- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #3310 üzenetére
Magenta1 ,megjelenés után egy hónappal (2019 oktober) ,16% készülék kedvezmény ,22x havi 8500ft.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
icecave #3264 üzenetére
Érdekes...
Én tok nélkül használom ,kb. lesz@rom ,így nézz ki ,de a hátsó üveg hajszálkarc mentes...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3173 üzenetére
Életemben nem láttam gyári apple adaptert beszarni ,max. melegedni.
-
TechN7ne
nagyúr
A termék hátterének referenciája ,megbízhatósága kételyes számomra ,és most itt nem az adott termék márkájáról van szó ,hanem boltokról amiket itt linkelnek.
Elhiszem hogy jó ,de könyörgök ,két-három ezer forintokról beszélünk...
Nem kockáztatok ne haragudj ,nem hogy apró pénzért ,de több tíz ezrekért sem.
Lighting kábel még rendben van ,de külsős "kínai" adapterre nem fogom dugni a több száz ezres telefonjaim ,szeretek vigyázni a cuccaimra.Még egyszer megjegyzem aprópénzekről beszélünk ,
ha meg ilyen nagy a csóróság ,nem kell csúcskategóriás készülékeket használni.
Én pont nem verem a fogamhoz a garast pedig nem vagyok egy gazdag ember ,ellenben az ország lakosai többségével ,ott spórolnak ahol tudnak.Az összeg meg hidd el nagyon sokat elmond az adott termék minőségéről ,ez mindenben mindig is így volt.
Jó ár-érték arány meg nem létezik ,max. a bolhapiacon ha jól alkudsz. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3145 üzenetére
Ilyen ócska kínai cuccokra rá rakni egy iPhone t ,botrányos.
Almára volt pénz ,töltőre meg már nem... -
-
TechN7ne
nagyúr
Én fizikailag vásárolok meg minden lemezt ,meg van rengeteg albumom ,zeéim ami egy digitalis platformon sem létezik.
De igen ,egy átlag embernek elég az előfizetés ,én ebben nem tartozom bele.Hozzáteszem ,egyre több mostani youtube sztárnak szinte alig jelenik meg digitalis formában a zenéi ,csinálnak egy klipet minden kiadó nélkül és kész.
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
nelsonmanian #2919 üzenetére
3utools Gépre ,és vele mindent lemásolsz ,aztán ki is törlöd.
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok
Telefon hátuljára is tudok rakni üveget?
3 hónapja már tok nélkül hordom legalább (lesz@rom ,nagyon hozzá szoktam) ,mondanom sem kell hogy le is verdestem már szinte minden sarkát.
Már csak az következik ,mikor úgy leejtem hogy el is törik a hátsó üveg (elől használok csak üveget). -
TechN7ne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #2610 üzenetére
Akksi a kérdés ,csak mert a sima 11 tovább bírja mint a natur Pro.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
eladogeppc #2484 üzenetére
Jobb ha dobjuk a témát ,röpte beszólása alapján feltételezhető ,hogy halvány lila fingja sincs arról ,hogy milyen az igazi minőség.
-
TechN7ne
nagyúr
"Mitol lenne ultragagyi pl egy spotify? Mert neked nem tetszik?"
Saját zeném és saját zenekarom alkotásai is megtalálhatóak az összes digitális platformon (nem reklámnak szánom ,így nem nevezem meg).
stúdiózással ,zeneszerzéssel foglalkozom ,így valószínűleg a hallásom kisé precízebb az átlagosnál ,én már ki hallom simán akár a gyári fülessel is ,hogy az adott zene milyen minőségű."Vagy az a problema fizetni kell erteni? "
Említettem az előbbi hozzászólásomban ,hogy gyűjtöm a zenéket is fizikai formában ,azért szted nem kell fizetni? Sokkal drágább mint bármelyik stream szolgáltatás éves díja kb. egy lemez.
(#2475) adise
iPhone jelen esetben a felhasználás ,ami nem meríti ki a sima telefon fogalmát zene terén ,rengetek külső hangkártya kompatibilis vele ,bármilyen hihetetlen de van rá bőségesen példa mikor felrakom a studio monitorokra ahol aztán az utolsó szösszenést is meghallod. Nem beszélve az újabb bluetooth os kütyükről amik aptX audio codec képesek ,ott is meghallja az ember a minőségi különbséget ,és nem is kell hozzá olyan precíz hallás sem.
"bármennyire is fáj az emberek 99%-nak elég"
Ebben van igazság ,nem mindenki vájt fülül és zenész.
(#2477) pokmky
Megszámolhatatlan mennyiségű eredeti lemezem van amit kilátásaim alapján gyűjteni fogok míg élek ,ezek mellet újra divatba jött nálam is a bakelitt ,szóval igazán elég öreg motoros vagyok.
Általában Apple Lossless fájlformátumban konvertálom fel a lemezeket előszeretettel iTunes on keresztül ,ehhez már nagyon hozzá szoktam és rögtön kihallom ha ismerem a teljes eredeti anyagot. -
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Quinine911 #2388 üzenetére
optimalizált töltést
-
TechN7ne
nagyúr
Az már biztos ,hogy 13.3.1 el kevésbé merül a készülék ,mint sima 13.3 al...
Nálam sincs semmi gond ,viszont valóban sok a panasz ha vissza jelzéseket olvasok ,de nem mindenkinél jelentkezik.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Quinine911 #2319 üzenetére
Max. egy órával ,túlzásokba estem.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
icecave #2293 üzenetére
Csak 5v os gyárival tőltöm és én is odafigyelek már elég rég ,hogy ne merűljön le teljesen és leveszem általában 80-95 % között a telefonokat.
Ez van ,akkor valószinüleg kifogtam egy picit gyengébb akksit a gyártósoron belekerülve.
Esetleg ha valami nagy gáz lesz ,úgy is rajta a hivatalos gari.
Az is lehet ,egy frissités után helyre áll minden. -
TechN7ne
nagyúr
Hogy említsünk egy pici rosszat is ,az akkumulátorral annyira nem vagyok megelégedve ,másfél nap belefért még 2 hónapja egy töltéssel ,manapság meg naponta kell felrakjam.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Blue meth #2045 üzenetére
Sajnos az i11 bt kapcsolata inkább apple termékekkel kompatibilis valóban ,többi iPhone al valóban nincs gond.
Ez olyan mint mikor lehagyták a 3,5 es jack bemenetet ,ki fogják lassan szűrni a külső gyártok termékeit ,érdekesség képen nekem a beats fülesekkel sincs bajom ,csak amihez nincs köze az almának.Nálam nem ledobja a külsős termékeket ,szimplán pár track kapcsolgatás után nem szólnak ,player ugyan úgy megy tovább mint ha minden jó lenne.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
chaosmonger #2011 üzenetére
A sok zagyvaság mellett ,hogy nem szeretik a fóliát ,de tokba bele rakod...?
Te vagy ma a nap vicce ,köszönöm ezt a jól indított reggelemet a kávém mellett ,neked is szép napot! ☕️Nyílván ha szükségünk van az eretedi formatervre ,tokba nem rakom bele a készüléket ,max. fóliát rakok rá...
Mind1 ,nem az enyém...
Ez olyan mint mikor mit nézzünk meg egy emberen először ,én cipő és a körmei tisztaságát.
Ahogyan vigyázz a cuccaira az ember ,sok mindent elárul róla ,hogy milyenek az igényei. -
TechN7ne
nagyúr
Meg az is más ,ahogyan fejlődik a technika régen ilyen biztonsági megoldásra nem is volt lehetőség.
Manapság meg olyan fóliákat lehet kapni ,hogy semmilyen minőségi különbséget nem tapasztal az ember.Vagy talán ez valami függőség ,hogy az "apple" üvegét akarom csak fogdosni ,senki másét..
Mitől lenne másabb egy jó fajta üvegfólia gyártó minősége ,mint a gyári..?
Gyerekes gizdáskodás ,ilyen készülékeket fólia nélkül használni.
Még ha meg is teheti ,de vannak kivételek akik szeretnek vigyázni a cuccaikra. -
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Hála Istennek ,tartósabb és barátságosabb mint egy oled.
Leírtuk több százan már ,hogy gyönyörű képe van az lcd kijelzőnek ,1-2 vakcsollár beakad már megy is a hülyeség.3 éve nem volt ennyire stabil széria mint a mostaniak ,ami eddig instabil volt ,az mostanára mind-mind tökéletes.
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok ,az esim szolgáltatást hogyan tudom igénybe venni?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
ateszapa748 #1743 üzenetére
Ha kell a széles látószög és az erősebb akksi akkor igen ,ha nem akkor még felesleges.
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok a 13.2 annyira tönkrevágta az egész telefont hogy kegyetlen ,az hogy alig volt térerő kint a nyílt utcán is ,Safari motorja is nagyon lagos lett ,tegnap előjött egy olyan jelenség is amitől hírtelen elsötétült az egész kijelző néha egy pillanatra (ez volt a csúcs).
Szerencsére tegnap még vissza tudtam tenni a 13.1 rendszert amivel minden hibátlan ismét ,semmi lag ,tele térerő ,és nincs furcsa kijelző sötétülések sem.Azért az komoly ,hogy egy új telefonon is gondokat tud okozni a mostani rendszer ,jó lenne ha összeszednék magukat ismét mert így nagyon gáz ez a része...
Egy átlag felhasználó ,aki azt sem tudja hogy kell újratelepíteni egy iPhone t ,az van a legnagyobb gondban. -
TechN7ne
nagyúr
Én már láttam nem is egyet ,utoljára bent a Telekom nal a kiállított darab (11pro) kijelzője ment hullára ,ismerősöm Xs e is furcsa-halvány csíkokat hagy ,és még sorolhatnám.
Ezen ne vesszünk össze ,nem szeretnék tovább belemenni a témába ,se vitatkozni.Nyílván nem azt jelenti ,hogy minden oled foss ,de érzékenyebb fejlesztés és még mindig nem a legbiztonságosabb végleges megoldás hosszútávra egy lcd hez képest.
X re hivatkozva meg egyáltalán nem szebb és jobb minőség egy mostani iphone 11 lcd hez képest a kijelzője. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Noukoum #1669 üzenetére
Még mindig a legbiztonságosabb töltési mód az 5v ,nem hiába erőltették sokáig.
Most már megkapták az Oled kijelzős kiadások a 18w ot ,így hamarabb fogynak majd el bennük az akksik ,nem beszélve az oled kijelző tartóságáról is ,hamarabb égnek ki.
Végeredményben a drágább = rövidebb élettartalom. -
TechN7ne
nagyúr
A HEIC és a HEVC fájlokat hogyan tudom hasznosítani PC-n ,szerkeszteni ,vágdosni őket kényelmesen?
Teljes értékű 4k/60 videót csak "Nagy hatékonyságú" rögzítési módban lehet felvenni.(#1655) -secret-
Így tudom őket megnézni ,na de felhasználni bármire is?
-
TechN7ne
nagyúr
Igen ,vannak olyan férfiak akik nőnek képzelik magukat ,szép magassarkú na meg a kihagyhatatlan tűzpiros rúzs.
Ez nem a fehér előlapos iPhone 7 ,hanem egy olyan “product red” kiadás ahol a káva a szemedet kiveri.
A fekete 11 en semmi kitűnőt nem látsz a kijelzőn és a hátsó apple lógón kívűl ,egybe folyik az egész. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Endless #1599 üzenetére
Szia
Igen ,számomra is a kis telefonok már nem jöhettek szóba mióta rászoktam a plus készülékekre.
Plus használata után teljesen tökéletes a 11 mérete ,nem panaszkodom ezen a téren sem.
Már használom több mint egy hete (lehet van kettő is ,hírtelen nem jut eszembe) ,számomra mindem forintját megérte ez a kiadás ,utoljára az i5s/i7 et szerettem ennyire pedig szinte minden kiadással rendelkeztem i4s től felfele.Ha ajánlhatom ,feketét vegyél és a kávát sem látod ,részemről így az igazi ez a kiadás.
-
TechN7ne
nagyúr
Az új rendszer (13.2) picit lagosabb ,mint ha a safari motorja is gázosabb lenne.
Eddig is vér profi képet kaptunk éjszaka ,de most az új feature még komolyabb ,mind ez vaku nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest