- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz
Vinous_89 #7264 üzenetére
Apple oldalán megtalálod a hivatalos szervizek listáját.
Ha tudod nélkülözni akkor a Care Center ajánlott szerviz. Szervizfutár szolgáltatással 4 nap alatt visszakapod a telefont. Weboldalon nézz utána, vagy tervezz be egy utat a fővárosba, vagy a hozzád legközelebb eső szervizbe és foglalj előre időpontot.
-
esbii22
őstag
17.2 tölthető.
-
esbii22
őstag
válasz
gyuri2008 #7115 üzenetére
Én 3 éve nyúzom, még kettőre tervezek vele. Ugyanolyan mint amikor megvettem, pörgős, jól működik.
Banki ügyintézés nem feltétlen telefon függő. Ha a felhasználó rossz linkre nyom, vagy rossz helyen ad meg adatokat az nem a telefon hibája lesz. Lehet a legmodernebb telefonod akkor sem leszel védve a csaló SMS-ektől vagy linkektől. Ezt csak megjegyeztem. Amúgy én K&H mobilbankot használok, mindenhez FaceID hitelesítés kell.
-
esbii22
őstag
válasz
krisz12071 #7110 üzenetére
Sosem volt vele problémám több készüléket is “költöztettem” vele. Mindent átvitt úgy ahogy kell.
-
esbii22
őstag
válasz
krisz12071 #7107 üzenetére
Move to ios appot töltsd le 🙂
-
esbii22
őstag
válasz
sirokipatrik #7081 üzenetére
[link]
De az a biztos ha a Vodánál érdeklődsz ez ügyben. -
esbii22
őstag
iOS 16.7 tölthető!
-
esbii22
őstag
Ezt olvasd el figyelmesen és töltsd ki alul értelemszerűen ha meg akarod rendelni a futárszolgálatot. Ezután majd jön e-mail hogy mikor veszi fel a GLS a telefont. Amint odaért a Care Centerhez kapsz arról is e-mailt, plusz munkaszámot. Ha már van akkor érdemes írni egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak vagy hívni őket, hogy hogyan áll a telefon akksi cseréje. Ezután valószínű megírják/megmondják hogy ha elfogadod az ajánlatot 34e+ a futár díj, akkor neki is állnak és másnap küldik vissza. Utólag kell fizetni a GLS-nél. Amikor én kaptam vissza, csak kp-val lehetett valamiért szóval készülj fel mindkét eshetőségre. Csütörtökön vitte a futár pénteken ért oda. Hétfőn rákérdeztem hogy mégis hogy áll a telefon akksi cseréje akkor jött a válasz e-mail, elfogadtam az ajánlatot,( ez kb ilyen formalitás ) kedden már vissza is kaptam a telót.
-
esbii22
őstag
Talan a swiftkey tudja a számsort de azt hiszem a magasságán nem tudsz állítani. Mondjuk én gyárit használok, elég jól megtanítottam már, hogy mikor mit mire javítson. Meg a szótárt is feltöltöttem. Annyi még hogy jelszó beírásához mindig a gyári billentyűzetet fogja használni az iOS. Az adatvédelem miatt.
-
esbii22
őstag
válasz
pauliboy23 #6951 üzenetére
Akkor kezdenek ők is javulni ilyen téren…
-
esbii22
őstag
válasz
pauliboy23 #6947 üzenetére
Mikori vásárlás ? Akkor lehet változtattak azóta.
-
esbii22
őstag
válasz
pauliboy23 #6944 üzenetére
2.5 éve vettem a yettelnél akkor függő volt, és tudomásom szerint csak a 13-as széria felett árulja függetlenül a Yettel.
-
esbii22
őstag
válasz
zeeland66 #6881 üzenetére
Bár nekem ez egy kicsit zavaros. Egy számod van, és azon ér el a család és a barátok? Meg ugyanez a számod a céges is? Tehát munkaügyben is ezen keresnek ? És azt akarod ezzel, hogy munkaidőben csak munkaügyben hívjanak és addig senki ne érjen el a családból? Munkaidő után ugyanez csak fordítva.
-
esbii22
őstag
válasz
MikeWazowski #6874 üzenetére
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6717 üzenetére
Saját SIM kártyát is kicseréltetheted ha már régi. Hát nálunk a wi-fi mindkét csarnokban fullon van bárhol vagyok. 300 kontaktnál szánj rá 1 órát, és nincs gondod vele. Én múltkor majdnem 200 nál állítottam be nem volt több fel óránál.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6714 üzenetére
1. Cseréltess Simet
2. Ne mindig az előzményekből inditsd a hívást. Ha egy számra be van állítva hogy a saját számodról indítsa a hívást,de te valamiért a cégesről hívod, akkor ha ezután az előzményekbol hivod mégegyszer, ujra a cégesről fogja indítani.
3. Minden kontaktnál állítsd be hogy melyik legyen az alapertelemzett vonal.
4. Kapcsold be a wi-fi hívást( engedélyeztetni kell, 1414 +WIFIHANG ) beállítások, mobilhálózat. Így ha wifin vagy nem számít a gyenge térerő.5. nem mindenkinek való az iOS. Vannak hibák itt is ott is, kérdés mi az amivel meg tudsz barátkozni. Ha nem tudod megszokni, akkor felesleges próbálkozni ezen a rendszeren úgysem fogjak javítani vagy olyanra megcsinalni mint droidon.
6. Ha szerinted nem tudunk semmit javasolni rá, akkor minek írsz a fórumba? -
esbii22
őstag
válasz
TestamentDNR #6628 üzenetére
Bőven megállja a helyét. Még két főverziót biztos megkap a korábbi modellek támogatottsága alapján.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6622 üzenetére
Én is most váltottam Yettel előfizuról telekomra. Holnap este 8 körül a fizikai Yettel SIM megszűnik, és utána tudom aktiválni a telekom eSIM-et.
-
esbii22
őstag
Tőlem konkrétan 2 km a
határakarom mondani a kerítés. A határ az 7km ( Berzence ). Na de itt be is fejeztem az offolást.Ma amúgy voltam bent függetleníteni a telefont. Kiváncsi leszek a héten megoldják-e elvileg 4 munkanapot mondtak. Na meg azt hogy gyakran próbálgassam másik SIM-mel.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6576 üzenetére
Somogyban is, sokszor az udvaron sincs normális térerő…mindegy milyen telefon mindegy hogy új SIM kártya régi SIM kártya mindegyikkel egy kalap s***. A mobilnetről nem is beszélve. Jóformán csak 2G van. Vicc. Pont most járt le a hűségem, megyek is át másik szolgáltatóhoz. (nem csak ez miatt de ez volt az utolsó csepp a pohárban.)
-
esbii22
őstag
válasz
MikeWazowski #6570 üzenetére
Gsmarena szerint támogatja.
-
esbii22
őstag
-
esbii22
őstag
válasz
Saskakas18 #6544 üzenetére
Érdekes nekem a legalsó szeptember 11.e dátum és van pár hivasom
összeszámoltam kb 80 hívásom van.
-
esbii22
őstag
válasz
Saskakas18 #6539 üzenetére
Nem törli, csak az utolsó 100-at jeleníti meg.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6508 üzenetére
Köszi az infót
De még mindig azt mondom fuss egy kört a Care Centernél is.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6504 üzenetére
De még mindig nem írtad melyik két szerviz volt az amelyik ezt mondta. Ahogy azt sem melyikeknél próbálkoztál. Talán lesz másnak is ilyen gondja a későbbiekben, hátha majd megoldást talál ő is ezen hozzászólások által.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6502 üzenetére
Melyik szervizeket kerested fel ?
Care Centerbe cseréltettem a napokban akksit, futár vitte el csütörtökön és ma délelőtt meg is kaptam.
Ahogy néztem ott 27.000 Ft a hangszóró csere. Azt nem tudom hogy melyiket cserélik, együtt az alsót felsőt vagy csak az alsót. Bár mivel sztereó együtt kellene nem ?
Érdeklődj náluk szerintem. -
esbii22
őstag
Annyi simán megvan egy nap végig wifin. Nekem a cégnél
szarrossz a térerő, otthon a lakásban 3as 4es. 4-5 óra kijelzőidő meg szokott lenni estig úgy, hogy 20 százaléknál rakom általában töltőre. Nyilván ez vegyes használattal, mobilnettel csökkenni fog és lesz belőle 3-3,5 óra sot, na de olyan készülékről beszélünk ami nem új. Nekem az S9 sose tudott 3 óra sotot, aztán ennél kamilláztam amikor 9 óra is kijött belőle egy nap, vagy két napot használva 7 óra egyetlen töltéssel. -
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6471 üzenetére
Én a két SIM miatt fogok cserélni. Nekem egy napot még kihúz kb 4-5 óra kijelzőidővel. A két simmel biztos nem bírná ki, 83%-os most az akksi.
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #6468 üzenetére
Hivatalos Apple szervizek. Apple oldalán megtalálod melyek ezek Magyarországon.
-
esbii22
őstag
válasz
peugeotmate #6466 üzenetére
Győrben alapból 30.000Ft, istylenál futár szolgáltatással annyi. Próbáltam istyle-nál futárt rendelni, nem jártam sikerrel, hibát dobott az oldal megnyitásakor.
-
esbii22
őstag
válasz
troooper #6444 üzenetére
14.7-en vagy még mindig ? Nekem amúgy kivételesen a telefon is és az óra is ugyanúgy vagy jobban bírja mint a 15.6.1-el ( és a WatchOS 8.7-el). De szerintem a 16.1 lesz az érdemi változás főleg a mi esetünkben, azzal kerül bele az akku százalék kijelzése. Én azt mondom annyit még várj és egyből arra frissítsd a telefont. Ha jól tudom 16-ról már nem is lehet visszaállni 15-re, nem írja alá az Apple.
-
esbii22
őstag
válasz
SpongyaBob #6426 üzenetére
Én nemsokára cseréltetek benne akksit, két éve vettem. De csak azért, mert a céges számomat is szeretném használni, a saját lesz az eSIM. A mostani árak mellett addig fogom használni, amíg bírja. De még legalább 2 évre tervezek vele.
-
esbii22
őstag
Győri Almárium Pro-ba cseréltett valaki már akksit ? Mik a tapasztalatok, jó munkát végeznek ? Gondolok itt arra, hogy nem karcosan adják vissza a karcmentes telefont. Hamarosan két éves lesz a telefon, kifüggetlenítem, és a céges számomat is szeretném használni, hogy ne kelljen két telefont magammal cipelni. A sajátom lesz az eSIM, míg a céges a fizikai. A két SIM-mel gondolom jobban fog merülni, 83%-os most az akkumulátor, egy napot kibír még kb. 5 óra kijelzőidővel.
-
esbii22
őstag
válasz
judas13 #6347 üzenetére
Bátran ajánlom én is a 11-et. Lassan két éve használom. Akksija 83%-os, de egy napot simán kihúzok vele 5 óra kijelzőidővel. Ha mobilneten vagyok egész nap akkor ennyit nem tud persze, de akkor is sztem 3,5 óra kijelzőidőt hoz. Én most tervezek egy akksi cserét de csak azért mert két SIM-el fogom használni, és gondolom jobban fog majd merülni tőle.
-
esbii22
őstag
válasz
Sutyi73 #6305 üzenetére
Ahogy írták is ez a fejlesztő sara, nem az Apple-é.
Az idejét se tudom mikor volt hang a telefonon. Az elején mi bandet használtam mellé, aztán vettem egy Apple Watch SE-t. Nem is tudom már milyen a messenger értesítése.Folyamat le van némitva a telefon, csak rezeg, a Watch meg mindent jelez.
-
esbii22
őstag
válasz
SpongyaBob #6285 üzenetére
Igen de itt meg pocsék a térerő, sokszor az ablakhoz kell kimenni telefonálni mert különben nem hall a másik fél. Az is szívja rendesen.
-
esbii22
őstag
Lassan két éves lesz a telefon. Ez a mai napi fogyasztás reggel 5:00-tól. 83%-os az akksi de így is hoz 6 óra képernyőidőt (20% még van benne). Igaz egész nap wifin van, cégnél is meg itthon is, de a térerő 1es a cégnél, itthon meg 3-4 pálcika között ugrál. Játék is van benne, most megint ráfüggtem a biliárdra
Novemberben kifüggetlenítem (Telenoros vásárlás) és a céges számomat eSIMként szeretném használni. Remélem akkor is bírja így, vagy hasonlóan, ha nem akkor kap egy akksi cserét.
-
esbii22
őstag
válasz
GreenGoblin #5570 üzenetére
Utód?
-
-
esbii22
őstag
válasz
csaba1203 #5532 üzenetére
És g4mer:
Nekem egész nap wifin van, hívások, közösségi média hírek olvasása messenger TikTok YouTube. 6-7 óra kijelző idom simán van estére és 20 % körül rakom töltőre. általában munka utan használom csak, melóból 80-85 %- al jövök haza. Felhasználás minden nap ugyan az szinte mivel egy műszakban dolgozok. De hát ha ennyire hihetetlen itt egy kép
-
esbii22
őstag
válasz
Dani0302 #5525 üzenetére
11-em van, most lesz egy éves, 94%-os az akksi állapot. Watch is van mellé, napi 6 óra kijelzőidő simán kijön. Persze ha egész nap mobilnet illetve gyenge térerőn menne akkor lehet “csak” 4 óra jönne ki. 11 simán élhető, még évekig kap támogatást, de nyilván a pro jobb választás ha árban belefér.
Ui: nickedben a szám a születési hónap/nap? Csak mert én is 03.02.-án születtem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest