozol vele az egy dolog, gondolj bele más win alatt van ugyanúgy ezzel. Ugyanez ios és android. Nincs hibátlan rendszer sajnos. Hogy ki melyiket tartja átláthatóbbnak szubjektív.
-
Noukoum
veterán
Mert az s3 az s2-re épül, maradt ki bőven alkatrész amit el lehet adni. Ha bentmaradt volna az s4 az s3-s5 ára között akkor sokan azt vennék s3 helyett ahogy s5 helyett is. Hiába lenne drágább az s4 az s3-nál, utóbbinàl sok a kimaradt alkatrész tehát vagy azonos vagy nagyobb haszon van rajta. Csak annyit érne el vele az apple hogy kevesebb s5 fogy (amin nagy a haszon) és még a sokéves alkatrészeket sem tudják kiszórni.
Kíváncsi leszek hogy alakulnak a dolgok ha kijön a s6-os, szerintem maradni fog az s3. Kérdés mit kezdenek az s5-tel, berakják-e a kettő közé, vagy lapátra teszik. -
törölt tag
iPod Touch 5-al kezdtem anno. Ha jol emlekszem azon meg voltak ilyen ikonok. A taskmanager is alul volt egy savban amivel lehetett az appok kozt valtani. Olcso gagyi, izlestelen ikonok voltak. Semmi osszhang nem volt a dizajnban, max az ikonok merete meg formaja. Valakinek ez bejon, nekem nem.
-
az a bajom a szilikonnal, hogy beleragad az ember zsebébe és még fel is szed minden koszt
legalábbis eddig ezt tapasztaltam - nem volt apple szilikonom csak bőr, az jó volt
amúgy vettem régebben hozzá apple átlátszó tokot is, nagyon jó volt eleinte, aztán elkezdett recsegni és nagyon irrátált, el kellett adnom
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest