- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac122
tag
Valahol 11 ezer forint körüli összegett vett le a kártyáról. Igen lett volna olcsóbb alternavíva is csak megtetszett, hogy sokféle szabványt támogat (tervbe van egy nintendo switch is majd a jövőben
). Annyi hogy hatalmas, kb egy sztenderd laptoptöltőhöz tudnám hasonlítani.
-
niof
veterán
Nincs autóm, se power bankom, vezeték nélküli töltőm meg nem is lesz. Egyszer volt, nem jött be (melegítette a telót, és a végén sokkal lassab volt a töltés, mint a vezetékes, szóval gyakorlatilag nem sokat nyertem vele). Ismerem a hitelesítést (nem véletlenül írtam oda, hogy amelyikhez az Apple a nevét adja), csak azt mondom, ez a tartozéka a készüléknek, és bőven megfelelő, de akármilyen töltőre én a hitelesítés ellenére sem bíznám. Nem azért (kedves #2110 Tapsi75), mert nem eppöl. Más gyártónál is csak a sajátját használtam mindig. Az eppöl féle 5W-os töltőből meg van itthon 4 db. 3 napot lazán kihúzok 1 töltéssel, ha nagyon sokat van a kezemben, kettőt akkor is kibír, és van időm töltőre tenni. A személyeskedést meg tartsd meg magadnak.
-
niof
veterán
A magam részéről csak és kizárólag olyan töltőt használnék/vennék, amihez az Apple a "nevét adja". Nyilván a legideálisabbak az Apple saját töltői. Az, hogy egy csomó cég gyárt elméletben megfelelő töltőt, semmit nem jelent, ha az Apple nem adja áldását rá. Egy példa: Volt itt nálunk gyakorlaton egy srác, XS-e volt neki. Panaszkodott rá, hogy nem tölt rendesen, és vinni akarja gariztatni. Mondta, hogy valami gyorstöltője van, és egyik napról a másikra elkezdett hektikusan tölteni, de csak a XS-t, barátnője (nem tudom pontosan milyen, talán 8-as) iPhone-ját tökéletesen tölti. Ebből azt gondolták, hogy a teló szar. A kábel is lazán állt a csatlakozóban, mintha az kikopott volna, vagy ilyesmi. Megnéztem, és kölcsönadtam a srácnak a sokak által szidott 5W-os gyári töltőt, és láss csodát, hiba nélkül töltötte a készüléket, és a kábel is úgy cuppant a helyére, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Szóval, nem a készülék volt szar.
Egyszóval, lehet itt ilyen-olyan nem Apple töltőket linkelgetni, lehet, hogy tök sok jó is van köztük, de ha biztosra akarsz menni, vegyél Apple töltőt, akármilyet. Az való hozzá! Ha gyorstöltő kell, azt. Pont. -
TechN7ne
nagyúr
Hála Istennek ,tartósabb és barátságosabb mint egy oled.
Leírtuk több százan már ,hogy gyönyörű képe van az lcd kijelzőnek ,1-2 vakcsollár beakad már megy is a hülyeség.3 éve nem volt ennyire stabil széria mint a mostaniak ,ami eddig instabil volt ,az mostanára mind-mind tökéletes.
-
TechN7ne
nagyúr
Én már láttam nem is egyet ,utoljára bent a Telekom nal a kiállított darab (11pro) kijelzője ment hullára ,ismerősöm Xs e is furcsa-halvány csíkokat hagy ,és még sorolhatnám.
Ezen ne vesszünk össze ,nem szeretnék tovább belemenni a témába ,se vitatkozni.Nyílván nem azt jelenti ,hogy minden oled foss ,de érzékenyebb fejlesztés és még mindig nem a legbiztonságosabb végleges megoldás hosszútávra egy lcd hez képest.
X re hivatkozva meg egyáltalán nem szebb és jobb minőség egy mostani iphone 11 lcd hez képest a kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest